, , , ,

20 ekim koç dolunayı ,sert etkilere hazır olun

 

20 Ekim  koç dolunayı

Üç dakikanı ver ve beni dinle!

Gerçeklerin arka tablosu, ne kadar kaçarsan kaç illa gün yüzüne çıkar!

Ne kadar düz gittiğini düşünsen de,  örttüğün gizlediğin kişiliğin  peşini bırakmaz.

20 Ekim de koç burcunda gerçekleşecek  bir dolunaya doğru gidiyoruz.

Biraz yorgun, yaşlı, huzursuz, kaygılı, birazda şefkatli ve vicdanlı.  Dahası  geçmişi anlatmak, yaşatmak, özlediği her şeyi geride bıraktığı ne varsa hatırlatmak gibi bir huyu var bu dolunayın. Geçmişiyle barışık olanlar rahat ederken, açığa çıkmasını istemediği sırları olanları da sert bir şekilde yoklayacak. İfşalar gündemde!

Dolunayın enerjisi çevrenizde kim iyi, kim içten, kim yalancı, kim dost, kim arkadaş, kim yar, kim riyakar, kim yalancı hepsini görünür yapacaktır.  Gönül hırsızları, yalancı kişilikler,  maddi manevi bir sınava tabi olup kim kimdir görüp bilme zamanı.

Şunu belirtmek isterim ki her şeyi durdura bilirsiniz ama zamanı durduramazsınız. Gül vaktinde açar, güneş vaktinde doğar ve batar, ay vaktinde yerini alır ,yıldızlar vaktinde gök yüzünde kandillerini yakar. Dünya gezegenleri maneviyatı tam anlamıyla öyle yada böyle bizlere yaşatıyor .

Öyle bir dolunay ki hani sizlere hatırlatmak istiyorum daha önceki yazılarımda sadaka verin eşinizi sevdiklerinizi arayın sorun en azından  maddi yönden gösteremiyorsanız maneviyatınızı yaşatın demiştim. İşte  enerjiler tam bu dolunayda başlıyor. 

Sevgiyle yoğrulmuş merhameti esirgemeyenler kazandı, korkaklar ve acizler sevgiyi kopyala yapıştır duyguyla kullananlar ,hiçlik yalnızlık duygusu içinde olacaklar.

Zorlukları üslenip dibe vurduğunu hissedenler, alacak verecek hesaplaşanlar ,merhametine yenik düşenler, vicdanen mücadele edenler, hak yolunda sabredip tevekkül edenler, nereye nasıl bir yola gittiğini bilenler haksızlığa uğradığını düşünenler, çapa sarf edenler, mücadele edenler  fazlasıyla mükafatınızı alıyorsunuz.  Beklentileriniz boşa çıkmıyor, sevginin yolu merhamet yolu, sevginin yolu saman yolu ,sevginin en büyüğü merhametinizle kesişiyor.

 20 Ekim'de kanlı dolunay.

 Maneviyat bahçemize girelim, kalbimizi temizleyip arındıralım, günahlarımızdan arınma, tövbekar olma, dua etme zamanı. Her kez sorunlarıyla  yüzleşip  önce dibe vurup, eğrisi doğruyu bulup iyileşecek iyileştirecek bir dolunay.  

Dolunay dönüşümü anlatıyor.

Öfke patlamaları, şiddet, içsel duyguların savaşıyla hüsranla biten ilişkiler.  Üzücü olaylara açık bir pencereye işaret ediyor. Dünya genelinde şiddet kavurucu, büyük iş adamları arasında suikast ve büyük Tv kanallarına, programlarına büyük uyarılar gündemde. Ekim ekti, Kasım kabul etti. 

Olağan üstü güçlü bir dolunay.  Ekim ayı hiç unutulmayacak, akıllardan çıkmayacak, hafızalarda yer edecek bir ay. Maddi manevi ,evi, işi, sosyal yaşam alanımızı, tüm  ilişkilerimizi, korkularımızı, hayat enerjimizi sınıyor. 

20 Ekim dolunayın enerjileriyle dünya genelinde ve ülkemizde bizleri neler bekliyor? 

Tıp doktorları gündem değiştiriyor, enerji alanında elektrik gündem değiştiriyor,  tarım gündem değiştiriyor, siyasette ani kararlarla gündem değişiyor ,askeriye gündem değiştiriyor, önemli iş adamlarının olaylarıyla  gündem değişiyor. Borsa, dolar ,altın üst noktaya fırlıyor. Dünya borsaları büyük kazançlar elde ediyor, ama şimdiden uyarıyorum ,döviz ve borsayla ilgilenenler  Aralık ayında büyük kayıplar inişlerle gündem değişecektir. Dikkatli olmanızı salık veriyorum. Dünya genelinde siber saldırılar sonrası ortaya çıkan gizli belgeler, ele geçen önemli dosyalar gündemde olacaktır. Gençlik gündemde, azgınlıklar sınır tanımazlıklar çoğalacak. Doğa olayları, su yatakları, sudan gelecek zararlar ve daha ne diyeceğimi bilemiyorum.

Dolunay adeta tozu dumana katacak enerjilere sahip olsa da, ben biz kavgasından, egodan uzak kalarak olaylara sükunetle yaklaşıp mantıklı kararlar alarak hareket etmek en doğrusu olacaktır. 

Dolunayın hepimize hayırlar getirmesini dilerim.



Share:

1 yorum: