, , , ,

13-19 Eylül haftası enerjileri ve duaları


13-19 Eylül  haftasının enerjileri ve uyarıda bulunduğu konular. Haftanın Duları


 Yeni  haftaya merhaba

Pazartesi günü ay boşlukta, bu hafta Mars, Merkür , Jupiter gündemi belirliyor. Tüm harfler gezegenlerin etkisine kapıldı. Harfler  duygularımızı, bilinçaltımızda geçmişe ait sıkışmış kalmış konuları geride bırakmamız için  bir  düzen sağlıyor.  Harfler konuşuyor, isimler sizleri temsil ediyor, destekliyor.


Bu haftanın enerjileri hangi konuları öne çıkarıyor?

İncelemelerim sonucunda harfler anlattı, ben de sizler için yazdım. Hay diyerek başlayalım, hayatın içinde yoklukla varlıkla bazen de hiçlik duygusuyla kendimizi tamamlıyoruz. Nedenler niçin ler bilinç altımızda sıkışan sorularla kendimizi bir hayli yorgun halsiz ve gergin huzursuz hissediyoruz.

Bu hafta silkelen ve kendine gel. Ayağa kalk ve korkma. Hayat sende başlar sende biter. Sendeki yüksek yaşam gücünü hisset, bak dün çocuktun bugün büyüdün, belki de anne yada baba oldun. Hayat yolculuğunda rotanı çizdin, gücüne güç kattın. Bazen ağladın, üzüldün, kırıldın, incindin.  Yine de pes etmedin. Şimdi  pes etme değil daha güçlü olma zamanı.

Bu hafta kendimizle ve hayatın getirmiş zorlu şartlarıyla mücadele etme haftası. Ani öfke patlaması enerjileri yüksek. Söz sükunetten öte diyerek, sakin kalmaya gayret edin.

Gerginliklere kapılıp  pişman olacağınız  adımlar atmayın.

Bu haftanın duası:

Şifa niyetine Mücadele Suresi  Kur-anı Kerim’in 58. Suresi ilk ayetinden başlayabilirsiniz. Bu sure ismini ilk ayette geçen Tucadilu kelimesinden alır ve hakkını arayan kadın hakkını almak için mücadele eden kadın erkek anlamına gelir.  Bunu biraz daha net açıklayalım, cahiliye döneminde kadın açısından büyük haksızlıklara yol açan bir boşanma türü olan zıhai’rın yanlış bir telakkiye dayandığını ortaya konmakta. Gizli görüşme ve topluluk içinde birkaç kişinin baş başa verip fısıltıyla konuşması, selâmlama, toplantılarda uyulması gereken nezaket kuralları ve Resûlullah’la özel görüşmelerin belirli âdâb çerçevesinde yürütülmesi konularında uyarılar yapılmakta; münafıkların bazı karakteristik özelliklerine değinilmekte, müminlerin –en yakınları bile olsalar– Allah ve resulüne düşmanlık edenlerle ilişkilerinde daha dikkatli davranmaları istenmektedir.

1-Kocası hakkında seninle tartışan ve Allah’a yakınan kadının sözünü Allah işitmiştir. Allah sizin karşılıklı konuşmanızı işitiyordu. Çünkü Allah her şeyi işitmekte ve görmektedir.


Haftanın ilk günü mücadele suresini okuyun, dinleyin. Allah’a tevekkül de sarılın. Şeytanın oyununa gelmeyelim. 

İnşirah suresini de bol bol okuyalım. Derin bir nefes alın, ellerimizi semaya yüreğimizi rabbimize bilimcimizi Hazreti Muhammet (sav) çevirelim. Her şeyi bilen gören tamamına erdiren yüce rabbimizdir.



Bu hafta sevgiyle merhametle şefkatle konuşma haftası. Kendini arama kendinle konuşma zamanı. Nefsinin ve şeytanın oyununa gelmemeye dikkat edin.  Bu hafta ailevi konular, alışveriş işleri, duygusal konular ön planda. Aynı zamanda  kariyer ve yaşam amaçları, hedefler ve ikili ilişkiler ön planda olacaktır. Sağlıkla ilgili konularda yardım almak,  yeni atılımlar gündemde olacaktır.İlişkiler ortaklıklar, estetik ve güzellikle ilgili konularda ise daha dikkatli olalım. Maddi konular, banka, vergi kredi işleri yardım almak iletişim kurma haftası. Seyahat için planlar yapmak, eğitim, sınavlar, sporla ilgili konular, güzellikle ilgili değişimler,, iş ve kariyer, toplantılar ,yatırımlarla ilgili konular, yeni yatırımlar anlaşmalar söz konusu ve ön planda olacaktır.

 18 Eylül sonrası hareketlilik ve  hız zamanı.  Tevekkül et Allah’a sarıl.

Bu hafta sosyal ilişkilerimizde daha sağlıklı  daha mantıklı kararlar verelim ve olumlu gelişmeleri önce kendimizde sonra karşımızdaki kişilerle birlikte güzel adımlar atalım. Büyüklerimizi arayalım soralım, kabir ziyaretlerini yapalım, türbe ziyaretleri yapalım, bol bol dualar edelim. Bol bol salavat çekelim. Evinizin kapısı kapandığı gibi duaların kapısı da kapalı olur, dualarınızın kapısını açmanız için önce kalbinizi şifalandırmanız gerekiyor. Duaların kapısı kalpten geçer, kalbin kapısını  kapatmayın, kilitlemeyin. Ruhunuzu bugünlerde daraltmamaya dikkat edelim .


21 Eylül'de bir dolunaya  doğru yaklaşıyoruz.  Bilen gören tamamına erdiren Allah'ın sistemi vardır. Dolunay öncesi ve sonrası sabaha kadar hep birlikte lahavle vela kuvvete illahi billahil Ali’yil azim  dua edelim. Dolunayı güzel karşılayalım . Bu hafta başlayalım, cennet bilincine geçelim .

Kalbimizdeki sevgiyi herkese duyuralım, karşımızdaki insanlara sevgiyle seslenelim.  Bu hafta Yunus suresini de okumaya gayret edelim. Güzel olan her şey  güzel düşünerek başlar. Nur Suresi bunu anlatmaktadır. Kalbinizin nurlanması için kendi nurlunuzun penceresinden bakalım.

Sağlıklı mutlu bir hafta dilerim.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder