, , , , , ,

Ekim ayında dikkatli olmanız gereken günler


Ekim Ayında Bu Günlere Dikkat


6 Ekim yeni ay

 Yeni aylar yeniden toparlanma, yeni bir adım atma, yeni tohumun başlangıç zamanını ve filizlenme verim alma zamanını ifade ediyor.

 Yeniay hayallerimizde yeniden toparlanmaya, yeni yeteneklerin ortaya çıkmasına fırsatlar yaratıyor.

Yeniden umutla kendimize sarılmaya işaret ediyor.

Yeni ay harekete geçme zamanı, şerre değil hayra ifade eder. Adil olan kazanacak, adil olmayan kaybedecek. 

Mücadele eden kazanacak ,af edilmek bağışlanmak merhametle dua edip pişman olanlar doğru yolu bulacak.

Kısacası    hayatınızda önemli değişimlere hazır olun, bu süreçte uzun zamandan beri sağlam durmaya çalıştığınız ve daha fazla merkezlendiğiniz

 yaşam alanınızı ifade ediyor.  

 Uranüs Venüs güneş mars ve Merkür güneşin kalbinde eşlik ediyor.

Niye, neden, niçin sorularıyla aklınız kalbiniz bilinciniz bir hayli yorgun perişan.

Gözünüzü kalbinizi ruhunuzu kapatmayın, yeni ay gözünüzü açın diye umut sağlıyor.

Bu süreçte her türlü alanda ekonomik, üretim, kaynak, destek, istikrar, huzur, düzen ile ilgili konuları ifade ediyor ve bu zaman diliminde gezegenler Uranüs’ün zor  sert etkiler sizi hareketlendirecek.

Duygularda karışıklar, öfkeler, yalanlar, ihanetler, iftiralar ve geçmişte yapılan hatalar boşanmalar pişmanlıklar ani barışmalar, affetmeler  aksiyon üstüne aksiyon katabilecek nitelikte olacaktır.

 Siz karar verin, kendinizi af etmezken bir başkasını nasıl af edeceksiniz?

Yeni ayda kendinizi düşünün,  bitmiş ve üzmüş yormuş arkasını  dönüp bakmadan gidenleri af mı edeceksiniz yoksa hiç bir şey olmamış gibi hayatınızın merkezine mi alacaksınız?

 6 Ekim’de Terazi burcunda Mars eşlik ediyor, soğuk sıcak ılık kalpler,  karma karışık kalp mi aklı yönlendirecek, akıl mı kalbi yönlendirecek?

Kalbin yolu birdir diyerek bir yeni ay yaşayacağız, biraz içsel biraz gergin ilerlemek yerine yeniye başlamadan önce eski bağları kesmemiz, eski acıları ve deneyimleri kapatmamız hepimiz için iyi olur.

Yeni ay İlişkiler, ilişkilerde denge, dost ile düşmanı ayırt etmeyi anlatacak.

Hepimize ilişkilerde dengeyi kaçırdığımız alanları açıkça gösterecek. Çünkü ilişkilerde denge olmazsa, fazla vericilik veya bencillik yaşarsak bunun sonuçlarını  fazlasıyla ödersiniz.

 Gene sabır gene sabır Allah hayra bizleri kavuştursun. İster istemez yine gergin değişik farklı duygular içinde olacağımız bir ay,

 ne diye bilirim ki böyle enerjiler altındayız. Düzlüğe çıkmamıza 2 ay kaldı, biraz daha sabır diyorum.

Şimdi günlere göre yaptığım çalışmalarımda dikkat edeceğiniz haftaları sizlere paylaşıyorum.

 6 EKİM- gergin bir kare açı gerçekleşeceğinden bu rakama dikkat edin. Öfkenizi kontrol edin çünkü kendinizi pimi çekilmemiş patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebilirsiniz.

 Sükunetinizi koruyun, harfler tevekkül et diyor.

Sakin olun, karganın dünyası başka, şahinin dünyası başka, ama bülbülün dünyası bambaşkadır.

 15 EKİM -  Bu rakama dikkat, özellikle çevrenizle ilgili arkadaş dost dengede olmanız gereken önemli bir gün. Arkadaş, çevre, alış verişlerinizde dikkatli olun.

İyilik yapacağım derken göz çıkara bilirsiniz.

Bu süreç dengeyi bozma diyor, dost arkadaş derken üzülürsün. Bekle bu hafta geçsin o zaman yeni gelişmeler yaşanabilir ve güzel organizasyonlara dahil olabilirsiniz.

20 EKİM -Ailenizle vakit geçirmenizi  destekliyor ve gayet keyif verebilir, enerji pozitif.

Bir tavsiyede bulunmak istiyorum ,sözlerimizle yanlış anlaşılmalara yol açabiliriz, ağzımızdan çıkacak her kelimeyi düşünmeden konuşmamaya özen gösterelim.

Nefsimize daha hakim olmalıyız ve bilinçaltımız  biraz yorgun olabilir. Kendimize yüklenmemeye dikkat edelim en az 25 den sonra rahatlıyoruz ve akışta kalın.

29 EKİM -Rakamlarına bir göz attığımda, çocuklarımız, aşk ilişkilerimiz, akraba ilişkilerimiz ve güzellik alanlarımız ve sağlık ön planda.

Daha duyarlı ve sakin kalın.


Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder