, , ,

Mart ayında rüyalarımıza dikkat edelim.

Mart ayında rüyalarımıza dikkat edelim.


Yeni bir haftaya güzel niyetlerle başlıyoruz.

Mart ayı zorlu ve sıkıntılı. Dert keder gözyaşı akıtarak, kalp kafesimiz sıkışarak,  bir musibetti başımıza gelen.

Derdi veren dermanı da verir diyerek, şükrederek hamt ederek, Allah ismi azam duasını zikrederek, bedenimize ruhumuza şifa dileyerek dualara sığındık.

O Allah ki bizleri dener, derdi sevdiği kuluna verir . İçimdeki acıyı kimseye ortak tutmadan, sadece  benim rabbim var, o beni görür korur kollar diyerek ,şükrederek yoluma devam ediyorum.

Acının gözyaşının ardından, hamd ederek , şükrederek, ellerim semadan kalbimi  Kur-anı Kerim ve Allah'a, onun  meleklerine, peygamberlerine, son peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) efendimize sığındım. Salavat çekerek, gücümü kaybetmeden yılmadan yıkılmadan, pes etmeden, şerden uzak diyerek, nazar göz edenlere benim rabbim var, onun ayetleri Nas, Felak, Ayetelkürsü ,Fatiha süresiyle ben ördüm duvarımı.

Mart ayı musibetlerin üst üste gelmesine işaret  ederken, yaşadığımız her aylarımız bizlere işaret yol pusulası göstermektedir.

Rüyalarımıza çok dikkat edelim.  Salih uyarıcı rüyalar bizleri aydınlatmaktadır .

Sürekli sizlere de anlattığım gibi, ayların gezegenlerin harflerin doğum haritamızdaki işaretlerini dikkate alalım. Ne kadar önlem alırsak o kadar gelecek sıkıntıları atlatabiliriz. 

Sevgili okuyucularım, bu hafta yeniden uyanalım, yeniden yeni başlangıçlara açık olalım. İsmimizin hürmetine şifa isteyelim. Kazadan beladan gelecek musibetlere dualarımızla engel olalım.

Olmadı deme, bu hayatta her şey olur, yapamam deme yaparım de, başaramam deme, başarırım de. Hastayım deme, çok iyim de. Gözüm görüyor, dilim konuşuyor, elim  ayaklarım tutuyor, benim rabbim var de.

Bu dünyada en zengini de en fakiride  Allah der. Kimse kimseden üstün değil, büyüklük tek Allah'a aittir. Şükret gerisini Allah bırak. Kimsem yok deme, Allah var, sevenlerin var.

Karşılık beklemeden yaptığın her iyiliğin beklemedin anda  karşılığı gelir. En çaresiz en zor anım dediğinde,  mucize kapıların açılmayacağı ne malum. Ne şöhret ,ne şan ne mal mülk, en büyük zenginlik sevenlerinin duası. Mutluyum huzurluyum de, yaşarken şükrünü bil.

Allah'a onun dualarına sığınalım, okuyalım isteyelim dileyelim . O en büyük en kudretli olandır.

 99 defa Lâ Havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

 6 defa Fatiha

 125 Eüzü besmele

 99 defa  Euzübillahimineşşeytanirracim     Bismillahirrahmanirrahim  

100 defa Bismillah ve bismillâhillezî lâ yedurru measmihî şeyun fil ardi velâ fissemâi. Ve huvessemîul alîm ( her gün sabah akşam yatsı ezanından sonra okuyalım. Sevdikleriniz içinde  mutlaka  okuyun. 

 100 kere la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

27 kere kadir suresi. Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnê enzelnâhü fî leyletilkadri Ve mê edrâke mê leyletülkadri.

Leyletülkadri hayrun min elfi şehrin. Tenezzelülmelêiketü verrûhu fîhê biizni rabbihim min külli emrin

Selêmün hiye hattê matla’ıl fecri

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedinin nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi ve sellim teslima.

Fazileti: 1 senelik şerler belalar musibetlerden korunuruz.  Şifa niyet edelim her günün sadakasını verelim .



Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder