,

7 Mart 2023 Başak burcunda dolunay




7 Mart 2023 Başak burcunda dolunay

7 Mart 2023 Başak burcunda dolunay.

Satürn döngüsününün yaşanayacağı bu sürece girdik. Satürn iliklerimize kadar hissettirecek. Adeta “feleğin çemberinden geçmek” gibi. Yapılan haksızlıklar karşısında Satürn cevap ver bana diyecek.
Satürn’ün halkaları 30 - 48- 54- 65 yaş grubunda döngüsünü yaşatayacağı için tabi biraz sarsıcı olacaktır. Büyümek kolay değildir. Yaptıklarınız eğer sisteme hizmet etmiyorsa bu alanlarda kopma, ayrılma ve bitişler gündeme gelecektir.
Satürn su Balık transitiyle kaosa sürüklemek ve düzeni değiştirmek isteyecek, yoksa kaosa kapılacak mısın? İşte asıl soru burda başlıyor. Satürn Balık izolasyon, içe dönme, içsel hesaplaşmayla bizi karşı karşıya bırakacaktır. Kurban kim, kim bilincine düşmeden sistem içinde var olmanın yollarını bulmak, o ince dengeyi sağlayabilmenin ilk koşuludur. Teslim olmakla direnmek, dünya ile mana, çözülmek ve kapanmak gibi ikilemleri çokça yaşayacağımız üç sene bizi bekliyor.
Önemli süreçten geçiyoruz.
Lider figürler, sporcular, sanatçılar, avukatlar, hukuksal süreçler, mücadeleler göze çarpacak. Her şey bitti derken, şimdi sizlerin zamanı geldi. Başarı mücadeleyle gelecektir bunu unutmamak gerekir.
Dalda bekadan çürük elma varsa hepsi birer birer düşecektir.
SATÜRÜN sonrası piliton etkisi başlıyor.
Ocak 1949-17 Ağustos 1950
10 Eylül 1967-22 Mart 1969
12 Nisan 1986-8 Kasım 1987
30 Kasım 2004-20 Haziran 2006 tarihinde doğanlar etkilenecektir. Mücadeleler yaşanacaktır.
Vicdanı rahatsız olanlar, bir türlü çıkış yolu bulamayanlar, varolanı elinden kaybedenler, merhametli olanlar, manevi olarak güçlü olanlar, her şeyi yarıda kalanlar, iyilik yapıp kötülük görenler, bir türlü fırsat bulamadım diyenler, geçmişi telefi etmek isteyenler, hatalarını görüp pişman oldum diyenler, merhamet isteyenler, var olan güçü veriyor gezegenler. Bu süreçte dikkat edin, kendinize güvenin. her zaman güçlü olun. Kimilerinin evleneceği, kimilerinin ilişkilerinin başlayacağı, kimilerinin ortaklık kuracağı, kimilerinin işlerini büyüteceği, kimilerinin terfi alacağı bir dönem olacaktır.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder