, , , ,

Doğum tarihinizin son rakamı 4 ile bitiyorsa


Doğum tarihinizin son rakamı 4 ile bitiyorsa


Doğum tarihinizin son rakamı 4 ile bitiyorsa;


Kalabalıkların içinde ışıl ışıl parlamanı sağlayan rakamsın.  Kendine güvenme zamanın geldi, bunun farkına varman gerekiyor. Bu rakamı taşıyanların  kendilerine has özgür ruhları vardır.

Yüksek enerjiyi  taşıyan, asla negatif enerjiyi kabullenmeyen rakamdır. Geçmişin, geleceğe gölge düşürmesine izin vermez, yolu acık berrak olmalıdır her zaman. Hazır cevap, hayata farklı pencereden bakan, berrak  ve kendine güvenen duruşu net olandır.

Bu yüzden etrafında hemen fark edilip , ilgi çekmeni sağlayan 4 rakamıdır.

Özellikle iş ve aşk hayatında sana artı bir özellik katıyor. Tek dikkat etmen gereken,  çevrendeki bazı olumsuz kıskanç kişiler. Bu kişiler senin etkili enerji alanına sahip olmadıkları için seni çekemezler.  Gerçekten güveneceğin kişilerle arkadaş çemberini koruman iyi olur,  aksi taktirde zorluklarla karşı karşıya kala bilirsin. İçindeki duygularını, planlarını amaçlarına ulaşana dek hayallerini umutlarını beklentilerini kimseyle paylaşma. Çabuk nazara gelen yapın var. Güvenli duruşun başarıya giden yoldur. İç dünyanda hassas bir kalp taşıyorsun, bu yönün herkes tarafından görülüyor kolayca nazara geliyorsun.  Şu sıralar duygusal bir dönemden  geçiyorsun. Sevgiye  şu sıralar el attığın işlerde bereket ve şans senin yanında olacaktır. Sevgiyle güvenle yaşayabileceğin bir  kasım ayı  seni kucaklayıp sarıp sarmalayacak.  Ay sana doğru geliyor. 4 rakamını etki alanına alan gezegenler Satürn, Venüs ve Ay. Azimli ol ve yoluna devam et.  Asla pes etme, gidene izin ver kendini bağışla, kendine şefkatle sarıl. Kendine merhamet et o zaman sana merhamet eden karşına çıkacaktır. 

İçindeki ışığa ve hassas ruhuna güven, sevgiyle kal. 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder