,

4 elementin imtihan süreci başlıyor




 4 elementin imtihan süreci başlıyor!

Gezegenlerin gökyüzündeki konumu, yer yerinden oynayacak?  Sizin doğduğunuz andan beri tutumunuz ,günden güne değişilen ruh haliniz ,tüm enerjinizi alt üst edecek şekilde yer değişimi başlıyor. Kişiliğinizle ilgili bir çok şeyler baştan başa yenilenecek. Tutumunuz ,tutunduğunuz zinciriniz, kökten değişime giriyor.   Dört element için başarı, doğru,  yanlış, ayrımı başlıyor. Kırılan cam vazolar gibi yapışmış halde tutunup giden hayat haritanızda, bitişler ve başlangıçlar , özgürleşmek için verilen çapalar. 4 elementin detoksu. 

İyileşmeler, kendi davalarında haklı haksız, dayanıklı dayanıksız, acizlik korku, başlangıçlar bitişler diye biliriz. 

Ateş, su, hava, toprak, yıl sonuna kadar güç enerjisiyle güç gösterisi başlıyor.

Ateş elementi: .Ahlak Estetik ve Ruh

 Su Elementi: Akıl, duygular

Hava Elementi: İletişim, fiziksel güç, yani her şey

Toprak Elementi: Farkındalık, ferahlık, yeniden doğmak .

Ateş Elementi

 Fazla incinmiş, kendi kurallarınızı yapmak yaptırmak ve kara bulutlardan  sıyrılmak, tüm gücünüzle zincirleri  kırmak istiyorsanız, öfke, sinir, aşırı şehvet ve acelecilik  size zarar verir. Yeniden oluşuma kendi kabuğunuzdan sıyrılıp çıkarak başlayın. Haksızlıklardan yoruldunuz, öfkelenerek, kin tutarak, kavga içinde olursanız hayat size olumsuz yollara götürebilir.    Doğru yoldan asla sapmayın. Sizin kendi silahınız sabrınız ve iyimserliğiniz olmalı. Hayata gerçekçi bakın, adaletsiz nankör aciz insanlarla imtihan süreniz başladı. Güçlü kalın, azimli olup pes etmeyin.

Doğru yerde doğru zamanda kendi ateş gücünüzü kullanabilirseniz başarıya ulaşırsınız. Kavga gürültüyle içinize kapanıp kendi kendinize acıma duyguların içinde olursanız, başaramazsınız. Sakin sesiz sedasız mantıklı düşünerek kararlılıkla hareket ederseniz  savaşınızı kazana bilirsiniz.

Toprak Elementi

 Sizler torak ana, duygularınızı her alanda her yerde gösterensiniz, hayat sizlere her an her yerde acımasız tarafını göstermiştir. Eşinizden dostlarınızdan, aile fertlerinizden imtihan sürecinde olmuşsunuzdur. Her tohum filiz vermez, her tohum  istediğiniz gibi büyümez ve meyve vermez.

Her zaman hayat size ayak uyduramaz, mutlak bir yerde bir zaman durur ve tıkanır yürümez.

Sizlerin imtihanı her on yılda yada beş yılda bir tekamül eder. Şimdi bu zaman diliminde geçmişle yüzleşmeyi bırakın ,size acı çektirenleri düşünmeyin. Korkularınızdan arının, kendinize eziyet etmekten vaz geçin.

Siz topraksınız, her şey sizle başlar, sizle biter. Tüm elementleri yönlendiren enerjiye sahipsiniz, en büyük imtihanınız ilminizden olur. Bilginizden olumlu donanımınızdan şaşmayın, imanınız güçlü olsun. Haktan gelen gücünüzü kullanın, size yapılan haksızlıkları toprağa ateşe suya havaya gönderin.

Hak yerini er geç bulur. Bir akım sürecine girmiş bulunmaktasınız, imtihanınız aile ve sağlık konularında. Kendinizi iyi yetiştirin, iyi yollar seçin. Kendinize şifa isteyin. Alak süresi 5. ayeti oku. Allah'ın adıyla oku. Kendi yolunuzu kendiniz seçersiniz, kimse kimsenin kefenini giymez, kimse kimsenin kefenin ölçüsünü bilmez. kimse kimsenin günahını almaz.

Hava Elementi

  Doğru yer doğru zaman. Siz kimliğinizi doğru yerde doğru zamanda kullandınız. Her şeyi akıl mantıkla yürütürsünüz. Hayata bir filim gibi bakarsınız. Her şey doğru işleyecek ,şöyle söyleyeyim, asla hayatınıza reklam arası koymazsınız. Sizin için her şey dümdüz, fevkalade olacak.

Siz busunuz ve böyle olmaktan da asla vaz geçmesiniz .Siz güç, mantık, para dersiniz. kimseye sırtınızı dönmesiniz, hele ki sevdiklerinize. Onları sarıp sarmalayacaksınız, sizler kendi adaletinizi kurarsınız. Her şeyi her kesi yönlendirirsiniz, sizler için hayat tekamül enerjisi geri dönüşüm oluşum başladı.

Kendinizi asla kandırmayın, kendinize gizli duvarlar  örmeyin. Gizli kapılar ardına saklanmayın ,kendi gölgenizden kaçmayın. Kendinize hayali ödüller vermeyin .Haklı haklı olacak, haksız haksız olacak,  yani taşlar yerine oturacak. Sizlerin imtihanı, kendiniz yaptıklarınızı yaşadıklarınızı yaşatırsınız. Her ne varsa görüp yüzleşeceksiniz. En büyük imtihanınız doyumsuzluğunuz, maddi açılımınız, yatırım gücünüz, inanmakla inanmamak arasında gidip geleceksiniz.  Korkularınızla yüzleşmeye hazır olun. İyi olan kazancına servet katacak, sabırlı olan gücüne güç katacak.

Kendini yalnız hissedenin  kalbine enerji gelecek, kendine şifa verecek.

Yeniden topraktan, sudan güç alacak ,ekecek büyücek, büyüdükçe güçlenecektir. Kendi şanını şerefini gücünü azmini gösterecektir.  Hayatınızın açılımı başladı.

Su Elementi

  Huzur ister sevgi şefkat sadakat ister. Duygusaldır ve kendini güvende hissetmek ister. Güveni sarsıldı mı öfkesi büyük olur . Sezgi, gücü kuvvetlidir, maneviyat gücü yüksektir. Bilinç altı geçmişi unutmaz. Duygularını iyi kullanmalı ,hayal kırıklıklarını büyütmemeli çok hayalperest olmamalı. Nefsine yenik düştü mü sınavı ağır olur. Öfke, alkol, dış etkinler ,şeytani düşünceler, vesvese  kıskançlık en büyük düşmanıdır. Duyarlı davranışlar sergilerse hayatta her zorluğa karşı güçlü olur kazanır ve çok sevilir. 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder