, ,

İsminiz emniyet kemerinizdir

İsminiz emniyet kemerinizdir!


İsminiz emniyet kemerinizdir!

İnsan kendi yolunu ismiyle karakteriyle kendi kişiliğiyle bulur. İnsan var olmak demektedir, insan kendi mumunu kendisi yakar kendisi söndürür. Bizler ismimizi kişiliğimizi kendi iç güdülerimizle, ismimizdeki harfleri harekete geçiririz. İnsan yok olabilir, ama ismi her zaman bu evrende tanınır, bilinir ismi unutulmaz. Mahşere kadar isminiz bizlerin var oluşudur . İnsan kendini ismiyle ifade eder, bedenen ruhen kendisini benimser tanır. İsminiz bir başkasıyla aynı olabilir, ama ruhunuz aynı olamaz. İnsan ismini güzel taşırsa güzel huzur dolu bir yaşam elde edebilir.
İsimler bizlerin bir yol haritasıdır. İsmimiz bizlerin iyi kötü yolumuzu çizer, bizleri uyarır. Her harf kendisine göre bir yol haritası belirler ,bizler bu yaşam alanımızda yolumuzu iyi yönden belirlememiz için ismimizdeki muhteşem akışımızı görebiliriz. İsimlerimiz aile ortamımızı, arkadaş çevremizi, iş hayatımızı her anlamda uyarır. Kimilerimiz erken uyanıp, gelecek negatif enerjileri anlayıp ,elimizi ayağımızı çekeriz. Kimilerimiz hiç uyanmak istemeyiz. Kendi seçimlerimizin doğrultusunda gideriz. Kimilerimiz ara verip, tekrar aynı kaldığımız yerden devam ederiz. Yani seçimlerimiz her ne olursa olsun isimlerimiz bizi isteklerimizi ne kadar uyarsa da karar sizin, nefsiniz sizlersiniz.
İsimlerinize dikkat edin, bir yerde anlaşmazlık var ise sürekli sorunlar kişilerle yaşıyor yaşatıyorsanız, kendinizi ve isminizi sorgulayın. Bazen de isminizde değil nefsi iradenizde bağlıdır. İsminizle hareket ederken, önce karşınızdakini sorgularken, biraz olsun kendinizde sorgulayın. İsimlerimiz bizlerin kişiliğini karakteristik özelliklerimizi de belirler. Özünüzü biliyorsanız hata yapmazsınız. İsimlerimiz ayları günleri saatleri ve senemizi tetiklemektedir. İsmini bilen kendini bilir. İsimlerimiz bizleri saygı sevgi merhamet vicdan hesabına tutar. Ben hep derim, isminize göre güzel yaşayın güzel anılın. İsimler bazen negatif duyguları ruhumuza verebilir. Aslında bu bir sınav denebilir. Her harfin birer açılımı frekansı, bir uyarısı vardır. Her harfin içinde gizli bir çıkış gizli bir ana yolu belirler. Bu yolu geçmek için, isminizdeki negatif harflerle önce boğuşmak gerekebilir .
Her harf bizler için gizli bir ana planı var. Allah ismi azam duasında gizlilik vermiş ve duaların kabulü o ismi azam duasındaysa bizlerin isimleri de bu sırın içindedir. Her şeyi kötümser görmemek, kötü tarafından değil iyi tarafından gözlememiz gerekmektedir. İsminizin sırı siz de saklı, ismini nasıl taşıyorsunuz iyi mi kötümü yoksa kendinizi iyi tanıyorsanız isminizde iyi tanırsınız. İsimlerimiz kaderimizi fazlasıyla etkiliyor, İsimlerdeki şifre hayatınızın içinde. İsimlerimiz kendimize duyulan saygıdır, isimlerimiz bizlerin şerefidir, duygularımızdır. İsimlerimiz hassasiyet izzeti nefistir. İsimlerimiz evrenin tek yegane emniyet kemeridir. İsimlerimizle itibar görelim.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder