, , , ,

30 Kasım ikizler burcunda ay tutulması



30 Kasımda ikizler burcunda  bir ay tutulması gerçekleşecek.

Ay tutulmasında bol bol dua edelim, duaların  açamayacağı kapı yoktur.

 İyilik güzellik isteyelim, sevelim sevilelim, karşılığını sorgusuz sualsiz bekleyelim.

 Ay tutulmasında mutfağınızın masasında, ceviz ayva nar bulundurun. Ay tutulması bittiğinde yeni ay geçişinde mutlak tüketin. Yeni ayda ise nar muz hurma bulundurun.

Bu hafta evinizde kabak tatlısı yapmayı unutmayın, niyet sizden söylemesi benden bereket Allahtan istemesi sizden. Her şeyin hayrını dileyin. Bereket sağlık huzur eviniz tatlılık olmasını dileyin.  Allah Es-Settar olduğu için.

Şüphesiz bizler suçlu olsak da Allah günahlarımızın üstünü örtmeseydi, alçalmış bir halde ölürdük. Allah hatalarımızı örter. O bizim zayıf anlarımızı gizler. Bir an için hayal edin, eğer herkes herkesin günahlarını bilseydi, nereye gidebilirdik? Ne yapabilirdik? Allah’a bu güzel ismi için şükredin ve dualarınızda O’na bu ismiyle yalvarın. O’ndan kusurlarınızı ve günahlarınızı bağışlamasını isteyin.

En güzel isimler Allah’ındır. O’na o güzel isimleriyle dua edin ve O’nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. 

Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır.” (A’raf Suresi, 180. Ayet)

Tövbe kapısı sürekli açık!

Kaç kere hataya düşmüş olsak da, bağışlanmak için adeta üstümüze fırlatılan milyonlarca şansımız var. Günahlar ve ahlaksızlıklar tarafından yenildikten sonra bile yeniden başlamak için çok büyük bir fırsat var. Basit bir zikir olan 100 defa “Sübhanallahi ve bi-hamdihi” demek sizi denizdeki damlalar kadar çok da olsa günahlarınızdan temizler. 

Bu hatırlatmaların üzerine derinlemesine düşünün.

“Ancak tövbe edip de inanan ve salih amel işleyenler başka. 

Allah işte onların kötülüklerini iyiliklere çevirir. Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.” (Furkan Suresi, 70. Ayet)

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: