, , ,

27 Nisan akrep dolunayı 2021


27 Nisan akrep dolunayı 2021


27 Nisan akrep dolunayı 2021

Bugün 27 Nisan salı günü akrep burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Süper ay,  bir nefes bir uyanış bir iç ferahlığı.  Yaşamın içindeki zaman tünelinde ya tam  rotasını belirleyip  yolundan şaşmadan sağına soluna dikkat ederek  gideceksin, yada tam gaz  rotanı hiç bilmediğin tanımadığın yerlerde kendini bulacaksın. Yada olduğun noktadan şaşmadan sabır deyip bekleyecek , zorluklara karşı beklentilerine karşı her şeyle yüzleşeceksin. Bu dolunay gizli hazine sandığının sihirli lambası.

Şöyle diyelim, kırk haramilerin hazinesi ,kime kısmet kime nasip diyerek dolun ayı karşılıyoruz. Bu dolunay gizli saklı kaçamak ilişkileri, gizlilikleri anlatıyor. Suçlu suçsuz, haklı haksız ortaya dökülecek, her kez eteğindeki saklı taşları dökecektir. Dolun ay her zaman hakikatli  davranır ,o yüzden bu zaman dilimizde, içinizde ,güzel bastırılmış duygularınızı anlatıyor.   Olumlu olun asla kalbinizi kapatmayın. İçiniz yüzünüz hep gülsün, yarınlarınıza geleceğinize bir şans verin, kendinize güvenin. İyi güzel olacak hayrınıza ,gelişecek işlere kendinizi yönlendirin. Yarınlarınıza , sevdiklerinize doğru adım atın, kendinize bir umut ışığı belirleyin. 

27 Nisan dolunayında harfler neler söylüyor?

Sesli harfler: isminin ilk baş harfi sesli harfle başlayanlar. Sesli harf sizleri harekete geçiriyor, sizleri sorguluyor. Tüm benliğinizi kimliğinizi yeniden harekete geçiriyor. Bu dolun ay sizleri soluksuz takip ediyor, isteklerinize odaklandırıyor .Kendi kimliğinizin dışında olumsuz duygularla hareket ederseniz  sizlere  sert tepkiyle geri dönüşleri sunar.  O yüzden kırıp dökme. Kararlarınız her ne olursa olsun ihtiraslarınıza kapılmayın.

Önemli bir aşamadan geçiyoruz, sosyal yaşamına özen gösterirken sağlam adımlar at. Gerçek mutluluk sizlerin elinde, kendinize sadık olun. Bu dolun ay eksiklerimizi tamamlamak  yanlışlarımızı düzeltmek özveri ve caba vermemizi göstermek istiyor. Aç gözlü olmamak, doyumsuz olmamak, sahip olduğumuz her şeye  şükür teşekkür etmemiz gerekiyor. Şükür kapınız kalbiniz açık olsun, panzehir duanızdır. Dolunay bir çok yanlışı doğruya çevrime zamanı. Bu dolunay bilgi alma ilminizi dışa aktarma, paylaşma, kendinizi iyileştirme  zamanıdır.    Yarınlarınıza yatırım yapın, vaz geçme zamanı değil kuvvet alma zamanıdır.

İsminizin içindeki sesli harfler, bu süper dolunayında sizleri olumlu acıdan uyarıyor. Belki zor zamanlardan geçiyorsunuz, iç dünyanızın zedelendiğini ve sarsıldığını dolunay doğruluyor.  Bu yaşamınızda savaşıyor cebelleşiyor ve incitiyorsunuz. Tüm bunlara rağmen kendinize güvenmenin zamanı geldi. Dolunay size bir kapı acıyor, kendinizle barışmaya odaklanmanın. 

 Yeniden başla, yeniden ayağa kalk. Şükret, şükrünün arakasında dur . Cesur kişilerle huzurlu ve umutlu insanlarla ortak nokta bul ,uzlaş bunu yaptığınız sürece takdirleri toplar muhteşem açılımlara yarınlara yeniliklere yaratırım yaparsınız. Bu yaratım, hem kendinize hem topluma karşı evrensel bir görevdir.

Bu süper dolun aydan her anlamda her birimiz  bir pay alacağız .Önce kendinize güvenmek, güven içinde olmak güvenilir kişilerle yolumuzu belirlemek önemli.

 Dolunay, en güçlü olanı daha da güçlendiriyor, zayıf olan kişiye güç verip canlandırıyor, harekete geçiriyor. Yeter ki siz hazır olun ve kendi temelinizi sağlamlaştırın.  

Kendinize acımayın, nerde ne zaman, kimin ne olacağını kimse bilemez. Yeter ki kendinizi hazır hissedin, ve olacak olan güzel şeyleri hissedip karşı koymayın. Ne yaşıyor olursanız olun, o her gecenin bir sabahı var, mutlak güneş doğar . Savunmasız, güçsüzde değilsin. Olumlu iye odaklanıp isteyin.

Bu dolunay kendinizi keşfetmek için zorluyor, artık bu duruma direnmeyi bırakın.

 Akrep Dolunayında su elementi:

Her şeyin hayrımıza gelişeceğine niyet ederek, hislerimizi harekete geçirerek niyetlerinizi şimdiden tutun.  Kabullenemediğiniz çatışmalardan  duygularınızı arındırın. Elma sirkesi ve suyun içine bir avuç hımayala tuzu atıp, 125 kez  Elif Lam Mim Suresini okuyun. 

1. Elif lam mim

2. Zalikel kitabü la raybe fıh- hudel lil müttekıyn

3. Ellezıne yu'minune bil ğaybi ve yukıymunas salate ve mimma razaknahum yunfikun

4. Vellezine yu'minune bi ma unzile ileyke ve ma unzile min kablik- ve bil ahırati hum yukınun

5. Ulaike ala hudem mir rabbihim ve Ulaike hümül muflihun 

Manası:

1. Elif Lâm Mîm. 

2. Bu, kendisinde şüphe olmayan kitaptır. Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için yol göstericidir. 

3. Onlar gaybe inanırlar, namazı dosdoğru kılarlar, kendilerine rızık olarak verdiğimizden de Allah yolunda harcarlar.

4. Ve onlar ki hem sana indirilene iman ederler, hem senden önce indirilene. Ahirete de bunlar kesinlikle iman ederler

5. Bunlar, işte Rabblerinden bir hidayet üzerindedirler ve bunlar işte felaha erenlerdir. 


 Duş alacağınız yerde negatif olmayın.

 25 salavat 25/ besmeleyle niyetinizi belirleyin bir değil birçok niyette buluna bilirsiniz ve okuduğunuz suyu bir kısmıyla duş alın, diğer kalan suyu akan suya akışta olan  dere, denize dökebilirseniz daha iyi olur. Yapamayanlar bir ağacın dibine döke bilirler.

 Yeniay  girdiğimizde niyetleriniz olmuş tamamlanmıştır. Yeni aya girdiğimiz anda son göreviniz bir türbe ziyaretine gidip  Elif Lam Mim Suresini  7 kez okuyup sonra 3 ihlas ,1fatiha okuyun.

Türbede anne isminizi baba isminizi ben bu kişilerin evladı falan kişiyim diyerek, kendi kimliğinizi tanımlayın. Yatan evliya kimin olduğunu kim olduğunu bilsin, duanı et  ve cık .Her şeyi Allah görüyor. 

Yaşadığınız evinizi temizlemek için tam bu dolun ay sizlere güç veriyor. Bu yüzden tüm benliğinizle ilhama açık olun, sezgilerinize kendinize  güvenin. Gereken her şey sizde, anahtar sizde ,kalbiniz ilminiz bir olsun.  Bilinciniz açık olsun, gönlünüz şen yüreğiniz ferah olsun .

Sizlerin  aşamayacağı hiç bir şey yoktur, yeter ki iste ama tok gözle iste. Dolunay dönemlerinde,  kendi tamirinizi kendi yolunuzu  eksiği artısı ne varsa doğru yola girmeniz, doğru cevapları bulmanız, doğru kararlar vermeniz önemlidir. Belki kalbiniz parça parça olmuş, yıkılmış olabilirsiniz. Dolunay tüm bu acılardan kurtulmanız doğru yolu bulmanız için sizlere şans yaratıyor, her imkanı sunuyor .Bu dolunay  duyguları yokluyor. Aslında dolunay genellikle su guruplarına denk geldiğinde, duygular ilişkiler geçmiş kapanmış aşklar, askıda kalmış birliktelikler, henüz bir noktada uzlaşamaya varamayan evli çiftler, uzun süredir kangren olan ilişkiler, bitmeyen uzun sancılı ilişkiler, bizlere ya başar yada bitir yada net olmadan harekete geçme diyor. İmtihan edileceksin, her ne olursa olsun karar vereceksin diyor. Doğru olan en iyisini sunuyor. 

  Bu dolunay  uzun zaman taşıdığınız, bir türlü cesaret edip bırakamadınız size yük veren sıkıntı yaratan sorun çıkaran canınızı yakan yüklerden    arınma şansını sunuyor. Özellikle dolunay zamanları ruhumuz düşüncelerimiz olgunlaşma sürecini ve bizleri destekleyen bir zaman dilimi.

Bu gök ne aysız nede güneşsiz olmaz ,bir bütündür . Her birinin görevi geldiğinde, görevini tamamlar ve devreder sırasını bekler .

Akrep burcundaki oluşan dolunay ,gerçek anlamda  mesajını veriyor. Değişim, dönüşüm, sabır, dayanıklılık gücü, yoğunluk, telaş, aşırı öfke patlamaları, gizemli insanlar, şifacılık alanını kullananlar, şaibeli ölüm artışları, iftiralar, intiharlar,  din üstünden kazanç sağlayanlar, reenkarnasyon üstünde medya konuşmalarıyla insanların kafalarını karıştırma çabasına girenler.

İfade etmekten hoşlanmasam da, elim varmasa da her kez görevini yapar. Zorlayıcı insanlar, hayırdan anlamayan, yok demesini bilmeyenler , baskılayıcı öfkeli duruşları, intikamcı yapıları ,vicdanı yoksun kişiler ,hak hukuk örf adet bilmeyen sapıklık yönü ağır basan kişiler bu süreçte dolunayın vermiş olduğu  etkilerle  gündeme gelebilirler. 

Medya içinde gizli yolsuzluklar  gün yüzüne çıkıyor. Devlet içinde bazı yolsuzluklar, hakimi, avukatı savcısı ,dolunay bu alanlarda gizli saklı ne varsa meydana döküyor. Kim haklı kim haksız belli açılardan gözlemleyeceğiz. Devlet yurt dışı kapılarında yeni yatırımlar harekete geçiriyor. Gündemde özellikle İtalya, Rusya, İran, Çin, Katar, Pakistan, Mısır.   Bu dolunay şimdiden zeminini hazırladı,  gelen baskıyı hepimiz görüp şahit olacağız diyerek sözümü tamamlıyorum .

Yeniden doğmaya hazırmışsınız yeniden yaşamaya yeniden dirilmeye yeniden başlamaya kendinizi hazır hissedin.  Duygusal gerginliklerimizin yaşamınızın her alanını etkilemesine izin veremezsiniz. Moraliniz bozuk diye kös kös oturamazsınız, işiniz askıya alamazsınız. Sizi destekleyen arkanızda duran patronunuzu iş arkadaşınınız ihmal edemezsiniz. Sizi bekleyen sabreden hayat arkadaşınızı üzemezsiniz. Toplantılarınızı iptal etmeyi asla bunun lüksüne giremezsiniz , sağlık kontrollerinizi ihmal edemesiniz. Aile büyüklerinize abartı sözler kullanamazsınız, ziyaret edeceğin büyüklerini gidemem diyemesin,   ertelemeyin. Birilerinin kalbini kırmayı aklınızdan geçirmeyin, kaybedersiniz.

Kendini zihnini bedenini artık gücüm yok diyemezsin, artık savaşacak mücadele edecek takatim yok benden buruya kadar diyemezsin. Tabiki bazen her şey istediğimiz gibi gitmiyor olabilir ,ama her şeyin bir zamanı var beklemek sabretmek  zemini daha kuvvetlendirir. Hayat bir yarıştan ibarettir, kimi zaman kazanacaksın kimi zaman kaybedeceksin ama yine yıkılmadan yoluna koşuna devam edeceksin. Yenilmeden kaybetmeden olmaz,  yeter ki çaba sarf etmeyi bırakmayalım. Sadece bir an sorunlardan ve sorumluluklardan kurtulmak için kendinizde kaybolmayın.

Her şey gönlünüze göre olsun.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder