Sevim isminin analizi-Melike Aydın


Sevim isminin analizi-Melike Aydın




2023 yılı net olarak açılımını başlatıyor!
Sevim ;
2020- 2021 yıllarında maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşadılar, özellikle aile ilişkileri ve aşk hayatlarında güvensizlik sizleri çok yıprattı. Acı ve kederi her zaman kendi içinizde yaşarsınız. Sabrınız size doğruyu bulup daha güçlü olmanızı ve negatif enerjinin üstesinden kolaylıkla gelmenizi sağladı. Ok yaydan çıkmadan doğruyu mantığınızla hareket ederek buluyorsunuz.
Sizleri olumlu yönden destekliyor gezegenler Satürn, Merkür ,Uranüs, Neptün, Venüs ve Jüpiter.
2023 yılında daha sakin, temkinli ve güvenilir adımlar atacaksınız. Yaratıcı, cesur ve ilerlemeye açık olabileceksiniz. Önce kendiniz için yatırım yapacaksınız, olumsuz alışkanlıklardan kaçınacaksınız, negatif düşünceli insanlardan uzak durun. Yeni değişime, doğru zamanda doğru yerde kararlar alacaksınız. Para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar 2023 de net olarak açılımını başlatıyor. 2024 yılına daha sağlam adımlar atacaksınız. 2023 yılında sağlık konularında dikkatli olun.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Halime isminin analizi-Melike Aydın


Halime isminin analizi-Melike Aydın



Maddi olarak güçlü açılımlar başlıyor!


Halime ;

Erdemliği, dürüstlüğü ve güzel ahlakı temsil etmektedir.Her zaman içindeki olumsuz giden negatif enerjiyi sabrederek üstünden atarlar. İmtihanı aile ilişkileri , aşk hayatı.
2020 yılında büyük imtihanlar yaşadılar, özellikle aile içinde büyük zorluklara göğüs gerdiniz.
2023 yılında öfke , kin nefret sizleri sıklıkla yoklayabilir, bu süreçte maddi olarak güçlü bir açılım yaşarken, manevi olarak büyük imtihanlar yaşatabilir. Dikkat edin kendinize sarılın, kendi kendinizin aynası olun. Kendinize güvenin sevin . Kafanızdaki her soru işareti aydınlanacak daha da netlik kazanacak. Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Jüpiter ve Güneş in enerjisiyle ani gelişimlere açık olacaksınız. Para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar geliyor. Var olan olumlu gelişmeleri iyi değerlendirin.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Ahmet isminin analizi-Melike Aydın

Ahmet isminin analizi-Melike Aydın



Gerçeklerle yüzleşme zamanı!
Ahmet;
Çocuk yaşından itibaren sorumluluk sahibi insanlar. Nazik, kibar, kırılgan, hassas ve güvenilir güzel insan.
Negatif enerjinin kolayla üstesinden gelmesi gerekiyor. İmtihanı güvensizlik.
Aşk, aile ilişkilerinde sorumluluk sahibi insanlardır. Kolaya asla kaçmaz, zoru başarmak isterler. Çok düzenli ve disiplinli insansınız. Eğer düzeninizi ve prensip sahibi yapınızı iş hayatınızda da gösterebilirseniz, başarı merdivenlerini ikişer ikişer tırmanırsınız. Ayrıca, sosyal yaşamınızda da çok özenli biri olduğunuzu söyleyebiliriz,çevrenizdeki insanların size önem vermesinin de en büyük sebebi bu olabilir. Senelerce görüşmediğiniz bir dostunuz bile, yıllar sonra zor günlerinde size danışabilir; çünkü güvenilirliğiniz su götürmez bir gerçek.
Neptün, Jüpiter ve Mars ın enerjisiyle aile ilişkileri ve iş hayatınızdaki imtihanlarla yüzleşme zamanınız geldi.
2023 sizlerin yılı olacak, damganızı vuracaksınız.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Ayfer isminin analizi-Melike Aydın

Ayfer isminin analizi-Melike Aydın



Her kesi aynı sanma!
Ayfer;
Her zaman en doğru olanı seçip ve kararlar alıdınız Her şeyin çok daha iyisini hak ediyorsunuz.
2022 yılında yorgun ve belirsizlik yaşadınız aile ilişkileri ve aşk hayatında önemli bir süreçten geçtiniz.
Sizleri destekliyen gezegenler Uranüs ,Neptün ve Jüpiter
2023yılında daha net, daha sakin, daha temkinli ve güvenilir adımlar atacaksınız. İyi kötü ayrımında mantıkla hareket ederek giderseniz daha iyi sonuçlar alırsınız. Sizler için zaman en iyi ilaç olacaktır.
2023 yılında yoğun duygular sizleri bekliyor, negatif enerjiye sahip olduğunuz zaman içinde olumsuz enerjiyle yüzleşe bilirsiniz dikkat edin .
Olayları derinlemesine eleyip sık dokuyarak hareket edecek üretme konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. başarılı azimli güçlü 2023 yılını başarı azim ve güç enerjisiyle karşılayacaksınız. Ancak iş ve özel hayatınız arasındaki dengeyi ayarlamakta zorluk yaşamamaya dikkat edin, kendinize güvenin her zaman güçlü olun.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Şeyma isminin analizi-Melike Aydın

Şeyma isminin analizi-Melike Aydın



Su akar yolunu bulur!


Şeyma;

Girişken ve yenilikçi yapınız, hayatınızın her alanında size yeni fırsatlar ve başarılar getirecektir. Bu yapınız sayesinde, elinizi attığınız her işte başarılı olabilir ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Özellikle maddi yatırımlardan korkmamanızı ve girişimci ruhunuzu iş hayatınızda da sürdürmenizi tavsiye ederiz. Sosyal yaşamınızda ise girişimci yapınız yanlış anlaşılabilir ve insanların sizi maymun iştahlı sanmasına neden olabilir. Her konuda başarılı olmak için yanıp tutuştuğunuzu biliyoruz; ancak belli kararlarınızı kendinize saklamanız ve sonrasında paylaşmanız, sosyal yaşamınızı olumlu etkileyebilir. Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün ve Venüs .
Sizleri uyaran gezegenler Mars ve Güneş. Güven, başarı ,güç kuvvet için kendinizden emin adımlarla ilerlemeniz için önemli süreç canları çalındı. Negatif yönlendirme ,güvensizlik, aile ilişkilerinde imtihan ve aşk hayatınızda güvensizlik yaşadınız. Son zamanlarda olumlu yönden değişime girdiniz. 2023 yılı büyük değişim ve yeni fırsatlar sunuyor. Mantığınızı ön planda tutarak davranırsanız kolaylıkla isteklerinize ulaşa bilirsiniz.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Meral isminin analizi-Melike Aydın

Meral isminin analizi-Melike Aydın




Artık aydınlanma zamanı!


Meral ;

Ilımlı, bağışlayıcı ve sevecen bir insansınız ve bunu sosyal hayatınıza da yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Çevrenizdeki insanların size duyduğu büyük saygının nedeni de kesinlikle bu hassas yapınız; ancak dışarıda sizi kırabilecek ve duygusallığınızdan çıkar elde etmeye çalışacak çok fazla insan olabilir. Duygularınızı kendinize ve yakın arkadaşlarınıza saklamanız, incinmenizin önüne geçebileceği gibi iş hayatında da daha rahat ve öz güvenli olmanızı sağlayabilir.Sizleri destekliyen gezegenler Merkür ,Uranüs ,Jüpiter, Mars ve Güneş in enerjisiyle tüm güçüyle verimli şekilde yerine getirmeye çalışıyor olacaksınız. Dibi görüp büyük imtihanlar yaşadınız. Büyük değişim için şimdi sizlerin zamanı geldi. Gümbür gümbür geliyor ,yeni umutlar, yeni fırsatlar yatırımlar ,yer değişim, yeni iş hayatı, aşk hayatı.Güzel önemli süreçten geçtiğinizi söyleye bilirim.


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Zümra isminin analizi-Melike Aydın


Zümra isminin analizi-Melike Aydın



Aklanma paklanma zamanı!
Zümra;

2019 yılından buyana üzerinizde olan plütonun etkisi geçti bitti .
2023 hayatınızda akla gelmeyecek işler kolay gelsin zamanınızı iyi değerlendirin. Şubat ve Mart ayında her anlamda haklılığız ortaya çıkıyor. Sizleri destekliyen gezegenler Satürn ,Merkür, Uranüs ve Jüpiter maddi manevi olarak güçlü değişime hazır olun diyor. Satürn ve Uranüs sağlık, aile ilişkileri ,aşk hayatınızda önemli bir süreçten geçeceğinizi anlatıyor
Akılcı ve mantıklı bir insan oldunuz sürece, kalbi temiz olanlar duyguları duaları kabul olur.
İş hayatında oldukça başarılı olabilirsiniz, kendi davalarınızda haklılığınız ortaya çıkacaktır olumlu düşünün.
2023 sizler için bolluk bereket ve şans getiriyor. Bu şans hem ailenizle hem de çevrenizde olumlu sonuçlar yaratacaktır.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

Oğlak Burcu’nda Yeni Ay

 
Oğlak Burcu’nda YENİAY
Oğlak Burcu’nda Yeni Ay

Yeni ay yeni gelişmeler yeni fırsatlar sunuyor kördüğümler çözülüyor sırlar ortaya dökülüyor. Yeni ay haklı haksız karşı karşıya gelecek vicdanlar yoklanıyor merhametler konuşuyor merhametsizlik yapanlar yerle bir oluyor. 
Kin, nefret, kalbi haset kalbi yılan olanların  maskeleri düşüyor. 
”SENİN İÇİNDE BİR KAHRAMAN, BİR SAVAŞÇI, BİR LİDER VAR,ONU GÖR!” diyen bir YENİAY.
Hamd Olsun, Hayrolsun!

Sırtımızı dayadığımız düzen, kendimize çizdiğimiz çerçeveler, yaptığımız uzun vadeli planlar ve bunları gerçekleştirmemizi sağlayacağına inandığımız kurallar, zaman içerisinde yıpranır, geçerliliklerini ve işlevselliklerini yitirirler. Dikkatli olun içinizdeki sevgiyi yitirmeyin. 


Yeni ayla birlikte harfler konuşuyor evren dilekleri kabul ediyor! 


Aslan Koç yay 


Yeni ayla birlikte tatmin olmakta yaptıklarınızın karşılığını almakta ya da bunu doyurucu bulmakta zorlandığınız, hayatın ve insanların sizi yeterince takdir etmediklerini düşündüğünüz, üreticilik açısından tıkanmış hissettiğiniz ya da arzu ettikleriniz ile eldeki kaynaklar arasında var olan uçurumdan sıkıntı duyduğunuz bir süreçtesiniz. 


Oğlak, Başak, Boğa 


Yeni ayla birlikte aynı yerde durmak,  bildik şeyleri yapmak sizi feci daraltmış. Sınırlarınızı aşmak, yaratıcı olmak ve yeni değerler üretmek istiyorsunuz. Bunun için kendinizi zorlayacağınız ve biraz da risk alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bir yanınız bunu istiyor bir yanınız ise yetersiz kalmaktan korkuyor. Yapabileceklerinizi abartmayın, her şeyi bir ana yıkmayın. Cesur ve dirayetli olun, dua edin kendinize güvenin, dualarınızın karşılığı alıyorsunuz. 


İkizler, Terazi ,Kova 


Tuttuklarınızı, ertelediklerinizi yapmak, kendinize ket vurduğunuz yerleri aşmak, tembelliğinizi ya da sessizliğinizi bozmak zamanı! Kendinize dair yaptığınız tanımları, çizdiğiniz çerçeveleri, benimsediğiniz tavrı her şeyi geride bırakarak adım atıyorsunuz.


Balık, Yengeç, Akrep


Kim olduğunuzu yeniden keşfetmek için hem içinizde bir kapı açın hem de dışa doğru açılın. Size şimdi belirsiz gelen yol, ilerledikçe yeni bir eve, yeni bir aidiyet ve güvenlik alanına girmenizi, yeni bir düzen kurmanızı sağlayacak. Kahramanları yapan kurallar ve sınırlar değil, dirayet ve kendi sınırlarını aşma cesareti veriyor, tüm güçünüzle başlıyor olacaksınız.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Duygu isminin analizi-Melike Aydın

duygu isminin analizi



Taklitleriniz çoğalacak, farkında olma zamanı!


Duygu ;


Çok iyimser disiplinLİ düzenli ve prensip sahibi bir insansınız. Her zorluğun üstesinden gelmesini bilirsiniz. Sizler 11 yıl  imtihan edildiniz .Aile, arkadaş ve iş hayatında imtihanlar yaşadınız. Sizlerin saf temiz kişiliğinizi görmezden gelenlerde oldu. Gezegenler kısa süreliğine sizleri dinlenmeye bıraktı,  2023 yılı mart ayıyla beraber tekrar harekete geçiyor. Dikkat edin kendinize, aşırı hassas ,kırılgan ve içe dönük olarak imtihanlar yaşatır, öfke kontrolünüzü sağlayamasanız sıkıntılar olur üstesinden gelmeniz zor olur .Her şeyi akışa bırakın ,fazla her şeyi kurcalamaktan kaçının . Sizleri destekliyen gezegenler Venüs Jüpiter Mars ve Güneş 2023 Ağustos ayında her şeyi daha net görünür kılacak. Maddi manevi olarak büyük değişim içersinde olacaksınız. Sizleri destekliyenler olduğu kadar desteklemeyenlerde olacak, buna hazırlıklı olun.  Taklitleriniz çoğalacak. Aralık ,Şubat ayında aşırı titiz olmamaya dikkat edin. Düzen takıntınız  ve özenli yapınız, sosyal hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. Belki de biraz daha rahat ve umursamaz olmayı öğrenmenizin zamanı geldi. Para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar geliyor,iyi şekilde değerlendirin.


#duyguismi #melikeaydin #isimanalisti #isimanalizi #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Kezban isminin analizi-Melike Aydın

Kezban isminin analizi
Büyük değişime hazır ol!


Kezban;


 Negatif düşüncelerden uzak durun, uzun süredir bu düşünceyle boğuşurken bir yol ayrımına geldiniz. Her anlamda maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşadınız. Artık tertemiz bir sayfaya açarken, güzellikler yeni fırsatlarla sizleri bekliyor. Önceliğiniz şu anki içinde bulunduğunuz krizlerden kurtulmak olsun. Sonrasında ferahlamayla birlikte detaylı olarak daha net bir  yol haritası belirleyeceksiniz.

Sizleri destekleyen gezegenler  Venüs  aile ilişkileri , Güneş manevi yatırım, Uranüs, Neptün ve Jüpiter ise sizleri büyük değişime hazırlıyor.  Ani gelişimlere açık olacaksınız .

2023 yılı para akışı , yer değişimi , iş hayatınızda  önemli dönüm noktası olacak.


#kezbanismi #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Gülay isminin analizi-Melike Aydın

gülay isminin analizi
Asla pes etmeyin, bugünü değil yarını düşünün! 


Gülay;


Bu hayattaki amaçınız sevmek sevilmek sayılmak övülmek.

 Sizlerin bu konforunuzdan biraz ödül vermeniz gerekiyor, biraz da kendinize ailenize dönüp bakın.

 1 yıl gezegenler sizleri bu konuda fazlasıyla yokladı .Sizleri etkileyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs Neptün ve Venüs.  Özellikle Plüton  sizlerin  beklentilerini durağan bir enerjiyle askıya alıdı ve yokladı .

Bu süreçte kendini şifalandıranlar şanslı bir döneme girdiler.  Aralık ayı tekrar bu şansı sizlerin üstünde yaratıyor gerceklerle yüzleşin.

   2023 yılıyla amacınıza ulaşma imkanı elde edebilirsiniz, ikili ilişkilerde de güvensizliği tekrar yaşaya bilirsiniz.  Aralık ayında iyimserliğinizi kullandırtmamaya dikkat edin. Alım satım işleriniz varsa acele etmeyin,  yatırımlarda beklentilerinizi yüksek tutmayın. Şubat ayında para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar, yatırımlar konusu gündeme gelecektir, acele etmeyin.  Aile ilişkileri ,aşk hayatı sağlık önemli süreçten geçtiğinizi söyleye bilirim. Çekişme ,ikilemde kalma, iç dünyanızda içe kapanma,  insanlar tarafından anlaşılmamazlık duygularına kapılabilirsiniz.  Paniğe kapılmayın kendinizi suçlamayın sakin sabırlı olun.  En az üç ay an an değişim yaşanabilir . Asla pes etmeyin bugünü değil yarını düşünün.


#gülayismi #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Gonca isminin analizi-Melike Aydın

 
gonca isminin analizi

Aralık ayında söylenene değil söyleyene dikkat edeceksin.

 Gonca;

Son zamanlarda bazı şeyleri çok güzel yaparken eline yüzüne bulaştırdın.  Satürn, Merkür, Uranüs ,Neptün  ve Venüs son 6 ay sizleri ikili ilişkilerde, iş hayatında sürekli uyardı. Önce enine boyuna bir düşüneceksin.Ben nerede hata yaptım, nerede yanlış kararlar aldım, kime değer verdim, kim beni değerleştirdi bunları göz önünde bulundurarak duygularınız daha net olarak kendinizle yüzleştinizde daha sakin daha temkinli güvenilir adımlar atacaksınız. Her anki birine yardım ederken kendinizi uzun süredir askıya aldınız. Gezegenler bu süreçte sizlere maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşattı. Artık bu imtihan süreci tamamlamlanıyor.
Aralık ayında söylenene değil, söyleyene bakacaksınız . İleriye yönelik yeni fırsatları aralıyor, daha net olarak daha güçlü adımlar atacaksınız.
 Yakın zamanda iş değişimine hazır olun, yeni gelişmelere açık olun. Kendinizi duygusal olarak güçlendirin, kendinize güvenin sarılın.
Eğer değişim istiyorsanız bunun üstesinden gelmeniz  için ruhunuza yatırım yapın. Sizleri destekliyen gezegenler bu fırsatı veriyor.
 2023 yılı  şans açısından oldukça iyi şekilde temsil ediyor, pozitif düşünerek hareket ederek adım atın.



#goncaisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

demet isminin analizi-Demet isminin anlamı-Melike Aydın

Demet isminin anlamı

 


 Demet;


Sizin inovatif ve üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır!


Güçlü, dişli, ş geçmişini unutmayan, özüne sözüne sahip olan ,aile ilişkilerine bağlı kişilersiniz. Geçmişte yapılanı her zaman af eden enerjiyle imtihanlar yaşadınız.4 yıl boyunca maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşadınız. Haklıya haksızı ayırt ederek, dost arkadaş kim, iyi kim  kim kötü çok iyi anladınız.

Her zaman pozitif yapınızla zorluğu aşmayıda bildiniz.  Aralık ayında muhteşem değişimi hazır olun, ani gelişimlere açık olacaksınız .   Bu süreç 2025 yılına kadar devam eden bir süreç olacak. Şunu belirtmek isterim akıllı olan ,sabırlı olan, kalbi temiz alan emeklerinin büyük nimetini alacaklar. 

Aralık ayında sizleri destekliyen gezegenler Merkür Şubat ayında Satürn, Mart ayında Jüpiter Uranüs Neptün .

Sizin başarınızın en büyük kaynağı zengin hayal dünyanız ve öz güveniniz. Hem iş hayatınızda hem de sosyal yaşamınızda aklınızdaki fikirleri paylaşmaktan çekinmemelisiniz, çünkü her ne olursa olsun, sizin inovatif ve üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır. Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. Yine de üretkenliğinizi gösterebileceğiniz alanlar size daha fazla başarı getirecektir.Ani gelişimlere açık olun demlene demlene ilerlemesini bilen kişiler kazanır.



#demetismi #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Beren isminin analizi-Beren isminin anlamı-Melike aydın


Beren isminin analizi


Beren;


Bereket gelsin, kapılar açılsın! 


Enerjik ve hayat dolu haliniz, çevrenizdeki birçok insanın size özenmesine neden oluyor. Bu enerjiniz, çevrenizdeki insanlara da neşe ve yaşam enerjisi taşıyor; bu sebeple, çevrenizde çok insan olduğunu ve popüler sevilen bir kişi olduğunuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hayattaki mutluluğunuzu ve başarınızı, iş hayatınıza da taşıyabilmeniz için sık sık seyahat edeceğiniz ve ekip çalışması yapabileceğiniz işlere yönelmenizi tavsiye ederiz. Son 6 ay içinde çok kırıldınız , üzüldünüz kimseye kırgın değilim dediniz. Kalbinizi ferah tutun bu yıl sizin yılınız olacak.  Sizleri sürekli imtihanlar eden gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs ,Neptün, Venüs ve Jüpiter döngüsünü tamamladı.  Tüm güçüyle verimli dönemleri sizlerin hayrınıza kapıları açtı. Sizler bu güne kadar başkalarına sihirli dokunuşlar yaptınız ,üzülmeyin sizlerin zamanı geldi artık. Aralık ve Şubat ayında yeniden  küllerimden doğuyorum diyerek başlıyorsunuz.  Özellikle sağlıkta dönüşüm var ,istenen mucizeler yaşanıyor . Devlet kapılar açılacak, yeni gelişmeler yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Ani yer değişim yaşıya bilirsiniz, kadersel değişim sizlerin isminizi destekliyor. Şimdiden bu değişime teşekkür ederim diye bilirsiniz.



#berenismi #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

Gözde isminin analizi-anlamı-Melike aydın

Gözde isminin analizi
2023 yılı muhteşem değişimlerinizin yılı, gözler üstünüzde oluyor!


Gözde;


 Aralık ayında şansınızı iyi değerlendirin gözden ırak olan gönüldende uzak olur  derler. 1 yıl boyunca özellikle ikili ilişkilerde zorluğu yaşadınız aile ilişkileri imtihanı anne baba kardeş etkisini gösterdi. Bu süreçte sabırlı temkinli sakin olanlar kazandı olmayan öfke kontrolü yaşadılar. Aralık ayında sakin olun kendinize güvenin kendinize sarılın. İşte ,aşkta ,aile ilişkilerinde önemli gelişmeler yaşıya bilirsiniz. Askıda kalmış tüm  işleriniz için verimli bir süreçten geçmeniz gerekiyor, kapalı kapılar Aralık ayı içerisinde aralanıyor. Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün veJüpiter. 2023 yılı tüm işlerinizde daha netlik kazanacak. Negatif enerjiye sahip olduğunuz zaman bu muhteşem güçü ertelersiniz, sakin olun temkinli gidin , beklenen olumlu açılımlar çok yakında gerçekleşecek. 

Öncelikle öfkeli ,kıskanç ,haset olmamaya dikkat edin .Aralık ayında Merkür aile ilişkileri önemli süreç içerisinde beklentisi olanlar pozitif gelişmeler yaşıya bilirsiniz 

Yeni gelişmeler yeni fırsatlar yatırımlar konusunda şans kapınız açık, iyi şekilde değerlendirin. Yer değişim  gündeme gelebilir, ayrıca iş hayatınızda  küçük küçük aksilikler üst üste gelebilir bu süreçte sakin olun mantıklı hareket ederek adım atın . Manevi olarak güçlü olun. Haberci rüyalara görebilirsiniz, rüyalarınızda yol tarifi ala bilirsiniz. Hatırladığınız rüyalarınızı not alın. 2023 yılında yeni gelişmelerde beklentilerinizi yüksek tutun asla pes etmeyin derim. Çevrenizdeki  kıskanç haset insanlar Aralık ayında gün yüzüne çıkıyor ,sizlerin bu kişilerle yüzleşme zamanı geldi artık. Bundan böyle kimseye kalmamaya, aldanmamaya yemin ediyorsunuz.  Sizler dibi görüp çıkan kilitlersiniz ,saf temiz kalbinizin güzelliği yüzünüze yansımış , güzel enerjinizle mücadele ederek kazanıyorsunuz . 2023 yılı muhteşem değişimlerinizin yılı, gözler üstünüzde oluyor.


#gözdeismi  #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , , ,

Güler isminin analizi-Melike Aydın



güler isminin analizi
Güler


Güller açsın yüzünde!  


Acısıyla tatlısıyla kendinizle, ailenizle ve  sevdiklerinizle yüzleştiniz. Her ne olursa olsun ayakta durmaya çalışıyorsunuz. Özelikle aile ilişkileri  ve bağlarına önem veriyorsunuz. 

Negatif enerjiyi taşıyan bunu sürekli yansıtan kişilerden uzak durduğunuz taktirde her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Aksi taktirde negatif düşünceler sizleri yorar. 

Kendinize güvenin,  güçlü yapınızla birlikte kendi yolunuzu bahtınızı  bu sayede açarsınız .Sizlerin en büyük özelliği planlı hareket etmek..Düzenli ve titiz bir insansınız, hayatınız her alanında planlı hareket etmekten yanasınız. Hedeflerinize odaklanın.

 2017- 2018 yıllarında büyük imtihanlar yaşadınız. 

2022 yılında ise empati yeteceğinizi geliştirip maddi manevi yeniden adımlar attınız. Şubat , Mart ve Nisan ayları sizlere para akışında yeni gelişmeler yeni fırsatlar ve yatırımlar  sunuyor olacak. Bu süreçte daha sakin, daha temkinli ve  kendinizi ailenizi koruma altına aldıktan sonrada planlarınızı hazırlayıp ilerleyin.

Sizleri destekleyen gezegenler Satürn, Merkür,Uranüs Neptün ,Jüpiter ve Mars aile ilişkileri ve sağlık  sorunlarında önemli bir sürece gireceğinize işaret ediyor. Aşırı hassas, kırılgan, içe dönük durumlara karşı daha sakin olun, kendinize güvenin.

 Kasım , Aralık ve Şubat ayında iş yaşamınız hareketleniyor. Sizler süprizlerden hoşlanmıyorsunuz.  Hayatınızda karışıklığa da asla yer yok.Düzen ve bilinene adım atmak sizin güvenceniz adeta.Her şeyi dozunda bırakmak biraz da olsa sizi rahatlatacaktır.


#gülerismi #gülerisimleri #isimlerinanlamı  #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalisti #isimanalizi 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Seda ismi,nazar boncuğunuzu üstünüzden eksik etmeyin

Seda ismi : Ses veren, el veren yardım edendir. 


Şimdi seslen evrene, kulak verecek sesine yüreğine.
Seda isimleri daima dışarıya karşı güçlü bir duruş sergiler. İçini kimselere açmaz, acı tatlı her şeyi kendi kendine yaşar . Eleştirisel bir kişiliğe sahip olmasına rahmen, her şeyden her olaydan ders çıkarır, bu onun ana kişiliğidir. Her kese iyi yönden maddi manevi büyük katkı sağlar.
Ağustos ayının ikinci yarısında zeki akıllı kişilerle yeni adımlar atılacak ve baskın tarafınızı ortaya koyacaksınız. Yeni iş, yeni ortam, yeni ev ,yeni araba hadi bismillah hazırlıklı olun bunların hepsini gezegenlerin vermiş olduğu hizmetler. Sizde bu hizmete karşılık vereceksiniz .
Venüs aile aşk bağlarını güçlendiriyor.Merkür eski dostum dediğiniz kişilerle sizi bir araya getiriyor.
Eylül ayında sakarlıklara dikkat! Ani küçük kazalara açık olabilirsiniz.
Eklem, boğaz, diş sorunlarını Eylül ayında yaşayabilirsiniz.
Ekim ayında para akışıda oldukça hızlı bir girişim olacaktır. Geçmiş hesaplar kapanacak ,yeni yatırım fırsatlarının kapıları açılıyor. Son 2 ay Merkür ve Jüpiter sizi destekliyor, hürmetle şükürler olsun diyerek teşekkür etmeyi unutmayın. Aile içinde olumsuz giden negatif enerjiyi kolayca temizleme enerjisini kendinizde bulacaksınız. Sizlerin cesaret, güç, kuvvet, azim yüreğinizin bir köşesinde sürekli destekliyor. Sevimli kişiliğiniz her kez tarafından desteklenip, ani değişimleri evren size sunuyor .Adeta yeni bir Seda yeni bir insan içinizden çıkıyor. Aman nazara çok açıksınız, nazar en büyük düşmanınız, dualarınızı kalpten isteyerek okumayı unutmayın. Sizin kendi şifanız dualarınız ve yaptığınız iyilikleri.
Para para bol bol geliyor ,Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün ve Venüs tam anlamıyla size bunu gösteriyor .Her şey bitti derken şimdi başlıyorsunuz. Gözleriniz gülecek, ruhunuz rahatlayıp tam bir şifa enerjiyle başlıyorsunuz .
Sevgiyle kucaklayın, kabul ediyorum şükürler olsun deyin. Sevgiyle kalın.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU