, , ,

27 Eylül-3 Ekim haftası enerjileri bakın ne diyor?

27 Eylül-3 Ekim  haftası enerjileri bakın  ne diyor


27 Eylül-3 Ekim  haftası enerjileri bakın  ne diyor?

Merkür gerilemesi başlıyor!

Yorucu bir haftaya giriş yapacağımızı baştan belirteyim.

Canlı, enerjik, hareketli ve yeni bir şeyler yapma isteği içinde olacağımız bir hafta. Bu duygularımız baskınken aceleci olmamaya özen gösterelim. Hararetli tartışmalara girmemeye, üslubumuzda da kırıcı olmamaya dikkat edelim.


Bu hafta ilişkilerinizde özellikle tepkilerinize dikkat edin. Küçük kıvılcımlar büyük olaylara sebep olabilir. Sorumluluklarınızın ağırlığıyla ruhsal daralmalar hissedip akabinde telafisi zor  bazı pişmanlıklar yaşanabiliriz. Tez canlı adımlar atmayalım, ulaşabileceğimiz hedeflere odaklanalım. Bu hafta küçük kazalara ve sakarlıklara  açık olacağız, dikkatli olalım. 

Peygamber efendimiz Hz Muhammet (sav) efendimiz şu cümleyi çok  kullanırmış. ''Hak etmediğin bir muamele gördüğünde unutma o kişi senin değerini bilmeden ölmez'' Hırs yapacağımız konularda dikkat edelim, Bu hafta büyüklerimize daha şefkatle bağlanalım. İlgilenmemiz gereken durumları veya sorunları büyüte biliriz. İlişkimizde dengeyi bulmakta zorlanabiliriz. Sabırlı olmaktan başka çaremiz yok. Akışı bulmamız için tevekkül edeceğiz, dualarımızda sarılacağız. Sabırlı olmak akışı bulmak bir çok şeyi kolaylıkla atlatmamızı sağlar.

Çıkar çatışmaları yaşanabilir  aman dikkat! Bu haftanın enerjileri için rakamları incelediğimde daha çok kalp atışımın hızlandığını hissettim. Bu hafta doğum tarihlerine göre  son rakamları 5-6-7-8-3 ve 1  biten  rakamların çok  dikkatli olması gerekiyor. Dolunay sonrası bu hafta  dalgınlık unutkanlıklar yaşayabilir  veya net görmeme durumundan dolayı hatalar yapabilirsiniz. Önemli kararlardan kaçınmalı, sorumluluklarımız ve her şeyi boş verme arzumuz  arasında sıkışıp kalabiliriz.

Empati yeteneğinizle dikkat edin,  inatlaşmamaya özen gösterin. Kalp fakirleşmeyi sevmez, kalp zenginliği çok önemlidir. Yaptığınız dualar kalbinizi zenginleştirir. Bol bol maneviyatınızı güçlendirip dualara sarılın. 









Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder