, , ,

24 Temmuz dolunayının Ateş Grubu Burçlara Etkileri

 


24 Temmuz dolunayının Ateş Grubu Burçlara Etkileri


24 Temmuz dolunayının Ateş Grubu Burçlara Etkileri

 KOÇ,ASLAN, YAY 

Yirmi adım geriden gel ? 

Ben halen buradayım diyorsunuz. Karmaşık duyguları bertaraf etme zamanı.

Hayattan umudum var diye biliyorsunuz, geldiniz yeri asla unutmadınız. Sizden ne beklendiğini biliyorsunuz. Bu dolunayın açılımıyla  düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz güzel insanlarla yolunuzu belirleyebilirsiniz. Maneviyat enerjisi sizi kucaklıyor, gününüzü boş geçirmiyor, saçma sapan düşüncelerle kendinizi avutmuyorsunuz. İyimser düşünce, sabır ,güç, azim ve kendinizle yüzleşme zamanı. Hayatta kalmak için mücadele şart diyorsunuz.

Görünmez rüzgarın ani esintisi bir hortuma dönüşebilir, bu yüzden kendinize bir söz verin. Bu dolunayda asla kötü düşünme, asla pes etme, asla vaz geçme!

Küskünlüklere son ver, kalpten beyaz bir mendil salla. Asla kendinle çatışma, öfkene yenilme, kendi büyümene odaklan. Geleceğe , kendi sağlına odaklan, hani ne derler boş mideyle yola çıkamazsın bu yüzden boş bir kalple yola çıkma. Senin kalbin yüreğin sesine ses veriyor. Ayaklarını sağlam basma ,yeniliğe doğru yelken açma zamanı geldi. 

  Bu dolunay can sıkıntınıza eşlik edecektir, ortak nokta canı sıkıntınızı işaret ediyor, boşu boşuna canınız sıkılmasın. Canınızı sıkan kişilerle de olmamaya özen gösterin.

Menfaat  ve çıkarları olan kişilerle yolunuz keşişe bilir ,uzak durun hatta kaçın uzaklaşın.

Ateş güç demek bir taraftan da yakıp yıkıp kavrulan, sonra tekrar küllerini güllerle  kucaklayan sevgiyle şefkatle sarılansınız. İşte siz böyle bir enerji halka çemberinin içindesiniz.

  Yaratıcı enerjinizi kullanmalısınız.Bu muhteşem dolunay sizleri fazlasıyla şifalandırıyor .Arka planda olmayın, gün yüzüne çıkmanın tam zamanı. Siz oyunda figüran değil baş rolde olmalısınız, perde arkasında değil sahnede olmalısınız. Enerjiniz kendini ispat etme gücünü size veriyor.

24 Temmuzda başlayan dolunay hayrınıza gelişecek güzel adımlara işaret gösteriyor. Alma verme karması sizi destekliyor. Kendi sırınızı saklayın paylaşmayın, güzel düşünceleriniz fikirleriniz çalına bilir. Bir başkası bu sırdan faydalanabilir.  Gayretleriniz emekleriniz  boşa gitmesin.

Siz süper kahramanlarsınız, sadece aşkla beslenmiyorsunuz siz manevi aşkla besleniyor güçleniyorsunuz.   Dolun ay  konuşma duygularınızı anlatma  fırsatı yaratıyor.

Sizler denizde taş sektirir gibi duygularınızı içinize gömdünüz söyleyemediğiniz kelimeleri söyleyeceksiniz. Bu fırsatı güzel duygularla değerlendirin. Enerji, bolluk, bereket, iyilik, birikim hepsini kabullenin.

Unutmayın ki  hayat penceresinden  ne kadar güzel bakarsanız, kapınız ona göre açılır. Siz kendinizi kaybetmeden, unutmadan bu manevi dolunayda güzelliğe güzel olan her şeye açıksınız.

 Allah iyilik yapanı mükafatlandırır, güzel bakanı aydınlatır, kazandırır. Sabredeni acı çekeni bu alemde öteki alemde yüzünü güldürür. Vaz geçme, acele etme, bekle ve kazan.

Şimdi tam zamanı, saati vakti geldi.   İyi kullan!

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder