, , , ,

21 Eylül balık dolunayı uyan diyor


21 Eylül balık dolunayı uyan diyor


Yine bir dolunay zamanı yaklaşıyor.

 21 Eylül Balık burcunda bir dolunay gerçekleşecek.  Aklın yolu birdir, nereye kadar görmezlikten geleceksin? Uyan önce bir kendine sonra etrafına bak, nelere kapıldın nelere kandın?

Biz halife kullar olarak artık  kumdan başımızı çıkarma zamanı geldi de geçiyor bile.

Görülmeyenlere şahitlik ediyoruz, görülenlere susuyoruz en kötüsü de böyle hallere  alışıyoruz.

   Evren uyan diyor, uyandırıyor !

Uyan ey insan oğlu! Bu ne uyku, bu ne derin gaflet! Bir bak ne haldesin!

Sevgili dostlar, sevgili arkadaşlar ,yüreği sevgi dolu güzel insanlar.

  21 Eylül e şimdi dikkatinizi çekmek istiyorum.

21 Eylül'de balık burcunda bir dolunayı karşılayacağız. (Güneş  ) Mars ve Ay-Neptün kavuşumu var.

Ani çıkışlar, hırs, öfke patlamaları, hırçın davranışlar, dikkatsizlik, ego, duygu boşluğu, yalnızlık, hayal kırıklığı, korku, içe kapanma, değersizlik, düşünmeden konuşmalar, kıskançlık gibi duygularımız ortaya çıkabilir.  Bu duyguları dolunay zamanı askıya alın, sonunda pişmanlık duyma olasılığınız çok yüksek.

21 Eylül dolunayı  harfleri  rakamları konuşturuyor adeta. Aldığımız kararlardan  her an pişmanlık duyma ihtimalimiz mevcut. Başarısına çok inandığımız bir işte sıkıntılar yaşayabiliriz. Önemli konularda yüzleşmeler yaşaya bilirsiniz. Böyle bir zaman içinde adımlarınızı çok çok dikkatli atmalısınız. Bu süreç biraz acımasız ve zorlu geçecek. Kimsenin vaatlerine iyice araştırmadan incelemeden kanmayın lütfen. Güvenilir kişilerle yolunuzu belirleyin, mevcut samimiyet ve iyi niyetinden emin olduğunuz kişilerle hareket edip kuvvet almaya çalışın. Finansal anlamda yeni tanıştığınız kişilerle yatırım yapmayın. Yanılma yanıltılma enerjisi yüksek zamanlar. 

 Dolunayın etkili olduğu  ilk 8 günlük dönemde her hangi bir konuda vereceğiniz kararlar çok önem taşımaktadır.  Duygusallıktan uzak mantıklı kararlar vermeye odaklanın. Zira kararınızdan pişman olma son anda cayma riski oluşabilir.

Özellikle  aile ve yakın çevre konularında problemlerle karşılaşa biliriz. Sakinliğinizi koruyarak olayları ele almaya çalışın. 

Zor zamanları üst üste yaşıyoruz maalesef. Sen aklınla bilincinle mantıklı kararlar vermeye odaklan.

Uyan, bu dünya uyku değil nefsi imtihan dünyası. Asıl uyuyacağın yeri unutma!

Eylül ayı sonuna kadar okumanızı tavsiye edeceğim duaları da paylaşmak istiyorum.

Karia suresi, 

Mekke döneminde inmiştir. 11 âyettir. “Kâri’a”, vuran, çarpan, kapıyı çalan, yürekleri hoplatan şey demektir. Karia suresi kıyamet gününün dehşetini anlatmaktadır.

 Karia suresi ve Tekâsür Suresi  de insanların hayatın aldatıcı yönleriyle meşgul olmala­rından, dünya malını biriktirmeye olan düşkünlüklerinden ve âhiret hallerinden söz edilmektedir. 

Aynı zamanda Hucurât Suresi'nide okuyun dinleyin, meallerini de okumayı ihmal etmeyin.

Sûrede, müslümanların Allah’a ve resulüne karşı riayet etmeleri gereken edep, kendi aralarında ve başkalarıyla ilişkilerinde takınmaları gereken ahlâkî tavır konularında buyruk ve tavsiyelere yer verilmiş. Müminler arasında çıkacak ihtilâfların nasıl çözüleceği açıklanmış, insanların kök birliği ve eşitliği etkili bir üslûp içinde ilân edilmiş. Üstünlüğün fırsat eşitliği içinde yapılacak yarışla elde edileceği vurgulanmış, iman ve islâm kavramlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapılmıştır.

İçinde bulunduğumuz bu zor zamanda bizleri anlatıyor adeta.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder