, , ,

26 mart - 23 Nisan yeni başlangıçlar ve bitişlere işaret ediyor.

26 mart - 23 Nisan yeni başlangıçlar ve bitişlere işaret ediyor.


 

  26 mart - 23 Nisan yeni başlangıçlar ve bitişlere işaret ediyor. 

Oldukça dikkat etmemiz gereken bir sürece giriyoruz. Zaman tüneli geçmişten, geleceğe doğru işaret ediyor.  Yeni bir döngüye hepimiz açık olalım. Bu güne kadar geçirdiğimiz zorluklarda kırıldık, incindik, üzüldük, canımız yandı. Ama öyle ama böyle sarsıla sarsıla her birimiz  birlik beraberlik içinde dualara sığındık, bir birimizin dert ortağı olduk.

Sevenimizde var sevmeyenimizde, kimse kimseye kendini zorla sevdiremez, zorla da sevemez .

İşte şimdi bu zaman tüneline kimlerle girip kimleri geleceğimize doğru taşıyacağız bunu sorgulama zamanı. Sizi aşağı çeken, riyakar olup kötü niyeti huy edinen, yakan yıkan yalanı diline ortak eden kişilerle bu yolu devam ettirirseniz  vay halinize. İnşallah gözünüze gönlünüze perde inmez.

Hani derler ya   gözüme perde indi, ben nasıl görmedim, basiretim bağlandı, anlayamadım eyvah! İşte tam böylesi bir zamanın ortasındayız aman dikkat!

26 Mart'ta başlıyoruz 23 Nisan'a  kadar çok seçici, ince düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. 

Haset eden kişiler çevrenizde var ise  uzak durun, bu kişilere bütün dünyayı verseniz gözü gönlü asla doymaz. Allah şükretmezler, devamlı hata kusur arar karşısındaki kişinin  en ufak kusurunu bile toplum içinde rezil etmek için kullanırlar. Devamlı gülerek, dalga geçerek konuşurlar, gözlerinin içi bakışları kin doludur.   Her fırsatta karşısındaki kişiye zarar vermek için açık ararlar.

Fevri çıkışları ,ani sözleri vardır. Pişmanlık asla duymazlar. Bu karakterde insanlar Mart ayının sonlarında çoğalacak, Nisan ayı sonuna doğru daha kendilerini belli edeceklerdir. Kendinizi böylesi kişilerden koruyun, testten geçiyorsunuz. Sevdiklerinizle huzurlu bir şekilde geleceğimize doğru adım atın kendi kalp göz kanalınızı  tıkamayın. Kalbiniz aynanız olsun ,gözünüz nur , diliniz kelam, aklınız bilinciniz ilim bilgi ile dolsun.

Her günün sadakası bin musibetten geçer. Şimdi  mart ayı haberin gündemin tam ortasına düştü. Döngüler tekrar tekrar tevekkül etti, hayat tekamülden ötürüdür diyoruz.  Her acının, her sınavın  başlaması gibi sonu da vardır. Acıyı tatmayan yolunu bulamaz. Biraz daha sabır ,bizlerin emniyet kemeri dualar. 

Ailemiz, çocuklarımız , arkadaş çevremiz, dostlarımız, dost bildiklerimiz kimler  bu yolculuğumuzda bizlere eşlik edecek. Kimlerle karşılaşacağı? Bizleri neler bekliyor? İş aşk sağlık hepsi kafamızın içinde hepsi beynimizde zihnimizde evirip çevirip duruyoruz. Bedenimizi ruhumuzu dönme dolap gibi bazen ruhumuzu daraltıyoruz, göğsümüz sıkışıyor nefes alamayacak gibi hissediyoruz. Bir çoğumuz aşa yukarı böyle. Az kaldı biraz daha dişlerimizi sıkalım. Azmi gücü veren Allah, az kaldı müjdesini  yılın ilk başından beri veriyorum. Her ayın enerjisini sizlerle paylaştım, Şunu da belirtmek istiyorum, hepimiz acılarla zorluklarla karşılaşmayacağız,  şanslı olanlarımızda vardır.

Önlemini alan şanslı olur, tüm bunları bile bile önlem alamıyorsa  karşılaşacağı yaşayacağı her şeye de razı gelir, benden söylemesi .

Mart ayı boyunca dünyada  ve ülkemizde toplu kitle hareketlere dikkatinizi çekeceğim. Toplum içinde sözlerimize dikkat edelim. Dünyaca  hepimizi ilgilendirebilecek olaylara dikkat edelim, özellikle finans konularına,  yatırımlarımıza dikkat edelim.  Bu aydan sonra kriz başlıyor, yani ayanızı yorgana doğru uzatın derim. Borç alış verişlerinize aman dikkat. Sahte insan avcıları çok artacak ve iş adamları büyük firma sahipleri fabrika küçülmeleri belirli bir noktaya gelene kadar saklanacak, sonra iç yüzü ortaya çıkacaktır .

Bazı ülkelerde büyük krizler kayıplar olacak. Yurt dışında yatırımları olanlar aman dikkat, ciddi ama ciddi sonuçlar gündeme gelecektir. Her şey mercek altına alınacak, elinizdeki paranızın değerini bilin. Yatırım planlarınız varsa erteleyin derim. Borsa ya dikkat!

2021 başında da çok yazdım söyledim, borsa yatırımcıları çok dikkat edin ava giden avlanır misali gözünüz açık derken eliniz açık olacak .   İnternet üzerinde alış verişlere dikkat, bir hata bin  pişmanlık getirir. Dolar ve Euro da sıkıntı bekliyorum. Yani Oldukça sıkıntılı adı gibi dertli riskli bir  28 Mart var önümüzde.

Patronunuzla, iş arkadaşlarınız, çevrenize çalışma koşulları her ne olursa olsun iletişiminize dikkat etmenizde fayda var.

Mart ayı 19/20/23/26/27/ 28 tarihlerinde üzerimize sinmiş olan dert, keder, gözyaşı, korkular, bilinç yorgunluğu , yetersizlik sendromu duygusundan arınıp temizlenip kıyısından köşesinden sıyrılıp çıkacağız inşallah.

Ve baharın kokusu, ağaçların yeniden yeşermesi , yağmurun  toprağa kavuşması içimize ruhumuza  Nisan yağmurları şifa kaynağı olacak.

Nisan ile birlikte bolluk, bereket sağlık huzur şimdiden hoş geldin ramazan ayı diyeceğiz.

Nisan bir su damlası, Nisan ayı şifa lanma ayı.


Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder