, ,

26 Mayıs 2021 Ay Tutulması


26 Mayıs 2021 Ay Tutulması


 26 Mayıs 2021 Ay Tutulması

Kızım sana diyorum,  gelinim sen işit!

26 Mayıs da gerçekleşecek Ay tutulması, bizlere tam anlamıyla öğretmenlik yapıyor.  Gözünün gördüğüne inanacak, görmediğine kulak vermeyeceksin.  Adaletin kestiği parmak acımaz derler ya, adaletsizce çalışan bir tartının dengesi bozgunluğa işaret ediyor.

 Allah'ın adalet tartısı hiç şaşmaz, işte tam bu noktaya işaret ediyor.  Ay tutulmaları yeni başlangıçlar ve sonlanmalarla ilgilidir. Aile arkadaş ,yeni ilişkiler bu tutulmanın gündemi. Yeni tanışacağımız kişilere karşı daha dikkatli, daha temkinli olmamızı tembihliyor.

Akıllı insan bile bu tutulmada ava giderken avından olur, o yüzden dikkat konusu daha bir üstüne basa basa vurgulanıyor. Unutmayın, her sonlanma yeni bir başlangıç demektir, yeniden filizlenme zamanı geldi.

 Yeni aylarda yenilenmek yeni başlanılan  işlerin, olayların, koşulların belirginleştiği ve sonuçlarını gördüğümüz  tamamlanma zamanlarıdır.  Olumlu yönden enerjimizi kötü giden işlerimizi düzeltme zamanı.

Ne kadar zor  sıkıntılı  olsa da üstesinden gele biriz.

Gelelim 26 Mayıs Ay tutulmasının bizlere uyarılarına;

Kimseye sataşma, zıtlaşma kin tutma. İç güdülerinle hareket etme,  hayal gücünü negatif duygularla yönlendirme. Ruhen bedenen kendini yorma , kavgadan gürültüden kendini uzak tut.

Güneş yakıcı, ay soğuk her iki taraf kendini bu süreçte göstermek ister, ya hep ya hiç ya yanacaksın yada yıkacaksın. Bunu ortası  sakinlik sabırlı temkinli olaylara karşı ortak bir yol bularak anlaşmaktır.

Ay Tutulması kadının hassasiyetini, kadınlık gururunu, tutumunu, kutsal beden,  sadakat ve enerjilerini gösterir. Kadın her ne olursa olsun bu süreçte enerjisini Güneş’ten alır.

Bilinçaltımızda yapışıp kalan, bir türlü kendimizi kurtaramadığımız bizleri kölesi yapan  çözemediğimiz kör düğümleri, bilinç altı tıkanmaları ve  çatışmaları yaşadığımız bir zaman tüneli içindeyiz. Tünelin sonundaki o ışığı tercih edip , pes etmemek yada kapalı kapıların ardına saklanmak istemeyiz. İşte Ay tutulmasında kendimizi bu karmaşık duyguların içerisinde buluruz.

Bu Ay bu tutulması duygularımızı,  bilinçaltımızı, annelik , dişil enerjiyi, kadını, dolaysıyla tüm yaşayan insanı insan oğlunu temsil ettiği için, bu konular daha fazla ön planda görülmektedir. 

Bu tutulma bizlere bir imtihan ve  iyiye dönüşmek için bir fırsattır. Güneş, ay yıldızlar bizler için birer pusula tutulmuştur. Hz peygamberimiz ; güneşi sağıma ayı soluma verseler Allahtan şaşmam vaz geçmem demiştir.   Güneş ve ay kardeşliği dostluğu ve aile bağlarını anlatıyor .

Unutmayalım ki her birimiz imtihanla dünyaya geliyoruz. Hayatımızda her ne olursa olsun atlatalım, iyiye yönelmek, iyi düşünmek, iyi yol belirlemek gerekli. Ay tutulması önemli olayları  işaret ediyor.  Ay  tutulması yaşam alanımızı etkisine alıyor. Ay  tutulmasıyla anne olmaya niyet edenlerin niyetleri gerçekleşiyor. Evlenecek çiftler, kadersel bağlılık yaşıyor . Bu tutulma zayıf halkayı kopararak, ayrılıkları, boşanmaları, çiftler arasındaki olumsuz gel git ler yaşayan çiftleri bir noktaya uzlaştırıyor.

 Bu ay tutulmasıyla ölümler kazalar da da artışı gösteriyor.  

Doğa afetleri, yağmur, fırtına, sel depremlere karşı uyarılar söz konusu olabilir.

Bu ay tutulmasında daha temkinli olmaları için uyarıda bulunacağım harfler;

İsminin ilk harfi : Ş Ğ N B F Y olanlar.

Çok duygusal olma. Davranışlarında daha tutarlı ol,  hem cinslerine karşı daha temkinli ol.

Verdiğin kararların  arkasında dur, yeri gelince sınırlayıcı ol!

Soy isminin baş harfi  : İ Ş Ç Ö Ü olanlar.

Bu tutulmada kuralcı tarafınızı törpüleyin, katı bakış açınızı yumuşatıp  özgürlüğe bırak.Her şeyin farkına varmak için olmak istediklerinize odaklanın. Asla bencil olmayın .Her  ne olursa olsun  tavırlarınıza dikkat edin .

Ay tutulmasının yoğun etkisi altında  kalan harfler. H U S A L

Sahip olduğunuz bilgiyi aktarma zamanı, bencil olma. Ben çok bilirim edaları, üstünlük taslayan   tavırlardan uzak durun..

 İsminin içerisinde K M Ç J N P harfleri olanlar.

  Başkalarına güvenerek adım atma, kendine ait bilgileri  bu süreçte   başkalarına aktarma.  İletişim konusunda paylaşım yaparken bencil olma , her zorluktan kurtulmanın sıyrılmanın zamanı geldi.

Soy isminin içerisinde A H K Ş İ Ü harfleri olanlar

Potansiyelinizin yükseleceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Haksız yere, haksız suçlamalara maruz kalan ve kendi başarınızı ispat edebileceğiniz bir sürece adım attınız.  Tüm engelleri aşarak  yolunuza devam etme hakkını kazandınız.

Toplum içinde bir ve bütün olabilmeyi, sosyalleşip iş birliği kurabilmeyi, daha nazik ve ince düşünceli olmayı ve iletişim akışını sağlıyorsun.

İsminizin içinde ve sonunda soy isminizin içinde sonunda Ş Ö İ L P Ç Z N  harfleri olanlar;

Lütfen bakış açılarınızı genişletin. Nazik, empati kurabilen ,başkalarının hakkına saygı gösteren olun.  Yolunuzu manevi akışla sağlama fırsatı şimdi size doğuyor. Negatif düşünceli kişilerden uzak olun. 

26 Mayıs Ay tutulmasıyla  devlet içinde değişim,  atamaları şaşkın şaşkın izleyebiliriz. Eğitim sisteminde, sınavlar, iletişim, kısıtlı internet, web sitesi, yayıncılık konularında aksamalar olabilir .

Ticaret, satış, pazarlama, seyahatler, siyaset ,suç örgütü gündeme yansıyacak olaylar. Sanat camiası , yayıncılık medya  yeni akışa ayak uyduracak derim. Unutmadan  din, inançlar, dini yerler, kanunlar, yasalardaki  değişim gündeme damga vuracaktır. Tabi ki köylü köyüne göçler başlayacaktır. Açılan kapılar kapanacak , yeni düzenlemeler ve kararlarla , işyerleri açılıyor. Yeni ay sağlık konularında da uyarıları gösteriyor.

Nefes, solunum yolları, bronşlar, astım, alerjiler, sinir sistemi, eller, kollar, kalçalar, kaslarda eklem ağrıları, ani ameliyat  kararları, özellikle mide bağırsak  yaşanabilecek sıkıntılar olarak anlatıyor.

Bu süreci incelediğimde Ay tutulmasının bizlere anlatmaya çalıştığı,  hayatlarımızın ve kaderlerimizin yönünün değişmeye başladığıdır.. Yepyeni sınavlara tabi tutulacağımızı ,yepyeni deneyimler yaşayacağımızı gösteriyor. Bu değişime bu akışa ayak uydurabilen kaybetmeyecektir.

Düşme, korkma, bu akışa ayak uydur.

Sevgiyle kalın.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder