, , , , , ,

7 eylül 2021 başak yeni ayının burçlara ve ülke gündemine etkileri

 

7 eylül 2021 başak yeni ayının burçlara ve ülke gündemine etkileri

7 eylül 2021 başak yeni ayının burçlara ve ülke gündemine etkileri

Hoş geldin  yeni ay!

7 Eylül yeni ayı başak burcunun  enerjisiyle hepimizin ağzına bir parmak bal çalacak adeta.

Yeniay gelecekle ilgili planlara yoğunlaşarak, geçmişle hesaplaşmaları geride bırakmamız için bizlere uyarılarda bulunacak.

İsminizin harfleri ve burcunuzdaki harfler bizlere ev sahipliği edecektir. Başak burcu mantıklı tavırları, çalışkanlığı, mükemmel olmamızı  ve alçak gönüllülüğe yönlendirecek etkilere tanıklık edecek.

Bazı harflerin gölgesi, arka planda gerginlik,  fazla detaycılıktan büyük süprizlere tanıklık yapacaktır.  Katı agresif tarafımızı kullanarak yapılan haksızlıklara karşı ne yazık ki iyi yönden karşılık veremeyeceğiz.   Başak burcu bizlere titizlik yönünden maddi manevi enerjilerde sunuyor.

Başak burcunun genel özelliklerine bakarsak  işlediği konular ve etkisini gösterdiği iş alanları mühendisler, mimarlar,  hesap uzmanları, bankacılar, yazılımcılar, eczacılar, çiftçiler,  doktorlar, veterinerler, basın-yayın çalışanları, eleştirmenler, yazarlar, hizmet, temizlik, sağlık sektörü güzellik uzmanları kuaförler, kamu dairelerinde çalışanlar, alım-emlak satım toprakla emek kazananlar ,emekli olanlar aile çocuklar gençler  ile ilgilidir. Dolayısıyla yeniay başak özelliklerinin yanında bu meslek gruplarına ait gelişmeleri de daha net belirgin gözlemleyebiliriz.

Yeniliklere açık olmayan, esnemekten uzak olanlar, gerçeklerden kaçanlar, mükemmeliyetten uzak duranlar, hakkaniyetli olmayanlar yeni gelişmelerden faydasını şifasını göremeyecektir.

Bu yeni ayda  tıkanmalara maruz kalacaktırlar. Yeni ay karamsar duruşa yer vermiyor diyebilirim.  

Yükselen enerjilerde olmayı, kendini göstermeyi, egoyu, gösterişi, müsrifliği anlatan ateş elementi eşlik ediyor. Harflerde burçlarınızın vermiş olduğu etkisi, düşünce, dürüstlük  cesaret, girişkenlik yaratıcılık gelişmelerini anlatıyor.  Aynı zamanda sağlıkla ilgili mide, bağırsak sorunları ile ilişkilidir. Öne gelen sorunları tevekküle sükunetle çözmeyi, güçlü pozisyona ulaşmayı ve o pozisyonun gücünü kullanmayı anlatır. 

Dünya genelinde Güneş ve Ay, cesaret, şiddet, saldırganlıkla ve kitlesel olaylarla, ayaklanmayla  alakalıdır.

Başak burcundaki yeni ayın bireysel  harflere rakamlara işaret ettiği konular: 

Başak yeni ayında maddi, manevi kazanımlar, gelirler, taşınabilir mallar ve verilmiş borçları ilgilendiren gelişmeler ana başlıkları oluşturmakta.

Değişken rakamlar ve doğum tarihleri 

71/70 60/61/80/50/90/99/ 91/92/

Öncülük toprak grubunda olanlar-Boğa-Başak-Oğlak

Önemli değişimlerde yeni aydan öncelikli etkilenecekler olanlardır.

Hava gurubu: İkizler, Kova, Terazi

 İletişimde daha sabit, daha akıllıca adımlar atacaklar.

 Su grubu: Balık, Yengeç, Akrep 

Yeni ayda  ailevi yönden önemli iyi  yeni gelişimlere şahitlik edecekler, değişime ayak uyduracaklar.

 Ateş gurupları : Koç, Aslan, Yay 

Kendi iç dünyalarıyla iç hesaplaşmalara girecekler.

Genel olarak, Yengeç, Terazi, Oğlak ; Sabit burçlar.

 Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar her ne olursa olsun 

konunuzla ilgili şartların değişmesine yönelik bitmesi gerekenler bitecek. Aksi giden yavaşlayan işlerinize hareketlik geliyor, bu yüzden her anlamda  olumlu açılımlara işaret ediyor.

Genel olarak baktığımızda yeni ay hak, hukuk konularında güç dengesini gösteriyor.

Merhamet terazi hakkaniyetli olacaktır. Bu akışta giderken, şartlardan ötürü oluşan geçiş dönemi ikili ilişkilerde, acımasız yanlarını da gösterecektir.  Sosyal durumunuzu ilgilendiren radikal değişimlerle ilgili eksik kalan, aksayan konular gündem olacak. Halen birtakım konuların netleşmemiş olması karşısında,  karamsarlık iç sesi duygularıyla  geçmişte olduğu gibi müdahale etmeden gidene, kaybınıza bakmak yerine, edindiğiniz tecrübelerden de yola çıkarak karmik ödeşmelere ilgili kaçınılamayacak sona  yönelecek görünüyorsunuz.

 Şartlar sizi farklı bir evreye taşırken, sizi bunaltacak yükün altına girmek yerine güvendiğiniz insanlardan destek hatta hukuki yardım alabilirsiniz. Böylelikle o nezaketli, hakkaniyetli görünmeye çalışanların söylemlerinin hınç dolu, entrika çeviren oyunlarına karşı daha güçlü adımlarla yol alabilirsiniz. Başak yeniayı, ailevi konulardaki çözülmelerin yarattığı yaralanmalara, kırılganlıklara yönelik durumlarda ilgili. Bırakın iyilik kapısı açılsın. Buz dağlarını sevginizle eritin. Geçmişte yapılan yanlışları, adaletsizlikleri temizlenmek üzere ortaya iyi merhamet kapıları açılsın.  Bu yeni ayla farklı bir değişime uzansın kollar. Bu evren geçmişe değil gelecekteki büyümeye, gelişmeye doğru sizleri yönlendiriyor.

Şimdiden sizlere  4 Aralık tan bahsetmek istiyorum.

Hava grubunda İkizler-Ateş Yay hattında meydana gelecek son tutulma bizleri bir hayli anlatıyor. Şimdiden sinyaller ve bilinç altı frekanslarımızın  açılmaya hazır olduğunun işaretini veriyor.

Her halükarda  4 Aralık bizlere çözümlenmek üzere, belirginleşecek işaretlerin yansımasını gösteriyor.

İyilik, merhamet, sevgi, şefkat, uyum, birlik, beraberlik, hırs, öfke ve inat arı kovanından bal çalmak gibi. Ya bekle ya besle, yada sabret güzellikleri al diyor.   

Beklenmedik gelişmelere açık olan bu yeni ayda, konunuz ne ise ona ait maddi manevi elde edilecek kazanımlara dair gelişmeler dikkati çekmekte. Ortak paylaşımlarınızla ilgili şaibeli, uymayan durumlarla ilgili köklü değişimler yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Hata, yanlışlık, adaletsizlik karşınızdakinden kaynaklanıyorsa, davaya gidilmesi söz konusu olabileceği gibi bunları düzeltme yoluna da gidebilir. Önemli kararlar alabilirsiniz, görüşmeler yapabilirsiniz. Aile içindeki sorunlar, çözümle uzlaşmayla  ilgili tamamlanmamış işlerle ilgili evrak, imza işleri gündeminizde görebilirsiniz. Önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Bazı evlilikler, davalar, ikili ilişkileri ilgilendiren durumlar tamamen bitme yoluna girebilir. Yada yol yakınken öfkeye kapılmadan kurtulabilirsiniz.

Çürükler temizlenecek, sağlamlar kalacak. Güçlü olan kazanacak,  kangiren olan ilişkiler de sonlanacak. Kaçamak yapanlar yanlışı hatayı anlayıp doğru yolu bulacak, aile değerlerinin aile bağlarının gücünü anlayıp hızla geri adım atacaklar. Dış etkin olarak başkalarının yardımını alabilirsiniz. Belki şimdilik tamamlanmayacak düzen yaratmak gerektiğinizde, gitmeniz gereken yola ait desteğiniz bulunmakta. Bunu yaparken de farklı fikirlerle yol alabilirsiniz. Fakat değişimi gerektiren durum hassas ve gerçekçi hamleler yapmayı ihmal etmeyin. 

Ev hanımları, el becerilerinizle ispat edebilecek yaratıcı enerji sizleri destekliyor. Üretken yanlarınızı ortaya çıkarma fırsatı veriyor. Bu zaman içinde uzun yıllar beklediğiniz sabrettiğiniz işlerde karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. İletişim ve yeteneğinizi kazanç sağlayabilmek adına yeni kapılar yeni teklifler yeni iş alanları  fırsatını kullanabilirsiniz. Kendi işyerinizi, hayal ettiklerinizi bu süreçte harekete geçire bilirsiniz.  

Yeni ay   sağlımızı tetikleyecek. Yediğinize, içtiğinize dikkat edin. Ev aile çocuklar daha öncesinde yazılarımda belirtiğim gibi su zehirlemelerine dikkat çelmiştim. Bağışıklığı zayıf olanlar, tehlike geliyorum demez dikkatli olun.  Okula başlayacak çocuğunuzun da bağışıklığınızı güçlendirmeyi ihmal etmeyin.

Eylül ayının 17-19-25 günleri arası bağırsak sorunları yaşanabilir. Sulardan, sıvılardan kaynaklı problemler görülebilir.


Aile, atalarımız, köklerimiz, baba, kardeşin parası, eşin işi, statüsü, mülkler, babanın genel sağlık durumu, çocukların başkalarından gizledikleri şeyler, hastane, hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili eğitim, iletişim, kardeşler, komşular, kuzenler, yeğenler.

Maddi manevi kazanımlar, gelirler, yatırımlar, taşınabilir mallar, verilmiş borçlar verilecek hesaplar hepsi aileye bel bağlıyor, şimdi gelelim kısa kısa  elementlere.

Toprak Grubu:  Başak-Oğlak-Boğa 

 Kişinin kendisini ilgilendiren her konu, iletişim, kendisini dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzı, fiziksel görünüm, sağlık, yakın kişiler, yeni başlangıçlar işaret ediyor.

Hava Grubu: Terazi-Kova-İkizler

 Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, zorluklar, kayıplar, arkadaş ilişkileri, hastane, geciken devlet işleri, mahkemeleri ilgilendiren durumlar, başkalarından gizlenenler, iç hesap kaygılar, şizofren  bunlardan arınma çalışmaları, fedakarlıklara işaret ediyor. 

Su Grupları: Akrep-Yengeç-Balık 

 Arkadaşlar, sosyal çevre, işten gelen kazancımız, içinde  bulunulan organizasyonlar, gruplar ile ilgili gelişmeler, çocuk, aile, eğitim ,hastanelere işaret ediyor.

Ateş Grubu: Koç, Aslan, Yay 

 İş, kariyer, statü, hedefler, anne, baba sağlık durumu, çocukların iş hayatı, iş ortamı, ortaklıklar, eş, yeni evlilikler, teklifler, baba ve aileye işaret ediyor. 


Ülkemize yeni ay nelere işaret ediyor? 

Zalimlerin zebanileri dikkat !

7 Eylül Başak yeni ayında eğitim, ulaşım, taşımacılık, iletişim, basın yayın, dış ilişkiler, sınırlarımız, topraklarımız, güvenliğimiz, iç işlerimiz, madenlerimiz, doğal kaynaklarımız, tarım ve çiftçilerimiz, inşaat ve emlak sektörünü ilgilendiren gelişmeler ana başlıklar olarak görülmekte.

Okulların da açılmasına denk gelen Başak yeniayı eğitim, ulaşım trafik konularını gündemde tutacak gibi görünmekte. Bu süreçte gerek ilköğretim gerekse üniversitelerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ülke içi güvenliğimiz açısından önemli bir yeniay. Güvenlik güçlerimizi ilgilendiren durumlar olasıdır. Bu süreçte sığınmacılar, düzensiz göçle gelenler de ani acımasız konular olabilir. Sınırlarımız tetiktenecek, devletle ilgili durumlarda ani çıkışlar, ani ayrılıklar söz konusu olabilir.

Her kez şaşkınlıkla gözleri yuvalarından çıkacak. Verilen vaatler yerine gelmeyecek. Maalesef öngörülerim bu yönde. Endişe etmek mümkün değil. Şunu diye bilirim, dünyanın çivisi çıkmış. 

Ana vatanımıza patlamalar, yangınlar, sulardan sıvılardan  kaynaklı problemler yaşanabilir. Doğal afetler, depremle tetiklenen yerler, Yalova-İstanbul -Gebze-Balıkesir-Bursa  olasıdır. 

Uluslararası ilişkilerde  İngiltere- Fransa-Rusya-İtalya-Moskova-Ürgüp-İran-Çin-Kore-Amerika  gündem olacak.

  Bu durum ekonomi,  politikaya, bankalara, finans piyasalarına yansımaları dikkat çekebilir. Dolar, euro ve altında  artış,  Borsalarda hızlı düşüşlere dikkat, bu süreç hızla ilerleyecektir.

 4 Aralık içinde uyarılarda bulunmak isterim.   Muhalefet kanadından bakarsak partililer, yöneticiler, değişim dönüşüme şahitlik edeceğiz. Önemli kişilerden ani büyük kararlar çıkabilir. Bizler bu duruma şaşkınlıkla şahitlik edeceğiz. Son dönemde sosyal iletişim kanallarından RTÜK önemli kararlara imza atılacaktır. Sosyal medya, sanat camiası şaşkınlıkla kala kalacaktır.     Türkiye de önemli kişilerden davalar görülecek, yönetici kişilerden akıl almaz işler gündeme gelecektir. . Madenler, doğal kaynaklarımızla ilgili gelişmeler gündem olabilir. 

Yukarıda 7 Eylül günü Başak burcunda meydana gelecek yeni ayla ilgili yaptığım çalışmalarda harfleri ve rakamları incelerken bunları gözlemledim.  Harita, rakamlar, harfler ve gökyüzü üzerinde önemli işaretler yeniay enerjisinden etkilenmesini anlattım ,ben değil harfler asla yanılmaz.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder