, ,

Mart ayı burçlar ve isimlerin negatif pozitif çatışması


Mart ayı burçlar ve isimlerin negatif pozitif çatışması


Mart ayı burçlar ve isimlerin negatif pozitif çatışması

 Yalnız kaldığınızda ruhunuzu dinleyin istediğiniz ritüelleri yapabilirsiniz.Böylelikle kendinizi daha iyi hissedersiniz.

 Yalnızlık sadece Allah ile kul arasında kurulan bir bağdır ,kurduğunuz bağı dua ile güçlendire bilirsiniz. Kendinize iyi gelecek tütsüler yapa bilir, evinizi sirke gül suyu ile silebilirsiniz.

Sirkeli su ile duş alabilirsiniz.  Nas ,felak, ihlas ,fatiha, ayetelkürsi dualarını okuyabilirsiniz. Ne mutluki Allah bu duaları biz kullara göndermiş. Yalnız değiliz ,bizleri koruyan saklıyan sakınan meliküt meleklerimiz var. Ne büyük bir mucize. Kendi kendimize yolumuzdaki tüm engelleri kaldırabiliriz. İsminiz ve doğum haritamız yolumuzu belirler, her şey isminizde ve anne baba isminizde saklıdır.

Hayatınızın ana damarı isminizdir ,doğum haritanızdaki rakamlardır .Günü ayı saati belli bir noktada durur ve tekrar harekete geçer. Bizler özgür irademizle hareket ederiz, isminiz sizleri negatif pozitif destekler. Mutlu mutsuz olmanız sizin iradenize bağlıdır. İsimlerimiz arkadaş secimlerimizi    bile etkiler. İyi kötü beklentiler ve tepkiler verir. İsminizde olumlu mucizeler vardır, yeter ki kendinizi kötü düşüncelerden kötü seçimlerden sakının.

 12 evren 12 burç Boğa: Özgürlük ister sıkılmaya gelmez, araştırmayı sever, eleştiriye gelemez. Seçimi kendi iradesine bağlıdır  ve eğitimli insanları hedef alır. İyimi kötümü yargılar, ön yargı muhasebesi yapar öncülük eder iyilik yapar ve pişman olur .

İkizler: Macera,  tutku, para odaklıdır. Her işe atılır, para nerde o akıma doğru adım atar. İyi kötü seçimi kendisi yapar. Aile ön plandadır. Her şeyi kendisi kontrol etmeye çalışır sonra ikilem yaşar .Dost arkadaş seçimde aceleci olur ,isminle tüm duyguları onu destekler.   

Yengeç: Aile, arkadaş,ilişkiler içinde ayrım yapamaz. Kıskanç, inat, öfke onları yer bitirir. Her zaman içine kapanır, dert yanar. Acı çeker belli etmez, kızılcık şerbeti içer yine içtim demez. Sadece kendinden ödül verir, bu ismini kaderini etkiler.     

Aslan: Başta sağlık der ,insana içten  yardım eder. Kendi sağlını arka plana atar ,sonra içene kapanır, kendini kilitler ve açılması zor olur .Kariyer iş derken hepsini kendi eliyle teper, yani armut piş ağzıma düş der. Kendi kendini zayıflatır buda ismine yansır.Var sayım derken, kış uykusundan uyanır tekrar atağa geçer. İsmi yine onu verdiği karlarını destekler.     

Başak: Çocuk ruhludur asla yaşlanmayı sevmez, kendine yakıştırmaz . Her zaman pozitif tarafını kullanır, negatif görüşlü değildir. Yardım severdir ,aileye çocuklara bağlılığı sağlamdır. 

Terazi: Aile ve ev yaşamını sever. Yatırım yapmaktan hoşlanır, akıllı başarılı olur. Yalnızlığı sevmez, iç huzurunu tamamlayan kişilerle birlik beraberlik kurar . Maddiyata yatırım yaparken asla hataya gelemez, aksi taktirde yaşamı zorlanır, içine kapanır . Ortak işlerde başarı elde eder, ortağına güveni olmalı, aksi taktirde negatif davranıp hareket ederse sorunlarla boğuşur.    

Akrep: İletişim başarı güç aile arka plandadır. Her işi tek başınayüklenir. Sorumluluğu fazla alır, akıllı mantıklı kişilerle hareket eder, atılımcıdır .  Girişkendir, elini ne işe atarsa başarır.İsmini enerjisiyle hareket ettiğinde, zorluklarla bazen pişmanlıkla imtihana tutulur . İçine kapanıp kendini kitlerse, sorunların uzun sürede halledemez, mutlak destek bekler ve yavaş yavaş düzelir. 

Yay: Güçü, azmi, başarıyı temsil eder. Yeteneklerini kullanır ,paraya odaklıdır. Aşkta şansını zorlar, bir kere aşık olur ikincisi zordur. Elindekinin fazlasıyla değerini bilir, yardım eder , destek alır.İsminin burcuyla çatıştığında pozitif olması akışa bırakması gerekir, yoksa sürekli aşkta işte sorunlarla boğuşur . 

Oğlak: Ticaret,huzur,neşe, mutluluk. Yaşamın içinde kendisini bulmak ister,  tüm gücünü aile içinde gösterir. Ailesinin sorumluluğunu üstlenir, çocuk yaştan beri saflığını kullanır. Yeri gelir kurna,aklılı mantıklı olur. İlmi bilgisi araştırmacı olur, aksi taktirde negatif ismiyle çatışırsa zorluk sıkıntı  çeker. İsmiyle imtihan yaşar, burcuyla çatışır, yine de kazanır. 

Kova: İlim ,bilgi, maneviyat ön plandadır. Mutlu neşeli olur.Asla eleştiriye gelmez ,mutlak kendisi araştırır öyle konuşur.Asla fazla dostu olmaz, hırs öfke kin nefret böyle insanlar ile imtihana tutulur. Anne aile onun için önemlidir, aşkta zorlanır. Doğru dürüst aşkı bulamaz. Aşk güven sadık tek eşliği sever ,aşırıya kaçmaz. Sevgili olur tanır, bir hatada bırakır şans tanımaz. Olumlu yönden ismi onu yönlendirir, her şeyi fark etmesini sağlar. Huzur kaynağı isminin burcuyla titreşimi sağlar,  ihtiyacı olan dua ve maneviyat . 

Balık: Toplum içinde sevilmek sayılmak, anılmak ister. Gücü kuvveti sever, yüksek mevkili insanlarla iletişime geçer. Akıllı mantıklı adımlar atar, evlilikte kadın olsun erkek olsun hassasiyetini korur. Sadıktır şıp sevdi değildir. Giyinmeyi, konforlu yaşamayı sever. Yardımcıdır etrafında yardıma muhtaç kim varsa koşar yardım eli uzatır, destek olur. Zengin ünvan sahibi olur. Emekleyerek mücadele eder, zor süreçten geçer, ağır imtihanlar yaşar yaşatır. Özellikle aile arkadaş iş bu süreçte akıllı mantıklı kişilerle yolunu seçimini belirler. Cimri kibirli olursa, ismi titreşimi negatif adımlar atarsa şansını  zorlar.

Koç: İsminiz ve soyadınız koç harflerini tetikler. Eğer isminizde koç harfleri geçiyorsa, dikkatli olun. İsminizin yada soyadınızın ilk harfi sesli harfle başlıyorsa, yeni girişimlere açık olacaksınız.

Kendinizi yeni uğraşlara açık hissedin.  Her harf bazen kötümser enerjiler salgılar, inat öfke size hiç bir şey vermez. Bu ay temeli sağlam adımlar atın, kafanızın yatmadığı ruhunuza sinmediği işlerle  uğraşmayın derim. Manevi enerjilerinizi ortaya çıkarın, manevi akışta kendinizde bulun. Kırıcı olmayın, enerjik yapılarınızı olumlu kişilerle kullanın.  Sizler burcunuz gereği sabırsız tarafınız var ve asla acele etmeyin bilgili olumlu kişilerle fikir alış verişlerde bulunun. Kendiniz dinleyin, dinletin, yüzünüzün gülmesini istiyorsanız kısa yollardan gitmeyin. Kendinizi arındırmak istiyorsanız, vicdanınız rahat olmasını istiyorsanız, doğru olun. Kendinize onaylamadınız hiç bir şeyi başkasına yapmayın. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayın, asla hiç bir şeyi abartarak yapmayın. Bu ay özellikle gerçeklerle yüzleşe bilirsiniz,değişime açık olun.   Koç'lar yaşam size yeni fırsat sunuyor, isminiz soyadınız sizin iç duygularınıza sesleniyor .Burcunuzu isminizle harekete geçiriyorsunuz, artık bu ay bu sahne sizin iyi kötü siz kendinizi sergileyeceksiniz. Bu ay aşırı kıskançlık yapmayın ve aile büyüklerinizle aranızı sıcak olumlu iletişim kurun. Sorunlarınız var ise üstüne  gitmeyin, tehlikeli işlerden sözlerden uzak durun sakının. 13 mart yeni ayda  aşırı harcamalar yapmayın ,yatırımlarınıza dikkat edin iyi düşünün derim.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder