demet isminin analizi-Demet isminin anlamı-Melike Aydın

Demet isminin anlamı

 


 Demet;


Sizin inovatif ve üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır!


Güçlü, dişli, ş geçmişini unutmayan, özüne sözüne sahip olan ,aile ilişkilerine bağlı kişilersiniz. Geçmişte yapılanı her zaman af eden enerjiyle imtihanlar yaşadınız.4 yıl boyunca maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşadınız. Haklıya haksızı ayırt ederek, dost arkadaş kim, iyi kim  kim kötü çok iyi anladınız.

Her zaman pozitif yapınızla zorluğu aşmayıda bildiniz.  Aralık ayında muhteşem değişimi hazır olun, ani gelişimlere açık olacaksınız .   Bu süreç 2025 yılına kadar devam eden bir süreç olacak. Şunu belirtmek isterim akıllı olan ,sabırlı olan, kalbi temiz alan emeklerinin büyük nimetini alacaklar. 

Aralık ayında sizleri destekliyen gezegenler Merkür Şubat ayında Satürn, Mart ayında Jüpiter Uranüs Neptün .

Sizin başarınızın en büyük kaynağı zengin hayal dünyanız ve öz güveniniz. Hem iş hayatınızda hem de sosyal yaşamınızda aklınızdaki fikirleri paylaşmaktan çekinmemelisiniz, çünkü her ne olursa olsun, sizin inovatif ve üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır. Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. Yine de üretkenliğinizi gösterebileceğiniz alanlar size daha fazla başarı getirecektir.Ani gelişimlere açık olun demlene demlene ilerlemesini bilen kişiler kazanır.



#demetismi #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder