, , , ,

2022 yılında Su grubu burçlarını neler bekliyor?

 
2022 yılında  Su grubu burçlarını neler bekliyor?

2022 yılında  Su grubu burçlarını neler bekliyor?

Yengeç,Akrep,Balık

Bir yılı geride bıraktık. Geride acısı tatlısı ne varsa hayrınıza oluşmanıza izin verdi, her şeyin hayrına  sizi inşa etmekle meşguldü. 2021 yılında  ava giderken avlandınız. 2022 yılında kiminiz ev değiştirecek, kiminiz iş değişimi yaşayacak, kimileriniz olduğunuz yerde konum atamaları, kiminiz  anne baba evindeki ya da kendi yuvasındaki krizlerle uğraşacak. Kimileriniz  güçlendiğini hissedecek,  kimileriniz itibar kazanacaksınız. 

 Bekarlar için yeni tanışmalara açık bir yıl. birliktelikleri olanlar için de ilişkileriniz düzelteme zamanı. Özellikle evli olanlar aşk, flörtler, sosyal ilişkilere dikkat. Fırsatlarla dolu bir yaz dönemi yaşayacaksınız, ani girişimler ve gelişmeler sizleri şaşırtmasın, gezegenler sizlerin görüş açılarınızı genişletiyor. Bu yıl zorlukların yanı sıra size bolca güzellik getirecek. Yeni fırsatlar ,yatırımlar, para akışı sağlayacak. 

Nisan, Mayıs, Ağustos ayları  sizlere  akışta kalın diyecektir . Her ne olursa olsun karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.  Projeleriniz için destek aldığınız bir dönem, bu süreçte atılım ve girişimler yapın. 12 yılda bir gelen bu fırsatı iyi değerlendirin. Öfke, kin ,düşmanlık beslememeye, kavgacı tutumlar sergilemeye dikkat edin. Ani dolduruşlara gelmeyin, ayaklarınız yere sağlam bassın , elinizdeki fırsatları değerlendirin, bir başkasına kaptırmayın.  Evlilik ve kariyer arasındaki dengeyi kurmanız  önemli. Şans sizden yana. 2022 


16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay sizleri aile ilişkileri akraba kardeş ilişkilerinizde etkisi altına alacaktır. Sakin temkinli olun, asla öfkenize yenilmeyin. Sizin için  en büyük imtihan bu konuda olacaktır. 2022 yılında aile, akraba, kardeş, çocuk ön planda olacaktır. 

2022 yılı sizlere şanslı gelmesini diliyorum

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , ,

2022 yılında Toprak grubu burçlarını neler bekliyor?

 

2022 yılında  Toprak grubu burçlarını neler bekliyor2022 yılında  Toprak grubu burçlarını neler bekliyor?

Boğa, Oğlak, Başak 

Gözünüz aydın, maşallah diyelim. Sizin yılınız başlıyor.

Hayallerinizi büyük tutun, denize açıldınız, rüzgara doğru yelkenlerinizi açın. Kuzey Ay düğümü 18 yılda bir gelen fırsatlarla sizi ilerletecek. 

 Değişim yollarını bulacaksınız, kazançlı yatırımlar yapacaksınız. Her yeni fırsatlar sizi destekleyecektir. Maddi gelir kaynak yollarında fırsatlar kapınıza gelecek.

Evli iseniz partnerinizin yaşayacağı krizleri yöneteceksiniz. Bekarsanız  baharda yeni aşkla karşılaşacaksınız. Aklınızdaki güçlü kişiyi bulacaksınız, sizi tamamlayacak  kişiyi bulacaksınız 

Mart ,Nisanda ve Haziran aylarında muhteşem yeni dostlar yeni kişilerle tanışa bilirsiniz. Adeta büyük değişim, yıkımlardan büyük kalkış sizler için diye bilirim.  Maneviyatınızı güçlü tutmak  size iyi gelecek. Bu yıl sizin yılınız.

2021’de çok canınız yandı Mevlana'nın dediği gibi ''hamdım yandım piştim'' işte sizler  belirsiz bir yolda yürüyor gibi hissettiniz ama şimdi güçlenerek acı kederli yılı kapattınız. Gelsin 2022 yılı yansın kandil ışıkları.

 Satürn Kova’da  hareket ederken hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Güney Ay Düğümünde zorluklarla karşılaşacaksınız  ama üzülmeyin, 11 Mayıs’a kadar işinizde krizler olsa da atlatacaksınız. 11 Mayıs-29 Ekim sonrasında ilişkileriniz keyifli hale gelecek.

Yıl boyunca finansal hesaplar bolluk kapıları devam edecek, partnerinizle ortak krizler batırtmalar biraz olsun zorlanacaksınız. Sonrasında kolaylıkla üstesinden gelecek atlatacaksınız.

2022 yılının ortalarında hobilerinize daha çok odaklanacaksınız. 11 Mayıs sonrası kariyeriniz hareketlenecek. Ağustos ayı finansal gelişmeler olacak, 2022 para yılınız, şanslı yılınız, şaşmayın şaşırmayın. Harfleriniz bu yönden gezegenleri destekliyor, destek alıyor.

2022 yılında iyiliklerinizin karşılığını alıyorsunuz. 

Sevdikleriniz değer verdiklerinizle ,sevgiyle sağlıkla huzurla 2022 yılınız olsun.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

2022 yılında Ateş grubu burçlarını neler bekliyor?

2022 yılında  Ateş grubu burçlarını neler bekliyor


2022 yılında  Ateş grubu burçlarını neler bekliyor?

 Koç-Aslan-Yay

2022 yılında şansınızı  iyi değerlendirin.

Nisan ayında Jüpiter'in Balık burcunda olmasıyla  Koç, Aslan ve Yay burçları için 2022 yılının ilk aylarından itibaren gelecekle ilgili planlarınız netlik kazanıyor. Hayatlarında yeniden oluşuma ayak uydurmaları, içten içe temizlenme arınma, küllerinden yeniden, doğma akla karayı ayırma yılına girdiniz. Dolaysıyla ucundan köşesinden yararlanıyorsunuz.

 2022 yılı heyecan verici tanışmalara vesile olabilir. Daha çok kendi içinize dönüp kendinizle yüzleştiğiniz bir sene olacak. Mayıs ayından itibaren bunu hissede bilirsiniz. Büyük yatırımlar büyük değişimler gündeminizde olabilir. 2022 yılında ki  Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay sizin sağlık, iş güzellik gibi konularınızı aktive ediyor.

Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili  Aslan-Koç ve Yay Her zamankinden daha çekici,  ve popüler olacaksınız. Temmuz ayında ise kredi, emlak, borç ve maddi gelirlerinizle alakalı yoğun bir gündem yaşayabilirsiniz 

Ağustos ayında ise hayatınızla alakalı köklü değişimler yaşayabileceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatınıza yeni insanlar alabilirsiniz. Eylül ayında ise ailevi konularınız ön plana çıkabilir. İlişkinizde resmi adımlar atabilir ve evlilik kararı alabilirsiniz. Eylül ayı gündeminiz ilişkiler olacak. 

Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için sizlere fırsatlar yaratıyor.  Yeni yatırımlar yeni girişimler yeni  maceralar ufkunuzu genişletecek ve bilgi alış verişinde hayata bakış açınızı genişletecek. Kasım ayında ise arkadaş ortamlarınızdaki bazı insanlarla ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz, yeni ortaklıklar ve arkadaşlığınızı farklı bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Yıl sonuna kadar artık değişimlerin gücünün tadını çıkarın, bu önemli acılım.  Şansını iyi değerlendirin.

 2022 yılın son ayı Aralık'ta  ise hırslarınız varsa, hedeflerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

2022 yılına girerken pozitif enerji olumlaması

 2022 yılına girerken pozitif enerji olumlaması

Yeniliğe açık enerjiyle ruhumuzu şifalandırmaya açık tutalım  ve yeniden başlama senesi diyerek başlayalım.

 2022 hepimize bolluk bereket sağlık huzur getirmesini tüm benliğimle dualarımla hayrımıza gelişmesi için niyet ediyor diliyorum. Tüm ruhum kalbim bu niyetimi onaylayarak bu anı taçlandırıyorum. Şimdi  bu değişimi fark etmeye kalbimi açıyorum, ben bilincimi yükselten her şeye kalbimin kapılarını  açtım. Ruhumun farkındalığı artık artıyor,  kendi gücümle ruhumu da olumlu yola doğru özgür bırakarak ilerliyorum. Tam da bu an itibariyle artık kendi özümle iletişimdeyim, kendime dönüyorum ve bana iyi gelen her şeyi tüm enerjimle onaylıyorum.  Olumlu enerjiyi çekiyorum, eski kayıtlara dair ne varsa sevgiyle kaynağına geri gönderiyorum gönderdim.  Kabule geçip farkındalıkla sadece faydalı ve olumlu olana niyet edip yaşamımda yer açıyorum.  Kontrolüm ve iradem dışında bana yönetilmiş tüm olumsuz etki enerjilerden şimdi ve tüm zamanlara doğru özgüre ayırıp bunları tamamen bitiriyorum. Negatif olan tüm kapılarımı artık kapatıyorum,  bana hayırlı olmayana kapalıyım.  Beni üzen kısıtlayan engelleyen her ne var ise almıyorum.  Yüce Allah beni seviyor ve kolluyor, ben onun ilahi koruması altındayım. Dara düşünce beni kollayan odur, ben onun varlığı ile korunaklı ve güçlüyüm. Koruyucu ilahi ışığı beni takip ediyor ve ben dönüşümün halife kuluyum.

Kısmetim açık, benim olan beni buluyor. Ben kendimle ve kendi hedeflerimle kendi tekamül yolumda umut doluyum.  Daima her şeyin en iyisine layık olduğuma inanıyorum, almayı biliyorum hep ve daima şükür enerjisinde iyiyim.  Frekansım hep yüksek, şans para kısmet bolluk başarı aşk ve sağlık benimle. İsteklerimde rahatça benim yolumda önüme çıkar, sonsuz kaynakla ben işbirliği içindeyim.  Alıcı kalbim ruhumda bu niyetimi destekliyor .

Doğum rakam sayılarınızı söyleyerek duayı mühürleyin ve şansınızın açılmasına yeni kapıların açılmasına niyet edin.

 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

2022 yılında bizi neler bekliyor?

2022 yılında bizi neler bekliyor?

 

2022 yılında bizi neler bekliyor?

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha uğurluyoruz. 

2022 Yılı  sağlık, huzur, bolluk, bereket, barış içinde geçmesini diliyorum.

2022 yılını incelediğimde maalesef hiç iç açıcı  şeyler hissedemiyorum.  Yine de ön sezgilerimi yazmak sizlere paylaşmak istiyorum.

   Yeni yılda Türkiye’yi neler bekliyor, siyasette neler yaşanacak, neler değişecek? 2022 yılı dünya  gündeminde ne gibi gelişmeler olacak?  Korona bitecek mi, yoksa yeni salgın dalgalanması mı kapımızda? 2022 yılında hangi burçlar  şanslı hepsi hakkında sizlere ön sezilerimi aktarmak istiyorum.

2022 yılı dünya gündemi

 Öncelikle ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden  doğum haritasına göre önümüzdeki dönemde fazlasıyla hata üstüne hata ile gündemde olacak. 6 ay içerisinde önemli bir sağlık sorunu yaşayabilir, kendi  içlerinde  çalışanlarıyla sorunlar yaşayabilir ya da gizli saklı dosyalar sırlar ortaya çıkabilir. Skandal üstüne skandal yaşanacak dünyaca izleyip göreceğiz .   

Amerika'da 2022 yılında geçmişe ait gizli ajanlar, gizli işler, dosyalar gün yüzüne çıkabilir.  

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in doğum haritasını incelediğimde, füze, gizli nükleer silahlarla    ilgili anlaşmalar, Iran ve  Irak ile  silahlarla ilgili alışverişlerle gündeme gelinecektir. Gizli anlaşmalar, sözleşmeler, silahlanmayla ilgili konular ve askeri hareketlenmeleri hissediyorum.  Bu süreç 2022 yılının ortalarında gözüküyor. Haziran, Temmuz  ve Aralık aylarında bu daha belirginleşecek, gün yüzüne çıkacaktır. 2022 yılı dünyaca deprem, iç çatırdamalar ödemelerle ilgili rakamları temsil eder. Şunu daha açık belirteyim, önümüzdeki 2022 yılı içerisinde tüm dünyada  ekonomik savaş  başlayacaktır.  Kim kimin cebinde bunu daha net göreceğiz. Açıkçası  dünyaca 9 dokuz doğuracağız. Doğru olan kazanacak, sert kaya ülkeler para için bir bir silkelenecekler. 

2022 yılında  bankacılık sisteminde çok büyük değişimler olacak.4 yıl boyunca bir geçiş süreci olacak. Yani piyasalarda bir aşağı bir yukarı  yönler değişecek, hareketler belli belirsiz olacaktır. 

2022 yılında Türkiye'yi neler bekliyor?

Şubat ayında gerçekleşecek olan yeni Ay’la beraber daha insani koşulların olduğu, iç sıcaklığı, örf ve adetlerimizi hatırlayıp  silkinerek özümüze güzel açılımlar başlıyor. Teknoloji ve dijital ağırlıklı bir değişim, dünyaya yatımlar  yağacağımız bir dönem Türkiye'yi bekliyor olacak. 

Bu yeni ay değişim ve dönüşüm içeren, para alanlarını temsil eden Türkiye'nin  8. evinde gerçekleşiyor. Yani burası krediler, faizler, vergi, dış borçlar, ödemeler alanı. Bu alanlar destekleniyor.

Filin heybetine değil ayak izine bakacaksınız, işte Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, Arap ülkeleri ile gündeme çok gelecek. Bu yatırımlar yeni açılımlar getirebilir. Dış yatırımları ise Hindistan, Afganistan, Rusya, Almanya, İngiltere ve İtalya ile olabilir. 

2022 yılında en iyi yatırım araçları neler olacak?

2022 yılında Altın en sağlam yatırım aracı olacak,buna dikkat edelim. Bir çok kez yazılarımda canlı yayınlarımda bunu sizlere belirttim.  Altın 2026 yakala koş dedirtecek. 

Bitcoin, Altcoin, Kripto Para ya yatırım yapanlara Mayıs, Haziran aylarında ve 20 Ocak 2022'den 15 Şubat'a kadar olan dönemde hızlı yükselişler bekliyorum. Borsa da  inişler ve çıkışlar yaşanacaktır, aklınızı başınıza toplayın. 

Gümüş de yükseliş 14 Aralık'tan itibaren artış gösterebilir diye düşünüyorum. Sonrasındaki  2 ay içinde dikkat etmelisiniz,  fare misali yemi yerken kapana kapılmayın. 

2022 yılında doğal afetlere dikkat!

Aralık'ta doğal afetlere, dere yataklarında heyelan ve çokça buzlanmalara bağlı araba kazaları, doğa yürüyüşlerin de dağ ve yamaçlarda dağcılar için kazalara çok dikkat etmeleri yönünde uyarılarda bulunmak istiyorum.  2022 Ocak ayından itibaren sert gece bilir ve doğal afetler yaşanabilir, dikkatli olmakta fayda var.

2022 yılı ekonomik bunalma daralma sıkılma senesi olabilir. Yatırım, alış verişlerinizde akıllıca davranmanızı öneririm. Bu sene epey ilginç konulara imza ata biliriz, gördük göreceğiz. 

2022 yılında 30 Nisan, 16 Mayıs, 25 Ekim, 8 Kasım da  önemli 4 tutulma var. Evrenin şakası olmaz, doğrusu neyse bizleri uyarır. 

 

 2002 ve 2003 yıllarına şöyle bir bakalım. Neler yaşadık nelerle yüzleştik, nasıl sarsıldık. Maddi manevi büyük krizler yaşadık, dolayısıyla   2002 ve 2003 senesini baz alırsanız ekonomik anlamda bir ayna gibi 2022 yi  bizlere yansıtıyor.  Gördük  yine göreceğiz tüm gölgeli  yansıtmaları. Hep ne dedim , Mısır'ın sultanı, Mısır'ın peygamberi Yusuf'un zamanı başladı.  Hz Yusuf'un hayat hikayesinin tekamülünü, aynısını yaşayacağımız bir yansıma. Hz Yusuf'un baba özlemi ,kardeş ihaneti, Züleyha’ nın iftirası, zindan, yıllarca eziyet, rüyası, kahinlerin iftirası ve sonrası kıtlık sıkıntı. Yani demem şu ki; üretimi arttırmamız gereken bir döneme girdik.  Tarıma, toprağa ve gıdaya yatırım yapmamız gereken bir yıl .Bu süreç 2026 ya kadar çok önemli.  Çünkü toprak elementi   Boğa dönemini gösteriyor, yani değişmeyecek bir düzeni getirmek demek. 

Yani güven veren bir yapı olacak,  Uranüs uyarıyor. Uranüs aslında şok edici,  ani ve sürpriz yeni değişimleri temsil ederken, bizler belki de artık dünyaca alışmış olduğumuz ekonomik sistemi kabullenip izleyeceğiz .

Değişecek mi evet  değişecek. Ekonomi dolar endeksli olmayabilir. Kripto paralar ya da dijitale endeksleneceğiz. 

Şunu daha açık anlayalım, Boğa doğru gıda doğru beslenmekle de alakalı. Dünyada gıdaya ulaşmak zor olabilir. Yani kıtlığın kibarcası bu.

Vergi artışı 2023- 2024 e kadar devam edecek. Yeni vergiler gelebilir. 2022 ortalarında ani vergi indirimleri, yeni yapılanmalar, hatta büyük indirimler olabilir. 


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Doğum rakamlarımıza göre peygamber isimleriyle bereket sağlık için niyet edelim.

Doğum rakamlarımıza göre peygamber isimleriyle bereket sağlık için niyet edelim.

 Doğum  yılınızdaki sayıları her rakama karşılık gelen peygamber ismini sayınız kadar zikredin.

Örnek: 1971

1- Hz. Adem (1 defa zikret) -9- Hz. İshak (9 defa zikret) -7- Hz. Lut (7 defa zikret)  -1- Hz. Adem (1 defa zikret)


1- Hz. Adem: duasını kabul ettin benim saf enerjimle kabul et 

2- Hz. İdris mucize gösterdin benim saf niyetimle lütuf ikram mucize göster   

3- Hz. Nuh doğru yolda aydınlattın benim saf niyetimle aydınlat sizler istediğiniz enerjiyle isteyin 

4- Hz. Salih 

5- Hz. Hud

6- Hz. İbrahim 

7- Hz. Lut 

8- Hz. İsmail 

9- Hz. İshak 

10- Hz Eyüp

11- Hz. Yusuf

12- Hz. Yakup

13- Hz. Şuayb 

14- Hz. Musa 

15- Hz. Harun

16- Hz. Zulkifl 

17- Hz Davud

18- Hz. Süleyman 

19- Hz Elyesa 

20- Hz İlyas 

21- Hz. Yunus 

22- Hz. Zekeriya

23- Hz. Yahya

24- Hz. İsa

25- Hz. Muhammed

Doğum rakamınıza göre Peygamberlerin isimlerini zikrettikten sonra bir  bardak suya Kevser suresini okuyun. Suyun yarısını  için diğer yarısında oluşturma enerjisi için toprağa dökün ve oldu kabul ettim deyin.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , ,

Kısmet,evlilik,huzur,bereket,aşk,sıkıntılar için dualar

 Kısmet,evlilik,huzur,bereket,aşk,sıkıntılar için dualar

Tüm sıkıntılarımızdan arınmamız için, tüm kötülüklere ve gelecek müspetlere karşı  korunmamız için. 

Şansımızın açılması, kırık kalplerimizin düzelmesi, sevgi bağlarımızın kuvvetlenmesi için, aşkta, işte, evlilikte mutlu huzurlu olmamız, tüm sorunlardan kurtulmamız  için mucize kapıların bir bir açılması için. 

Kısmet ve şans ihtiyacı, hepimiz bu duyguların içindeyiz. Bu zor günleri geride bırakmamız, geleceğe umutla umudumuzu yitirmeden  kaybetmeden, birlik ve beraber içinde dualarımızı yapıyoruz.

Aşk, sevgi, muhabbet, servetimizin çoğalması,  bağlı olan işlerimizin çözülmesi, işe girmek,  negatif enerjilerden arınmamız ve sorunları çözmek, düşmanları kovmak ve evlilik niyeti için cuma günü sabah namazdan sonra bir su bardağa suya dualarımızı okuyoruz ,okunan su sonrasında içilir. 

Karı koca arasındaki sıkıntıları aşılması için, güzel muhabbet için, su çay veya meyve suyuna okunur ve eşlerin her ikiside içer. 

Cuma sabahı Temiz ve saf niyet ile bir litre suya okuyun ve su ile duş alın banyo yapın 

Evlilik Niyeti için 

Dört hafta en iyi zaman salı perşembe veya cuma günü sabahıdır. Duayı bitirdikten sonra bir defada Yasin suresi okuyun (dört perşembe veya dört cuma)

Para akışı  açmak ve negatif enerjiden iç sıkıntınızdan vesvese kuruntudan   kurtulmak için suya okunur ve o suyla banyo yapılır. 

Şimdi dualarınız tam bu zamanda iyi niyetle iyi düşünerek kalpten isteyerek kendi akımınızı kendiniz yapa bilir, kendiniz şansınızı açabilir, kendiniz tüm engelleri inanarak kurtula bilirsiniz. Dua anahtarı kalbinizde dilinizde ruhunuzda elinizdedir. İsterseniz kendi düşüncelerinizle kendiniz gerçekleştire bilirsiniz. Kendi algılarınızı açın, dualarımız ilk önce besmele çekerek  İnşirah süresiyle başlıyoruz.

 10 kere İnşirah süresini okuyoruz  

 Bismillahirrahmânirrahîm.

Elem neşrah leke sadrek

Ve vada'na 'anke vizreke

Elleziy enkada zahreke

Ve refa'na leke zikreke

Feinne me'al'usri yüsren

İnne me'al'usri yüsren

Feiza ferağte fensab

Ve ila rabbike ferğab

15 kere ya mucip ya mümin ya muheymin ya gaffar ya hasip ya hafid ya ya habir ya müzil ya vekil ya eddar ya cepbar ya kahar ya mukaddim  

100 kez Fatiha süresi okunur 

100 defa Salavat  çekilir

 100 İstiğfar çekilir ve sonra içten içe kendini Allah resuluna anlat sesini duyur.

 Salavat ve selam sana ey Allah’ın Resulü salavat ve selam sana ey Allah’ın sevgilisi salavat ve selam sana ey Allah’ın peygamberi salavat ve selam sana ey Allah’ın yakın dostu salavat ve selam sana ey Allah’ın temiz kullan   Salavat ve selam sana ey Allah’ın velisi salavat ve selam sana ey Allah’ın yarattığı en hayırlısı salavat ve selam sana ey Allah’ın Arşının nuru

 salavat ve selam sana ey Allah’ım dahinin Emine salavat ve selam sana ey Allah’ın zinnetlendirdiği Salavat ve selam sana ey Allah’ın şereflendir diye salavat ve selam sana ey Allah’ın Keremlendirdiği Salavat ve selam sana ey Allah’ın gelecek diye salavat ve selam sana ey Allah’ın yetiştir diye salavat ve selam sana ey Allah’ın Salim kıldığı salavat ve selam sana ey Allah’ın sectigi salavat ve selam sana ey önceki ve sonrakilerin efendisi salavat ve selam sana ey günahkarların şefaatcisi salavat ve selam sana ey nebilerin sunucusu salavat ve selam selam âlemlere rahmet salavat ve selam sana ey akıllarının önderi salavat ve selam sana ey kainatın Rabbinin elçisi Efendimiz Muhammed’e Adem’e muha İbrahim’e Musa’ya İsa’ya bunların arasında gelen nebi ve resullere rahmet et Allah’ın salavat selamı onların hepsinin üzerinde olsun benim derdim sıkıntım bellidir 

Allah sesimi duy dünyaca azap sıkıntı derdimiz büyük bizi şefaat et af et bağışla bizleri bu sıkıntıdan derdimizden kederimizden arındır . Sesimiz Hz Muhammet duy ey kalplerin hakimi ve ilacı.  Bedenleri esenlik ve şifası gözlerin nuru ve ışığı olan Allah’ım efendimiz Muhammed’e rahmet eyle, onun yakınlarına ve arkadaşlarına da salavat ve selam et. Bize rahmet et merhamet et düşmanın kem gözünden eziyetinden kurtar. Hastalara şifa derdi olana deva ver amin.

   Hanemi ailemi anamı babamı kardeşlerimi akrabalarımı sevenlerimi  tüm din islam alemi koru amin🤲

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

26-31 Aralık Burçların enerjileri ve olumlamaları

Koç burcu enerjileri


Koç 

Kendime en üst varoluş seviyesinde yeni bir yolculuğa başlıyorum. Senin adına sevindim koç, yaşamının her alanına bu yeni ve süper enerji akışı seni saracak. Kendini ve her şeyi altın rengi bir ışık ile sarmala, tüm zamanlar senin için hazırlanıyor. Tüm inanç seviyelerinde bir çalışma gerçekleştiğine inan, her şeyin hayrının ne olduğunu düşün ve kendine de inan. Koşulsuz sevgiyi kendinde bulacaksın, artık bu yeni geçiş ile arınmaya ruhunla bedeninle şifalanıyorsun. Bu hafta oldu cümlesini hayal ederek imgeleri her şeysin hayırlısının olacağına inan.   Bu hafta kendini ilahî enerjini yükseltecek kişilerle konuşma yap,  yeni ortamlar yeni tanışacağın kişilerin yanında kendini huzurlu  hisset. Sevgi senin yanında olacak, mutluluk senin yanında olacak, bu hafta kendinle ilgilen  lütfen. Sezgisel olarak yola çıkıyorsun, bu yolda bilinçaltı komutları aldıkça ihtiyacın olan detayları bulup o kendini sana sunacaktır. İnanç hayattaki en büyük güçtür, kendi enerjinle her yeniliğe açık hisset ve kendini güçlü kıl. Kendi içinde değişime başlıyorsun, artık ilahî olanın kapısını aç, mutlu ve huzurlu olmaya niyet et. İyi düşün şanslısın!

Boğa burcu enerjileri


Boğa 

Artık geçmişi serbest bırak , acıları serbest bırak. Geçmişinde sana zarar veren her şeyi serbest bırak.

O kadar köklerine bağlı kaldın ki, çok direnç gösterdin. Teşekkür et serbest bırak, helallik al serbest bırak. Borcunu ödedin hiçbir şey artık yeni dönüşümüne engel olamaz. Yeniden bolca her sabah şükür ederek uyanma zamanı, olumsuz her şeyi hiç uzatmadan iptal et, seni değersiz hissettiren her şeyi bırak. Sana ilham vermeyen her şeyden uzak durma zamanı. Gereken  yerde hayır  diyemezsen içine kapanırsın. Bundan böyle köklerindeki olumsuz enerjiyi serbest bırak, kendi programını kendin formatlayacaksın. Dileklerine inan kendine inan kendini değişime ikna et. Yeni başlangıçlardan korkma, bitişten korkma. Enerjini yüksek tut, meditasyon yap, dua et ,inandığın her şey senin hayatında olumlu yönden yeni gelişmelerin kapısını açılacaktır. Dinlenmeye bak uykunu bolca al, şifalanmak için kendini doğaya bırak.

Bu haftaki motton;ben ihtiyacım olan güce sahibim. En iyi kararı en doğru şekilde veriyorum, düşüncelerime saygı duyuyorum. Sadece ben kendi olmak istiyorum, kendimi etkiliyorum ben izin verdiğim sürece de canımı yakabilirler ben izin vermediğim sürece de hiç kimse canımı yakamaz. Hayat düşündüklerim ne ve inandıklarımda bana sığınıyor ve ben hayatta yaşamayı seviyorum. Bolluk berekete hazırım, huzurluyum, şefkatli ve vicdanlıyım. Kendimi seviyorum, kendime saygı duyuyorum. Mucizelere çok açığım, mucize benim yanımda ve tüm akışıyla planlı bir şekilde bana geliyor. Aldım seçtim, aldım seçtim aldım, seçtim kabul ettim.  2 4 5 7 9  Sonsuz güç kaynağı ile iş birliği halindeyim, kabul ettim . Allah beni seviyor kabul ettim sevgiyle kabullendim.

İkizler burcu enerjileri


 İkizler

Hayatın tüm mucizesi senin içinde, seninle birlikte tüm akış planı aslında senin içinde. Bilincin, sezgilerin, konuşmaların her anlamda seni destekliyor. Artık kendine gelme zamanı, Bilgelik güç sevgi sen de bunları yanına al ve yola çık.  Haftadan itibaren korkularının önüne geç, nefret, kin, kıyas, haset korku fazla enerjilerden kurtulmanın yollarını ara. Eğer bunlar senin içinde varsa  nerelerden  korktuğunu bol. Korku sana ait olmayan ve sende durması gerekmeyen bir enerjidir. Allah ve kendini seven korkudan zaten uzak olur. Korku tek blokajdır, korkularınla yüzleş ve sevgiyle kabullen. İstediğin her neyse kendine güven saf ve net enerjine odaklan. Sadece kendi ayaklarının üstünde durduğunu bil,  kendi  işini kendi emeklerinle alacaksın. Kimseden medet umma, sen güçlüsün sen çok başarılısın sen kendi ayaklarının üstünde durabilecek güce sahipsin. Allah seni sınırsızca seviyor, bu sevgi gücü sana yeter koşulsuz sevgi ve buradan gelen güç seni sarıyor. Sen Rabbine güven, inancını bozma. Sonsuz güç kaynağı senin ruhunda, şeytanın şerrinden korun. Bu hafta kötü düşüncelere yer verme, kendin ol, kendini sev, kendine güven. Düşüncelerini  kelimelerini iyi kullan, enerji yağıyor senden çıkıp sana geliyor.

  Bu haftaki mottonuz; yaşadığım her konu her ne olursa olsun geride bırakıyorum, sevgiyle geçmişi acıları kırılıp döküldüklerimi geride bırakıyorum. Korkularımın önüne geçiyorum. Allah'ım tüm dileklerim için bana hayırlı kapılar açıyor. Ben içimdeki bilgiye güveniyorum, işbirliği yaparak bolluğu ve bereketi kabulleniyor onaylıyor seçiyorum. İlahi rehberlik yardımı ile kendimi manevi yönden güçlü hissediyorum. Bolluk, para ,aşk, iş her şey beni gelip buluyor, mutluyum, huzurluyum. Bilinçaltımda kötülüğü giden enerjileri geride bırakıyorum. Artık huzurluyum.

Yengeç burcu enerjileri


Yengeç 

Daima her şeyin en iyisine layık olduğunuza inanıyorum,  daima şükür enerjisindesiniz. Frekansınız açık, hep yüksek şans, para, kısmet, bolluk, başarı, aşk ve sağlık benimle. İsteklerim rahatça benim yolumda önüme çıkar, sonsuz kaynakla ben işbirliği içindeyim. Bu cümleleri sık sık her sabah kullanın. Bir bardak suya bu sözlerle birlikte  dualarınızı da okuyarak  için.  Şifa sizdedir, layık olduğunuz mutluluk enerji içindesiniz. Artık kötü günleri geride bırakıyorsunuz. 2021 parasal yönden sizi oldukça yordu, ikili ilişkilerinizde, aile, iş, her şeyle yüzleşmesiniz. Kim iyi, kim kötü, kim beni destekliyor, kim benim yanımda, kimler canımı yaktı, kimler arkamda durmadı, her zaman her yerde siz olduğunuzu fark ettiniz artık siz yeniden doğdunuz, yeniden başladınız. 2022 sizlere her anlamda mucizevi kapısını açacak. Şans sizden yana olacaktır, olumlu düşünün. Kısmetler sizden yana,  hayallerinizin arkasında durun, artık siz yeniden başlıyorsunuz. Derin bir nefes alın,  daima şükür eden samimi insanlar la birlikte olup kısmetlerinize odaklanın.  Sizlere şans , kısmet de hazır olan her şey kalbinizin enerjisine gelecektir. Bu seneyi çok iyi değerlendirin,  tüm dileklerinizin arkasında yüce yaradan  var. Kalbinizin çakrasını açıp dualarınızı odaklanın, tam da orada işte şansınız başlayacaktır. 


Arınma ve geçmişi bırakma dualarınızı sizlere veriyorum:

 2022’ye girerken mutlaka 21 salavat çekin, Hicri Suresi nin 1. ayeti okuyun. 21 Cafer’in suresini okuyun ve dinleyin. 21 Kureyş suresini okuyun ve dinleyin. 170 kere El Kuddüs esmasını zikr edin.

 Bu duaları bir bardak suya okuyup içilirse daha tesirli olur. Suyun içine  gül sirkesi ve defne yaprağı da ekleyebilirsiniz. Suyu içerken  en dibinde çok az su bırakın, okumayı gece tamamlayıp az kalan suyu sabaha kadar bekletin. Kalan az suyu sabah toprağa dökün niyet edin bu size iyi gelecektir . 21 gün boyunca her gün Ya Şükür Ya Rezzak Ya Samet Ya Kuddüs Esmasına 134 kere zikr edin. 

aslan burcu enerjileri


Aslan

Şimdi ismini zikret ve şu sözleri tekrarla. Şimdi ve tüm zamanlara doğru, yaşamımda en üst seviyeye beni taşıyacak olanı almaya niyet ediyorum. Tam da bu anda hayatımı yeniliyorum ve kabulleniyorum. Kendini mühürle.


Başak burcu enerjileri


Başak 

Bu hafta taşlar artık yerli yerine oturuyor. İyilik yaptın iyilik görme zamanı. En büyük şifalanma kendi içinde. Artık düşüncelerini kendine sakla, kazancını bereketini rızkını her anlamda kendine sakla, bundan sonra iyi olanı düşün. Hayat seninle büyük sınavı verdi, bundan sonra sınavın senin de kendinle birlikte. Kıtlık zamanın bitiyor, kötü günlerin geçiyor acıların diniyor. 21  gün  boyunca her  sabah aynaya baktığında iyi şeyleri düşün, iyi şeylere odaklan. Her an senin için yeni fırsatlarla dolu hayat yeniden başlıyor. Şans yeni anlaşmalar yapman için senin kapında bekliyor, içindeki saf sevgi ile yapacağın yeni çalışmalar ve anlaşmalar seni yükseğe taşıyacaktır. Eski olumsuz deneyimleri geride bırak, düşman falan yok engel de yok aslında o engeller ya da dirençleri kendin  yaptın. Senin düşüncelerin bundan sonra sana ait, kendini oluştur kendini geliştir. Bu haftaki motton; rahatım özgürüm alıcı frekanstayım. Yüksek güçlü iş birliği içindeyim, oldu seçtim kabul ettim. Her duamın sesi duyuluyor, sevgiyle kabullendim sonsuz kudret bana akıyor ve kabullendim. Bir bardak suya 21 kere bu cümleleri söyle ve  suyu iç.

Terazi burcu enerjileri


Terazi 

Gelecekle ilgili  planlamaya hazır mısınız? Özgürlüğe, rahat yaşama,  sevilmeye aşık olmaya, para akışı, rızkınızın gelir kaynağınızın açılmasına hazır mısınız? Artık almayı kabullenin, olduğunuz yerde zenginleşmeyi kabul edin. Alıcı frekansınız açılmıştır. Güçle işbirliği içindesiniz, bundan sonra  sancılı dönemleri geride bırakmaya hazırsınız. Eski yüklerden arınmanın tamda zamanı. Kendini sorgulamaktan vaz geç, korkularından arınma zamanı geldi. Kendini hatalı suçlu kurban seçme, her şey bir sürece tabiidir en doğru zamanda seni gelip bulur. Bundan sonra odaklan yoğunlaş ve bilinçaltına hepsinin ne kadar değerli olduğunu da ilgili girişler yap . 

Bir bardak su ya şimdi  tüm enerjinle anlat,  affetmek istediğin kişileri , konuyu da anlat. Kendini ifade et anlat suya kendini affet, kendinden özür dile. Suyu istediğin arzu ettiğin yere, gönül ferahıyla, denize akan suya veya  toprağa  dök. Bırak kızgın olduğun kişi varsa bir kağıt yak, suyu yanan kağıdın üzerine dök. Tüm öfkemi suyla söndürdüm de. Şifa sen de inanarak şu cümleleri söyle.  Tüm öfkemi geride bırakıyorum,  oldu kabul ettim, arındım, temizledim, şifalandım.  Şifa tüm benliğimle beni destekliyor.

akrep burcu enerjileri


Akrep

Her ne olursa olsun dileklerinizin kapısı açılıyor, beş yıl aradan sonra kendi kalbinizin çakrasına odaklanıyorsunuz. İyiliklere güzelliklere açık bir enerjiye sahipsiniz, çevrenizde olup bitenler bundan sonra sizi ilgilendirmeyecek. Siz çevrenize sürekli yardım ettiniz ama artık kendiniz için çabalama zamana geldi. Tüm dertlerinizden ve sıkıntılarınızdan arınma döneminin içerisindesiniz. sizler iş alanında ikili ilişkilerinizde oldukça yoruldunuz, aile kurmak için mücadele verdiniz. Artık her alanda bolluk bereket şans uğur sizden yana değişime hazır mısınız? 

 Her duam oluyor ve bunu kendiniz cevaplıyorsunuz. Tevekkül içindeyim, ilahi olan bağım güçleniyor. Niyetlerim saf ve temiz enerji ile buluşuyor, başladım artık. Niyetlerinize odaklarının. Yaşamı seviyorum, her şey iyiliğim için, her şey tam da olması gerektiği gibi, kendimle gurur duyuyorum. Bugüne kadar çok şeyler başardım çok şeylerle yüzleştim, çok acılar yaşadım, artık geride bırakıyorum. İyiliklerle güzelliklerle kendime sığınıyorum, ben kendi adıma bir uyanışın içendeyim. Nefes alıyorum buradayım ve hayat benim için üretmeye hazır. 2022 yılı sizlere tüm enerjilerle bağ kurmanızı sağlıyor. Niyet yolun açık görünüyor. Güvendeyim hissediyorum sevgiyle alıyorum hayal edebildiğim her şeyi yaşamıma çekiyorum .Her dileğiniz gerçek oluyor, bu güçlü kapıyı sizlere 22 Aralık da açılıyor.

 Bolluk ve bereket sizlerin yanında olsun, 2022’ye girerken uyumadan önce niyet et ve inanarak başla. 2022’ye girerken mutlaka bu duaları odaklanan ve bir bardak suya 352 ya Allah ya kafi oku.

 1000 kez ya hafız , 122 kez ya Muhahir’de  

Yay burcu enerjileri


Yay

Bu hafta her zamankinden daha fazla güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

Yay insanı öncelikle değer verip ve güvenmek ister. Bu hafta her şeyin senin yaşamında işlemeye başlaması için ona yeterince inanmış olman şart. İçindeki inancı bul ve kendini kendini pozitif yönden güçlendir. Özünü beslenmek zorundasın, yaşam yolculuğunda buna çok ihtiyacın var. Bu haftadan sonra yeniden diriliyorsun. Maddi manevi olumlu yönden destekleyen enerjiler başlıyor. Bunu iyi değerlendirin.


oğlak burcu enerjileri


Oğlak

2022 Yılı için düşüncelerinizi şimdiden imgeleyin ve şu cümlelerle lütfen tekrar tekrar kendinizi ifade edin. Hayat size olumlu yönden yeni geliştirmelere açık bir kapı bırakıyor. Üç ay boyunca sürprizlere açık olun, maddi manevi gelecekle ilgili yeni planlarınızda  kendinizi ifade edecek  ve her konunda mutlu olacaksınız. Kendi kendinizi enerjinizi düşürmemeye dikkat edin. Hayat şimdi size sürprizler le yeni hediyelerle geliyor. Şimdi bu cümleleri bugünden itibaren lütfen okumanı istiyorum ve kendini mühürle.  Ben ihtiyacım olan güce sahibim, her anım bolluk aşk şifa olumlu sonuçları bana getiriyor. Bütün bedenimle ruhumla kabul ediyorum. Ben çok başarılıyım ve hedeflerime ulaşıyorum. Geçmişte edindiğim tecrübelerimi hep en doğru şekilde kendi faydam için kullanırım. Geleceğim için gereken her şeye sahibim, kendimi güvende hissediyorum, kısmetim açık, bolluk ve bereket her zaman benimle birlikte. Kendimi seviyorum ve kabul ediyorum. Allah beni seviyor, Allah ilahî arşın sahibidir. Ben yalnız değilim, kimseye kırgın  kızgın da değilim, kendimi seviyorum.

Kova burcu enerjileri


Kova

Hayat sana her ne yaşatmışsa yaşatsın artık bundan sonra ruhun hep yenilenmeye açık olsun. Bilinç altını temizle, ihtiyacın olanı kabullen, ihtiyacın olmayanı artık geride bırak.  Zorluklar seni yormuş yıpranmışsın, artık sana tavsiyem enerjini toparlanma zamanı geldi. İlahi plana güvenmeni istiyorum. Allah seni seviyor, korkularından arın. Zirve mi yapmak istiyorsun artık bu zirve sana çok uzak değil, ihtiyacın olan yolu hızlıca seçebilirsin. Dua en büyük destekçin olacaktır.  İç dünyandan ne kadar derin olursa titreşimini o kadar artar. Pozitif yönden yenilenmeni istiyorum, senin hayrına gelişecek aylar var, her ay senin için sonsuz kudret kapıları açılıyor. İçinden geldiği gibi dua et her şey senin hayrına gerçekleşeceğine inan. Yüce Allah'ın bildiği vardır, yaşanılan her olay güçlendirmek ve fark yaratmak için sana bir şeyler katmak ve ruhuna çağrıda bulunmak için. Her şey senin hayırlı olacağına inan, bundan sonra şükrünü bolca yap. 

Bu haftaki motton; yeni bir yaşama ayak uydurmak için kendimi kabulleniyorum. Kendimi bu geçişe hazır hissediyorum. Yaptığım her şeyin hayrıma gelişeceğine inanıyorum. Allah'ın izni ile bu süreçten güzel olarak çıkacağım, benim için hayırlı olan her neyse ben bunu kabulleniyorum. Ben içimdeki bilgeliği güveniyorum. Kendimi onaylıyorum,  kendimi seviyorum yeni ve hayırlı işlere kendimi seçiyorum.



balık burcu enerjileri


Balık

Balık başarı cesaretle başlamaktır , sizler çok cesur ve inançlı kişiler olarak şansınızı yoktan bile var ede bilen enerjiye sahipsiniz. En dibe vurdun ama olaylar ve  zaman sana aslında sağlam bir yeni zemin oluşturmanı sağladı. Bu yaşadıklarınla  geri kalan yaşamında neyle nasıl savaşman gerektiğini görmen gerekiyordu. Cesursan niyetinde de samimisin demektir, Düştün, yoruldun, canın yandı, kırıldım incindin, affettin, bağışladın, nefret ettiğin kişiler de oldu, ama bundan sonra her alanda her durumda her ne olursa olsun dikkatli  daha sağlam adım atmaya başlıyorsun. Artık bundan sonra her alanda ne varsa her şeyi 2021’de gördün, artık değişme zamanı. Para zamanına girdin, sağlık zamanı, şükür zamanı, kötü giden her şeyi geride bırakıyorsun. 


Balık burçları şimdi olumlama zamanı.

 Tüm ruhumla ve kalbimle her iyilikleri onaylıyorum. Bu anı taçlandırdım değişimi fark etmeye hazırım. Kalbimi açıyorum, ben bilincimi yükselten her şeye kapımı açtım. Ruhumun farkındalığı artıyor ve  artık kendi gücümle ruhumu da özgür bırakarak ilerliyorum. Tam da bu an itibari ile artık  kendime dönüyor ve bana iyi gelen her şeyi tüm enerji ile net olarak çekiyorum. Oldu kabul ettim.













 


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , ,

Koç - Aslan - Yay Bu hafta manevi mesajlara odaklanın

 

Koç - Aslan - Yay Bu hafta manevi mesajlara odaklanın


Koç - Aslan - Yay

Bu hafta manevi mesajlara , maddi manevi hayrınıza gelişecek niyetlerinize odaklanın.

  Şimdi ve tüm zamanlara 

Yağmurun bereketine inanıyorum, bana verilecek tüm belliğime şifa ruhuma şifa kendime inanıyor ve mucizeleri kabul ediyorum, gelecek.

 Her ne olursa olsun  sonuçları ,  bütünün hayrına gerçekleşeceğine  inanıyorum. Herkesin her şeyin hayrına kullanmaya söz veriyorum ve niyet ediyorum.  Şükürler olsun seçtim kabul ettim. 

 25 defa Ya Hadi 

125 Ya Hak 

225 defa Ya Kadir

 99 defa Ya Melik

Mucize sende, isminle iste kendine inan.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

Aralık Ayında Satürn, Jüpiter ve Merkür bu harfleri destekliyor.



Aralık Ayında Satürn, Jüpiter ve Merkür bu harfleri destekliyor.

Aralık Ayında Satürn, Jüpiter ve Merkür bu harfleri destekliyor. 

İsminizin ilk ve son harfi, yada soyadınızın içinde bu harfler varsa 

 K İ M N B C Ç M V G J İ G O Ğ Ü T S A 

Şimdi bana bir kulak ver ,hayıflanma. Söyleyeceklerim sizlerin hayrına olmasını diliyor istiyorum. Bakmakla görmek arasındaki ince çizginin farkını görmelisin. 

Güneşini bul, ne yak ne yan. Kendi gölgende takılıp kalma, kendini takip ederken etrafındaki güzelliklerinde farkına varmalısın. Kendine zalim olma. Bir insan  acıyı kederi gözyaşını özetle en dibi görmeden hiçbir zaman mucizesine ulaşamaz. En dibi gördüysen işte mucize ne inanmanın zamanı gelmiş demektir. Uyanma vakti ,iyi kötü hiçbir şey kalıcı değildir. Harfler seni çok tetikledi uyardı, uyanmanı çok istedi. Artık yükselme zamanı geldi, içinde de bir kaynak var onunla bağlantıda kal, kimseden bekleme .Hayal gücü senin gücün ve hazinenin. Hak ettiğin hayal ettiğin yerdesin, kıskanma ve kıyaslama, kınama ,böbürlenme, acımasız, zalim olma.

 Harfler yumuşak zarif narin kırılgan, her cümlelerinizi destekler. Ruhunuza nakış gibi işler bu yüzden sözlerinize dikkat edin. Harfler bilgi alış veriş sevgiyi temsil ediyor, güven vermeyen güvenmesini bilmez. Sen cesur korkusuzsan önünde ve yolunda kimse duramaz. Her engel içinde, onu aşmak için bir formülle aslında sana gelir. tüm düşüncelerin hareketlerine yansıyor. 

Korku kapısından çık ,inanç ve olumlu beklentiye geçiş yap. Bilinçaltı sözlerden değil hayallerden ibarettir kullandığınız tüm söz ve kelimeler titreşim yayıyor,

 Duanı et ki kapıyı çalmış ol ,içeriye böyle girersin.

Her gece hayallerini düşünüp uyu.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

2021 in son hesaplaşması,19 Aralık İkizler dolunayı

2021 in son hesaplaşması,19 Aralık İkizler dolunayı

 2021 yılını acısıyla tatlısıyla uğurluyoruz, şimdiden herkese 2022 hayırlı uğurlu bereketli gelmesini diliyorum. 2021 yılı biterken öncelikle kendimize şu soruyu soralım. Cevabı düşünürken öncelikle ruhunuzu yoklayın, bilinç altı düşüncelerinizi iyice odaklanarak düşünün .  “Acaba bu sene ben neleri doğru neleri yanlış yaptım?''

Hepimizin iyi günleri de oldu,  kötü günleri de oldu. 

Geçti gitti artık diyemiyorum.  Çünkü  önümüzde hem çok güzel şeyler var, hem de şansınızı elinizden alabilecek enerjilerde var. Hemen olumsuz düşünmeyin, kısa zamanda her şey benim hayrıma olacağına ve sevgiyle kabulleniyorum deyin. Şimdi güzel kısımdan başlayalım. Pozitif düşünüp, bir şey olmuyorsa ısrar etmek yerine vardır bir hayır deyip  kısacası biraz oluruna bırakalım.

19 Aralık ta bu yılın son dolunayını  İkizler burcunda yaşayacağız. Bu dolunay bizlerin ruh halini tetikliyor. İsyana değil tevekküle işaret ediyor  .

Sizlerle dolunayda okuyacağınız duaları paylaşıyorum. Evinizi ailenizi şeytanın şerrinden koruma altına almanız, huzura kavuşmanız için bu duayı okuyun.

Öncelikle evinizi sirke ve gül suyu ilave edilmiş suyla her köşesini silin. Ardından  adaçayı, 7 dükkan süprüntüsü ve özerlik tohumu ile tütsü yapın. Evinizin bolluğu bereketi, hanenizin huzuru bolluğu için niyet ederek  21 besmele ,7 Fatiha Suresi, 7 İhlas Suresi, 21 İsmi  Azam duasını okuyun. Ayrıca evinizde  Yasini şerifi , Furkan süresi dinleyin sizlere iyi gelecek. 

Dolunayda akademik alanda başarı bekleyenler varsa, üniversite ve üstü hedefleriniz varsa bu yıl hayalleriniz gerçek olabilir. Uzun süredir iş kapısı bekleyenlere enerjiler açık. Yurt dışı planlarınız varsa işleriniz olumlu yönde ilerleyebilir. Bazılarınız astrolojiye, enerji çalışmalarına, ilime felsefeye daha fazla ilgi duyabilir. Nisan ayı bu konularda sizlerin en şanslı zaman olacaktır. Beklentide olduğunuz her konuda ibreler bolluk berekete dönüşüm yaşayacaktır. Kalbi temiz olanların şansı açık olacak, şükürle bekleyenler şükrünün karşılığını mutlaka rabbimden alacaktır.  Şubat ve Mart aylarında sağlık konularda çok dikkat etme dönemine giriyoruz . Beklenmedik bir rahatsızlık bedenen eklem, migren göz sorunları arta bilir. Mayıs ayında geçmiş eski ilişkinizden geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz.

 Ben derim ki giden gitti, ölen öldü gerisi yalandır, yoluna bak geriye takılıp kalma. Haziran’da kariyer iş hayatınızda olumlu yönden şansınız artabilir. Ağustos ayında yapacağınız seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Ani aksilikler sık sık önümüze çıkabilir . Yine Ağustos ayında  eğitim hayatınızda yanlış kararlar verebilirsiniz. Dikkat iyi düşünülecek bir ay. Sınavlarınız varsa çok iyi kontrol edin. Eylül’de hane içinde huzursuzluk olabilir. Hastalık veya bir maddi meselesi gelir gider artışları can sıkabilir. Ayağınızı sağlam basın derim. Ekim’de aşk başkadır derler sevgi boşluğunu tamamlamak isteyenler doyamayacaksınız. Kalbiniz boşsa yeni bir ilişkiye kendinizi hazır hissedeceksiniz.  Uzun süredir çocuk sahibi olmak isteyenler müjdeli haberler alabilir, çocuk sahibi olabilirsiniz.  Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı haber gelebilir. Kasım ayı sağlığa yine önem verilmesi gereken bir ay. Ofis ortamında çalışanlar, iş veren yada yöneticilerinizle aranızda gerginlikler olabilir.. Bu gerginlikler sonrası iş değişimi olabilir.    Aralık ayı ilişkilerimizi  kalıcı adımlar atmak için uygun olacaktır.

 İlişki ve evlilik hayatında da partnerinizle anlaşmazlıklarda olabilir. Zor yıl zor tutulmalar dengeyi bulmamızı, dibi görmemizi kendimizi bulmamızı  sağladı.  Bir çok iş adamı dibi görmeden zengin olmadı önce kendini bul sonra kalpten zenginliğe kavuş sonra zenginliği hak et . 

19 Aralık dolunayında aceleci kararlar alınmaması gereken bir süreç. Bu ayda şükrünü düşün, şükran huzuruna var. Kendi cennetin senin cümlelerinde saklı. Bu kutsal görevini tümüyle yap, sonuca giden yolda sabırla bekle.  Her zaman sabrın sonu büyük bir feraha  kavuşturur. Bir an önce sonuç istemek, sonuca giden yolda  umulmadık engeller yaşatabilir başka imtihanlar yolumuza  çıkabilir .

19 Aralık dolunayında cümleler  ışık hızıyla rüzgarıyla gök kubbelerin açık halde meltem meltem rüzgarıyla esintiyle içine çekecek. 

Dileğiniz her ne ise hayrınıza dileyin. Kim Allah’ın emrettiği gibi olursa yaşamı da o anlamda güzelleşir, önü açılır, elindeki her şey geçici. ALLAH bana yeter de,  o arşın sahibidir, sabret Allah iyilik edenlerin mükafatını verecektir. But Suresi 115. ayeti okuyun.

Bu dolunayda cüzdanlarınızın içinden para ve kimliğiniz haricinde gereksiz her şeyi çıkarın. Tılsımına güvendiniz uğruna güvendiniz bir şeyi cüzdanınıza koya bilirsiniz.  Paralarınızı tersten koymayın, para akışını keser . Paralarınız bir düzende olsun. Kağıt para ve metal bozuk paranızı aynı yerde tutmayın. Cüzdanınıza 21 besmele- 21 Fatiha- 21 karınca duası okuyun. Cüzdanınızın içine bir tutam karanfil bir tutam buğday pirinç koyun .   Paranızı üzülerek azalacak diye korkuyla cüzdanınıza koymayın.

 2021yılında bedeler ödendi ,faizi kaldı. 2022 ana bedeninizi ruhuna işaret ediyor, hamd olsun kalbine şifa veren Allaha de ve dolunayı karşıla.  Korkunu yen, yeniliğe açık ol.  

 Bu duayı şimdi hep birlikte tekrarlayalım.

Kalbimdeki inanç ve nur ile her şeye her yere bakmayı seviyorum ve istiyorum. İlim bilgiye açığım ve istiyorum . Ömrümün sonuna denk  iman ve derinliğe yatırım yapmak için bana kapılar aç, yardım et Allah.'ım. sevgiyle kalın

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

Ay boşlukta ilerliyor, bu hafta etkilenen harflerin enerjileri bu yazıda


Ay boşlukta ilerliyor, bu hafta etkilenen harflerin enerjileri bu yazıda 

Harfler konuşuyor, sizler destekliyorsunuz.

A K L İ Ğ Ü  

İsminizin baş yada son harfi  yada soyadınızın içinde bu harfler geçiyorsa 

Ay boşlukta iken, rutin düzen devam edebilir. Uzun süredir askıda bekleyen ve gündelik hayatın akışında engel çıkartan ayrıntıların düzenlenmesi için bu süreci değerlendire bilirsiniz. İsteklerinize odaklanın, niyet edin,  günlük dualarınıza odaklanın, zikirlerinizi çekin.

Keskin bir süreçten arınıyorsunuz, iyi düşünün iyi olsun .  

Mottonuz: 

Ben şimdi refah almaya layığım. Hayatım için ihtiyacım olan maddi manevi  sevgiyle dolup taşıyorum .Sevgi , neşe ,bolluk  ve  bereket ihtiyacım olan tüm hızıyla bana geliyor .Seçtim kabul ettim . 

Ş H B Z T S N 

Ay boşlukta olduğunda etkilenen harfler saatler sizin lehinize işliyor . İçinizdeki güce güvenin, kendi kendinizi kısıtlamayın. 

Bu hafta  yeni ciddi kararlar gerektiren olaylarda  adımlar atmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim. 

  Mottonuz:

  Evren beni zengin olmak için seçti, böylece başkalarına da yardım edebilirim.

Zengin olmayı hak ediyorum, çünkü zenginliğimi yaratıyorum. Kendime güveniyorum . 


V C Ç Ö F

  Ay’ın boşlukta olması sizleri bir hayli destekliyor bu hafta hayatınızda her ne kararlar veriyorsanız olması gereken olsun diyerek adım atın. Ay boşlukta ilerlerken  bu süreç kısıtlı engelli bir süreç.  Önemli alım satım işleriniz de kararlar alırken bunu dikkate almakta fayda var.

Bu arada Ay’ın boşlukta kaldığı süreler, ruhsal ve duygusal açıdan son derece verimli olmaya bilir sizin acınızda. 23 Aralık sizler için daha verimli bir süreç, daha iyi adımlar ata bilirsiniz.  


Mottonuz:

  Şimdi hayatımdaki bolluğu kolaylıkla kabul ediyorum.

Zenginlik bana kolayca ve bolca akar. Ben bir para mıknatısıyım. Zenginliğe olan tüm karşıtlığı serbest bırakıyorum.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Kulağınıza küpe olsun!


Kulağınıza küpe olsun!


Kulağınıza küpe olsun!

 Bu sözüm Terazi, İkizler, Kova, Koç, Aslan ve Yay lara.

Bir insan geçmişinden ders çıkarırsa geleceğini  güzel  inşa eder.

Geçmişinden ders almayan insan her zaman hata yapar. Geçmiş insanın ana vatanıdır, geçmişe küsülmez kin güdülmez. iyi kötü ne varsa barışık olunmalı, yaşam şartları her ne kadar zor  olsa da bunun üstesinden gelinmeye çaba sarf edilmelidir.

Önümüzdeki dikenlere değil, güllere odaklanmalıdır. Güle bakan dikeni de görmelidir.

Yaptıkların , geçmişindeki hataların geleceğe ışık tutar. İnsanın iman kökü sağlamsa mutlak yeşerir. Bir 

ağcın dallarını ne kadar budarsan buda yine de gövdesinden filizlenir yeşerir büyür.

İnanmak imanın yarısıdır, istediğini al ver denge düzen güven vicdan sadece kendine güven. İnsan öncelikle  ne  istediğini bilmeli  ona göre hareket etmeli. Ne derler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme malına mülküne bir kıvılcım yeter. Her şey gelir geçer ,sen sen ol geçmişini unutma yeter.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

19 Aralık 2021 Yılın son Dolunayına Hazır mısınız?

19 Aralık 2021  Yılın son  Dolunayına  Hazır mısınız?


19 Aralık  2021 günü ikizler burcunda  dolunay

2021 yılının son dolunayını 19 Aralıkta yaşayacağız.

Dolunayın kıvılcımları başlıyor, güneş  ve ay karşıtlığı tam halini alıyor. Bu tutulmanın etkilerini analiz ederken yüreğim ağzıma gelecek diye korktum. Yine de sizlere ön görülerimi sunmak istiyorum, sizlerde  dikkate alırsanız sevinirim.

Sevgili okurlarım,  her harf beni adeta bir uzay yolculuğuna çıkardı. 6 Ayda bir gökyüzü bizleri uyarıyor ve uyarmaya da devam edecektir. Bu dönemlerde kimileri çok şanslı olup bunu iyi yönden değerlendirecek, olumlu değişimlere açık olacak, kimileri şaşkın şaşkın kala kalacak, kimileri uslanmayacak hata üstüne hatalar yapacak. Kimileri  huyundan vaz geçmeyecek, kimileri günah keçisi suçu hep kendine arayacak. Kimileri  kendi kimliğinden açık verecek, kimileri doğruyu yanlışa çevirecek, kimileri yanlışı doğru bulup yol belirleyecek.  İşte bu kimilerinin arasından kendinizi bulun,  doğru olanı yapın, asla fazlasına kanmayın kandırmayın. Boş ümit kimseye vermeyin, sözün kısası hak olan hak yolunu bulur hak olmayan cezasını çeker.

19 Aralık Dolunayının Türkiye üzerinde enerjileri nelere işaret ediyor?

 İktidar, sorumluluk, adalet ve güvenlik, vicdan, merhamet  gibi konularda değişim enerjilerini beraberinde getiriyor. Dönüşüm ve yeniden yapılanma süreçlerinin bizi beklediğine işaret etmektedir.

Sosyal düzlemde  hükümet acısından büyük değişimleri gösterecektir. Aklınız şaşacak, bazı gelişimleri göreceğiz ve  hukuki skandallara hazır olun. Devlet kurumlarında içten içe skandallar gündemi değiştiriyor   ve siyasi anlamda iç hesaplaşmalara şahit olacağız.  

Üst düzeye bazı isimler gündeme damga vuruyor, hiç şaşmayın birileri bunu hak eti diyeceğiz. Bunların sonucunda birileri puan kazanacak, birileri kaybedecek ve bu kişiler devlet içindeki kişiler olacaktır.    Dolaysıyla görevden ve gözden düşmeleri beklenebilir.

Hükümette olan üstü toplantılar parlamenter işleyişte değişimler söz konusu olabilir mi? 

Olabilir diyorum. Ülke güvenliği ya da halk sağlığı gibi konuları da gündeme geliyor, bu durumlar kafa karışıklığına yol açacaktır.  

19 Aralık Dolunayının ekonomik ve finansal etkileri nelerdir?

Bildiğiniz gibi dolar altın için  6 önce sizleri uyarmıştım ,kemerlerinizi sıkı tutun yatırımlarınıza dikkat edin ayağınızı yogana göre uzatın demiştim. Alış verişlerinize dikkat edin, borç dolar altın kimseden almayın var olan paranızı iyi değerlendirin dedim.

Borsa ,altın, dolar çıkacak dedim, ev alım satımlarınızda dikkat edin dedim.  Eee şimdi neler oluyor?

Ne oldum değil ne olacağım diye düşünme  zamanı.  İnşallah bu yazdıklarımı iyi okur dinlersiniz. Dolunay para piyasalarında beklenmedik gelişmeler meydana getirebilir, büyük balık küçük balığı yer misali yatırımlarınızda büyükten değil küçük adımlarla ilerleyin. Daha zamanımız var yavaş yavaş ilerleyin, hızlı adımlar düşmenize küçülmenize sebep olabilir.  Asla oyunlara kanmayın,  cebinizdeki hesap çarşıya uymaz , biraz sakin olun.  Şans oyunlara dikkat edin, kripto, bitcoin gibi işlerde açılmayın varsa böyle yatırımlarınız biraz askıya alın derim. En az 4 ay bekleyin benden size uyarı.

 2 ay içinde İstanbul doğu tarafında  küçük çaplı depremler olabilir .Deprem gerçeği biliyorsunuz her zaman var önlemlerinizi  alın sakin ve dikkatli olun.

Güvende kalmak istiyorsak güvenilir kişiler yol arkadaşımız olsun diyorum.  Önümüzdeki 6 ay içinde sosyal ve bireysel düzlemde ortaya çıkacak gerçekler, yaşanacak yeni gelişmeler, bizi varsayımlarımızı ve tutumlarımızı gözden geçirmek için zorlayacak.  Abartılı, kuşkucu, öfkeli, hırslı, sabırsız, kaygılı kontrol duygumuzu , yersiz gevşekliğimizi ve teslimiyetimizi de bir yana bırakıp var olan duruma adapte olmak konusunda teşvik edecektir. Siz siz olun kimliğinizden dışarı çıkmayın, siz siz olun  asıl olun kalitenizden asla ödül vermeyin. Siz siz olun nefsinize yenik düşmeyin. Vicdanınız rahatsa gerisi rahat bir uykudur, o zaman dünyanın en mutlu huzurlu insanı olursunuz.

Sevgi sizle olsun.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , ,

4 aralık güneş tutulması ve burçlara etkileri



4 aralık güneş tutulması ve burçlara etkileri


 4 Aralık 2021 günü yay burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek.

 Güneş tutulması, gençleşme, iyileşme, yeni başlangıçlar, yeni koşullara açılan kapılar, eski samimiyetsiz ilişkilerin sonlanıp tüm maskelerin düştüğü ve sonrasında yeniliklere adım atma enerjisini getiriyor.

Bu süreçte ağzınızdan çıkan sözlere lütfen dikkat edin. Bin düşünüp bir konuş derler ya, emin olmadan tartmadan asla keskin sözler sarf etmeyin.

4 Aralık güneş tutulması inanç değerlerini, hassas duyguları ön plana çıkarıyor.

Ağlamaktan korkmayın, içinizdeki bastırılmış duyguların artık dışarıya çıkıp rahatlama zamanı.   

Hayatınızdaki somut konularda çok olumlu etkilere sahip  bir tutulma olacaktır. Bu güneş tutulması önemli kılan bir diğer faktör ise tutulmanın gerçekleştiği zamana denk gelen doğum tarihlerimizdir.

4 Aralık Güneş tutulmasının etkileri 2022 yılının ilk 4 ayında da etkisini sürdürecektir.

Hepimizin isimlerinin içerisinde mutlaka burçlarımızın harflerinden vardır.

Burçların enerjisi içinde karma olumlu olumsuz  etkileri barındırır. İsmimizdeki harfler de  burcumuzu destekler.

4 Atalık Güneş tutulmasının  burçlara etki eden enerjileri nelerdir bir göz atalım.



Koç Burcu:

 4 Aralık'ta gerçekleşecek güneş tutulmasıyla sizler   alış veriş planlarınızda  şansı yakalıyorsunuz. Bu  avantaj tutulmayla birlikte 4 ay boyunca sizden yana olacaktır. İçinizde öfke kin besliyor, içe kapanma yaşıyorsanız  maalesef sizleri bu duygular geri planda tuta bilir. 

Hayatınızı masaya yatırma, geleceğinize yön verecek ve yeni  adımlar atmanızın tam zamanı. Bu şanslı dönemi her  yönden iyi olacak şekilde hayrınıza kullanın derim.

Hukuksal konularda  olumlu şanslı görünüyorsunuz. Gerek kendi sağlığınız gerekse de yakın  çevrenizdeki kişilerin sağlıkları hakkında güzel haberler alabilirsiniz. Manevi enerjinizi bu süreçte iyi kullanın, sevdiklerinizi arayın ihmal etmeyin.  Uzun süren küskünlükleriniz varsa, barışma enerjisi  yanı başınızda olacak. Barış çubuğunu geri çevirmeyin. Geçmişteki kötü giden ne varsa geride bırakıyorsunuz, iyiye güzele açıksınız.

İyi şanslar dilerim. 




Boğa Burcu

   4 Aralık'ta gerçekleşecek güneş tutulmasıyla  aşk, sevgi, saygı, sadakat, ciddiyet  sizden yana olacak. Artık yalnız değilsiniz.   Yalnız bir insansanız hayatınıza yeni bir insan girebilir. evli yada bir birlikteliğiniz varsa olumlu gelişmelere açıksınız. Güneş tutulması ani gelişimlere açık olacaktır ister istemez olumlu acılar gerçekleştirecektir. Hayrınıza olacak bir şekilde bir güneş tutulması.  Bir ilişkiniz varsa da söz, nişan yada evlilik için ciddi adımlar ata bilirsiniz. Evliler ise çocuk beklentisi varsa sahip olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde bu dönemde çok şanslı olacaksınız. Kişisel anlamda daha iyi adımlar atacaksınız. Ev almak satmak ve işyeri almak açmak işe girmek iş değiştirmek hukuk işlerinizde ani mucizeler hayrınıza gelişecektir. Ayrıca işlerinizi çok çabuk şekilde halledebilir ve etrafınızdaki insanlara vakit ayırabilirsiniz. İyi şanslar dilerim. 




 İkizler Burcu

4 Aralık  güneş tutulmasında köklerinizdeki olumsuz giden bağlantılarınızı  temizlenip arınıyorsunuz. Bu tutulma 6 aylık değişimi sizlere sunuyor, ister istemez elinizde olmadan değişiyorsunuz, aksi taktirde kendinizi düşünür aksilikleri siz yaratırsınız. İçinizdeki olumsuz etkilerden arındırıp doğru yolu bulmanıza doru yerde olmanıza yön gösteriyor. Bu dönemde çok şanslı olacaksınız benden söylemesi.

Kişisel  işlerinizi çok çabuk şekilde halledebilir ve etrafınızdaki insanlara vakit ayırabilirsiniz. Aile hayatınızda olumsuz giden bir durum söz konu ise bu tutulma size doğru yolu bulmanızı sağlayacak, Ödenmemiş hesap kitap ne varsa düzene kavuşuyor. İş alanda terfi ,yeni kapılar yeni fırsatlar sizi bekliyor. Sosyal yaşamınızda yeni kişilerle tanışmak için fırsatlar ve aşkta işte olumlu açılımlar geliyor. Sağlık konularında biraz dikkatinizi arttırın. Rutin kontrollerinizi aksatmayın. İyi şanslar dilerim. 



Yengeç Burcu

  Bu güne kadar olan gücünüzle savaştınız, son 3 ayınız aile ilişkileri, para alışveriş ve iş kapıları iletişimde oldukça zorlandınız. 4 Aralık güneş tutulması artık üzgün günleri geride bırakıp güzel günlere bakmanızı sağlayacaktır. Bu tutulma   bir hayli enerjinizi artacaktır. Evli ve  eşinizle ilgili  sorunlarınız varsa bu dönemde kolayca çözebilir. zorlukları  uzlaşmaya vara bilirsiniz.  Eşinizle iletişiminizde çekişmeli soğuk rüzgarlar esiyorsa, bir türbülans geçişi diye bilirim ,atlatacaksınız. Güneş tutulması olumlu enerjisini size yansıtırken  doğru yolu doğru zamanı gösterecektir. Yapılan hatalardan ders alıp duygu ve mantığınızı paralel bir akışta sizlere güzel enerjisini aktaracaktır. Maddi ve manevi her şeyin hayrınıza gelişmesi dileğimle.




 Aslan Burcu

Son 6 aydır varla yokla arasında sıkışıp kaldınız. Şimdi 4 Aralık güneş tutulması aile ve  iletişim konusunda sizleri yokluyor. Aile bireylerinizle aranızda olan her türlü soruna kolayca çözüm bulabilme enerjisi sizlere destek veriyor.

Sizi derinden üzüntü veren geçmişe ayet kim varsa temizleniyorsunuz. Doğruluk enerjisiyle tüm adımlarınızda hayırlı gelişmesi için sizi koruma altına alıyor.

Bu güne kadar olan küslükleriniz varsa bunları sonlandıracak adımlar atabilirsiniz. İş ,aşk, para geçmişe ait t borç ne varsa temizlenme zamanı. Yeni kapılar, yeni açılımlar, yeni girişimler, yeni fırsatlar her acıdan destekleniyorsunuz tebrikler. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Her şey hayrınıza gelişmesi dileğiyle.  




 Başak Burcu

Burcunuzda 4 Aralık güneş tutulması enerjisi bir hayli yoğun olacak. İnsanlarla olan iletişim yeteneğiniz sayesinde beklenmedik maddi ve manevi kapıları açabilirsiniz. Aile içinde ister istemez kökten gelen zemin altında sıkışmış sorunları temizlenme arınma zamanı.

 Yaşamınızda mücadele içerisinde bulunduğunuz tüm sancılı sorunları çözme enerjisi içine giriyorsunuz. Bu dönem yapıcı enerjinizle ikili ilişkilerde iletişiminiz güçlenecek. Finansal alanda yeni girişimler sayesinde ailece feraha çıkma zamanı. 

Olayları kabul etme , karmaşıklıktan zihin bunalımdan çıkma zamanı, önümüzdeki  6 ay verimini. Hep beraber göreceğiz sihirli bir dokunuş adeta bu güneş tutulması. Dost, düşman kim var kim yok gördünüz, silkelenip yeniden dirilme düzelme size iyi gelecektir. Şimdiden talih kuşu size kondu ,tadını çıkarın. 6 aylık döngü içine girdiniz.        




 Terazi Burcu

4 Aralık güneş tutulmasının olumlu enerjileriyle büyük fark atıyorsunuz. Çocuklar, evlilik, kariyer sizi olumlu yönden destekliyor. Pişmanlıklarınızdan vaz geçip, hatalardan ders alıp iyileşme yenilenme zamanı. 

Çevrenizdeki insanların hayatlarındaki maddi gelişmeler yüzünüzü güldürecek .Bu dönemin maddi açıdan en şanslı insanları sizlersiniz. Yaşlanmadınız gençleştiniz, işte aşkta ikili ilişkilerde harika bir dönem sizi sizleri bekliyor iyi şanslar. 




Akrep Burcu


 Hayatınızda arızalı olan kim varsa kökten temizleniyor, zaman zaman bu mücadeleyi zaten verdiniz dolaysıyla 4 Aralık güneş tutulmasıyla  yapacağınız her türlü değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görecektir. An sizin anınız , aşkta işte verimli değişimler başlıyor. Gören gözler görmeyen kalpler açılacaktır, ağır zor işlerde başarılı bir akış sizi destekliyor

Sizi destekleyecek iyi dostlar iyi kişilerle beraber yol alacaksınız. Çocuk özlemi çeken, isteyen uzun hasretlik çeken yüzleriniz kalpleriniz gülecek.. Bu tutulma size iyi gelecek, şimdiden bu enerji akımına kendinizi bırakın mutluluğun tadını çıkarın.




 Yay Burcu


 Bilinçaltınız  nihayet bu dönemde sizi rahat bırakacak. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara olan güveniniz artacak. Bolca sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Maddi manevi olumlu yönden destekleyen enerjiler başlıyor. Bunu iyi değerlendirin.




 Oğlak Burcu

Sizler çevrenizdeki insanlar tarafından maddi ve manevi destek göreceksiniz. Bu dönemde bolca sosyalleşmek ve çevrenizdeki insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Tüm sorunları sıkıntıları geride bırakıp yeni akışa ister istemez ayak uyduracaksınız. Ölçünüzü sakın kaçırmayın. Kendinizi aramaktan yorulursunuz. Manevi akışınız size yol gösterecektir. Şansınız hep açık olsun. 




 Kova Burcu


Uzun zamandır beklediğiniz haberler bu güneş tutulması ile gelebilir. Zam, terfi, işi olana yeni kapılar, yer değişimi atama gibi beklentileriniz varsa bu dönemde gerçekleşebilir, bu değişime hazır olun. İşsiz bir  Kova burcuysanız iş bulma şansınız bir hayli açık. 



 Balık Burcu

 Eğitim, seyahatler, iş sektöründe yükselme,  ticaret, ikili işlerde anlaşmalar alım satım gibi konularında bir hayli şanslı olacaksınız. 4 Aralık güneş tutulması sizlere bolca kredi veriyor, bu krediyi iye kullanın.

Başkalarını eleştirmek kim ne yapmış dürtülerinizi sonlandırmak zamanı. İçinizdeki iyi niyet ve merhameti yükseltin. Sığınacak bir yerim yok demeyin güneş tutulması size sarılıyor her anlamda destekliyor. Yüreğinize şefkat merhamet veriyor, korkularınızdan arındırıyor. Ufku görme  mutlu olma zamanı. Önümüzdeki  4 ay size olumlu enerjiler güç kuvvet veriyor. Buna yürekten inan. Şansınız hep açık olsun.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , , , ,

Salavat-ı Kübra Duası,Peygamberimize yapılan dua

 

Salavat-ı Kübra Duası,Peygamberimize yapılan dua

Salavat-ı Kübra Salavat Peygamberimize yapılan dua, tebrik ve rahmet gibi anlamlara gelir. Kısaca Hz Peygamber Sallallahu Aleyhi ve Sellem'e yapılan dua mânâsında kullanılır. İslamiyette özel salavatlar vardır.

Bunların en faziletlerinden biri de Salavat-ı Kübra Duası'dır. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de Ahzab Suresi'nde Allah ve onun melekleri Peygambere Salat ederler. Ey müminler siz de ona Salat ve samimiyetle selam veriniz denilmiştir. 

Salavat-ı Kübra Duası düşmanın mağlup edilmesi ve zalimin tümünün son bulması için 100 defa okunması gerekir.

Nesnelere ve nimetleri okunduğunda takriben 45 veya 100 defa onlar bereketlenir ve hazine olur.

Devamlı okuyanlarda zihin, kalp gözü ve hafıza güçlenir. Fiziksel olarak veya ruhsal olarak güçlenmek için 100 defa okunmalıdır. Özellikle cuma gecesi okumalıdır.

Cuma gecesi vakti, Perşembe gece 12'den sonra başlayan gecedir. Perşembe günü eğer kuşluk vaktinde bu dua okunursa dilekler yerine getirilir. Gizemli sırlara kavuşmak için Allah'ın ya Latif ismi ile beraber okunursa çok etkili olur.

1000 ya Latif zikrinin çekip, ardından 3 kere bu duanın okunması gerekir. Kalp gözü açılır ve birçok sıra erişilir. Devamlı okuyan kişilere büyü ve sihir işlemez. Aynı zamanda feraha kavuşur. İki kişi arasındaki muhabbeti artırmak istiyorsanız, bu duayı 11 kez okumak gerekir. Çok borcunuz varsa ve bu borçlardan kurtulmak istiyorsanız, her namazın arkasından Salavatı Kübra Duası okunmalıdır. Salavat-ı Kübra Duasının Okunuşu

Salavt’ı kübra duası Türkçe okunuşu aşağıdaki gibidir:

Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın aleyke ya seyyidel mürselin.

Elfu elfi salatın ve elfü elfi selamın Aleyke Ya seyyiden nebiyyin.

Elfu elfi salatın ve elfü elfi selamın Aleyke Ya seyyides sadikin.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya seyyidel raki'in. 

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke Ya seyyides sacidin

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın Aleyke Ya seyyides kaidin.

Elfü elfi Selatin ve elfu elfi selamin aleyke ya seyyides musallin.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke Ya seyyidez zakirin.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke Ya seyyideş Şahidin.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamın aleyke ya seyyidel evvelin.

Elfü elfi Selatin ve elfü elfi selamın aleyke ya seyyidel ahirin.

Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin Aleyke Ya Resulullah.

Elfü elfi Selatin ve elfu elfi selamin Aleyke Ya Nebi Allah.


Elfü elfi Selatin ve elfü elfi selamin aleyke ya habib Allah.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya men Ekremehüllah.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya men azzemehüllah.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya şerrafehüllah.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya men ezherehüllah.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya menihterahüllah.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya men sevverahüllah.

Elfu elfi Selatin ve elfu elfi selamin aleyke ya men abedellah.

Elfu elfi salatın ve elfü elfi selamin aleyke ya hayra halkıllah.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya hatame Rasulullah.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke Ya Sultan el Enbiya.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke Ya Burhan el esfiye.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın Aleyke Ya Mustafa.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın Aleyke Ya Mualla.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın Aleyke ya mücteba.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya müzekki.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya mekkiyyü.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın aleyke ya medeniyyü.

Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya arabiyyu.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya kuraşiyyu.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya haşimiyyu.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya ebtahıyyu.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın aleyke ya zemzemiyyu.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya tihamiyyu.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya umiyyu.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya Seyyid veledi Adem.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke ya Ahmed.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya Muhammed.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın Aleyke Ya Taha.

Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin Aleyke Ya Yasin.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin Aleyke Ya Müddessir.

Elfü elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya sahibel Kevser.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya yevmil Mahşer.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın aleyke ya sahibettac.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke Ya sahibel Mi'rac.

Elfu elfi salatin ve elfü elfi selamin Aleyke Ya seyyidel evveline vel ahirin.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya seyyidel Muhsin'in.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya seyyidel kevneyni vessekaleyn.

Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin Aleyke Ya sahiben na'leyn.

Elfu elfi salatin ve elfu elfi selamin aleyke ya seyyidi ya Resulullah ya hatemel Enbiya vel murselin.

Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamın aleyke ya nebiyyallahi yevmeddin.

Subhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun ve Selamün alel mürselin velhamdülillahi rabbil alemin Amin.

Salâvat-ı Kübrâ’nın Türkçe Anlamı:

Euzu billahi mineşşeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahim.

Ey Mürsel (gönderilen)lerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Nebî (peygamber)lerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Sıddıkların Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Rukû‘ Edenlerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Secde Edenlerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Ka‘deye Oturanların Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Kıyamda Duranların Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Namaz Kılanların Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Zikredenlerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Şâhitlerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Evvelkilerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Sonrakilerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allah’ın Rasûlü! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allah’ın Nebîsi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın Habîbi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın kendisine ikram ettiği Zat! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın kendisini büyük tuttuğu Zat! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın kendisine şeref verdiği Zat! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın kendisini galip kıldığı Zat! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın kendisini seçtiği Zat! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın kendisine üstün sûret (ve sîret) verdiği Zat! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’a (gerçek mânâda) ibâdet eden Zat! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın Mahlûkatının En Hayırlısı! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Allâh’ın Rasüllerinin Sonuncusu! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Enbiyânın Sultânı! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Esfiyânın Burhânı! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Mustafâ! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Mu‘allâ (son derece üstün kılınmış zat)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Müctebâ (seçkin kılınmış zat)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Müzekkî (Ümmetini günahlardan temizleyen)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Mekkî (Mekkeli)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Medenî (Medîneli)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Arabî (Arab kavmine mensub)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Kuraşî (Kureyş kabilesine mensub)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Hâşimî (Hâşim oğullarına mensub)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Ebtahî (Mekke’de bulunan Ebtah vâdisinde konaklayan)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Zemzemi (Zemzemle büyüyen)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Tihâmî (Mekke’nin bağlı bulunduğu Tihâme bölgesinin sâkini)! Bir- milyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Ümmî (Okuma yazma bilmediği halde bütün ilimleri Rabbinden öğrenen)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Âdemoğullarının Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Ahmed! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Muhammed! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Tâhâ! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Yâsîn! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Müddessir (İlk vahiy geldiğinde yakalandığı sıtma nedeniyle örtülere bürünen)! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Kevser ırmağının sahibi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Mahşer gününün Şefaatçisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Tâc sahibi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Mi‘râc sahibi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Öncekilerin ve Sonrakilerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Muhsin (Allâh-u Te‘âlâ’yı görür gibi ibâdet eden)lerin Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Kevneyn ve Sekaleynin (iki cihanın ve insü cânnın) Efendisi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Na‘leyn (iki mübarek takunya) Sahibi! Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Ey Efendim!

Ey Allah’ın Rasûlü!

Ey Nebilerin ve Rasüllerin sonuncusu!

Ey cezâ gününde (şefaat makamına erdirilen) Allah’ın Peygamberi!

Birmilyon salât ve birmilyon selâm senin üzerine olsun.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU