, , , ,

Eylül ayı enerjileri.Eylül ayının ilk haftasına dikkat!

 

Eylül ayı enerjileri.Eylül ayının ilk haftasına dikkat!

Eylül ayının ilk haftasına dikkat!

Eylül ayının 15 ile 25. günleri arasına dikkat!

 Şunu derim şunu söylerim; ey insan oğlu bastığın toprağa hürmet et, etki oda seni  hürmetle  bereketlendirsin.  Şimdi  ve yarına doğru bayrağınla yürü, incinme incitme uyarısı veriyor. Mars gündem sinyalini veriyor  gösteriyor.

Ne yazık ki bu süreçte patlama, kaza, yangın ve savaş alametleri fazlalaşıyor. 

Toprak hareketleri, doğa olayları ve depremler de gündeme gelebilir.

 İnsanlığın isyan duruşunda iyileşmesi beklenirken isyan enerjileri adım adım taşkınlıklar sıkı uyarılar geliyor. Karadeniz de heyelan, sel sıkıntıları gözlemledim. Hava yolları ve ulaşımla ilgili önemli gelişimler olabilir.

Türkiye’nin burcu su grubu Akrep, yükselen burcu yengeç. Öncelikle size ilginç bir bilgi vereyim, 

Türkiye’nin 5.evi akrepte. 9.evi balık burcunda ve güney ay düğümü de burada bulunuyor. Bu nedenle

 Türkiye olarak duygusal bir toplum olduğumuzu hepimizin bildiği bir gerçektir .

Duygusal insanlar olarak duygularımıza hitap ediyoruz. Biz bize yeteriz diyeceğimiz günlerimiz güçleneceğimiz zamanlarımız olacak kendi yaralarımızı sarıp kendimize şifa vereceğiz. 

 Dünyaca çalkalanıyoruz.  Savaş olarak Ortadoğu, Yunanistan, Rusya, İsrail, İran, Çin sorunlu bölgeler olarak yaptığım çalışmalar da gözlemledim. 12 Eylül itibariyle sağlık konuları gündem olacak, özellikle çocuklarımıza çok dikkat edelim. Salgın rahatsızlıklar, ishal, mide bulantısı ile başlayacak.  Su alanlarımıza siper alınacak, içecek sularımıza dikkat çekilecek!

 Çok zor bir süreç  zorlu bir yol izlenilecek. Allah yardımcımız olsun diyorum şimdiden. Çocuklarımıza kadar ulaşıldı, olup bitenlere hayretler içinde kalacağız. Elimizden duadan başka hiç bir şey gelmeyecek.

Eylül ayı eylem ayı , ayaklanma isyan  ayı gibi adeta.  Aman aman dikkatli olalım dostlar. Galeyana gelmemeye ,akılcı mantıkla düşünüp hareket etmeye özen gösterelim.

Eylül ayının ikinci yarısı Covid-19  küçücük bebeklerde de maalesef gözlenecektir.  Türkiye bu salgınla mücadele vermeye devam edecek .Dünya üzerinde de bu salgın gözlenecek , gün gün artacak. Bu dönem sahte diplomatlar sahte doktorlar gündeme gelecektir. Aşı haberleri saptırılacak, sahte gündem olacaktır. Yasaklanan bazı ilaçlar, bunların sahteliği gündemde yer alacaktır. 

Zor çok zor bir süreçten geçiyoruz. Ağustos ayı ağır yaralar bizlere bırakıyor, bu yaralar kapanmadan kanlar içinde yüreklerimiz dağlanırken, bir kez daha sarsılıyoruz.

Bu dönemde iletişim ve sosyal medya ya kısa süreliğine de olsa engeller , bazı yayın kurumlarına da yasaklar gelebilir . Bu   problemler hat safhada olacak ve hatta büyük siber saldıralar veya bir internet şirketi işletenler de kapatılması söz konusu olabilir. 

Üç ay dikkat edin, evrenin şakası yok. Dünyaca adeta yoklanıyoruz. Daha önceki yazılarıma da göz atarsanız bunları ara ara sizlere açıkladım. 

Bu kaos ortamı süreç 2023 kadar ara ara gölge gölge yansıyacaktır.  Gölgeden korkan korkak kalpler, vicdansızlar gölgenin arkasında saklananlar gün yüzüne çıkacaktır.  Aldatmaya, aldanılmaya yatkın zamanlarımız, aman dikkat diyorum!  Dolandırılmaya açık bir zamandayız, bu süreç en az 2 ay devam edecektir. Lütfen özellikle akıllı sağ duyulu davranarak davranın. Doğru iletişim halinde olun derim.

İnternet üzerinden alışveriş yaparken çok dikkatli olun! Ülkemizin  9.  evinde gerçekleşecek olan dolunay yüksek öğrenim konularını, akademisyenleri, mahkemeleri, avukatları, hakimleri yakından ilgilendirecek, gündem oluşturacak. Yeni kanunlar, kadın hakları, cinayetler gündeme getirebilecektir. Ülkemizin ulaşım yollarında (hava, deniz, demiryolları) değişiklikler, belki yönetimsel farklılıklar ayrıca yeni atılımlar olurken medya, televizyon, basın-yayın alanlarında sorunlar oluşabilir. Adalet ve denge arayışı içine gireceğiz.

Ekonomik olarak zor bir döneme doğru hızla ilerliyoruz. Kıtlıkla savaşacağız adeta.2026 enerjileri maalesef bunu gösteriyor. Şimdiden yazıyorum bunları bilginiz olsun.

Hz. Yusuf'un suresi başladı, önlemini al Türkiye'm.

Dünya ekonomik olarak  2023 ile 2026 arasında zor bir döneme başlıyor? Daha ileriki zamanlarda detaylarıyla yazacağım ama işaretler bunu gösteriyor.

Eylül  ayının12 ile 25 arası  altının artışı, bulunduğu seviyelerde kalmayacağını daha da artacağını yaptığım çalışmalarda gözlemledim.  Altına yatırım yapanlar  özellikle borcu olanlar biran önce ödemeye gayret etsin derim. Doların yükselişle zirveyi ulaşacağını gözledim  ve lütfen bütçenizi ona göre ayarlamanızı öneriyorum. 15 Eylül’de Jüpiter dolunayla birlikte zorluyor bir taraftan da genişletiyor. Birazda olsa ferahlayacağız. Bu evren imtihan eder insanı, imtihanı yaşayıp görüp ders alıp tekrarını yaşamamak için  şükredip yaradan a sığınmanın gücünü fark edeceğiz. Allah dünyamızı hepimizi korusun. Gelelim  Jüpiter’in verdiği desteğe;  bir nefes diyorum, daha çok şükret dua et ve hisset. Gölge yönü olan olayların büyütme durumunun çok daha azalacağının müjdesini verebilirim. 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder