, , , , ,

6-12 Eylül haftası burç gruplarının harf enerjileri

6-12 Eylül haftası burç gruplarının harf enerjileri

 

Yeni bir haftaya ve yeniaya giriş yapıyoruz.

6-12 Eylül haftası burç gruplarının harf enerjilerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

TOPRAK GRUBU (Oğlak- Başak- Boğa)

 Canım yandı can yakarım deme! Yanan sen olursun sonra! Bu hafta uyuşuk isteksiz bitkin olabilirsin. Ruhsal anlamda kırılgan bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Sorunları kafanızda büyütmeden sakin planlı hareket ederek, dingin bir düşünceyle ele almaya çaba sarf edin. Gerçekten sorunu çözmek istersen çözüm sende unutma! Sadece mutlu olacağına ve her şeyin düzeleceğine ve geçeceğine tüm kalbinle inan. Finansal konularda bu hafta oldukça dikkatli ol. Yüklü harcamalarda bulunma. İlişkilerde alınganlık enerjisi var. Tek bir noktaya değil bütüne odaklan.

HAVA GRUBU (Terazi- İkizler- Kova ) 

Kendinden emin ol! Başlattığınız işlerde yavaşlama, sonuca dolambaçlı yoldan ulaşma enerjisi bu hafta sizi zorlayabilir. Aile yakın akraba ilişkilerinde iletişime ekstra dikkat etmeniz gereken bir hafta. Ağzınızdan istemeden çıkabilecek sözlere karşı temkinli ve dikkatli olun. 

ATEŞ GRUBU(Aslan- Koç-Yay) 

 Elime gönlüme sağlık, hayatı pişirdim kurtardım artık dediniz. Fazla öz güven küçük detayları kaçırmanıza yol açabilir, aman dikkat. Bu hafta işlerde gecikmeler, dikkatsizlikten doğabilecek ufak kazalar olabilir. Parasal konularda istediğiniz sonuçlara ulaşamayabilirsiniz. İlişkilerde desteklenen bir hafta. Sevdiklerinizle güzel vakitler sizi bekliyor.

SU GRUBU (Balık- Yengeç- Akrep) 

Haline şükret! Unutma ki beterin de beteri vardır. Sen daima şükredenlerden ol. İş ve kariyerde bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli ol. Ev alma, taşıma, ev dekorasyonuyla ilgili konularda şanslı bir haftadasınız. Sosyal çevre ve aile ilişkilerinde keyif alacağınız bir hafta, iyi değerlendirin.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder