, , , , ,

24 Temmuz Dolunayının Hava Grubu Burçlara Etkileri


24 Temmuz  Dolunayının Hava Grubu Burçlara Etkileri


Hayat hikayenizi anlatma zamanı.

İnanmak inanmamak arasında ikilemde kalma!

 Hava Grubu Burçlar: Terazi, kova, ikizler

Bu hikayenin baş rolü sizsiniz, zamanı geriye almak sarmak istersiniz. Geçmişi düşünüp şunu yapmasaydım, bu olmasaydı, neden hata yaptım, nedenler niçin ler uzayıp gider. Hatalarınızı ön plana çıkarma çabasının içine girdinizde kendinizi anlamak yerine suçluluk duygusuna kapılıp gidersiniz.

Karşıdan gelen olumsuz, sizi kışkırtan kişileri  göz ardı ederek sadece kendinizi suçlamayı seçmeyin. Kendinizi aşağı çeliyor, aciz yorgun bitkin halde oluyorsunuz.

Şimdi bırakın geçmişi deşmeyi , kalan şu güzel zamanı iye değerlendirin. Tüm yaşadıklarımız bir kazaydı gelip geçti diyerek yolunuza devam etmelisiniz. Derin bir nefes al kendini toparla çünkü baş rolde oynayan sensin.

  24 Temmuzda oluşan dolunay, mantıklı düşün mantıklı karar ver hayata boğuşmak yerine  kendini severek kucakla kendinle barışık ol diyor.

Geç kalmadınız asla , bu süreçte iş anlamında çok ısrarcı olma!  İkili ilişkilerde ısrarcı olma, sakinliğini koruyarak bekle.  Asla  kimseyi bu süreçte yargılama, kazanmak için çok kayıpların oldu şimdi bu süreç kaybettiklerini telafi edecektir.  Korkaklar yaşarken ölür, korkusuzlar  cesur yürekler kazanır. Sizde bu mangal gibi yürek kazanmanın yolunu açıyor.

Gercek anlamda değişime açık bir güce ulaşıyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakıp sevdiğiniz işlere odaklanıp kendinizle gurur duyacağınız işlere imza atın.  Saygın değer görmek istediğiniz bu değişimden kaçmayın. Dolunay sizlere saygınlık kazandırıyor, güven sevgi şefkat merhamet kazandırıyor. Öfke kontrolünüzü iyi sağlayın. Siz değerlisiniz bunun lütfen farkında olun.

Niyetini olumlu istersen, evren isteklerini sana hürmetle gani gani ya Şafi  bütün güzellikleri sunar. Kim benim için ne düşünüyor diye gereksiz düşünceleri bir kenara bırak. Sen kendini biliyorsun, bırak ne düşünürlerse düşünsünler. Bu dolunay hiç bir şeyi boş döndürmez, her kes eli kolu dolu dolu kısmetlerini alacaktır.   Duygusal olarak olgunlaşma dönemin içindesin, geleceğin için iyi kararlar ver. Bu evrenin bir penceresi birde kapısı vardır, pencereden nasıl baktığımız önemlidir.

Güven duyduğunuz kişilerle kontak kurun, size ilham veren kişileri tercih edin. Adil olun karamsar olmayın. Her acının bir sonu vardır sıkıntılar gelip geçicidir.  Yeter ki  güler yüzümüz kalbiniz şifalansın.

Bu süper bir dolunayda Allah yolunuzu açacaktır ,maneviyatınızı kullanın. Maneviyat kalpten gelir, maneviyat olmadı yerde insanlıktan şüphe et. Bu döngü alma verme döngüsü evren size bizlere hizmette kusur etmiyor, siz bir hava elementleri olarak nefsinizi temizleyin.

Şükredin yaşamınıza teşekkür edin, güçlü azimli dirayetli olun. Her şey benim hayrıma gelecekteki yol haritama yol bulacak, her şey çok güzel olacak deyin. Hayat beni yorsa da yine de her şey muhteşem olacak. Unutmayın evren bizler için çalışıyor, hayat en güzelini verecek bunu kabullenin.

Duandan şüphe etme, pes etme !

Sıkıntılarının geride kalacağına, biteceğine inanarak dua et!

 Hayat senin sesini duanı duyuyor, buna inan ve sabret!

Her gününe şükür et, hayrına şükret, sevgiyle hayatı kucakla.

Dolun ayda huzur, sağlık, bolluk, bereket iste. Oldu de ve mucizeni bekle!

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder