, ,

Ağustos ayında rakamlara göre öne çıkan enerjiler

 

Ağustos ayında rakamlara göre öne çıkan enerjiler


14 Ağustos 

Evdeki hesap çarşıya uymadı. Kaşıkla aldım, kepçeyle verdim dedirtiyor.

Merkür, Uranüs, harfleri ve rakamları  Jüpiter ve Venüs, 4 element    hareketlerini incelediğimde dramatik olaylara çok açığız. Gerilim, çatışma, çeşitli olaylarla karşılaşabiliriz..  Karşıt düşünceli insanlar ve insan ilişkileriyle ilgili   gelişen enerjiler barındırmaktadır . Ya sus yada konuş, ama bilmeden anlamadan konuşma. Bilgine ilmine kendine güveniyorsan düşünceni aktar.. Aklınızın almadığı yeterli bilgi sahibi olmadığınız  işlere karışma  ya da uzak dur.

 Gezegenler harfler yalan söylemez!   

15 Ağustos

 Savaşçı ruhumuz ön planda olacaktır.   Ruhunuzla savaşıyorsunuz, bu enerji içinde olanlar kendilerini aşırı yoracak. Diğer taraftan asıl hayatla  savaşan. savaşmayı çok iyi bilen, savaşta ustalığı gösterenler  kazanacaklardır.  Gökyüzü, ruhunla değil aklınla savaşmayı öneriyor .

17 Ağustos

Yetenekleriniz ve düşüncelerinizle gündem yaratacak. Alkışlanıp destek alacağınız bir zaman dilimi içindesiniz. Karakterinizi düşüncelerinizi acık açıkça gösterme zamanı.

Bununla beraber yetenekli zeki ve iyi niyetliler şanslı olacaktır.  Hayat sadece elde ettiğiniz şeyler oluşan bir yer değil, aynı zamanda başkalarına ilham verdiğiniz yerdir. Unutmayalım ki gülümsemekte bir sadakadır. Bu yüzden hayattan ümidini kesmiş, hiç umut olmadığını düşünen ve tekrar başlamaya cesaret edemeyen dost arkadaş yeni tanıdığınız kişilere biraz destek olmak en güzel destektir.

 28 Ağustos

Genel olarak sizlere tavsiyem, hayata her zaman gülümseyin. Hiçbir sorun gözyaşı ve gerilimle çözülmez. Ancak yüzünüzde bir gülümseme ve tutumunuzdaki pozitiflikle bir çok zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Kaybettiğin şeylere bakarak zaman harcama. Devam et, hayat geriye doğru akmaz.Sonunda hangi ellerin tutulacağını anladığınız zaman, hayat çok daha kolay olacaktır

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder