, , , , ,

Ekim ayında isminizin harf enerjileri nelere işaret ediyor?

 

İsminizindeki harflerin enerjileri nelere dikkat diyor


U- N- V- S 

Bu harflerin durağan bir yapısı vardır. Merkür'ün iletişim kesintisi ikili ilişkilerde zorluk, anlaşmazlık söz konusu. Bu süreç en az 20 Ekim'e kadar sürecektir.   İşlerinizi aceleye getirmeyin, yavaş yavaş ilerleyin, sağlam duruş sergileyin. Yapmak istediklerinizde Ekim ayının sonu tüm sorunları yoluna koya bilirsiniz. 

E- Y- R- K 

Bu harfler sağduyuya önem verir, sabit bir kişiliği gösterir.   Harfleriniz Ekim sonuna kadar ketum sert ve inatçı kişiliği sergiliyor.

Sevecenliğinizi koruyun, üstün güçlerinize, hislerinize ve rüyalarınıza odaklanın . 6.hisleriniz sizleri destekleyecektir. Ters giden ne varsa sakin olun, telaşa kapılmayın, beklemeye alın. Tüm sorunları sakinlikle halledebilirsiniz. 

M- Ş- S- A -O 

Bu harflerin konuşma ve yazma yetenekleri oldukça yüksektir. Önümüzdeki hafta kendinizi dinleyin, sakin tedbirli olun. Manevi gücünüz  size tam bir ferahlık verecektir.  Ekim ayı her anlamda sizleri uyarıyor, sakin pozitif manevi gücünüze odaklanırsanız hiç bir şey elinizden uçup gitmez. Ekim ayının son haftası her ortamda her alanda yavaş yavaş güç toplayacaksınız. Kendinize güvenin.

F- I- İ -R- K- J  

Atılgan ve enerjik bir yapıya sahip harflerdir. Olayları analiz etme gücüne sahiptir. Bu ay ruhen iftihar et, asla ruhunu aşağı çekme. Negatif düşüncelerden uzak dur. Şu sıralar güven algılarını acık tut. Duygularını yokla ve yeteneğini sonuna kadar kullan,  geliştir. Mantığınla hareket edersen bu zor süreci daha sağlıklı atlatırsın. Ekim ve Kasım aylarında mantıklı düşün. Tevekkül et sonuç iye doğru işaretleri gösteriyor. 

Ğ- Z- H- P 

Bu harfler geçmiş üzüntülerini sürekli yaşarlar, Geçmişindeki olayları hiç unutmazlar ,sizlere tavsiyem geçmişte kapanmamış hesap kitap hukuki meseleler gün yüzüne çıkarken asla kötümser olma. Sakin temkinli ol. Olması gereken her şey hayrınıza olacaktır.  Harfleriniz geleceğe, güzel günlere işaret ediyor. Asla içinize kapanmayın.    Kinci olmayın, çünkü bu harfler öfkeye hırsa içe kapanmaya gelmez. Aksi taktirde olumsuzlukları çağrıştırır.  Kendine güven, akışa bırak her şey seni hedef alırken hedef yönünü değiştirecektir. Güçlü ol yeter.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder