, , ,

Oğlak Burcu’nda Yeni Ay

 
Oğlak Burcu’nda YENİAY
Oğlak Burcu’nda Yeni Ay

Yeni ay yeni gelişmeler yeni fırsatlar sunuyor kördüğümler çözülüyor sırlar ortaya dökülüyor. Yeni ay haklı haksız karşı karşıya gelecek vicdanlar yoklanıyor merhametler konuşuyor merhametsizlik yapanlar yerle bir oluyor. 
Kin, nefret, kalbi haset kalbi yılan olanların  maskeleri düşüyor. 
”SENİN İÇİNDE BİR KAHRAMAN, BİR SAVAŞÇI, BİR LİDER VAR,ONU GÖR!” diyen bir YENİAY.
Hamd Olsun, Hayrolsun!

Sırtımızı dayadığımız düzen, kendimize çizdiğimiz çerçeveler, yaptığımız uzun vadeli planlar ve bunları gerçekleştirmemizi sağlayacağına inandığımız kurallar, zaman içerisinde yıpranır, geçerliliklerini ve işlevselliklerini yitirirler. Dikkatli olun içinizdeki sevgiyi yitirmeyin. 


Yeni ayla birlikte harfler konuşuyor evren dilekleri kabul ediyor! 


Aslan Koç yay 


Yeni ayla birlikte tatmin olmakta yaptıklarınızın karşılığını almakta ya da bunu doyurucu bulmakta zorlandığınız, hayatın ve insanların sizi yeterince takdir etmediklerini düşündüğünüz, üreticilik açısından tıkanmış hissettiğiniz ya da arzu ettikleriniz ile eldeki kaynaklar arasında var olan uçurumdan sıkıntı duyduğunuz bir süreçtesiniz. 


Oğlak, Başak, Boğa 


Yeni ayla birlikte aynı yerde durmak,  bildik şeyleri yapmak sizi feci daraltmış. Sınırlarınızı aşmak, yaratıcı olmak ve yeni değerler üretmek istiyorsunuz. Bunun için kendinizi zorlayacağınız ve biraz da risk alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bir yanınız bunu istiyor bir yanınız ise yetersiz kalmaktan korkuyor. Yapabileceklerinizi abartmayın, her şeyi bir ana yıkmayın. Cesur ve dirayetli olun, dua edin kendinize güvenin, dualarınızın karşılığı alıyorsunuz. 


İkizler, Terazi ,Kova 


Tuttuklarınızı, ertelediklerinizi yapmak, kendinize ket vurduğunuz yerleri aşmak, tembelliğinizi ya da sessizliğinizi bozmak zamanı! Kendinize dair yaptığınız tanımları, çizdiğiniz çerçeveleri, benimsediğiniz tavrı her şeyi geride bırakarak adım atıyorsunuz.


Balık, Yengeç, Akrep


Kim olduğunuzu yeniden keşfetmek için hem içinizde bir kapı açın hem de dışa doğru açılın. Size şimdi belirsiz gelen yol, ilerledikçe yeni bir eve, yeni bir aidiyet ve güvenlik alanına girmenizi, yeni bir düzen kurmanızı sağlayacak. Kahramanları yapan kurallar ve sınırlar değil, dirayet ve kendi sınırlarını aşma cesareti veriyor, tüm güçünüzle başlıyor olacaksınız.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder