, , , ,

Eylül ayının ilk haftasında, zorlu geçiş gezegenlerinin etkisinde kalan harfler

Eylül ayının ilk haftasında, zorlu geçiş gezegenlerinin etkisinde kalan harfler


Bu hafta genel olarak  Merkür,Venüs,Satürn,Neptün,Uranüs ve Jupiter den oluşan tam altı gezegenin  uyarısı var.

6 çakra, 6 gizlilik, 6 güç yıldızı , iç dış yayılan ateşli ışın. Bir diğer taraftan da ılık meltem rüzgarı, diğer tarafta gizli hortum, çölde serap görür gibi ani kum fırtınası.  Sağı solu belli olmayan güçlü bir akım. Diğer taraftan da uyum içinde bir araya gelen 3 gezegen Venüs, Satürn, Merkür. Harflerde zamanı geldiğinde uyum içinde olmayı bekler .

Gezegenlerin zorlu geçiş enerjisi bazı harfleri zorluyor.


Eylül ayının ilk haftasında zorlu geçiş gezegenlerinin etkisinde kalan harfler:

A- B- M- Ö- D -Y 

Bu hafta manevi zorlu imtihana hazır ol.  Şükür etmesini bilmelisin,  nimetin değerini bilmeyen hiç bir şeyden faydalanmaz .

Öfkelendiğin zaman sözlerinize dikkat et,  ölçerek tartarak konuş. Öfkenin sınırını geçme, sonu pişmanlıktır. Ekmeğini asla haram katma, başkalarına güvenerek yola çıkma.  Sofranı paylaş, sana dost olanları iyi seç .  Aile ve  çocuklarımız söz konusu , terbiyelerine dikkat et. Bu süreç  bedeninize ruhumuza şifa verme zamanı . Ev ,aile,  akraba ve  komşu ilişkilerimiz tartılacaktır. Yol maneviyat yolu, tüm evren gümbür gümbür bas bas bunu bağlıyor.

   G - Ü  

Bu hafta duygular ön planda, hem cinslerine karşı saygılı olup davranışlarınıza dikkat edin.

Sormadan sorgulamadan araştırmadan hiçbir kişiyi yargılama, kimseyi küçümseme. Sırrını gizleyen insana değer ver. Bu hafta aşırı depresyon kilo alma içe kapanma etkilerine dikkat et.

K- O- C- Ç-Z

İştah açıklığı, sağlıklı beslenmeye dikkat et. İpin ucunu kaçırmayın.    

Bu hafta istekler çoğalıyor. Doğru kişileri seç.   Doğru ol, az konuş fakat sakin ol,asla sert olmayın. Ayağınızı sağlam basın, oldunuz yeri belirleyin.

H- J- N- V

  Şüpheli olma, gizlilik içinde olumsuz günleri geride bırak. Seni senden başkası tanıyamaz. Bu hafta verilen vaatlere çok güvenme, dikkat et.

S -Ş- E -T 

Daima önüne bak ,geleceğine odaklan.  İyiliğe yakın ol , kötümser olma. 

 K İ V Ğ 

Sana ihtiyaç arz eden kimseyi  kırmamaya özen göster. Sakinlik ve tevazudan asla ayrılmamaya dikkat. Alçak gönüllü ol. 



Dört büyük gezegen  anlatıyor. Küçükten büyüğe sıralamasında Merkür, Mars, Venüs, Dünya, Neptün, Uranüs, Satürn ve Jüpiter almaktadır. En büyüğü Jüpiter, en küçüğü de Merkür olarak bilgiler arasında yer alır. Güneş sistemindeki en küçük gezegendir. harfler kimimizi destekliyor  en temel (Jüpiter)bunu anlatıyor sonra  eşlik ediyor 4 gezegen en büyük baş komutan (Jüpiter) en küçük (Merkür) bu gezegenlerin yönetici özelikleri şunlardır:

Arkadaş, aile, akraba ve çevreyi temsil eder.  Malınızı mülkünüzü dosta düşmana sergileme zamanı değil, sakın  teşhir etme!

Gezegenleri harfleri incelediğimde  oluşan ön sezgi ve görüşlerimden yola çıkarak sonuçları sizlerle de paylaşmak istiyorum. İçinde bulunduğumuz süreç  geçmişi anlatıyor, sorguluyor.

Sizinle geçmişte düşmanlığı olmuş kişilere asla güvenmeyin, asla geri dönüş yapmayın. Asla duygularınızı sömürmelerine müsaade etmeyin. Asla yan yana gelmeyin, asla iletişim içinde olmayın.

Aksi taktirde tekrar yanılma yıkılma kanma enerjisi içerisine sürüklenirsiniz.

 Allah’a güvenin, umudunuzu kaybetmeyin.

Hayır, kim (güzel davranış ve) iyilikte bulunarak kendisini Allah'a teslim ederse, artık onun Rabbi Katında ecri vardır. Onlar için korku yoktur ve onlar mahzun olmayacaklardır.

Bakara Suresi, 112. ayet

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder