, , , ,

Ekim ayında harflerin enerjileri


Ekim ayında harflerin enerjileri


Ekim ayına başladık.

Bazılarımız hayallerine ulaşacak veya  sürpriz haberler olacak. Bazılarımız, gözyaşı, nostalji, özlem hissi, aldanma, aldatma, hayal kırıklığı yaşayabilir. Bazılarımız geçmişe tamamen kendini kaptıra bilir geçmişle yüzleşebilir  veya kendisiyle ruhsal bunalım içinde bütün duygularını kilitleyebilir kapatabilir.

Özellikle Ekim ayında başlayıp Kasım ayının sonuna kadar bunlar devam edecektir. Sizlere tavsiyem hayallerinizi, aşklarınızı tüm bu duygularınızı ruhunuza sıkıştırmayın. Kalbinizi fakirleştirmeyin. Maneviyatınızı  güçlendirin. Evin temeli ne kadar sağlam olursa o kadar güçlü olur, evin temeli kalptir kalbinizin temeli de maneviyatla başlar.

 Hayallerinize ulaşmak için bol bol salavat, dua ile inancınızla birlikte daha çok güçleneceksiniz.

 Eylül’ün sonlarına doğru yaklaşırken, kışa da kendimizi hazırlamaya başladık. Şimdi ne aldım ne vereceğim, ne kazandım, ne yapacağım, sorularıyla kendinizle de yüzleşiyoruz.

Hassasiyet ve inanç haftası. Her şey gözünüzün önüne gelebilir. Mutluluk, mutsuzlukla  özlem, hasret duygusu, acıma hissi sezgilerimizin artacağı bir haftaya giriyoruz.

Ekim ve Kasım 2 ay boyunca rüyalarınız sizlere işaret verecektir. Rüyalarınız görmek istediğiniz konularda sizleri haberdar edecektir. Rüyalar pusulanız, sizlerin rehberiniz olacaktır.

Bu müthiş bir acı da olabilir, ama müthiş bir sevgi de olabilir. Eskide kalmış sorunlu olan işler çözüm noktası  bulacaktır .Tatmin etmediğiniz, aklınıza getirmediğiniz her şey çözüm noktalarına ulaşacaktır.

Yaptığım çalışmalar sonunda isimlerin  harflerini  incelediğimde özellikle beni etkileyen harfler oldu.

 A

Kendini dinle, fedakarlıklarının karşılığını alacak, sorumluluklarının da  farkına varacaksın. Kendinle  mücadele vereceksin.

İsminizin son harfleri  Ş- İ- N- V  ise

Maneviyat ve farkındalığın içerisin de olacaksın. İlahi yardım seni bulacaktır. Disiplin isteyen , gerçekçi olunması gereken durumlar mevcut. Hayallerin abartı olabilir, ama sonrası sana mucizevi bir şekilde gelebilir. Yeteneklisin bunu kazancına hayrına çevir.  İlişkilerinde önemli fırsatlar ve karşılıklı işlerle alış verişler yapacaksın.

İsminizin içinde K M N V Z  harfleri var ise

 Mali konularda çevrenizden aldığınız desteklerin sonunda  yeteneklerinizi ortaya koymanız gereken durumları gündeme getirecek. İlişkilerde önemli fırsatlar olsa da bazı karışıklıklar, dalgalanmalar belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Güçlü olduğunu hisset, özellikle iki ay boyunca harflerin  seni çok tetikleyecektir. Duygularına yenilme, mantığınla  kararlar ver. Belirsizliklerin üstünü kapatıp gitme. Güçlü insanlarla beraber ol, zayıf  insanlarla asla beraber yola adım atma. Güçlerinin farkına varman için ilimle bilgiyle mücadele veren çok akıllı insanlarla beraber ol. Kendini güçlendir, Sabırla maneviyatını güçlendirmeye bak .

 İsminizin Baş harfi H- Ş-İ-M-B-Y-T ise

İki ay boyunca abartılı bir şekilde kendinizi gösteriyorsunuz. Aile ve kardeşlerle olan ilişkilerlerinizde bu dönem çok dikkatli olun. Ortaklıklarla iç içe olduğunuz ilişkilerle ilgili fedakarlıklar yanılgılar veya kararsızlıklar getirebilir. Bulunduğunuz ortam içinde bazı değişimler yaşanabilir ama yeni kapılar yeni fırsatlar da sizlere açılabilir. Kariyerle ilgili konularla belirsizlik kararsızlık sizleri tetikleyebilir, değişimlere çok açık olun. Çok mücadele ettiniz, yeniden başlıyorsunuz. Harfleriniz sadece sizi pişiriyor. Şu anda sizin sabırla beklemeniz gerekiyor, biraz yavaş ilerleyeceksiniz biraz hassasiyetiniz yüksek olacak. Bu aydan sonra artık kendinizi sevin, bundan sonra ruhsal şifalanma çalışmaları yapıp manevi ziyaretler yapalım. Böylelikle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sadece kendinize odaklan, yaratıcı taraflarınızı ortaya çıkardığınız işlere odaklanın.

Asla gururunuza yenilmeyin, sadece öğrenmeniz gereken bir aydasınız. Kim iyi kim kötü kim arkamdan konuştu kimler için fedakarlık yaptım, kimler benim yanımdaydı bunu görmeniz gerekiyor. Dostunu düşmanını her şeyi görmen gerekiyor, harfler seni biraz daha yoracak, çünkü büyük bir dönüm noktasındasın. Büyük bir açılımdasın, sadece kendin ol bütün yaptıklarından yapacaklarından yüzleşeceksin. Her şey senin önünde bir kervan olacak, kervanın başında da sen olacaksın.

Belirsizlikler, kararsızlıklar seni yormasın bu geçici bir dönem. Kendine özen göster, ilişkilerine artık adapte ol. Alım satım işlerinde durağan bir enerji içerisindesin ,biraz daha beklemelisin.


İsminizin içerisinde bu harfler İ -Ö- M- B- D- R- İ- Ç- C  var ise:

Huzuru arayan, sabır isteyen harfler. Bütün zorlukların üstesinden gelebilecek geçmişle  yüzleşmiş ve  her şeyi geride bırakma sabrına ulaşmışsınız. Her hayra sabırla ulaşılır ne mutlu sabredenlere. Bu harfler varlığın ve yokluğun harfleridir. Kasım’ın sonuna kadar geçmişi telafi edecekler, gelecekle ilgili yeni planlar yeni adımlar yeni işler için hazırlanacaklar. Zorluğu birkaç hafta içerisinde yaşıyorlar, iki hafta boyunca aileyle imtihanın içerisine girdiniz. Aile çocuklar anne baba akraba ilişkilerini tekrar gözden geçirecek. Sabrınızı ailenizle birlikte tefekkür ederek, susarak birazda empati kurarak bir yol bulmaya çalışın.

Bütün zenginlik onlar için gönül tokluğudur. Hayatlarındaki zorlukların  kalkanlarını artık kaldıracaklar, hem sevilecekler hem de sevdirecekler. Fırsat kapıları açılıyor, bolluk ve bereketin artıyor, nasibinin karşılığını görecek kısmetleri kapalı olanların kapıları açılacak. Kudretlerine ulaşacaklar, mutluluk dolu bir hayat hayallerinin ötesinde cevaplarını bulacaklar. Kendilerini bolluk bereketin içerisinde görecekler.  

Şimdi sizlere bir sözüm var, niyet ettim sağlığı huzura aşka bolluğa berekete ve beni geliştirecek mutlu edecek her şeye deyin. Sizler muhteşem açılıma merhaba dediniz. Bugünden sonra artık uyanışınız başlamıştır.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder