, , , ,

10 Temmuz yeni ay/ Hangi harfler sonunda derin bir oh çekecek?

 

10 Temmuz yeni ay/ Hangi harfler sonunda derin bir oh çekecek?


Yeni ayda etkilenmemek mümkün mü?

   10 Temmuz'da yani bugün yengeç burcunun etkisinde bir yeniayı gerçekleşiyor.

 17 Temmuz'da ilk dördün ve 24 Temmuz'da dolunay evresinde olacaktır. 

Şimdiden etkisine girmiş bulunmaktayız. 

Duygular pır pır, tıpkı bir kelebek misali.

Yeni bir akış içinde, duygusal güvenlik alanı  içinde olmak için çapa sarf edeceğiz. Bu yeni ayda her kesin emeklerinin boşuna gitmeyeceğine inanıyorum. Her kez kendi çapında bir şef, kendi hünerlerini sunacak karşılığını alacak.

Sadece temiz iş yapmakla olmuyor , zamanı da iyi değerlendirmek gerekir.    Yeni ay becerilerini göstermekle görevlidir. Kendini sevmeyi ya da sevgiye layık olmayı, yada her ne olursa olsun koşullara bağlanmayı yada bağlanmamayı anlatıyor.

İnsan, artık bu zor akım zincirinden kurtulmalıdır. Zincirleri kırmak için kendinizi ve tüm sorumluluklarınızı anlamalı, anlatmalı kabul etmeli ve yargılamaktan  vazgeçmelisiniz. Yetenek, güç çalışkanlık, özgüven, güvenmek kimilerine göre yeterlidir.  Duygularınızı inciten kişilerden   uzak durmalısınız yoksa oldunuz yerde sayarsınız. Hiç bir şey istediğiniz şekilde yol akışını bulamaz, bu ilişkiler sevgiyi  yeşertmez aksine kurutur çürütür.  Her kesin bir uyarıcı yol bir pusulası arkadaşı, dostu annesi, babası, kardeşi,  tanıdığı çok güvendiği birileri vardır. Doğru yol, doğru kişiler olsun hayatınızda.

Sizi anlayan hak eden kişilerle kendinizi bulun.  Bugüne bak, yarına hazırlan, bugünü düşün, yarına bırak o anında olur.

 Gerçekleşmeyen olaylar, ulaşılamadınız hedefler  ve sunulmayan  imkanların yasını tutarak ilerleyemezsiniz. Bu düzeyde duygusal acıdan kendinizi yorar ve harap düşersiniz.

 Şefkatinden emin ol , samimiyetinden emin ol . Güler yüzlü kişilerle kontakta bulunun, böyle kişiler sizlere güven huzur verir. Kendinizi aile gibi hissedersiniz. Bu bağlılık hissi hem sizi hem toplumu olumlu şekilde etkiler. Bir mesleği, inancı, ideali, hayali gelecekteki hayal kurdunuz her şeyi  huzurla kabullenirsiniz, birlikten güç doğar . Size iyi gelen ve kendinizi ifade edebildiniz ve ait hissettiğiniz bir kişilerle  hedefe ulaşmanız kolay, başarmanın yaratacağı haz ise eşsizdir.

Yaşamda çok sayıda farklı bağlar, bağlantılar kurarız. Bu bağlarda, zamanla kendinizi görürsünüz, her zaman disiplin şart değil, bu yeni ayda rahat ol.  Hayat çok sıklaya gelmez . 

Aileniz ve sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirin. Yeni ayın frekansı  maddi olarak büyümek, becerilerimizi gündeme getirmek  iş alanı geliştirmek. Yeni iş kapılarından teklif almak  ve işinizde başarılı olmak için güçlü bir bağ kurduruyor .

 Yengeç yeni ayı ; örf ve adetlerimizi gözden geçirmek, var olan değerlerimizin farkına varmak, ülkemizin  milli değerleri ,çocuklumuza geri gitmek, geçmişle hesaplaşmak, yer değişimi planlar kurmak, var olan evrakları toparlamak düzenlemek, aile bağlarını gözlemek, gerçeklerle yüzleşmek, gizli saklı uzun süren adalet kapının sonuçları devreye giriyor .

Kadınlar, çocuklar, evlilik, ev alma, annelik duygu ve koşulları gündeme gelen bir ay sunuluyor.

 Bu en az 23 Ağustos'a kadar sürecek

Yeni ay yeni bir duygusal motivasyon geliştirmeniz için sizi destekleyecektir. Hadi şimdi kimler etkileniyor hangi harfler etkisinde, faydalı bir enerjiyle açığa kavuşuyor, hangi harfler bu güzel olumlu bir hayat veriyor hangi harflerde kontrol dışı hareketleniyor, uyarıya giriyor bunlara göz atalım.

Hangi harfler sonunda derin bir oh çekecek  her şey yoluna girdi diye bilecek.

Hangi harfler tüm zorluğa karşı tüm engelleri aşıyor, hangi harfler kendi kontrolünü kuruyor, hangi harfler dileklerine an mı an ulaşıyor.

Hangi harf sağlıkla imtihanı tamamlıyor? Hangi harfler yeni ayda iletişime açık?

İsminin ilk harfi

Ş K O D R G Ğ H İ E B N S  olanlar.

Aile, yuva, arkadaş  geçmişle ilgili konular gündeme gelecektir. Size söyleyeceğim geçmişi düşünmeyin olan oldu kendi yolunuza devam edin. Zihin bu tür düşünceleri  çocukluk travmalarını gündeme getire bilir.  Güzel özlediğiniz anılara odaklanın. 

Soy devamı: Çocuk sahibi olmak isteyenlere müjde, ev sahibi olmak isteyen müjde. Taşınmak  yer değişim  gibi konularda ani gelişmelere hazır olun.  Kararlarınız her ne olursa olsun arkasında durun. Alıp almamak arasında kala bilirsiniz, ben diyorum hazırsanız  yeni bir yola çıkmaya harekete geçin.

 Hassas ve kırılgan  duyarlı olduğunuz bir dönemindesiniz. Yeni kişiler yeni ilişkiler kurmak zamanı. Akraba kardeşler ya da çok değer verdiniz  kardeş gibi görünen kişilerle yeni yollara çıkma ve fikir alış verişinde bulunma zamanı.  İş konularında olumlu  bir dönem.

Kişiliğinizi ortaya çıkarmak için bende buradayım demek, emek verdiniz harcadığınız enerjiyi geriye alma zamanı. Kısacası emeklerinizin karşılığını görme zamanı.

Her zaman şükredin, zahmetsiz iş olmaz hedefe ulaşıldığında güzelliklere ulaşırsınız. Şimdi kendinize ve beklentilerinize ilgi alanlarınıza ve bedeninize ilgi göstermek için doğru zamandasınız. İçinize sorun sorgulayın bu defa kendinize dair bir keşfe hazır mısınız? Bedeninizle şifa dileyin, kendinizle ilgilenmek için çok doğru bir zaman dilimi içerisindesiniz. Yeni ay sizlere sunuyor, şansınızı bırakmayın asla pes etmeyin . O zaman göreceksiniz ve hayatı yeniden öğrenecek öğreteceksiniz!

 .

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder