, , , , , ,

22 Ağustos Mavi Dolunay nelere işaret ediyor?

22 Ağustos Mavi Dolunay nelere işaret ediyor?

22 Ağustos Mavi Dolunay nelere işaret ediyor?

22 Ağustos da kova burcunda bir mavi ay, yani dolunayı yaşayacağız.

Aynı burçta 2. kez dolunayı yaşamış olacağız. Genel anlamda yaşantımızda ince eleyip sık dokuyacağımız bir zaman dilimini deneyimleyeceğiz.

İçinde bulunduğumuz son bir kaç haftadır ülkece bir çok   sıkıntı ve acıları yaşamaktayız. Temennim o dur ki en kısa zamanda bu sıkıntı ve acıların son bulsun inşallah.

Her şeyin başı sabır, her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer aramalıyız. Elimizden geldiği kadar dayanmalı, sabretmeli,  el birliğiyle atlatmak için çaba sarf etmeliyiz.

Art arda yaşadığımız bu zorluklar ve sıkıntıları geride bırakmak için dua ve niyet  ediyorum sevgili takipçilerim.

Yaşadığımız bu 3 ay süresi 3 yıla bedel  enerjiyi  gösterdi.          

 Şimdi her kez eteğindeki taşları döktü dökecek demiştik,  nitekim ki hepimiz bu süreçte sıkıntıları gördü görmeye de devam ediyoruz.

22 Ağustos dolunayının enerjilerinin etkisi sürmekte olup tekamül açıdan bizleri uyarıyor. 

Yarının dünyası yarının geleceğine doğru adımlar atılacak enerjilere işaret ediyor. Gök yüzü haritası çok büyük hatalar çok büyük dersleri insana veriyor.

      İnsan ruhunda ve doğasında ATEŞ- SU- TOPRAK- HAVA  elementlerini taşımaktadır, işte tam bu özellikleri de  kişilere yansıtıyor.

Hiç kimse kimseyi zora sokmasın, kendini de yokuşa sürmesin derim. Zor süreçler henüz bitmedi bitmeyecek devam edecektir.  Çok büyük etkenler, çok büyük imtihanlara, çok büyük süprizlere de işaret gösteriyor. 

İki arada bir derede kalmak gibi. Kiminin acısı, kiminin mutluluğu, kiminin feryadıyla denge dengeyi bir süre tamamlamayacaktır.

Şunu belirtmek isterim ki, harfler asla yanıltmaz.  Bu sıkıntılı süreç maalesef hemen bitmeyecektir. Sınır tanımıyor, insan psikolojisini , sinir sistemini kontrol dışı enerjilere fazlasıyla etki altında bırakıyor.

22 Ağustos dolunayının harflere etkilerine kısaca bir göz atalım.

A-G -V- B- Ş -Ü- F- E- H- Ş :İçinde bulunduğu  sıkıntılı dönem süresini atlatamayan ve sürekli şikayetleri bitmeyen harfler.


Z -Ö- Ü- Ç- Ş -P -N- B- D: Aşkı sevgiyi bu süreçte bulamayan harfler


 K- M- Ğ- G- F- T- İ- A : Merhametine yenik düşen harfler.


Y- L-V -Z- J- R- U- I : Uyanık ve gözü açık harfler

Bu süreci iyileşme, tamamlama süreci olarak düşünün.  Enerjiler sonuçta içten içe size yardımcı olacaktır.

Dört element tüm gücüyle öğütler veriyor. Var ol, güçlü ol diyor.

Eylül; eylem ayı,

Ekim; kontak kontrol ayı

Kasım; ilişkileri gözden geçirme ayı

Aralık; tekamül ve her açıdan iyi kötü karar verme ayı.

Bu ayları  sakin dingin ve sağlam kararlar vererek geçirelim. Net bir duruşla karşılayalım,  sesiz fırtınaya karşı temkinli korumalı olalım.

Bir söz vardır, karganın peşine düşersen seni çöplüğe, bülbülün peşine düşersen seni güle ulaştırır.

Arkadaş çevrenizi iyi seçin derim, bu aylar etkisini fazla fazla gösterecek.  Sorunları aşma cesareti tüm gücümüzle göğüslemek bizlerin elindedir. Bu 4 aylık süre ile birlikte buzlar eriyecek, buzdağları suya dönecek, iklim değişikliği yaşayacağız. Yaz kış olacak, kış yaz olacak, doğanın düzeni bozulacak.

Ne gök, nede yeryüzü bizlere şahitlik edecek.  Bu kıymetini bilemediniz derecede intikam alacaktır.

Bu süreç  2019 yılıyla birlikte başladı, tamamlama süreci 2026/2027 /2040 da tamamlanacaktır.

Biz şimdiki halimize şükrederek geçirelim, benim korkum gelecek  kuşaklarımız için.

Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah. 

Güven konusunda sınanabiliriz.

Zamanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayacağız. Sağlıksız ilerleyen ilişkilere son vermek isteyeceğiz.

 Yeni kapılar açmak isteyecek, fırsatları kaçırmak istemeyeceğiz.

Hayat hızla akıp giderken, öfkemize hırsımıza lütfen yenik düşmeyelim.

Ne oldum değil ne olacağım demeli. İşte böyle bir zaman içerisindeyiz.. Bu zor günlerde  dualara daha sıkı sıkı sarılmalıyız.

Eylül ayında zorlu açılımlar gösteren günlere dikkat.

  6 Eylül - 25 Eylül Türkiye  ekonomik ve finansal konularda zorluklar ve piyasalarda  para hareketlerinde, borsada beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabiliriz.  Hükümet içinde siyasi yönden   değişiklikleri de göre biliriz.

 22 Ağustos dolunayı bir taraftan da   hayli şifalı kaynaklar bizlere sunuyor. Kendi iç ışığımıza odaklanalım  ve şifayı sevgiyle çağıralım.  Oldu olacak niyetlerinde bulunalım.

 22 Ağustos dolunayı  bir taraftan da bizlere şanslı oluşumuzu da vurguluyor. Jüpiter en sevecen haliyle bizlere yaklaşıyor.  

Yapmış olduğum çalışmalarda Türkiye rakamları bende çok önemli izlemler bırakıyor. Harflerin hareketlerinde oldukça sert çıkışları ve sert inişleri  gözlemliyorum.

Bazı  kriz sancıları  da ifade eden bir zor dolunay diyebiliriz. Bildiniz gibi dolunaylar bir şeylerin sonlanmasını, bir şeylerin yeni başlangıcını ve   çıkış yolunu sunuyor. O yüzden güçlü ve istikrarlı olmamız gerekir.  Kendimizi bulma zamanı, kendi ipinizi çekmeyin kendi ipinizi bir başkasının eline de vermeyin. Dünyayı siz tek başınıza kurtaramazsınız, önce siz kendinizi kurtarın. Dünya size ayak uydurmaz siz dünyaya ayak uydurun.

Ülkemizde çok acılarla mücadele verdik,  ateşle imtihana girdik, seller depremler heyelanlar, maddi manevi ülkece  mücadele etmek durumunda kaldık, çok zarar gördük çok üzüldük.

Bu dolunayı Jüpiter destekliyor olsa da yine de uyarıyor. Her bir gezegeni ay gün ve rakamların açılımı, gökyüzün hareketini  harf harf incelediğimde  ekonomik teknolojik, konularda aylar öncesinden ben geliyorum demiş. Sonuçlarını önümüzdeki günlerde  göreceğiz.  Yeni gelişmelerin yakalanabileceğini de dolunay ile birlikte gösteriyor.   Asla kinle değil sevgiyle karşıla, asla ökeyle değil güler yüzle karşıla.

Kalbinizi uyandırın, ah ah nelere şahitlik ettik daha nelere şahitlik edecek, daha neleri göreceğiz. Biz Adem'le Havva'nın, biz Mevlana'nın çocukları, biz yunusun milletinden, biz Yakup’un torunlarıyız.

Eylül ayında özel ilişkilere dikkat, güç gösterişi başlıyor!

 Evlilik ve beklenmedik ani ilişkiler, atılacak adımlar açısından değerli hissettirecek bir sürece doğru giriliyor. İyi tanı,  kendini iyi tanıt.  Kadersel değişimler olumlu yönden gelişmelere açık.

Dolunay kalıcı olmasını sağlıyor, istediğimiz her neyse beklediğimiz umut ettiğimiz niyetler karşılıksız kalmayacaktır. Bir ilişkiye adım atmak açısından da uygun bir zaman geldi .



Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder