, , ,

6 Ekim yeni ay duası


6 ekim yeni ay duası


 Yeni ay günü, dileklerimizi ve arzularımızın gerçekleşmesi için 

Allah Celle Celaluhu isimlerini yani ESMAUL-HÜSNA ları zikretmek ve dualar ile bütünleştirmek  dileklerimiz birer tılsıma dönüşür. Ummadığımız yerden bereket ve huzur gelir.

Bir insan bir insana, bilerek bilmeyerek tanıyarak tanımayarak dua gönderiyorsa aynı şekilde bir insanın duası da sana geri gelir.   Duanı güzel et, anlam kat duana, sadaka kat, duana sarıl.

 Bir insan bir insanı kırıp döküp af edemiyorsa,  yeni başlangıçlara da hazır hissedemez. Sürekli azap sıkıntı sorunlu ilişkiler kurar. İnsan  doğduğundan itibaren şükürle yaşar. Doğumla ölüm kardeş, asla ayrılmaz . Acıda gözyaşı da ızdırap da ruhunda seninle. Öyleyse niye kendine azap veriyorsun.

 Rüyaların umutlarının bekçisi habercisi.   İyisi kötüsü güzeli çirkini ruhunda, rüyalarını besle. Dünya bu kainat senin aynanı yansıtır, kendi merkezini iyiye hizmete hazırla.

Ruhunla iyilik bereket güzellikleri yansıt. Doğru olmak istiyorsan doğru adımlar atmalısın, doğru kişileri istiyorsan önce sen doğru olacaksın. 

 Ademle hava af edilir cennetten atılır, uzun yıllar sonra yine bir birlerine kavuşur.  Nesiller  Adem'le Hava'yla oluştu. Biri hava, bir toprak. Seni saran seni seven senin değerini bilene değerini göster. Gösteremediğin yerde gitmesine izin ver, tek taraflı olmaz, yolun sonu en zoru başarmaktır.

Yeniay duası olumlaması 

 Tüm kapıların açılması  duası:

40 defa:

Ya mim. Ya mim. Ya mim. Ya mim. Ya mim. Ya mim. Ya mim. Ya mim. Ya mim.

 41 defa Fatiha süresi 

Bismillāhirrahmānirrahīm

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin.

Errahmânir'rahim.

Mâliki yevmiddin.

İyyâke na'budü ve iyyâke nesta'în.

İhdinas sırâtel müstakîm.

Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayril mağdûbi aleyhim ve lad dâllîn.Amin 24 defa

Allahumme Ya Vedud Ya Seriu Ya Musahharu Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni


28 defa 

Celcelutiye Duası 

 okuyalım dinleyelim ve güzelliklere  niyet edelim.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder