, , , , ,

Kim demiş? Merkür Retrosu yakar yıkar geçer.


Kim demiş?  Merkür Retrosu  yakar yıkar geçer.


Kim demiş Merkür Retrosu yakar yıkar geçer? 

Sen hayalini kur, umut et yeter.

Hayat beni yordu!

Evren seni yormadı sen evreni yordun!   Bu evren şükür edeni şefkatle sarar, bu dünya hay dünyası seni yorsa da sen hay de. İnsan pes eder ama dünya gezegenler asla pes etmez. Her şeyin bir düzende giden bir yönergesi var,  asla duandan vaz geçme, pes etme düzeleceğine inanarak dua et ve sabret.

Unutma! Bu üç şey her zaman seni en iyi sonuca ulaştırır. Sabır, tevekkül, şükür.

Seni sevene saygı duy değer ver,  gerçeklerden asla kaçma, gösterişli zengin olmaya asla özenme,  özgür olacağım diye tüm bağlarını kesme, ipin ucu kaçarsa tutulması zor olur.  herkesi memnun edeceğim derken kendini unutma. Her zaman  olduğun yerde ol ama sen ol. Evrene, dolunaya, güneşe aya yıldızlara suç bulma. Günah keçisi arıyorsanız o da sizin nefsiniz. Gezegenler saati saatine bir nakış gibi işler.

   İnsanın bilinci düşünceleri yorgun, halsiz. Kalp ne sisi kaldırır nede puslu ruh halini, ruhunu yoranda üzende sıkanda ne kadar olaylar olursa olsun elbet geçeceğini bilerek hareket et.

Sağlık sende, huzur sende, sabır sende, şükür sende. İnsan insanı yorar, insan insanın aynasıdır. Nasihatı doğru kişiden aldın mı asla tökezlemez insan.

 Nisa süresinde  (Sūratu'n-Nisā), Kur'an'ın dördüncü suresidir. 176 ayetten oluşur. 

 Bu ayetler ilk çiftin tek bir nefsten yaratıldığından bahsetmekle başlayıp İslam'da evlilik, kadın-erkek ilişkilerini ve miras hukukunu düzenlemektedir. Gerisini gayri sen düşün. bu süreçte insan insan olanı yormaz üzmez sağ duyulu olur sağlam karakteri özü sözünü temsil eder. söz kalbi doğru olanı taktim eder. İnsan beşeri duygularını rap der, iman der ,Allah var der, sabreder. Sabırsız kul kum tanesidir aktı mı akar. İnsan toprak gibidir, verdimi verimi verir. Hasadı beklemek önemlidir.

Bu günlerde hayalini rüyalarına taşı, gör bak Merkür retosu sana nasıl uyarıcı rüyalar gönderecektir. Rüyaların açık berrak temiz saf enerjiyle seni destekleyecektir.

Kırılma, üzülme, yönünü Allah çevir.

İsminizle sevilin, sevin. Harflerin korkusu olmaz, harfler konuşuyor, evren destekliyor. Harflerin gücü isminizle ruhunuzu sarıyor, besliyor.

Sevgiyle kalın.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder