, , ,

Ayşegül isminin esmaül-hüsnası



Ayşegül isminin esması ve dikkatli olması gereken günler

Ayşegül isminin esması ve dikkatli olması gereken günler

Her şeyin yaratıcısı olan Allah'ın 99 tane her biri birbirinden güzel olan ismi bulunur. Bu isimlere genel olarak Esma'ül Hüsna denilir. Her bir isimde yerin, göğün ve arasındaki her şeyin yaratıcısı olan Allah'ın özellikleri yer alır. Hepimizin isimleride Allah katında verilmiş, ruhumuza üflenmiş, kucağımıza söylenmiştir. İsminizi veren kişiler birer elçidir ,isimlerimizin kaderimizde etkisi vardır.

İsminizin manevi olarak bir şifresi var. Bu şifrede de esmanız gizli.

Esma'ül Hüsna hayatımızın yönlenmesinde Allah’ın izniyle çok faydalı ve etkilidirler. Çözemediğimiz pek çok sorunlarımız, tıkanıp kaldığımız bazı olaylarımızda Rabbimizin her Esmasının bir tecellisi vardır. Bu manevi tecellilerle o sorunları, o sıkıntıları o dertleri ve o zorlukları aşmada,dualarımızın kabulünde olsun, hayatımızıdaki pek çok kararlarda olsun isminizin esması çok önemlidir.
Her isminde özel Esma'ül Hüsna sı vardır.

Perşembe ve Cuma günleri
Ya Tevvab , Ya Gani El Şükür 441 mart ve nisan ayı boyunca zikredilmesi makbuldür.
Ayşe isimlerinin dikkat edeceği tarihler ise Nisan ayının 12-14 -18 de aile ilişkilerine dikkat etmelidir.
Çocuklar ve aile büyüklerinizle ilgili geçmişle hesaplaşma içersine girebilirsiniz.Bilinç altınızdaki düşüncelerinize dikkat edin.
Aile arasında mal, mülk, miras konularında çelişkilere düşebilirsiniz.Durumları iyi analiz edip ona göre sözleriniz ve kararlarınıza dikkat edin.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder