, , , , , ,

30 Ağustos-5 Eylül Haftası burç gruplarını neler bekliyor?

 
30 Ağustos-5 Eylül Haftası burç gruplarını neler bekliyor?


7 Eylül'de toprak elementi başak  burcunda bir yeni ay,  22 Eylül' de de  balık burcunda bir dolunayı karşılayacağız. Duygularda inişli çıkışlı  günler ve iç seslerimizin  tavan yapacağı zamanlar bizi bekliyor.
Eylül ayı yaklaşırken yeni ay ve dolunayın etkilerinin bütünlüğüyle bizlere de ciddi anlamda uyarılar veriyor.

30 Ağustos-5 Eylül Haftası burç gruplarının harf enerjilerini, hangi konulara dikkat etmeleri gerektiğini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ateş Grubu: Aslan,Koç,Yay

Acımasız olma, merhametin üstün olsun!


Bu haftanın enerjileri henüz bilinmeyeni çözmek için güç veriyor..  Söylenmeyeni  söylemek, bir şeyler öğretmek üzere sizleri destekleyecektir.  Dünyayı tek başınıza siz kurtaramazsınız, öncelikle siz kendinizi kurtarın. İç dünyanıza, kendinize zaman ayırma dönemin içindesiniz.

Bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşabilir, doğruları desteklerken incinebilirsiniz.  Kendinizi bu hafta aşırı yormayın. Kaygısı yüksek olan kişilerden biraz uzak durmaya çalışın.  

Aşk:


Bu hafta partnerinizle daha yakından ilgilenip,  sorunlarınız var ise yapıcı ve çözüm odaklı olmaya gayret edin.
Sorunları konuşarak, empati kurarak hallede bilirsiniz . Burcunuzun harfleri sizleri uyarıyor. Aceleci olma, yıkıcı olma, sırtını dönme, yüz yüze konuşarak hallet.
Bu haftanın enerjileri negatif düşüncelerden uzaklaşarak  pozitif düşünce ve  sözlere açık bir duruşu destekliyor. 

 İş ve Kariyer:   


Kariyer alanında  çıkış yükselme atama beklentiniz var ise, bu noktada patronunuzu daha iyi dinleyin, empati kurun, sakin olun. Beklentilerinizi biraz daha yavaşlatırsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.
Bu haftanın enerjileri finansal anlamda oldukça açık bonkör cömert davranıyor.
Uzun zamandır ödeme zorluğu çektiğiniz borçları kapatma fırsatı doğuyor.
Alacağı olanlar para beklentisi  olanlar  için şanslı bir hafta.

Sağlık:

Fazla kilosu olanlar, kilo vermek isteyenler 7 Eylül'de başak burcundaki yeni ayla birlikte başlanan diyetler olumlu sonuçlar verecektir. Bu süreci iyi değerlendirmenizi öneririm.
Kilo almak isteyenler  22  Eylül de karşılayacağımız dolunayla birlikte değiştireceğiniz beslenme düzeni istediğiniz sonuçlara ulaşmanız için sizi destekleyecektir.
Bu hafta hassas kırılgan, kendinizi ifade etmekte gergin olabilirsiniz. Tansiyon rahatsızlığınız varsa dikkatli olun.
Eklem ağrıları ve ufak kazalar sonucu burkulmalara karşı daha temkinli olun.  


Hava Grubu:Terazi,Kova,İkizler

Adaletten yana olun!

Bu hafta  sizlere oldukça cömert bonkör davranabilir. Sizin için önemli bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

 Burçlarınızdaki harfler  bu hafta ilişkilerde ön planda olmanızı sağlıyor. Burcunuzun harfleri aşk yolunuzu aydınlatıyor adeta.

Duygusal anlamda zorlandığınız, bu güne kadar çözüme ulaştıramadığınız sorunları yoluna koymanız için güzel bir haftaya giriş yaptınız.

Aşk:

İkili ilişkilerinizde daha sakin daha esnek ve olumlu davranışlar sergileyebildiğiniz sürece lehinize gelişmeler olacaktır. Adaletli davranmaya özellikle kendi içinizde empati yapmaya çalışın.

Aşkta şansım yok diyenler hemen peşin hükümlü olmayın. Çat kapı aşk ben buradayım diyebilir. Bu yönde olumlu enerjilerin sürprizlerine açık olmanızı temenni ederim. Burcunuzun harfleri ilişkilerde gizemi temsil ederken, iletişimde ise derinlik sağlıyor. 

 İş ve kariyer:

Bu hafta  harfler iş ve kariyer alanında yeni düzen, yeni girişimler, yeni atamalar ,yeni kapılar açılımını sunuyor. Karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirin.

Sağlık:

 Hayatı sevin, sevmeye devam edin. Bu hafta  migren, diş problemleri  ve üst solunum  yolu rahatsızlıklarına açık görünüyorsunuz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin.

 

Toprak Grupları: Oğlak,Başak,Boğa

Kılavuzunuz duygularınız olsun!

Bu haftaya özel bir giriş yapıyorsunuz, burcunuzun harfleri tüm hızıyla harekete geçiyor ve sizlerden merhametini esirgemiyor.  Geçen hafta sizi ufak ufak hırpalayan  küçük engeller sonrası  hayli yorgun, durgun, halsiz olmanız çok normal.

 7 Eylül'de Başak burcunda karşılayacağımız yeni ayda toprak elementi olarak bazı hassas durumları da deneyimleyebilirsiniz.

Toprak yönetici duruşunuz gezegenlerden destek alıyor olmanız sizleri çalışma, geliştirme, yönetme bilgi alma ve bilgi verme yönünden cömertliğini sunacaktır.

Aşk:

Bu hafta ikili ilişkilerinde sorun yaşayanlar  için  engeller, yavaşlamalar, kıskançlık krizleri yıpranmalara yol açabilir.

Gergin söylemler tartışmalarla hiç istemediğiniz ve geri dönüşü güç olacak noktalara taşıyabilirsiniz.

Sakin, sabırlı, iyi ölçüp tartarak konuşup öyle kararlar almanızı salık vereceğim. Bilinçli olmanız ,her duyduğunuza inanmadan araştırarak akıllıca tutum sergilemeniz lehinize olacaktır.

Kalbi boş olanlar için  ani yeni gelişmelere gönül kapıları açık . Geçmişte yaşanmış bitmiş, kapanmamış aşklar tekrar gündeme  gelebilir. Tekrar denemek isteyip, ileriye doğru adımlar atma isteğiniz oluşabilir.

Evli olanlar için aile bağlarını daha da güçlendirip aşklarını yeniden tazeliye bilirler. Duygularınıza güvenin.

Satürn ve Uranüs  toprak guruplarını fazlasıyla yoklayacaktır.

İş ve Para:

 İş ve finansal alanlarda yeni atılımlar, yeni fırsatlar, yeni gelişmeler gündemde. Bu hafta alacak  verecek hesaplar, geçmişe ait borçları ödenme fırsatı yaratıyor.

Sağlık:

Bu hafta sağlık konusunda oldukça hassas bir dönem.

Malum virüs halen devam ediyor, kalabalık yerlerde olmamaya özen gösterin. Üst yolunum yolları enfeksiyonları , aşırı stres aşırı yorgunluk sağlınızı tetikleye bilir. Gizli tansiyon ve kalp rahatsızlıklarına aman dikkat. 


Su Grubu: Yengeç, Akrep, Balık

Kalbinizle değil, mantınızla karar verme zamanı! 


Bu hafta gökyüzü su gruplarına manevi yönden açılımlar sunmaktadır. Ağustos ayında gerçekleşen mavi dolunayla birlikte  aile ve iş alanında bir çok zorlukları beraberinde getirmişti.  7 Eylül'de  başak burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte, artık olumlu açılımlar sizlerin de yüzünü güldürecek. Duygusal yönden yeniden toparlanma süreci sizler için başlıyor.

Bu hafta  akıllı adımlar atarak, empati yeteceğinizi kullanarak, mantığınızla karar vererek,  güzel bir geçiş sürecine başlayabilirsiniz.  7 Eylül  ile 22 Eylül arası temkinli, daha duyarlı, sakin merhametli ve daha az eleştirici olursanız, kanayan yaranıza merhem olursunuz.  Kişisel anlamda muhteşem açılımlar sizleri  bekliyor.

Aşk:

Aşkta  gergin olduğunuz, endişe ettiğiniz konularda açıklık sağlayacaksınız. Kalbi boş olanların kalplerinin de dolacak müjdesini de vermek istiyorum. Bu hafta geçmişte kalmış gönül ilişkileri gündeme gelebilir. Kırık kalpler barış mektubu alabilir.  Çıkmaza girmiş kangren olan ilişkilerde bitişler, sonlanmalar olabilir. Evli çiftler de kırılan kalpleri onarmak ,özür dilemek ve yeni şanslar  vermek için olumlu bir zaman dilimi.

İş ve Para:

Maddi kaynaklardaki sıkıntılarda toparlanmalar ve  finansal anlamda yeni yatırımlar için uzun süreli desteklenmenin açık olduğu bir hafta.

Yatırım konusunda çekimser olanlar, güven içinde karşı taraflardan destekler alabileceğiniz bir dönemdesiniz.  Pirim alma, yükselme konularında bu hafta destekleniyorsunuz. 

İş veren yada yönetici iseniz  yeni yatırım, ortaklık, iş anlaşmaları enerjileri yoğunlukta. Dikkat etmeniz gereken ise, gereksiz harcamalardan uzak durmak, duygularınızı kısa süreliğine unutup, mantığınızı iyi yönden kullanabilmek olmalıdır.


Sağlık:

Uzun süredir sağlık konusunda sıkıntı yaşayıp tedavi görenler için, Eylül ayı şifa ayı adeta.

Kronik rahatsızlığı olanlar, alerji rahatsızlığı olanlar bu haftaya dikkat!  Kalp ve tansiyon rahatsızlıkları bu hafta etkisini gösterebilir.  Sağlıkla ilgili bütün kontrollerinizi lütfen aksatmayın.

Af edici bağışlayıcı olun, sorunları büyütmeden empati yeteceğinizi kullanın. Anlayışlı ve bağışlayıcı olun. Manevi duygularınızla yolunuzu ararsanız, harfler o zaman size istediğiniz kadar destek olacaktır.

Her şeyin gönlünüze göre olacağı, mutlu sağlıklı bereketli bir hafta dilerim. 



Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder