Gökyüzü 17-18-20-25 mart tarihlerinde çok sıkışık


Gökyüzü 17-18-20-25 mart tarihlerinde çok sıkışık



Sen tedbirini al takdirini Allah’a bırak!
Şubat ve Mart ayı yapışık ikiz kardeş gibidir. Şubat ayını geride bıraktık. Canımız çok acıdı, acımaya da devam ediyor. Şimdi istediğimiz bu aldığımız derin yaraların hızla iyileşmesi. Elbette unutulmayacak, elbette hiçbir iz tümüyle silinip gitmeyecek, ama iyileşebilmek adına da elimizdeki umuda tutunmaya ihtiyacımız var, birlik olmaya da. 
Gökyüzü 17- 18 -20 -25 Mart günlerinde çok sıkışık olduğunu söyleye bilirim. 
Mart ayı oldukça değişik bir ay, iki büyük gezegenin çok yüksek bir dalgalanma titreşimi var. 23 Mart’ta ise Pluto, Satürn özel yaşanmış tüm süreci sıkıştırıp artık kadersel dediğimiz kapanış hikayeleri sunuyor bize. Bu ay Mart ayı hem Satürn hem de Pluto özelinde yaşayacağız, bu da köklü dönüşümlerin işareti zaten. Hem bireysel hem de yoğun olarak ruhunuzu bilinçlinizi bedenen yoruyor.
Şimdi kapıları kapatıp yeni sayfaya doğru gidiyor ikisi de, ancak elbette her veda bu süreçte da bazı izler bırakıyor. Hani demiştim ya hatırlarsınız kadersel değişime hazır olun, işte kimi eşinden kimi çocuğundan kimi ane babasından kimi kardeşinden kimi bacısından kimileride arkadaşından kimileride sevdiğinden ayrı düştü, kimileri yerini yurdunu değiştirdi.
 İşte bu tam bir kader değişim, artık kadersel olarak zorunlu hale geliyor hepimiz için. Beraberinde yine karma gezegeni Satürn’ün harf harf rakamlar inçelediğimde burç değişiminin son dakikalarında oluşu, bu sorumlulukları zorunlu kıldığı gibi, hakedişleri de en doğru ve adil biçimde vereceğinin işaretçisi. 
21 Mart’ta hem yeni ay, hem Koç hem de 0 derece oluşuyla fazlasıyla belirgin bir “başlama” enerjisi içeriyor. Koç demek mücadele demek. Negatif, öfke kontrolü ,sinir ,ani gelişimlere ani kavga, iç dünyanızda dış etkilere karşı dikkatli olun. Bir önceki burç olan Balık’ın teslimiyetçi, kaderci, karanlık yönüyle “kurban” hissettiren, atıl enerjisinin aksine adeta yerinden hızla kalkıp “ben” diyen, yapabilecekleri için cesaret eden, atılgan, eyleme dönük hareket eden Koç. 
İyi tarafını kullanalım, bu süreçte enerjiyi göreceğiz, yani hareket edeceğiz, mücadele edeceğiz, cesaret edeceğiz. Koç savaşçıdır, yani ne olursa olsun hayattayım diyen, adım atandır. Şimdi bu yeni ayla bize de hızla ayağa kaldırma enerjisi verecek, kendimiz için, hepimiz için. Bizlerin bir silkelenmeli gerekiyor . Ülkemizi dualarımızla çember altına alalım.

Türkiye 🇹🇷 bayrağımızı göz önüne alalım, dua 🤲 edelim.

 Kalpten ruhen bir olalım hep birlikte 7 Ayetel kürsü okuyalım.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder