, , ,

Dolunay ritüeli ve duaları

 
Dolunay Ritüeli ve Duaları

Dolunay Ritüeli

Dolunay ritüeline arındırıcı rahatlatıcı tütsü yaparak başlıyoruz.

Gerekli malzemeler:

Gül yaprakları, 

Bir tutam adaçayı, 

Bir kaç defne yaprağı, 

Bir tutam çörek otu,

Bir çubuk tarçın

Tüm malzemeleri bir tavaya koyarak ocakta dumanı çıkana kadar ısıtın. Soğumadan dumanı çıkarken evinizin her köşesinde tütsüyü gezdirerek negatif enerjilerden temizleyin. Kalan tütsü kalıntısını toprağa  gömün .Kendinizi  iyi hissettiğiniz duaları okuya bilirsiniz.

Dolunay da okunmasını tavsiye ettiğim dualar

  Dolunayda 7 Ayetel Kürsi,   3 İhlas ,7 nas, 7 Felak  133 Kevser süresi, 133 Ya Gani, 133 Ya Rezzak, 133 Ya Alim ya kayyum ya hayyü ,  133 Besmele ,133 salavat şifa niyetine bolluk bereket sağlık huzur getirmesine niyet edin.

Dua sonrası  evinizi  sirkeli suyla temizleyin. Tüm bunları tamamladıktan sonra  sıcak bir duş  alın dinlenin. 

Akşam evinizin sakin olduğu bir zaman diliminde kokulu bir mum yaka bilirsiniz ya da ışıkları kısabilirsiniz. Ruhunuzu sakinleştirin ve kendimize odaklanın. Duygularınızı ay ışığına anlatın. Yapmak istediklerinizi  hedeflerinizi bir kağıda yazın. Neler hayal ediyoruz, ne yapmak istiyoruz?  

Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz negatif duyguları, alışkanlıkları, bırakmak istediklerinizi başka bir kağıda  yazın ve sonra kağıtları saklayın.  Bir sonraki  dolun ayda negatif duyguları yazdığınız  kağıdı yakın küllerini gömün. İyi niyetlerinizi isteklerinizi yazdığınız kağıdı yakıp küllerini suya akıtın.

Ay suyu yapabilirsiniz. Bir bardak suyu dolunay gecesi ay ışığında dışarıda bırakın. Böylece tüm ay ışığının gücü suya yüklenecektir. Ay suyunu ertesi sabah niyetlerinizi belirterek içebilirsiniz. Başka suya da katarak çoğaltabilirsiniz.


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

Kemerlerinizi bağlayın çünkü 2022'nin ilk dolunayı geldi!

Kemerlerinizi bağlayın çünkü 2022'nin ilk dolunayı geldi!


Kemerlerinizi bağlayın çünkü 2022'nin ilk dolunayı geldi!

 Bu hafta  başka bir hafta, aman aman dikkat edelim. 

Zor geçişli, sarsıntılı.  Bu hafta  kendimizi psikolojik olarak yorgun bitkin ruhsal olarak çöküş içinde ve  güvensizlik içinde hissedebilirsiniz.. Güven duygusunu kendimizde bulmamız için öncelikle kendi ruhumuzu negatif enerjilerden arındırmanın yollarını bulalım.

Bu gücü yakalayabilmek için de bazen düzenimizi, bazen de ilişkilerimizi biraz zorlayacağız.

İlişkilerinizi beslemeniz ve size hizmet etmeyen her şeyi bırakmanız önemli!

Duygusal olarak aile bağlarımız, ikili ilişkilerimiz, arkadaş dostluk ilişki bağlarımızda zorlanmalar çatışmalar olabilir. Lütfen biraz sakin  ılımlı olalım, empati kuralım. Kimse kimsenin iç duygularını bilemez bu yüzden beslenemediğimiz ya da güvende hissetmediğimiz konuları bitirme isteğimiz baskın olacaktır. Özellikle partnerimizle iletişimimizde  ve aile ile ilgili konularda ön plana çıkacaktır.

Sizlere önerim ; bu hafta gül suyu tuz ile duş alın. Sakin  huzurlu olacağınız yerlerde zaman geçirin. Çalışanlar için lütfen kavga gürültü enerjisinden kaçının, yüksek sesle tartışan gergin  kişilerden uzak durun.

Bu ortamlardan uzak kalamıyorsanız kulağınızı  kapatın, duymayın görmemezlikten gelin.

Duygusal iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Hem Merkür hem de Venüs birde Satürn olduğundan ilişkilerde ve maddi konulardaki aksaklıklar odağımız olacak. 

Türkiye’yi ekonomik gündem üzerinden etkileyecek bu dolunay Ocak ayının ikinci kısmında etkin olacak. Yeni girişimler ,vergi düzenlemeleri, kredi yapılandırmaları gündem konuşmaları olabilir. Bu hafta beslenmeyle ilgili konular gündemde olabilir ve gıdaya erişim sorunları çok tartışılacak.

Sağlık olarak ise ayak, bacak, boyun ve boğaz eklem göz şikayetlerinde artış mümkün. Bu bölgelerdeki hassasiyetleri es geçmeyelim lütfen.  



Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Farklı Kültürlerde Kötü veya Şanssız Olarak Korkulan Sayılar

Farklı Kültürlerde Kötü veya Şanssız Olarak Korkulan Sayılar


Farklı Kültürlerde Kötü veya Şanssız Olarak Korkulan Sayılar

 Her kültürün birkaç batıl inancı vardır ve bunlar numeroloji ile de ilgilidir.

- Çinliler 4 rakamını en şanssız sayıyorlar çünkü ölüm kelimesine çok yakın geliyor ve ne pahasına olursa olsun ondan kaçınıyorlar.

Apartman veya alışveriş sitelerinde kat numaraları, yol numaraları, ev numaraları, oda numaraları vb. birçok yerde 4 sayısı yoktur.

Çinliler ayrıca 49 veya 94 gibi 4 ve 9 sayılarının kombinasyonunu şanssız olarak görürler.

Çünkü 9 sayısı işkence ve ıstırap kelimesine yakın geliyor.

-Japonlar, ölü doğum kelimesiyle ilişkilendirilen seslere çok yakın olduğu için 43 numaradan kaçınırlar.

Japonya'daki hastaneler 43 numaralı odalardan kaçınırlar.

-Hintliler 17 sayısının uğursuz olduğunu düşünürler çünkü Satürn tarafından kontrol edilen 8 rakamına (1+7=8) tekabül eder.

-İtalyanlar, 17'nin Romen Rakamıyla temsili XVII olduğundan, 17 sayısının tamamen kaçınılabilir olduğunu düşünürler. Bu, Latince' de hayatım bitti (intihar) anlamına gelen VIXI kelimesini oluşturur.

-666 sayısı, Mesih karşıtı anlamına gelir (filmde gösterildiği gibi - OMEN).

İncil, bunun Kötülüğün numarası olduğunu söylüyor.

Otellerde (birkaç ülke) telefon numaralarının son rakamları, oda numaraları gibi Araba plakalarında bundan kaçınılır.

-Afganistan'da 39 sayısı uğursuz kabul edilir. Geçmişte o ülkede yaşanan birçok kötü olay bu rakamla ilişkilendiriliyor.

-Amerikalılar 13 numaradan kaçınırlar. Parsi kültüründe bile asansörler ve odalar 11, 12, 13, 14 yerine 11, 12, 12A, 14… olarak numaralandırılmıştır.


Sizin şanssızlığına inandığınız bir sayı var mı?

Yoruma yazar mısınız?

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

10-16 Ocak haftası Su Grubu burçlarının esmaları

10-16 Ocak haftası Su Grubu burçlarının esmaları


 Su Grubu: Akrep, Yengeç, Balık 

Ay boşlukta ilerlerken sizler Jüpiter ,Uranüs, Neptün'ün etkileri altındasınız. Aile içi gerginliklere aşırı tepkiler, geçmişe ait gereksiz tartışmalara girmemeye dikkat edin.  Öncelikle sakin olmalı, olayları pozitif tarafından değerlendirerek  harekette bulunmanız sizi sorunları kolaylıkla aşmaya yönlendirecektir.

Bu süre zarfında birazda sabırlı tarafınızı kullanıp tarafsız tarafı seçip biraz geri adım atılmalıdır. Para akışı ,bütçe planlama, gelir gider , yatırımlarda oldukça yoğun geçecek  bir hafta sizleri bekliyor.

Bu hafta ve   tüm bu sorunları aşmanız, daha sakin olmanız, para sorunlarınızı aşmanız için beklentilerinizi daha iyi çevirmeniz için  okuya bileceğiz esmaları sizlere paylaşıyorum.

Her esma   166 defa  okunmalı.

Su Grubu Burçlarının Esma-ül Hüsnaları

Ya Zahir, Ya Azim, Ya Malik, Ya Kerim, Ya Kebir , Ya Şehid, Ya Halim, Ya Latif, Ya Mucip , Ya Reşid, Ya Kuddüs, Ya Sabur, Ya Halik, Ya Bari rahman ,Ya Rahim, Ya Şekür  

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

10-16 Ocak haftası Hava Grubu burçlarının esmaları

10-16 Ocak haftası Hava Grubu burçlarının esmaları

Hava Grubu:  Kova- İkizler- Terazi

Ay boşlukta ilerlerken oldukça hassas kırılgan ve içe kapanık ve sevgisizlik hissiyle arayış içinde olabilirsiniz.

Bu hafta baş ağrısı eklem ağrılarına dikkat edin. Ruhsal sıkıntılı durum ile geçmişi deşme yoklama ve para akışı arayışı içinde bulabilir, üst üste gelen ani sıkıntılarla yüzleşe bilirsiniz.

Tüm bunların yanında  iyi tarafı bu sorunların üstesinden gelebilecek ani güzel gelişmelerde sizi bir nevi rahatlatacak, cesaret enerjisi gelecek. 

 Okuyacağınız esmalar size bu gücü sağlayıp engelleri aşabilme gücünü verecektir.

Bir bardak suya 4 damla sirke  ve 21 besmele çekiyoruz,  elinizi kalbinizin üstüne koyup içten niyet ederek suyu içiyoruz. 

 

Bu hafta okuyacağınız Esma-ül Hüsnalarınız

Ya Cebbar - Ya Celil- Ya cami - Ya Rezzak- Ya Gani- Ya Gaffar - Ya Vekil  

Her Esmayı 150 kere okuyoruz.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , , ,

10-16 Ocak haftası Toprak Grubu burçlarının esmaları

10-16 Ocak haftası Toprak Grubu burçlarının esmaları

 

Toprak Grubu:  Oğlak, Başak, Boğa 

Venüs  ve Satürn bu hafta enerjisini sizlere sunuyor. 

Aile ilişkileri, iş hayatınız ve para akışınızda oldukça önemli girişimlerde  kendinizi bula bilirsiniz. Duygularınız inişli çıkışlı. Yalnızlık hissi ve karar verme aşamasında olan işlerinizde oldukça zihin yorgunluğu yaşayabilirsiniz. Silkelenme kendinize önem verme haftası.

Bu hafta aşağıdaki Esmaları okuyarak tıkanmış olan yollarınızı açmak , rahatlamanız ve kendinize gelmenize yardımcı olacaktır. 

Bir bardak suya 7 damla sirke 21 besmele okuyup için.

Bu hafta okuyacağınız Esma-ül Hüsnalarınız

İnanarak elinizi kalbinize koyun, niyet edip odaklanarak  okuyoruz.

Ya Azim, Ya Kerim, Ya Musavvir, Ya Vedud, Ya Gani, Ya Habir, Ya Semi , Ya Hay, Ya Kayyum, Ya Mecid, Ya Nur, Ya Hak , Ya Baki  her bir esmayı 122 defa okuyoruz .

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

10-16 Ocak haftası Ateş Grubu burçlarının esmaları

10-16 Ocak haftası Ateş Grubu burçlarının esmaları


 Ateş Grubu : Koç, Aslan, Yay  

Hiçbir şey göründüğü gibi değil!

Bu  haftaya olumlu düşünerek başlayalım.  Burçlar gezegenler ve esma ilişkisi, burçları oluşturan gezegenler hangi esmaların özelliklerini yoğun olarak aldıklarını gösteren kısa bir listeyle başlayalım.

 Bu hafta zorlu bir sınav sizin için. Aile ve iş  yaşamınızda yaşana bilecek aksiliklere karşı  olumsuz düşünceler, içe kapanma, iç güdülerinizde ikilem  ve bedenen ruhen çalkantılı bir hafta sizi biraz yoracak. Yaralanmadan, incitmeden kurtulmanız için bir bardak suya 5 damla sirke  katarak 21 besmele  çekerek niyet edip içiyoruz.  

En çok etkileyen gezegen, bu haftanın ilk enerjisi Merkür. 

Koç, Aslan, Yay Bu haftaki Esmalarınız;

Okuyacağınız Esmalar: Ya Azim, Ya Muhsin, Ya Rauf, Ya Basit, Ya Melik, Ya Habir, Ya Veli, Ya Semi ,Ya Muid 

 Her esma için zikir sayısı 155 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Dünya liderlerinin isimleri ile ülkelerinin isimlerinin titreşimleri

 

Dünya liderlerinin isimleri ile ülkelerinin isimlerinin titreşimleri


Dünya liderlerinin isimleri ile ülkelerinin isimlerinin titreşimleri



Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  ismi ile Türkiye harfleri bir birini tam destekliyor .2024 yılında değişimi bakalım kime bırakacak .

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ismi ve  Rusya Devletin harfleri bir birini destekliyor. Uzun yıllarda destekleyecektir. 2026 yılında  bakalım yerini kime bırakacak.

 

Amerika Birleşik Devletleri başkanı  Joe Biden isimleri  uyumsuz. 2022 yılında sorunlar büyüye bilir. Harfler desteklemiyor, zorunlu bir enerji. İsteğe bağlı değil.  

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

İsminizdeki harfler bakın size neler söylüyor?

  
İsminizdeki harfler size neler söylüyor

İsminizdeki harfler bakın size neler söylüyor?

İsminizi yazarken muhtemelen harfleri düşünmüyorsunuz ama, gerçek şu ki onlar sizin hakkınızda ciltler dolusu konuşuyorlar.

İsminiz, sizden ayrılamaz kişisel bir semboldür. İsminiz kişisel yaşamınızı etkiler ve kişiliğiniz üzerinde en güçlü etkiye sahiptir.

Her harfin insan üstünde enerjisi vardır. İsminizde bulunan harfler kendi kimliğini ruhunu tamamlıyorsa  mükemmel açılımını sağlar destekler . 

Harfler enerjinin sembolleridir. Sizin sahip olduğunuz enerjileri tanımlar. Her harfin titreşimlerine baktığımda olumlu ve olumsuz harflerin çeşitlerini görmekteyiz.

 Olumsuz olan harfler tekamül enerjisiyle yüzleşir ve imtihanı negatif insanları çekmektir.

 Ş- E - D- H- Ö- R-T-Ü-Y

Sürekli hata hasarlara sebep olur iyileşmeleri uzun zaman alır. Tavsiyem olduğun kimliğinden dışarı çıkma. Harfler seni, sen olmanı destekler. Kararlı, temkinli, akıllı ,duygulu, sabırlı, güven veren ,sadakatli, cesaretli ve çalışkan olursan  işte o zaman en güzele layıksın. Bu çemberden  dışarı çıktığında tekamül kaçınılmazdır.  

Bu harflerin yanına çok olumlu harfler geldiğinde  olumsuz enerjileri nötür olur. Bize çok fazla zarar vermez.

Negatif harflerin oluşturduğu isimler bize aşk, iş, sağlık, para konusunda etkiler. Dolayısıyla hem karakterimizi değiştirerek farklı noktaya bizi çekip, ciddi şekilde olması gereken birçok şeye mani olur. İşte bu yüzden isimler karakterimizi etkileyerek bizi farklı bir nokta

Hep perde arkasında kalmak isteyen harfler : B F T Ğ

Kendi gölgesinden  korkan harfler :V Z Ş R 

Cesareti olmayan harfler: J-İ-G-B 

Bir başkasının gücünün etkinde  kalan harfler : H D R E L Ö

Güveni sarsan harfler: A T S Ö N Y İÇ

Sizleri dinleyen harfler: M N F Ş 

 Kariyerini yükseltmeye çalışan harfler:  S- Ş - M- N- G- B- İ- K- T 

Pratik zekalı harfler: A- L- İ- D- Y- E-M 

Sanatsal konuda iyi olan harfler :  K- Z- O- Ü- P- E 

 Kırılgan harfler : K- H- D- R- Ü- M- N -S- Ş- K-B -Ğ- R 

Azimli mücadeleci harfler : B- C -Z- S- A- T- E- I -İ- Ö- O

 Pozitif Harfler: A-B-C-D-F-K-L-M-N-G P-S-Ş-U-V-Z T 

Negatif Harfler: E-Ç-C H-Ö-O-Ü-Y 

Tüm  yukarıda saydığımız bu harflerden isminiz soyadınız içerisinde birden fazla varsa, her ne olursa olsun evren beden ruh destekler.


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Ülkelerin isimlerindeki harflerin bir birleriyle uyumu


Ülkelerin isimlerindeki harflerin bir birleriyle uyumu


 Ülkelerin isimlerindeki harflerin bir birleriyle uyumu

Türkiye – İtalya

Son derece uyumlu... Titreşimleri ileriki zamanlarda göreceğiz.

Türkiye – Amerika

Eşit titreşime sahip. 

Rusya-  Amerika: Titreşimleri uyumlu

İran- Irak:  Titreşimleri negatif, uyumsuz

Suriye-İsrail:  Uyumsuz, negatif .

Türkiye-  Rusya: Uyumsuz, negatif 

Türkiye-İran:  Uyumsuz, negatif 

Almanya-Türkiye: Uyumlu 

Rusya-Almanya: Uyumlu  

Türkiye-Çin: Uyumlu 

 Hindistan- Türkiye: Uyumlu  

Arjantin- Hindistan:  Uyumsuz- uyumlu arasında dengeler değişebilir.

 Cezayir- Türkiye: Uyumsuz, dengeler değişebilir.  

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Evlat sahibi olmakta zorlananlar için dua


Evlat sahibi olmakta zorlananlar için

 Meryem Suresi 6. ayet 

Yağmur suyu ve evdeki su karışımına Meryem Suresi ni okuyup dinleyin ve suyu için.

Unutmayalım ki isimlerimiz doğum tarihlerimiz ve harflerimiz ismi azam duasın da Allah‘ın 99 ismin de geçmektedir. Ne kadar inişli çıkışlı bir hayatımız olursa  olsun, hayat bizlere mucize bir şekilde dualarımızın karşılığını verecektir. İsminiz de kendinizi bulun, soyadınız da kendinizi bulun. Hayatta ne kadar tıkanmalar ve sıkıntılar yaşarsanız yaşayın, isminiz sizin en güzel kapınızı açacak. İsimler harflerin titreşimleri, evrendeki tüm gezegenler titreşimi ile sizlere bolluk ve bereket için  her harfinizi teselli eder siz. Teselli ikramiyenizi almak istiyorsanız ismi azam duasını okuyun, İsmi azam ve Allah’ın 99 her harfi bizlere bolluk bereket sağlık huzur ve gelecekteki en güzel yolumuza aydınlatmaktadır .


Bu haftaki olumlamanız.

 Dönüşmeye niyet ediyorum arıyorum yeniden başlıyorum. Korunuyorum isteklerim oluyor ,enerjimi doğru ve net kullanıyorum. Başarılıyım her alanda her duruma karşı dualarım beni destekliyor. Kendimi seviyorum, kendime değer veriyorum, kendime saygı duyuyorum ve karşımdaki kişilerden de saygı görüyorum. Şükür ediyorum, şükürlerimin karşılığını alıyorum sevgiyle enerjimi serbest bırakıyorum.

Mutlu ve huzurla kalın.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Bolluk ve bereket için dualar

Bolluk ve bereket için dualar

 Şu zor zamanlarda bolluk ve bereketlerimiz için  hangi alanda sıkıntı çeliyorsak ve  yaşıyorsak yaşadıklarımızdan arınmamız için:

Her gün 21 kere Ya Halik Ya Bari  Ya mü sevdir celle Celal ahu diye zikir edin.

Beş vakit namazlardan sonra 336 kere ya müsait bir celle Celal ahu diye zikir edin.

Sabah namazından sonra 337 kere ya mümin celle celalühu zikr ederek devam eden maddi ve manevi derdi geride bırakır.

Bu duayı sık sık okuyalım.  21 kere günde bir bardak suya okuyup içelim. 

Allâhümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrahime ve alâ âli İbrahim. İnneke hamidün mecîd. 

 Bugünlerde askıda kalan işlerinde  tıkanık ,  blokaj yaşıyorsan geçmişe bak. Kimi kırdın bul. Seni olumsuz etkileyenleri çok mu dinliyorsun? Gereken yerde hayır de, Sorumluğu al, kimseyi suçlama. 


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Gün içerisinde ruhunuz mu daraldı, bu duayı okuyun.

 

Gün içerisinde ruhunuz mu daraldı, bu duayı okuyun.


Gün içerisinde ruhunuz mu daraldı, bu duayı okuyun.

 Muyiddin-i  Arabî hazretlerine ait aşağıdaki duayı.

(21 )defa okuyup hacetini Allah’a arz eden kimsenin dileği kabul olur.”

 (M.Ahzâb)

“Bismillahirrahmanirrahıym.YÂ kâdiru Yâ  zâhırı Yâ bâtınü  yâ latıyfü yâ habîru kavlihül hakku ve lehül mülkü yevme yünfehu fis sûri âlimül ğaybi veş  şehâdeti ve hüvel hakimül habir.” 

Dua ruhun en büyük ihtiyacıdır, her şey dua ile mümkündür . Elinden geleni yapsan da mutlaka duayla Allaha yakar. Dua gerçek sevgidir, duada şiddetli inanç esastır. Her dua duyulur, duanın gücü her şeye yeter. Duaya gözyaşı da karışırsa o en esaslısı olur. Dua teslimiyettir, dua kurtuluştur. Dua insanı huzura çıkarır. Dua müjdeli kapılara seslenir, dua sabırdır, dua güçtür, dua azimdir, dua istemektir. Duayı en içten istediğiniz sürece Allah sizin dileklerinize asla geri çevirmez. 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

Doğum tarihlerin son rakamı çift sayıyla bitenler.

  Doğum tarihlerin son rakamı çift sayıyla bitenler.

 2022 yılının enerjisine hazır mısınız?

Korkularımızdan enerji yayıyorsak, insanlar seni senden çalar. Korku istemeden karşı tarafa teslim olmaktır. Farkına varıp, bilinçaltı gücünü kullanıp yüzleşmelisiniz.

İsimlerinizdeki harflerin titreşiminde inanılmaz bir enerji taşıyorsunuz, her harfin içerisinde birer titreşim vardır. Doğum tarihinizin son rakamı çift sayı olanlar 2022 yılında çok şanslı olacaklar, bu  şanslarını iyi değerlendirmelerini öneririm.

Çift rakamı her anlamda ikili ilişkilerde iş hayatlarında gönül kapılarında aile ilişkilerinde karma enerjinin içerisindeler ve köklerden arınma enerjinin içine giriyorlar.

Biri senden yardım isterse onu sevgiyle kabullen. Allah seni seçmiş olabilir bunu unutma!

 Çocukluktan kalan enerjiyi hala taşıyorsunuz, kök bağlarınızı aile yönünden yana  kullanıyorsunuz. Tüm geçmişten gelen korkularınızdan 2022’de aranacaksınız. Önce kabul et onayla, geleceğine dair güzel şeyler düşün. 

Özür dilemeye önce kendinden başla, belki bir çok insanlardan özür diledin ama kendini es geçtin. En çok kendine zarar verdin, yaptıklarına ve yapamadıklarınla kendine bir özür borçlusun. Sana zarar verdiler sustun, hayır diyemedin. Acı çektin, alacaklıydın yada verecekleydin boş ver dedin.  Ezdiler belki de haksızlık yaptılar yada haksızlık yaptın, tüm bunlara izin vermiş olmandan dolayı ilk önce sen kendinle gizliliklerinle yüzleş.

2022 yılı tüm bunlarla yüzleşmeniz için  sana şans veriyor .Özür dile eski olmuşlara sünger çekip devam et.  

Hayallerinin arkasında dur, hayallerinin önüne hiç kimsenin geçmesine izin verme. Gelecekle imtihanın şimdi başlıyor. Sen sen ol sağlığına, bedenine, ruhuna sahip çık, sana verilen tek bir şansın var artık kendini erteleme. 


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Doğum tarihinin son rakamı tek sayıyla bitenler.

  Doğum tarihinin son rakamı tek sayıyla bitenler.

 2022 yılında yeni enerjilere hazır mısınız?


Doğum tarihlerinin son rakamı tek rakamda olanlar, artık akıllarıyla birlikte hareket edeceklerdir. Yaptıklarıyla yapamadıklarıyla cesaret bulup her şeyi le yüzleşmek isteyecekler .

Yeniden başarmak, yeniden filizlenmek, yeniden güçlenmek, gücüne güç katmak zamanı. Şimdi  hatırladığınız bildiğiniz farkında olmadığınız, sizi yönlendiren kötü enerjilerden, ruhunuzdan çalmış insanlardan, benliğinize kayıt olanları iptal etme zamanı geldi. 

Yeni kapıların açılması için eski yüklerinizden lütfen arının, yoksa tekamül peşinizi bırakmayacaktır. Aksi durumda tekrar tekrar aynı döngünün içinde yaşarsınız. Bazı alışıklarınızdan kurtulun, umutsuzca beklediniz her olumsuzluklardan arının.  2021’de çok şeyle yüzleştiniz,  artık  güçlüsün ve yapabilirsin. Geçmiş ve eski olan peşini bırakmadığı için eski yükler seni geride tuttuğu için duruyorsun. Sadece yük sen de enerji ağırlığı yapıyor, geçmişte kalıp geçmişteki gibi olacak yine sanıyorsan yanılıyorsun. 

Yeniye yer açma zaman geldi. Sana iyi gelmeyen mutlu etmeyen geçmiş ve geçmişe dair konular seni aşağı çeker ve mucizeleri keşfetmeni engeller . 2022’de kesin ve net ol, cesaretle kendini yönlendir.

Kapında hak etmediğim tarzda olaylar devam ediyorsa , geçmiş sen de hala etkili demektir. Güzel şeyler olmaya başladıysa yükü atmışsındır. Sabret ama kararlı ol ,başarı zaman alabilir fakat başlarsan sonuç gelir.  Üzerine odaklan yoğunlaş bilinçaltını tazele, kendini değerli bul, olduğun gibi ol ,geçmişin yüklerinden arınmanın yollarına bak. 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , , , ,

2 Ocak 2022 Oğlak Burcunda Yeni Ay

2 Ocak 2022  Oğlak Burcunda  Yeni Ay

2 Ocak 2022 Oğlak Burcunda Yeni Ay 

 Uranüs etkili yeni ay sürprizlerin yanı sıra güzel başlangıçlar vadediyor. Gökyüzünde aynı zamanda Venüs ve Neptün arasında da üçgen bir açı var. Aşk için oldukça güzel zamanlar ancak Venüs aynı zamanda retro da olduğu için geçmişteki hesaplaşmalar gün yüzüne yeniden çıkabilir. Uranüs etkili yeni ayı  dualarımızla destekliyoruz.

Hoş geldin yeni ay. 2022 yılının  ilk yeni ayını karşılıyoruz. Yeni Ay hayatlarınızda genel olarak yeniliklere yeni başlangıçlara,  dualarınızla enerjinizi yükselerek ilerlemeniz adına çok kudretli ayrı bir güç veriyor. Yeni ayın gücünü hayatınıza almanız sizin hayatınız için mucizeler yaratır.

 2022 yılının hayrımıza gelişmesi için yapmanız gereken en basit ve kolay yöntem, her ay yeni ayın tarihini öğrenerek özellikle yeni başlangıçlarınızı, önemli kontratlarınızı ve uzun süre devam edecek projelerinizi yeni ay zamanında başlatmak ve yapmak olabilir. Çok kuvvetli bir etki yarattığını göreceksiniz. Çünkü Ay, yeni ay döneminde yükselişe geçer ve dolunay tarihine kadar yükselmeye devam eder.

İçimizde inanç ve azim  olmalıdır.  2022 yılı için iyi dileklerimizi yazıyoruz ve yeni ay dönemindeyken şükran dileklerinizi  niyetlerinizi ve rüyalarınızı daha fazla yazmanızı tavsiye ediyorum.

 Şimdi sizlere tavsiyem, sevdikleriniz, ailenizle dostlarınız ile yan yana gelin. Beraber şifa çemberleri kurun. Enerjisi yüksek mekanlara gidin. Evinizde arındırma yapın ve kendinizi yenileyin… 

Yeni ay olumlaması ve duaları

Dinç ve özelim, enerjim yüksek. Her an yaşam beni yeniliyor, tüm enerjim beni bugün en iyi halimde tutmak için çalışıyor. Ben inandığım gibiyim, olmak istediğim kişiyim. Dönüşmeye niyet ediyorum, arınıyorum ve yeniden başlıyor korunuyorum. İsteklerim oluyor, enerjimi doğru ve net kullanıyorum. Başarılıyım, kendimi seviyorum, etrafımdaki insanları seviyorum. Kendimden özür diliyorum, güvende olmayı sevgiyi ve huzuru her şeyi kolayca halletmeyi ve akışı artık yaşamımda kabul ediyorum. 

Yeni ayda dileğinizi özel niyetlerinizi odaklanın.

 66 kere ya Allah 

120 kere Ya azim

 489 kere Ya Fettah 

 Tövbe süresi okuyun.

 21 kere Peygamberimiz adına salavat getirin.

 9999 kere ya Allah zikri 

 Ve sonra şu cümleleri okumanızı tavsiye ediyorum.

 Her şeyin en kötü gitti, anın bir ötesi benim için zaferdir.


Yeni ayın bizlere manevi mesajı 

Her şey Allah’a dönerek mümkün, başka yerlerde sonuç aramak tamamen güç ve zaman kaybı. Kişinin kendini bile reddetmesi geçici, her çöküş gizli zaferler getirecek, pes etme. Sen yeniden başla ve üret diye gelen bir çağrıdır.    Neler olduğu önemli değil, nasıl karşıladığın önemli. Çaresizliğe teslim olma,  hayatında değerini takdir etmediğin çok şey var, bunları takdir ettiğinde yeni kapılar açılır.  

Yaşamındaki olayları ne kadar olumlu fark eder ve sahip çıkarsan  o kadar büyüyor çekim alanında enerjinde. Allah sayısız kapıyı sahip ve bir anda isterse açar sana. En büyük kapıları, şans da, kısmet de hazır olan her kalbi bilir o. Kalbe gelip misafir olur.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

2022 yılında Hava grubu burçlarını neler bekliyor?

2022 yılında  Hava grubu burçlarını  neler bekliyor

2022 yılında  Hava grubu burçlarını  neler bekliyor?

Terazi, Kova, İkizler 

 Son bir kaç yıldır yoruldunuz, kafanız karıştı.  Artık her şeye yeniden başlıya bilirsiniz, bu güç kuvvet sizde.  Bu güne kadar yaşamınızda olumsuz giden tekamülleri gözden geçirip geri bırakma zamanı.

Artık taşları yerine koya bilme cesaretini kendinizde bulmalısınız.2022 yılında hayata dair bütün bilgileriniz şekil değiştirecek. Bu yıl akıl mantık ön planda olacak. Artık özgürlüğünüze daha düşkün olacaksınız . Havanın meltem esintisi sizleri bolluk, bereket, sağlık enerjisiyle şifalandıracak.   2022 yılında fikirlerinizi kendi kendinize inşa etmeyi karar vereceksiniz. Yeni adımlar, yeni fırsatlar askıda kalmış tüm engellerinizi yeniden fırsatlara çevirmek için  önünüz açılıyor.

Bekar ve evlenmek isteyenler, bu yıl kalpler gönüller boş geçmeyecek.  Çocuk sahibi olmak  isteyen, uzun süredir tedavi görenler mutlu haberlerle karşı karşıya kalacak.  Maddi anlamda gelir kaynaklı işlerde kendinizi göstereceksiniz. 

 İnsanlardan çok fazla etkilenmiyorsunuz, biraz başınızın dikine gidiyorsunuz. Ancak bu size başarı sağlıyor. 2022 yılında  daha kararlı, akıllı adımlar atacaksınız. 

2021 yılında finansal konularda  ani para kaybı  sınavından geçtiniz, 2022 tüm zararları fazlasıyla kapatacaksınız. Maddi açıdan fırsatlarla dolu şanslı bir yıl sizleri bekliyor.

Aile içinde olumsuz anlaşmazlıklar karşısında daha sakin daha içten olmalısın.

2022 yılında sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum.

Sevgiyle kalın.


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU