, ,

Gülay isminin analizi-Melike Aydın

gülay isminin analizi
Asla pes etmeyin, bugünü değil yarını düşünün! 


Gülay;


Bu hayattaki amaçınız sevmek sevilmek sayılmak övülmek.

 Sizlerin bu konforunuzdan biraz ödül vermeniz gerekiyor, biraz da kendinize ailenize dönüp bakın.

 1 yıl gezegenler sizleri bu konuda fazlasıyla yokladı .Sizleri etkileyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs Neptün ve Venüs.  Özellikle Plüton  sizlerin  beklentilerini durağan bir enerjiyle askıya alıdı ve yokladı .

Bu süreçte kendini şifalandıranlar şanslı bir döneme girdiler.  Aralık ayı tekrar bu şansı sizlerin üstünde yaratıyor gerceklerle yüzleşin.

   2023 yılıyla amacınıza ulaşma imkanı elde edebilirsiniz, ikili ilişkilerde de güvensizliği tekrar yaşaya bilirsiniz.  Aralık ayında iyimserliğinizi kullandırtmamaya dikkat edin. Alım satım işleriniz varsa acele etmeyin,  yatırımlarda beklentilerinizi yüksek tutmayın. Şubat ayında para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar, yatırımlar konusu gündeme gelecektir, acele etmeyin.  Aile ilişkileri ,aşk hayatı sağlık önemli süreçten geçtiğinizi söyleye bilirim. Çekişme ,ikilemde kalma, iç dünyanızda içe kapanma,  insanlar tarafından anlaşılmamazlık duygularına kapılabilirsiniz.  Paniğe kapılmayın kendinizi suçlamayın sakin sabırlı olun.  En az üç ay an an değişim yaşanabilir . Asla pes etmeyin bugünü değil yarını düşünün.


#gülayismi #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder