, , , , , ,

Dolunay haftasında burç gruplarına öneriler

Dolunay haftasında  burç gruplarına  öneriler


Dolunay haftasında  burç gruplarına  öneriler

 Dolunayın gizli hançeri. Çember daralıyor. 

Bu hafta burç gruplarının mottolarına bir göz atalım.

Ateş Grubu:  Koç- Aslan-Yay

Kendini başkalarıyla  kıyaslama, kendin ol!

Başkalarıyla kendine kıyaslamak yine kendine verebileceğin büyük zararlardan biridir. En iyi kıyaslama  şu anki halinle önceki halini tartmak olsun.

Kendini sev ,ruhunu dinle. Bütüne bak kalbinin buna ihtiyacı var.

Bu haftaki mottonuz: Kendinle tartışma, kendine inan. Maneviyatın sağlamsa  korkma, kalpten seni kimse yıkamaz.

Toprak Grupları:  Boğa- Başak-Oğlak

Herkesten iyi olmak zorunda değilsin.

Kendin olmak adına bazen çatışmalar ve uyumsuzluklar yaşaman çok doğal. Senin de herkes gibi iyi ve kusurlu tarafların var, buna göre karar ver. Her zaman birbirlerini mutlu edemesin, seni sevende olacak sevmeyende bunu kabullen. Ruhuna iyi gelecek şifa verecek işler yap. yanlış işlere yönelme. Kendinle yüzleş, bak o zaman yarınların daha iyi olacak.

Bu hafta mottonuz: Ruhunu yorma,  korkularınla yüzleş kendinle istişare et .Ufuk uzak değil yakında. Tevekkül et asılına dön. 

Hava Grupları: İkizler- Terazi- Kova

Her şeyi kontrol altında tutamazsın. Sahip olduklarınla yetin. İnsanlar ve olaylara karşı katı olma olumlu yolları ara. Çok kontrolcü olduğunda üzülen sen olursun, bırak büyümelerine küçülmelerine izin ver.  Hayal etmek keyif vericidir, hayallerine odaklan o zaman kendini daha iyi hissedeceksin. Mükemmel bir yaşam seni bekliyor, unutma baharda açan çiçeklerin kokusuyla mutlu olan birisi her koşulda mutlu olmaya koşacaktır, sen de bunlardan bir tanesisin. 

Su Grupları: Yengeç- Akrep-Balık

En iyisi olmak için kendini bu kadarda yorma, üzme, yoksa sıkışıp  kalırsın. Bu zaman kendini hırpalama zamanı değil. Mükemmel ve en iyisi olacağım diye minik kusurlarından dolayı kendini cezalandırma. Eleştirenlere açık ol, o zaman önündeki engelleri anlayıp doğru kararlar alıp yanlışlarını telafi edeceksin.

Bu hafta mottonuz. Duygularında zalim olma. İyi düşün iyi kararlar al. İşini severek yapan insanlar mükemmelin peşinde koşmak yerine ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar, sende böyle ol.  Yetinmesini bil yoksa üzülen sen olursun.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder