, , , , ,

24 Temmuz kova burcunda şifa dolunayı/Melike Aydın


24 Temmuz kova burcunda şifa dolunayıMelike Aydın


 Merhaba sevgili dostlar.

Kurban bayramının heyecan ve mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde 24 Temmuz 2021 cumartesi günü

Kova burcunda gerçekleşecek bir dolunayı karşılayacağız.

10 Temmuz'da yengeç burcunda gerçekleşen yeni ayın sonrasında bu dolunayla birlikte daha da özgürleşip benliğimizin farkına varacağımız güzel açılımlar içerisine gireceğiz.

Hepimiz bu dolunayda şifalanıp derman bulacağız.

Bu dolunay diğer dolunaydan çok farklı.

Bütün çakraların açık olduğu, dualarımızın etkisinin kuvvetli olduğu bir alandayız..

Etkileri oldukça kuvvetli bir dolunayın içerisine giriyoruz.

Küskünler barışsın artık, kin asla tutmayın .Canınız mı yandı, hep diyorum ya en büyük adaleti sağlayan Allah'a havale edin.

Gereksiz çıkışlarda bulunmamaya dikkat edelim. Fevri, agrasif enerjilerde olmamaya özen gösterelim.

Pozitif enerjisi yüksek olan bu dolunay, başlangıçların tamamlanmasını anlatıyor.

Özellikle iş alanında uzun zamandır sıkıntı yaşayanlar, çaresizce ben şimdi ne yapacağım diyerek bekleyişini sürdürenlerin dua kapılarının

açık olduğu bir dönem. Sabreden şükreden bu dolunayda artık meyvesini toplayacak.

Öyle güzel bir döngü içerisindeyiz ki bir yılın hasatını toplayacağız.

Bu dolunayda algılarımız çok açık olacak. Her şeyi duyabilir işitebiliriz. Kimler arkanızdan konuşup yüzünüze sahte gülücükler atıyor, kimler kötü niyetle yaklaşım içerisinde? Hakkınızda olumsuz olan bu güne kadar farkına varamadığınız tüm negatif durumlar gözleriniz önüne serilecek.

Bu yüzdendir ki güzel düşünelim, güzellikler için adım atalım. Kimsenin malı, şerefi, namusu, kazancı rızkı için tasvip edilmeyen davranışlarda bulunmayalım.

Evli çiftleri özellikle uyarmak istiyorum. Bu dolunay gerçekleri gösteriyor.

Gizli saklı ne varsa ortaya dökülecek. Küçücük bir hatayı çok büyütme eğilimi içerisinde de olabilirsiniz. Aman dikkatli olun. Bu olumsuz enerjinin içerisine girerseniz üç ay etkisi altında kalabilirsiniz. Sakinlikle olayları analiz edip iyice düşünün, hemen karar vermeyin.

Bu dolunayda etkilen gezegenleri, etkilen harfler ve doğum rakamlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Dolunayın etkisinde kalan son iki rakamına göre doğum tarihleri.
45-29-57-69-35-71- 96-90-68-52-41-23-92-32

Bireysel hak ve özgürlükler ön plana çıkacak. Bu konularda kısıtlama, baskı hissi, diğer yandan da özgürlük iradesiyle aşırı duygusal tavırlar içerisinde olabilirsiniz.

Önceden başlanmış ama yarım kalan işlerde tamamlamaları destekliyor. Finansal açıdan  düşünmeden abartı harcamalar yapmamaya lütfen dikkat edin. Evdeki hesap çarşıya uymadı dedirte bilir.   Özellikle dijital girişimlerde fırsatlar söz konusu olabilir. Aynı durum yarım kalan eğitimler için de geçerli. Yeniden açılım fırsatını değerlendirip yarım kalan eğitiminizi tamamlamak fırsatı önünüzde.


Dolunayda şanslısın!

İsminizde bu harfler geçiyorsa dolunay sizleri etkisine alacak.

A- M- T- D -R- N -Z- İ -Ş- K- H- Ü- B- F- E -U- R- L



Şans kapısı aralandı artık, an mı an bunu hissedecek yaşayacaksınız. Artık biraz rahat nefes alma zamanı. Gökyüzü  bu güne kadar epey sizleri yordu, bir o kadarda gücünüze

 güç kattınız. Gönül sevginiz kalp gözünüz açıldı.  Dünyanın penceresinden başka bir gözle manevi güçle bakıyorsunuz. 

 24 temmuz dolunayında gündeme damga vuruyorsunuz. Hareketli, heyecanlı içiniz kıpır kıpır. 

 Hayatınızda önemli detayları ve gelecekle ilgili planlarını gündeme getirebileceksiniz. Duygularınızı aktarmakta hiç zorluk yaşamayacaksınız.

 Olası engelleri aşabilecek, yeni fırsatlar yeni girişimler karşınıza çıkıyor.  Artık pes etmek yok, her  ne olursa olsun başaracaksınız . Bilgi alış verişlerinde yardım alacaksınız, bu sizler için mükemmelin en üst noktasıdır. Sevgi merhamet meşalesi elinizde. Unutmayın karşınıza  bazı engellere çıkabilir, takılıp kalmayın. Engel sorun taşıyacağınız günler temmuz 28 / ağustos 3/13/23/ tarihlerde sorunlar geçici olacaktır. Çok fazla bu sorunlara takılıp kalmayın, gelip geçici ay.     Gökyüzünün  küçük uyarıları tabi ki olacaktır .

 “bu kadarı da olmaz '' demeyin şanlısınız, her şey emanet şansınızı iyi değerlendirin.

Merkür 11-28 Temmuz 2021 aralığında yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Merkür’ün etkisi dolunay ile birlikte başlıyor.

Etkilenen harflere ve doğum haritasın ilk hanesi rakamlara bakalım.

6- 7- 3-4-9-5-1-4-2

Harfler:

 İsminin ve soy isminizin  ilk harfi 
 H K M B C S Ş İ I O Ö N E U Ü olanlar.

Hayatın duygusal penceresinden bakıyorsunuz. Romantizm, aşk, ikili ilişkiler ve eskileri yad etmek.  Bu dolunayla birlikte  duygusal artış , geçmişte yaptıklarınızla sizleri yüzleştirecek.

Vereceğiniz karlarınız her ne olursa olsun hayrınıza gelişecektir.

Bu süreçle birlikte her şey yerine oturacak. Eski dostlarımızla bir araya gelebilirsiniz, özürleri kabul ede bilirsiniz. Küs ve kırgın olduklarınızla barışabilirsiniz. Lütfen sadece iyi hislerinize güvenin.

Kalbi sevgiyle büyük olanlar için, harika açılımlar eşliğinde mutlu yollara adım atma zamanı.

Endişelenmeyin  sadece kontrol sizlerin elinde olacaktır. 

Kendinize hakim olun, kendinize hekim olun, utanç verici işlerden uzak olmanız yeterlidir. Sömürücü kişiliklerle yüzleşe bilirsiniz. Geçmişte yaşanmış, acı verici yanmış küllenmiş acıları o kapıları açan kişilerle gündeme gelmeyin. O kişileri kendi kanalınızdan terk edin, kapıları pencereleri kapatın.

Ruhunuzu iyileştiren, sizlere merhem olan kişilere odaklanın. Sapla samanı ayırma zamanı.

Saplantılı, ruhu hastalıklı, size rahatsızlık veren kişileri kendinizden uzak tutun. 

Merkür 28 Temmuz itibariyle Aslan burcuna geçiş yapacak.

 Merkür burada daha şefkatli, cüretkar ve iddialı. Düşünce, bilinç altı ve istekleri anlatıyor. Sakin bir o kadarda   baskın ve gururla dile getirebilir. Kibirli olmayı ortaya çıkabilir, bazen ölçünüzü kaçabilirsiniz. Ancak diğer yandan Merkür Aslan iyi bir hatip sembolüdür, insanları coşturmak, liderlik etmek ve bir amaç için birleşmek adına da kuvvetli bir tesirdir. Gösterişli sevgi sözcükleri, taahhütler gündeme gelebilir. 

Merkür 12 Ağustos da  ateş elementi Aslan burcunda seyahat edecek.

Etkilenen ateş gurubu koç, aslan ve yay.  Gündem siz olacaksınız, ruh beden zihin üçü bir arada alanınız genişliyor .Ruhani varlıkları incelemek, bioenerji uzmanlarını araştırmak, geçmişi araştırmak sizleri yorar. Dikkat etmenizden yanayım, daha derinlere inmek uzay boşluğunda gitmek gibi. Kaptan sizsiniz, duygularınızı bu yolda giden ruhunuzu daha fazla yormayın derim. Derinlere inmek can yakabilir.

Üç boyutun gücüne ulaşmak ister gibisiniz, beşeri güç arayışın içinde 3 harfler, rüyalar kafanızı karıştırmayın  ruhunuzu zinde tutun derim.

 Venüs 22 Temmuz  toprak gurubu: Boğa- Oğlak- Başak  burcuna geçecek. Venüs Başak burcunda en mükemmel muhteşem formundadır. Aslan burcundaki konumunun aksine daha iyi yönden etkisini gösterecektir. Gösterişli günlere hazır olun, gümbür gümbür geliyor.

Abartının fazlası zarar derim,  hediyeler gibi yada yatırım yapayım derken sınırı aşmak gibi. Davranışlarınıza önem verin, bana bir şey olmaz derken pişman olabilirsiniz .

Emek vermek, karşılıksız beklemek, somut delillere ulaşmak,  gerçeklik payı aramak ve sadelik sadakat önemlidir. Önce kendini inandır sonrası gelir. Venüs Başak döneminin zorlu kısmı, aşırı detaylara takılı kalmak, her alana odaklanmaya çalışmak.

Mars 29 Temmuz'da Başak burcuna geçiş yapacak. İyi düşün iyi kararlar alın. Önümüzdeki aylar daha çok düşündürücü ve bir o kadarda sizler için zorlayıcı olacaktır.

Uyarsam bir türlü ,uyarmasam bir türlü. Bir pire bir yorganı yakar derler ya işte o ruh halinde olacaksınız. Siz olun dikkatli olun, dikkatle adım atın,  aklınızı iyi kullanın. Çıkarlarınız için can yakmayın ki sizin de canınız yanmasın.  Hatasız kul olmaz, beş parmağın beşi de bir olmaz.

Hayrınıza gelişen güzelliklerinizi, iyi duruşunuzu, bilinç altı enerjinizi iyi bir insan olarak kendiniz olun. Var oluşunuza, bu evrene gelişin bir mucize oluşuna, bu evrene sadece güçlü azimli sadık güvenilir merhamet duygusu ön planda, kendini çevresini tüm yaratılan her canlıyı  sevgi dolu bir birey olarak görevini en üst mertebede tamamlama gücü verilen kişi olarak seçilen bir insan olarak kendin ol yeter.

Gerisi gelir, tevekkül et, şükret ,sabret! Mükemmeliyeti arayan bu güç, istediği noktaya ulaşamadığında agresifleşip çirkinleşebilir.  Ruhani güçlere bulaşabilir, zayıf halka kendisini görebilir. Gözünü kin bürüyebilir. Aşırı öfke nöbeti kalbini öldürebilir. Dikkat et merhamet ve vicdanın senin pusulan olsun. 

Güneş 22 Temmuz Aslan burcuna geçecek. Tüm Aslanların doğum günü kutlu olsun, yeni yaşınız size güzellikler getirsin. 

Güneş sizden yana, ay sizden yana. Açılım, şans, kazanç, aşk, ikili ilişkiler, iş, yaşam, duru bir akış içerisinde olacaksınız. Su akar yolunu bulur, sizlerde kendi yaşam yolunuzu bulacaksınız.

Duygularınız, kendi manevi pusulanız olacaktır. İyi ki varsınız, iyi ki  şefkatli bir o kadarda sabırlısınız. Para, aşk, her alanda açılımla müjdeleniyorsunuz. Beklediğinize değiyor. Zaten şaşkınsınız bir taşla  iki kuş vurdunuz.       Büyük sürprizler kapınızda, o kapıyı açan kazanacak. Sağlık ön planda, aile ön planda olacaktır. Sevdiklerinizle iyi geçinin,  onlardan saygıyı hürmeti eksik etmeyin, dualarınızı esirgemeyin. 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder