, ,

İsimler bu kainatın kandilidir.

 



İsminle ruhunun derinliklerine in ,o zaman neler yapacağına yada neler yapamayacağına karar verebilirsin .

İsminle kendinizi keşfedebilirsiniz. İsminize odaklanın, isminizle büyük fırsatları yakalaya bilirsiniz. İsminiz ruhunuzun derinliklerinde sizi destekleyip bir taraftan da ders veriyor. Hepimizin isminin  gizemli gizli bir tarafları da vardır. Yaptığınız her şeyde iyiye odaklanarak hareket edin ki iyilikler sizlere geri dönsün.

İsminizde özgürlük meşalesini tutun ve ilerleyin. Ağzınızdan çıkan her kelimeyi isminizdeki harfler destekliyor. O zaman iyi düşünelim ve ismimizle günün sadakasını verelim.

İyilik güzelliklerle buluşalım, karşılaşalım, karşılık alalım.  İsimler ruhun temsilcisidir. İsimlerimizle deneyimler yaşar ,atlatırız. İsminizle düne değil yarına odaklanıp hareket etmeliyiz . İsimlerinizi önemseyin, isimleriniz sizin iç huzurunuzdur.

Şu kişilerden uzak durun.

 1. Size yanlış yapan, kin tutan. 

2.Hakaret eden.

 3.Kalbi fesatlığa çalışan, kıskanç olan.

 4. Haset nefret taşıyan.

 5. Nazar gözü  olan, nazar ettiğini biliyor anlıyorsanız.

6.Sürekli kendinden bahsedir, sürekli ben bilirim diyorsa

 7. Aşırı negatif düşünceliyse 

8.Ruhsal bozukluğu olduğunu fark ediyorsanız.

9. Bende bir şey var, üç harfliler etkisindeyim diyorsa

Aman aman ,bu yapıda kişiler etrafınızda yakınınızda sizinle sürekli bağlantı halindeyse ,uzak durun.    Bu tarz kişilik yapısına sahip kişilerle ilişkiniz sonucu sizin yaşamınıza da olumsuz etkileri olacaktır.  İsminizle güzel olumlu pozitif iyi düşünceli merhametli kişilerle görüşün. Kişilerin kendi çıkarları için sizleri kullanmasına asla izin vermeyin.

 Allah hepimizi merhametli kişilerle karşılaştırsın. İsimler bu kainatın kandilidir, kendi isminizin kandilini yakın, manevi enerjilerle dualarla isminizin yolunu bulun.

İsminiz sizlerin birer yol pusulasıdır, kendi pusulanıza odaklanın. Zaman zaman zorluklarla da elbette karşılaşacağız. Neden böyle oluyor, dayanamıyorum yapamıyorum demeyin. İsimler belirli bir yerde durur sonra harekete geçer yeter ki azimle sabırlı bekleyin.

İsimler ayların günlerin sayıların etkisinde kalabiliyor, bu yüzden vakti zamanı geldiğinde daha güçlü daha kuvvetli daha başarılı olumlu açılımlar sağlarsınız. Hiç kimse yarınların neler göstereceğini, neleri alacağını bilemez. Bizler ismimizle barışık olalım. Allah isimlerinizi kendi ruhundan üfleyip göndermiştir, kim koydu demeyin o ismi de o kişiye Allah nasip etti unutmayın.

İsminizle ismi azam duası bol bol okuyun. İsminizle Esma'ül Hüsna Allah`ın (c.c) en güzel isimlerini okuyun. zikredin. Bakın görün nasıl bir mucize oluyor, nasıl kapalı kapılar ard arda açılıyor.

Nasıl şifalanıp iyileşip hayata güzel bakıyorsunuz. Her acı her musibetin ardında  daha  güzellikler vardır. Unutmayın bu dünya ismimizle tutulan bir imtihan yeridir.

Öyleyse güzel düşünelim, güzel olsun diyorum.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder