, , , ,

6 Ekim terazi yeniayı nelere işaret ediyor?


6 Ekim terazi yeniayı nelere işaret ediyor?


Toparlanma zamanı!

6 Ekim terazi burcunda bir yeni ayı karşılayacağız.

Zamanı, ilişkileri anlatan yeni ay, öncü nitelikte olması sebebiyle olayların ani ve hızlı gelişeceğine işaret eder. Ben  söyleminden biz söyleminin yoğun enerjisini yansıtacaktır. 

Denge, adalet ve mantık yeni ayın en önemli özelliği olarak kendini gösterir.

Eylül yeni ayı  terazi ruhunu temsil ediyor, yani ruhunuzu yenileyin, cansız şefkatsiz bırakmayın. Ruhunuzu besleyin şifa verin ,ruh olmasa kalp ses vermez, kalp olmasa akıl ses vermez. Yeni ay tam anlamıyla nur kuvvesinin tecellisini yükselten bir etki yaratacaktır. Nur, ilim tecellisiyle, İNSAN-I ALEM’in bedeninde zuhur eder. Bu sebeple farkındalık, ilim, şuur ve idrak kavramları bu yeni ayda kendini yoğun olarak gösterecektir.

Tüm bunlar  yeni aya özel bir anlam katıyor, zira istek, dilek ve arzuların şanslı bir şekilde gerçekleşeceğini gösteriyor. Yalnız dikkat edilmesi gereken en önemli husus; hırs, kin, intikam gibi gücünü kötüye kullanan kişilerin zorda kalacağı, ciddi şekilde etkisini yaşaya bileceğini anlatıyor.

Bu etki bir hayli hızla hissedileceklerdir. Ortaklıklar ve ticari girişimlerle uğraşanlar  açısından şanslı etkilerin olduğunu ve bu yeniayı çok iyi değerlendirmenizi öneririm.

 Küçük bir uyarı!

Parasal hırs ve kaygıları olanlar, ani öfkeye hırsa kapılmayın, karşınızdakine zaman tanıyın ekilen biçilir er geç. Ayrıca yeni ay  maddi ve dünyevi  konuların çok ön planda olacağı etkiler altında olduğumuzu açıkça gösteriyor. Hayatınızda neleri çok sahiplendiniz?

 Eşiniz, çocuğunuz, sevdiğiniz, işiniz, paranız, eviniz, arabanız, inancınız ya da düşünceleriniz.

Soruyu tekrardan sormak gerekiyor!

Hayatınızda neyi Allah inancının önüne koydunuz? 

Eşinizi mi yoksa çocuğunuzu mu?

Yoksa tek sevdiğiniz işinizi mi , paranızı mı, malınız mülkünüzü mü  yada şöhretinizi mi ? Tüm bu soruları yeni ayla birlikte bir düşünün. Yeni ay inancınız ya da düşüncelerinizi sorguluyor. Tüm bu sorular, düşüncelerinizi çıkmak istediğiniz manevi yolculukta kendinizi bulma, küçük taşları    oturtturayım derken büyük kaya haline getirmeden  yolumuzdan kaldırmak için.  

Buradan yola çıkarak iyi hallerimizi ortaya çıkarabiliriz, Kuranı Kerimde insan oğlu halife kullar olarak her şey açıkça anlatılmıştır. Her inen kutsal kitaplarımız Zebur- Musa, Tevrat- Davut, İncil-İsa en son Hz Muhammet Efedimize  Kuranı Kerim 

Meryem Suresi der ki;

(Meryem) dedi ki: “Bana bir beşer dokunmadığı ve ben de iffetsiz bir kadın olmadığım halde, benim nasıl bir oğlum olur?” –Kur’an Çözümü; Meryem Suresi; 19/20-

Al-i İmran Suresi der ki;

İşte Allah! Semada (gökte-bilinç boyutunda-meleki boyutta-maddenin hakikati kuantsal boyutta) ve arzda (madde boyutunda-bedende-yeryüzünde) hiçbir şey O’na (hafi) gizli değildir! (Çünkü O Esma’sı itibarıyla her “şey”in hakikatidir. Ki gizlilik veya açıklık şey’iyet için söz konusudur) –Kur’an Çözümü; Al-i İmran; 03/05-

Allah her şeye gücü yeten olduğuna göre bizim isteklerimizi helal yoldan kazanalım haram yoldan şerden kazanmamaya dikkat özen gösterelim.

Ekim ayında ek ,Kasım ayında al. Ne ektin kasım da kazı al. Bu ay olmadı, gelecek seneye alırsın bundan şüphe etme, er geçte olsa alırız.    Her daim  rabbimizden dilemeliyiz! 

Şerre değil helale bak. En büyük nimetlerden bir tanesi huzurlu olabilmektir.

Yeniay/Uranüs karşıtlığı çok dikkat çekici, yayın oku elden çıktı  bir kere, tuta bilmek ne mümkün. Hedef belli Uranüs tam devreye giriyor, tabi ki güneşte ana kumanda, kontrol güneşin elinde. Ay en son karşılıyor, tıpkı üç silahşörler gibi,  ayrılmaz sadık üçlü her şeyi tetikliyor.

Uranüs Yeniay’ın oluşmasına vesile olan Güneş (iktidar, yönetim, otorite figürleri) ve Ay (Halk) karşısında arş anlamıyla bu kişilerin dağılması, sarsılması anlamına geliyor.

Harfleri rakamları incelediğimde bir hayli ter döktüm, inanılmaz hayretler içinde nefes nefese kaldım. Hadi hayırlısı.

 12 burçtan ateş - Koç,hava Terazi aksında gerçekleşiyor. Bu tam anlamıyla siyasal(Terazi) savaş(Koç) kavramıyla izah edilebilir. Adalet hukuk arayışı içinde adaletin kestiği parmak acımaz diyoruz. Hak yolunu bulacak. Ülke genelinde HALK ve İKTİDAR arasında can sıkıcı olaylar vuku bulacaktır. Yeniay yeni açılım diyoruz, bu bir devre, bir dinlenme, bir nefes, bir an kalkış  evresindeyiz.

 Hilal evresine kadar geçen sürede yanan kandil ışıkları yolumuzu aydınlatacaktır  ve manevi ışığımızla birlikte insan oğlu ileriki aylara hatta 2022 yılına ışık olup ilerleyeceğiz.  Bu sürede sıkıntı, gözyaşı ve kayıplara sebep haberler olacaktır. Halkın acılarını, gözyaşlarını, yoksulluk iflas gözlemledim.

Lütfen ileriki aylarda yatırımlarınıza dikkat edin, acele işe şeytanı karıştırmayın. Kolay yoldan para kazancına gitmeyin. İleriki zaman içinde sıkıntısını bir hayli hissede bilirsiniz.

Genel olarak elinizdeki paranızı koruyun, bu süreçte şeytani düşünceli insanlar gün yüzünde. Sizleri elimden geldiği kadar uyaracağım. Borsa, bitcoin gibi yatırımlarda sürpriz ani yıkımlar kayıplar olacaktır. Bu tarz yatırımlar şu anda tatlı gele bilir ileriki tarihlerde hepimiz görüp duyup şahit olacağız. Benden uyarılması , siz dikkate alın derim.  Alın teri para kazanıp ayağını sağlam basanlar çok şanslı olacaklardır.

4.evde yerleşen Satürn ün etkisiyle duracağa benzemiyor. 12 aylık bir süre zarfında ülke genelinde insani boyutta çok ciddi sınavlar verileceğini söyleyebilirim. 

Dua ve zikir dilinizden eksik etmeyin. Bol bol salavat, bol bol zikir çekeceğiniz zikirler.

 33 defa BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

33 defa YA ALLAHU YA HU

33 defa ESTAGFURULLAH

33 defa ALLAHUEKBER

33 defa LA iLAHE iLLALLAH MUHAMMEDEN RESULALLAH ALLiYEN VELiYULLAH

33 defa ALLAHÜMME SALLi ALA NEBiYYiN HULiKA MiNEN NURi VE HÜVE NUR

66 defa BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM FERDUN HAYYUN KAYYUMUN HAKEMUN ADLUN KUDDUSUN ALLAHU BiN NASi LE RAUFUN RAHiM




Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder