, , ,

Hoşgeldin Şubat-Yeni ayın ilk haftası, pazartesi gününe Dua ile başlıyoruz!


Hoşgeldin Şubat-Yeni ayın ilk haftası, pazartesi gününe  Dua ile başlıyoruz!


 Yeni bir haftaya yeni bir ay a şükürle başlıyoruz.

 Kalbinizle yaptığımız her şey, bizlere  geri dönecektir. Vicdanı rahat olan her güzelliğe layıktır.  Bugün de iyi şeyler düşünelim hayatımızı cehenneme değil cennete çevirelim.   Ne olursa olsun zaman sabrın ilacıdır ,ilaç ise   pozitif içten gülümsemektir. Kalbini güzelleştirirsen güzel günler de yakındır. Yoluna devam et, nefis ateşten giyilmiş bir gölektir ister kara ister beyaz ister rengarenk olsun.

Yeni ayın ilk haftası pazartesi gününe duayla başlıyoruz

 40 defa 

Lâ ilâhe illallàhü vahdehû lâ şerîke leh, lehül-mülkü ve lehül-hamdü biyedihil hayr ve hüve ala külli seyin kadir Lâ ilâhe illallàhü lehül Esmâ’ül-Hüsna...

Haftamız bolluk bereket sağlıkla geçmesi için, tüm kötü gelecek müspetlere karşı, nazar, göz, fitne, fesat, kötü niyetlere kötülüklere, şeytani düşüncelere karşı, zikrimizle başlıyoruz

  Pazartesi günleri :

1) YA MÜ’MİN (137 defa ) : Gönüllerde iman ışığı uyandıran, kendine sığınanları koruyup rahatlatan, güven veren

Kötü hastalıklara karşı, dili yalan söyleyip umut veren insanlardan  korunmamız için ve küfürden hilebazlardan uzaklaşmamız için,  kibirli içi fesat insanlardan korunmamız için,   hasedden, kötü niyetli kişilere karşı korunalım, işlerimizde engel koyan aksilik yaratan insanlardan korunmamız için okuyalım.

 Allah kabul etsin.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

Ruhunuzun hangi elementi taşıyor?

 

Ruhunuzun hangi elementi taşıyor?


İnsan bedeni dört elementin etkisini göstermektedir. Hava, ateş, su, toprak bu dört element bedenimizi ruhumuzu bilincimizi duygularımızı yönlendirir. Biz 4 elementin tüm özelliğini taşıyoruz.  Hava hislerimizi ,  ateş öfkemizi, su duygularımızı ,toprak manevi gücü, empati yeteneğimizi  temsil ediyor. Her birini harekete geçirdiğimizde en çok hangisi ağır basıyorsa bizi kölesi eder. Önemli olan bunu dengelemektir, dengeyi kurabildiğimizde  güzelliklere en muhteşem güce sahip oluruz.  

 Bir göz atalım kuranı kerimde Allah bizlere ayetlerinde göstermiştir 

(İsra )süresi ifadeyle nefsin (4 elementin) emrine girerek nefsine köle olarak yaşayacak, ya da dört elementin özelliklerini güzel bir enerjiyle içine üflenen ruhla doğru yolu bul, kendini sev sevki yaşam sana güzellikler sunsun. Kalbini ruhunun güzelliğiyle arındır. Negatif hiç bir kırıntı kalmasın, kalbin katı taş kesilmesin. Her şey benim diyemezsin, sadece sana ait bir ruhun var, onu da kendine köle etme kalbini katılaşmasına izin verme. 

 Herkesin  doğum anı , doğum haritası ve  tüm gezegenlerin etkisinden 1/25 etkisini alır. Gün ay yıl yani günden güne değişikliğe uğrar. 

Yalnız şunu belirtmek isterim ki  bu etki, herkes orantılı dengeleyebilirse ve artısını eksisini tamamlayabilirse ve kendisine negatif yönden fazlalıklarını törpüleyebilirse her güzelliğin farkındalığına varır ve yaşar . 

Sizlere her an anlatıyorum söylüyorum paylaşıyorum ve anne baba kardeş doğum tarihleriniz isminiz bu kök bağlarınızla etkileşimdedir ve bu etkide kalır.  Sizlerin isminizi soy isminizi, soy bağınızı etkiler. Burada önemli olan bunun farkındalığıdır. İsimler ve soy isimler, geleceğinize adeta yol pusulanızdır. Gerisini ileriye yönelik atacağınız olumlu güzel  açılımlar sağlar ve gerçekleştirmek sizin kalbinizle nefsinizle size kalmıştır.  Tüm yaşamınız hayata tutumunuz olumlu potansiyeliniz  enerjiniz  bir güçtür, gücünüze varlığınıza var oluşunuza inananın olacaktır. Gezegenlerin ve bu güzel evrenin gökyüzündeki hareketlerine konumuna yani sizin doğduğunuz gün tüm benliğiniz kişiliğinizle birlikte bağlantıyı incelediğimizde  bizlere büyük yol gösterir. Geleceğiniz için kendi vizyonunuzu geliştirin, evrendeki gezegenler olumlu acıları genişletmeye yardımcı olur. Yaşam alanımızdaki değişimleri açıklayan o kadar çok çok faktörler var ki, hiçbir ilişkiyi sadece isminizle soyadınızla dayandırmamalısınız. Doğum haritanızda rakam eş değerleri de kendini göstermektedir bu göz ardı edilemez. Doğduğunuz şehrin önemi de vardır. Şimdi gezegenleriniz sizlerin haritanızda birinci evinizde ikinci en üst 12 evinizde bulunduğunda; her işte ,aşkta, ailede ,sağlıkta ,iş ortamınızda  yardımcı olur.

  Dört element kalbin zincirine , nefsimize bağlıdır. Bu zincire hangi duygularla tutunup gitmeniz size bağlıdır. İyi kötüyü törpüleyerek yolumuzu aydınlatabilir , başarıyla karnemizi elimize alabiliriz.

Yani kötülük tarafımızın belini kırarak özgürleşebiliriz. Nefsin kölesi olmamaya dikkat edelim.  

1- Eğer doğum haritanızda Ateş elementi etkisi fazlaysa ve bunu törpüleyebiliyorsak ve  bundan kurtulmak istiyorsanız  (Öfke, kin nefret inat iç patlaması ve acımasız tarafı ) 

Ateş elementini doğru dizginlememiz ve manevi yönümüzü kullanmak için hayatınızın yaşamın vermiş olduğu mücadeleyi içinde adaletli savaşmanız gerekiyor.  Haksızlıklara karşı daha sabırlı olmak için mücadele tabi ki şart, daha duyarlı  olmalısınız. Bir insan size hakaretle yaklaşıyorsa siz sakinliğinizi koruya bilir onun seviyesine düşmemek için o ortamı terk ede bilirsiniz yada uygun bir ifadeyle kendi alanınızı koruya bilirsiniz. Öfkelenerek, kavga ederek boş bir savaş içine girmek yerine öncülünüzü empati kurmaya yöneltin.. Karşı insanın duyguları karma karışık iç dünyasında kendiyle savaşıyor olabilir . Unutmayalım ki savaştan bir galip çıkar, buda ilmine bilgisine kuvvetli insan olur..   Bilgili insan daha geniş bir çerçeveden bakar.  İyimser açık iyi niyetli insan daha duyarlı daha sempatik tir. Düşünün bir eve misafir gittiniz,ev sahibinin yüzü asık hiç gülmüyor o evde oturabilimiyiz? Kendimizi rahatsız hissederiz, kötü hissederiz değilmi?    Ve o ortamdan çıktınız anda o ev sahibini etrafımıza  kötülemek yerine olumlu düşünüp daha pozitif bir yaklaşım gerekmez mi? Vereceğiniz enerjiyi daha gerçekçi ve faydalı işlere yöneltmelisiniz. Öfkenizi değil alınganlığınızı değil doğru olan neyse onu yönlendirmelisiniz. Adaletsizlere, zalim olanlara yetim hakkı yiyenlere çalıp çarpanlara  vicdanı  yitirenlere onurlarını kaybeden insanlara karşı kendinizi savunma hakkına sahipsiniz.   Bütün mahsun insanlara destek vermeyi seçebilirsiniz ve savuna bilirsiniz. Kızgınlığımız organize olarak kanunen hak hukuk adalet içinde sesimizi duyura bilir ,sosyal haklarımızı koruyarak sesimizi topluma iyi empati düşünceyle birlik beraber içinde  her alanda duyurma yetkisine sahipsiniz. Bu güzel iyi niyetinizi doğru kullandınız anda  daha duyarlı emin adımlarla kalıcı izlenim bırakırsınız.

Sessiz insanların  hakkını , kendini savunamayanı koruyup kolluya bilirsiniz. Kötülüğe ortak olmayın,  olanlara da göz yummayın. Ateş elementini iyi yönünü iyi kullanın, negatif yönünü cımbızla çıkarın.   Bu şekilde olumlu kullanabilirsiniz. Hayatınızda muhteşem güzel açılımlarla bolluk bereket sağlık refah içinde yaşamınızı sürdüre bilirsiniz. Ufak küçük şeylere canınızı sıkmayın. Allah kuranı kerimde doğru ilim saf bir temizlik güzellikler güzel nimetler sunmuştur (Allah ) Kuranı kerimin tüm ayetlerinde insanı nefsiyle imtihan vermiştir, nefisiniz sizin imtihanınızdır. Nefsinizin kölesi değil efendisi olun.  Vicdanı olmayanlarla sabırla mücadele  edin (bakara )106. ayet: Biz, daha hayırlısını veya bir benzerini getirinceye (kadar) hiçbir ayeti neshetmez (hükmünü yürürlükten kaldırmaz) veya unutturmayız. Bilmez misin ki Allah, gerçekten her şeye gücü yetirendir.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , ,

HER KİM BU DUAYI 15 GÜN BOYUNCA 125 DEFA OKURSA

 

HER KİM BU DUAYI 15 GÜN BOYUNCA 125 DEFA OKURSA

HER KİM BU DUAYI 15 GÜN BOYUNCA 125 DEFA OKURSA

Allah-u Teala'ya canı gönülden inanan müminlerin, hem maddi hem de manevi sıkıntılarında dua ibadetine başvurmaları en güzel ibadettir.

Bugün aslan burcunda bir dolunayı yaşıyoruz.

Dualar zırhımız olsun.

Geleceğe karşı kaygılarımız, korkularımız, yaşadığımız zorluklar sıkıntılar, sağlık problemlerimiz, işimizdeki sıkıntıların giderilmesi, birlik beraberliğimizin artması, aile birliğimizin güçlenmesi, sevgi ve 

manevi enerjimizi Bakara Süresinin bel kemiği 

Ayetel Kürsi duasını 15 gün boyunca günde 125 defa okuyarak yükseltelim.

Ayetel Kürsi okuyanın yedi kalenin içine girmiş gibi muhafaza edileceği vurgulanmaktadır.

Dua zincirimizi başlatıyoruz.

Sevdiklerimizi de Ayetel Kürsi nin hikmetlerinden okuyanın yaşayacağı müjdelerden haberdar edelim.


AYET-EL KÜRSi OKUNUŞU

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

AYETEL KÜRSİ ANLAMI (MEALi}

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur.
O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.
Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

Bebeğinize İsim Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar Nelerdir?

Bebeğinize İsim Seçerken  Dikkat Etmeniz  Gereken Noktalar Nelerdir?


 Siz anne baba adayları çocuklarınız için  isim seçerken ismin güzelliğinden çok, çocuğunuzun geleceğinde yaşam sürecinde hayatına  olumlu açılar geliştiren isimleri seçmeniz önemlidir.

Bunun için çocuğun doğumu, ismindeki harflerin sayısal dizilimi, harflerin sayısı, ismin içindeki titreşimi   noktalı ve işaretli harflerin olmasına dikkat etmek gerekir. İsimlerde olan harfler karşısındaki gelecek harfler de önem taşımaktadır. İsimler hayata karşı tutumu, iş, aşk arkadaş aile dış etkilere karşı duruşunu ve sağlığına da etkileyebilir.

 Eğer isimimizde E, harfi fazlaysa, eklem ağrıları T, B, S,Ş, sindirim sistem hastalığı dolaşımı ile ilgili hastalıklar A,K İ P, harfi fazlaysa, boğaz yollarıyla ilgili hastalıklar çok oluyor. Y, R ,H , ve , L ,D ,Ğ , gibi öfkeli aceleci  sabırsız insanlar olurlar.

 İsminiz de T ,E ,M,İ,l, N, H, Ç, A , harfleri olan insanlar mutlu huzurlu şanslı talihleri açık  insanlar olurlar. 

 İsminde K,B ,A, R, ile REM, AC, CAN, CEM, RAM, heceleri olan insanlar para akışı sağlar, ticarette gücü çekerler.  

İsminde Ğ, Ü, Ş, U, D, Z, harfleri olanlar merhametli ,fedakar, sadık sevilen saygı dolu insanlar olurlar. İsminde V, F, Ö ,O  harfleri olanlar güçlü azimli içe dönük sabırlı çocuk ruhlu olurlar .

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

28 Ocak dolunayında okuyacağımız dua

28 Ocak dolunayında okuyacağımız dua


28 Ocak dolunayında okuyacağımız dua.

Duaya başlamadan önce ,gönülden inanarak güzellikler ve iyilikler için  niyet edin.

Kalpten bir şey dilediğimizde yaradan bunu mutlaka duyar ve ismimizin yanına not düşer.

21 gün boyunca 125 defa okunacak  dua.


La ilahe illellahül hayyül kayyum


Bismillahirrahmanirrahiym



La ilahe illellahül bakıd deymum

La ilahe illellahü vahdehu la şerike leh

La ilahe illellahül evvelül ahir

La ilahe illellahüz zahirul batın

La ilahe illellahül azizül cebbar

La ilahe illellahül hakimül ğaffar

La ilahe illellahüs semiy'ul basiyr

La ilahe illellahül latiyfül habir

La ilahe illellahül ğafuruş şekur

La ilahe illellahül vehhabül kadir

La ilahe illellahül halimül alim

La ilahe illellahül cevadül kerim

La ilahe illellahül berrur rahiym

La ilahe illellahül azizül hakiym

La ilahe illellahül hafidur rafiu

La ilahe illellahül hafiyzul muğniy

La ilahe illellahül kerimül mu'tıy

La ilahe illellahül kaimüz zekiyy

La ilahe illellahül aliyyül behiyy

La ilahe illellahüş şehidür rakıyb

La ilahe illellahül karibül mucib

La ilahe illellahül fettahul aliym

La ilahe illellahül vekiylür razzak

La ilahe illellahül mütekebbirul halık

La ilahe illellahül evvelü min aded

La ilahe illellahül bakıy bi ğayrı meded

La ilahe illellahül vedudül meciyd

La ilahe illellahül mübdiül müiyd

La ilahe illellahül fe'alü lima yürid

La ilahe illellahül melikül varis

La ilahe illellahül bakıl bais

La ilahe illellahül bariul musavvir

La ilahe illellahül latiyful müdebbir

La ilahe illellahüs seyyidüd deyyan

La ilahe illellahül hannanül mennan

La ilahe illellahü zül fadli vel ıhsan

La ilahe illellahül hadil kaviyy

La ilahe illellahü zül ahdil vefiyy

La ilahe illellahül hakkul mübin

La ilahe illellahüt tevvabül müiyn

La ilahe illellahül kebiru zül in'amı vel ıhsani vel celal

La ilahe illellahü zül kerami vel ifdal

La ilahe illellahül ferdüs samed

La ilahe illellahül leyse lehu sahibeten ve la veleda

La ilahe illellahül basitul bediy'u

La ilahe illellahü zül hisabis seriy'ı

La ilahe illellahül vasiu zül ihsan

La ilahe illellahüs selamül mü'min

La ilahe illellahül kefiylül müheymin

La ilahe illallahül hakimül kerim

La ilahe illellahü rabbüs semavati vel erdı ve rabbül arşil azıym

Ve sallellahü ala seyyidina ve nebiyyina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyn

 Bi rahmetike ya erhamer rahımiyn

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , ,

Kalbin radarı Kur'an dır!

Kalbin radarı Kur'an dır!



 Kalbin radarı Kur'an dır!

 Âl-i İmrân Suresi 190-191 . Ayet Tefsiri :  İste ne istersen iste, ama hayrına olacağını güzel gelişeceğini iyi ulaşabileceğini iste. Düşünün masal bir dünyada Alaaddin in sihirli lambasından bir cin çıkacak, dile benden ne dilersen  diyecek. İlk akla sizce ne gelir? Tahmin etmek okalar da zor değil dimi. Tabi ki dünyalık ev araba çok zengin olmak gibi şeyler.  Allah akıl ilim bilgelik sahibi insan olmayı hepimize nasip etsin.  Allah, isteyeni sever mükafatlandırır, bu dünya mükafatlarının karşılığını alma dünyası. Bu evrendeki her canlı en güzelini hak ediyor. İyilik güzellik şansı beraberinde getirsin. Bir düşünün her şey iyi olsa nasıl olurdu. Allah her iyilikte bir gölge yansıtmıştır , her kötülüğe de bir gölge yansıtmıştır.   Bu yüzden imtihanın gereği olarak insanlarda hem kötü hem iyi duygular yaratmıştır. İnsanlar genellikle akılları ve vicdanlarıyla  iyiyi kötüden ayırabilecek durumda olmalılar. Dolaysıyla karşı taraftan gelen  negatif bir söz veya bir davranış karşısında insanın kalbi  incinmez mi tabi ki incinir. Şöyle bir düşünün karşı taraf size  güzel bir söz veya davranışında pozitif bir yaklaşım sergilediğinde sizin de tavrınız pozitif olur.  İyilikle kötülük bir olmaz. Sen kötülüğü en güzel olan şeyle sav, yani affet bağışla, af etmek canınız yansa da kalbi rahatlatır.

 Allah size yapılanı unutmaz elbet ,er geç hak yerini bulur. Bazılarımız kendisine yapılanı asla af etmez içi içini kemirir. Bu insanın  iç yansımasını etkiler, pozitif insanlara karşı tutumu da negatif yönden olur. Bu hem iş alanınız da, hem aile aşk sağlık tüm bu alanlarda hayatınızda olumsuz açılar sergiler.

 Kendi korku tünelimizi bizler yaratır, bizler çıkış yolu ararız.  Yoldaki adresimiz adım adım kutsal kitabımız Kuranı Kerim , ilminiz bilginiz düşüncelerimiz bizdeki olan akım  pozitif iyi niyet samimiyet bağışlayıcı   bunu kabullenin. Bu düşünceyle negatif  insanı en güzel şekilde önle. O zaman bakarsın ki seninle arasında düşmanlık bulunan kimse, sanki sıcak bir dost oluvermiştir.

 Bakın ayetlerde ne anlatıyor (Fussilet, 41/34),

Allah’ın bir rahmet eseridir ki, sen onlara yumuşak davrandın. Eğer sen huysuz, katı kalpli birisi olsaydın, muhakkak onlar senin etrafından dağılıp giderlerdi.(Al-i İmran, 3/159),

(Ey Musa ve Harun!) Firavun’a gidin. Çünkü o azmıştır. Ona yumuşak söz söyleyin. Belki öğüt alır yahut korkar.” (Tâhâ, 20/43-44)

mealindeki ayetlerde insanın bu psikolojik donanımına işaret edilmiştir.

Güzel düşünce, karşı tarafı pozitif çizgiyi çeken bir çekime sahip olduğu gibi, insanın kendi iç aleminde de huzur  bulmasını ve hayattan muhteşem  lezzet almasını sağlar.  Şimdi gelelim kaderimize.

 Kaderi bir tek Allah değiştirir o istemese olmaz. Kaderin levh-i mahfuzda yazılması kazadır. Bir kimseye takdir edilen bela, kaza-i muallak ise, o kimsenin dua etmesi de takdir edilmişse, dua eder, kabul olunca belayı önler. Duanın belayı önlemesi de kaza ve kaderdendir. Şemsiye yağmura siper olduğu gibi, dua da belaya siper olur. Yani mümin kulların silahı duadır.  unutmayalım kaderimizde bizlerin geçmişteki yanlış yolları, yanlış seçimleri, üzen insanlar gereken dersi öğretti.

Yaşamımız ve ömrümüz boyunca   ders veriyor. Asla pes etmeyin asla şikayet etmeyin, bol bol dua ile ilminizi bilginizi geliştirin. Geleceğiniz ve  güzel adımlar atmanız için her şeyin iyi olması için  kalbini tara. 

Sağlıcakla huzurla kalın.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Şubat ve Mart ayları bizleri uyarıyor!

 
Şubat ve Mart ayları bizleri uyarıyor!


Şubat ve Mart ayları bizleri uyarıyor!


Şubat 1: Zihnimiz çok yoğun başlıyoruz   Aman aman dikkat diyor? Aklımız beynimiz bulanık olacağı bir ay bizleri bekliyor bitmedi daha nedir bu çilemiz nedir çektiğimiz demeyin. Allah sevdiği kulları sınar önemli olan kendinize güvenmek tüm zorluluklara karşı dirayetimizi güçlendirmektir .Her canlı her acıyı tartar sonunda mükafatını alır.

 25 şubata karşı dirayetli olup zamanı iyi değerlendirip düzeni iyi yönden kullanmalı. Bu süreci nasıl değerlendire bilirsiniz gelin bir göz atalım.

 Şubat ayının ilk haftası 1- pazartesi  

 Her işinizde iş hayatınızda toparlayıcı olun, yıkıcı kırıcı olmayın. Bir iş verenseniz iyimser olun, disiplin tarafınızdan birazcık ödün verin. Bir çalışansanız iş ortamınızda veriminizi gösterin, severek emek verin isteksiz olmayın aksi taktirde enerjiniz düşer bu size artı kazandırmaz eksi kazandırır.    Aksini düşünürsek odaklanmamız pek kolay olmayacak. Yani tembel tembel  etrafımızda bir izlenim bırakırız. 

 Şubat 15 : Sosyal medya yazışmalarına dikkat ? Fazla harcamalardan sakının, cüzdanınıza göre  hesap edin. Gereksiz harcamalarsan sakınıp, ayağınızı yogana doğru uzatın.  Bu dönem en azından elinizdekilerle yetinip fazla lükse kaçmayın.

 Şuba 25. Trafikte aman dikkat, sinir sistemini alt üst eden bir dönem.Lojistik işle uğraşanlar hassas kırılgan olanlar sizler çok dikkatli olun, dalgın olabilir ani sinir ani dalgınlık sizlere kaza getire bilir. Şubat ayında kazalara  bol bol maruz kalabiliriz. Sağlık sorunları yaşayabiliriz, kalp eklem tansiyon rahatsızlıkları olanlar şubat ayında sağlıklarına daha iyi önem versinler.

 Şubatın sonları ve  Mart ayının ilk günleri   çözüm odaklı olumlu bir süreç başlıyor diyebiliriz. Bu aile ve özel hayatımızda önemli bir adım değişim ve hayati kararlar alma dönemi. Emin olmadan adım atmayın, önce iyi düşünüp geleceğiniziz için çok iyi düşünüp adım atın.

 İyiliğiniz için, sizin hayrınıza gelişecek olum yönden karar verin, emin olmadan acele etmeyin derim.   Talepleriniz ne olursa olsun daha direkt ifade edebilirsiniz.

 Mart 15 : Anlık heveslerin peşine kapılma ve hızlı karar verme. Aksi taktirde her zorluğu  göğüslemeye hazır ol. Sorumlulukların farkına vararak bilinçli davran,   ama şunu belirtmek isterim ki hızlı giden her işte kaza vardır . Kapıldığımız heveslerimiz anlık saman alevi gibi parlar söner.

 Mart 23:  Egolarımızın ön planda ,gövde gücü ortaya çıkıyor. Alkış ve herkesten onay ihtiyacımızın artacağı bir süreç bizi bekliyor olacak. Göz kamaştırıcı bir ay her alanımızı duygularımızı doldurmak ve parlamak isteyeceğiz. Mart mars ayının etkisiyle  aile iş hayatında daha başarı ve her alanda sakin sabır inanç ilim araştırmacı şefkat içinde iç sesimiz.  Bu ay tuttuğumuzu koparacak, hedeflere doğru ve amaçlarımız ne olursa olsun inancımızla manevi enerjimizle Allah verdiği güçle iç sesimizle manevi duygularımızla kendi benliğimizi dağılmadan ulaşabileceğiz. Çalışmalarımızın karşılıklarını alabileceğiz bir ay.   Mart ayı sonu hayatın vermiş olduğu zorluluklara karşı sert ve katı duruşunu gölgelerde kalmamak gücümüzü kullanmak, yeri gelince kendi gölgemizden kaçmak  isteyeceğiz. Hayallerimizi ve hayal ettiğimiz bilinç altımızda yatan her güzelliğin bu dünyamızda şükrümüzün enerjisini alma duygusu bize daha tatlı geleceği ,iyi planlama gücünü hissettirecektir.  

Özetleyecek olursak Şubat ve Mart ayının uyarıları şunlar:

Akrabalarınıza dikkat ,iyi niyetinize dikkat. Sosyal iletişime  dikkat! Ve sağlımıza dikkat ! Araç trafikte dikkat! İş hayatınıza dikkat !

Özellikle Sosyal medya paylaşımlarınıza ve alacağınız eleştirilere dikkat! Duygularınızı anlatıyım derken  ortaya koydunuz izlenimlere dikkat yani duygularınızı  aşırıya kaçmaya dikkat!

İnancınızı taze, tedbirlerinizi güçlü ve kaygılarınızı uzak tutarak yaşayın.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Yaşımıza göre gezegenlerin etkileri nelerdir?

 

Yaşımıza göre gezegenlerin etkileri nelerdir


İSİMLERİN VE SOY İSİMLERİN ETKİSİ 

 Doğduğumuz andan itibaren ismimiz bize verilir ve ismimiz doğum haritamızla olumlu olumsuz etkisini alır ve bu tıpkı parmak izi  gibi bize özel olan etkileri vardır.

Bir nevi yaşam haritamızda ismimiz soy ismimiz hayat yolumuzu pusulamızı belirler. Bu harita üzerinden inceleme yaptığımda o kişinin yaşamında ileriye doğru tespitte bulunuyor, kişinin hem kişilik yapısı,  iş potansiyelleri,  finansal güçleri,  aile özel hayatı, sağlıksal yönde tespitler ve doğum haritasındaki gezegenlerin yerleşimi  yerleri, güçlü zayıf etkileşimleri, ruhen bedenen üzerinden etkileri görülmektedir. 

Bu gezegenler aslında yaşamlarımızın dönemlerini yönetirler ve o dönemin kalitesi hakkında bizlere muhteşem muazzam bilgiler verirler.

Bir ay enerjisinde doğduğumuzda; 

AY; ANNE İLE KURULAN BAĞ DEMEK

Doğduğumuz andan itibaren Ay'ın etkisi ile dünyaya geliriz, akrofonoloji tarafından batımızda   Ay; anne ile kurduğumuz içsel duygusal bağ kurulmaktadır. Ay  aile  duygusal bağ kurmamızı beslenmemizi ilkel dürtüler, bilinçaltı davranış şekillerine işaret eder.  Küçük yaşta bu etkiler başlamaktadır ,dolaysıyla yaşamımızı 0 – 4 -6-7-9-10-11-12- 13- yaş arasını ay yönetmektedir.

Bu yaştaki çocuklar özellikle saf enerji duygularıyla hareket etmektedir.

 İsimlerin ilk baş harfi -A B K L İ P B C S Ş E R Y G Ü Ö O H - soy isim olarak baktığımızda ilk baş harfi - D F T O M N Z Ğ R J İ I K Y E R H U Ü Ş S T A B - incelediğim de çok hassas  ve kırılgan . Çocuklukta aile içinde yaşanmış  travmalara bağlı kalırlar ve bilinç altında hiç gün yüzüne çıkmamak şartıyla izler belirir. Ortalama olgunluk yaşına varıldığında gün yüzüne çıkmaya başlar ve bilinç altını harekete geçirir .Adeta kendisiyle yüzleşir ders çıkardır.

Psikolojik  yönden kendini yorar ve kendini korumasız hisseder. Şimdi gelelim Ay'ın doğum haritanızdaki bulunduğu yere ve diğer gezegenlerle yüzleşme esnasında etkileşimlerine.

 25/23//30/35/ yaş  aralığını nasıl geçirdiğiniz veya geçireceğiniz, annenizin fiziksel-psikolojik durumu, sizin ilk gelişiminiz, nasıl bir ortamda büyümeye başladığınız hakkında bilgiler vermektedir.

Merkür etkisinde kalan yaş gurubu

29-23-40-20-24-35-45-19- yaş aralığını merkür yönetiyor.

Merkür ; bilme, öğrenme, eğitim, merak, araştırma, bulma, iletişim kurma şeklinde görülmektedir  Bu yaş aralığı tamda hayatta neler olup bitiyor, çevremizde ne gibi olaylar cereyan ediyor, ilk kelimelerin ağzımızdan çıktığı, ilk yeniden eğitime yönlenmek ve başladığımızda oldukça değerli bir zamanlara yenilenme dilimi. Zihinsel gelişimimiz üzerinde etklilidir, ilk kişisel yeteneklerinizi keşfettiğimiz zamandır. Doğum haritanızda MERKÜR'ün denk gelenler gezegenlerle etkileşimlerine  baktığımızda  bu sürecin nasıl kalitede geçtiği, ne gibi olayların cereyan ettiği, sayısal mı yoksa sosyal zeka ya mı sahip olunduğu, beceri ve yeteneklerin neler olduğu, fikirsel anlamda gelişim sürecinin nasıl ilerlediğini tespit etmek mümkündür..

Venüs etkisinde kalan  yaş gurubu  

20-19-29-28-22-32-38-45-48-40-ARASINI VENÜS YÖNETİYOR

Bu yaşa sahip olanlar her zorluğa karşı aşk ilişkilerinde gelgitler yaşarlar.

 Adeta yeniden aşkı sevgiyi ön planda tutarlar, çocukluğunda ve gençliğin vermiş olduğu heyecanı ileriki yaşa doğru taşırlar. Acı tatlı olumlu olumsuz imtihandan geçerler,

 Venüs den etkilen harfler;

 İsminizin ilk harfleri A- G- K- L- İ- M- N- Ü- H- K- E- Y       ve   soy isminizin ilk baş harfi  Y- R- D- A- O- Ö- V- J- F- Z- Ç- C- B- S -Ş- Ü- U  venüs yönetir. Şimdi gelelim Venüs etkisine.

 Venüs; zevk aldığımız, hoşlandığımız konular, aşk, ilişkiler, seks, zevk veren konular, cinsel eğilimler, cinsel organların gelişimi, cinsel yaşamı yaşamanın şekli, özel hayatımızın nasıl temeller üzerine kurulu olduğu, ilk aşkın kalitesi, ergenlik döneminin nasıl geçtiği hakkında bilgiler vermektedir. Venüs çarşamba, perşembe, cuma ,cumartesi,pazar günleri yukarda belirtiğim  harfler venüs ün enerjisinde kalır .

 Venüs'ün doğum haritanızda ki yeri ve diğer gezegenlerle etkileşimleri bu süreci nasıl geçirdiğiniz hakkında bilgiler vermektedir. Mutlu bir ergen yaştamıydınız ne gibi sınavlardan tıravmalardan çıktınız ? Mutlu huzurlu bir ergen miydiniz? Nasıl karakterlerden hoşlandınız?

Venüs geçmişte tamamlamadığınız duyguları harekete geçirir, bu yüzden Venüs etkisi olgun yaşta görüldüğü taktirde sorunlarla mücadele verebilir yada olumlu acılardan size destekliye bilir, yaşamınızı güzel huzura doğru kavuşturur  

23-41 -30-26-21-47-60-50-38-49-67-45-33- yaş aralığında Güneş

Bu yaş arasını ise güneş yönetmektedir.

Güneş  kimlikteki iç kariyer ve ego, kariyerin vermiş olduğu başlangıcı, anlatmaktadır .İş hayatınızdaki hedeflediğiniz  kariyer planlarınız başarıya ulaşacak mı ulaşmayacak mı diye tetikler.

Erkek kadın ilişkilerinde çelişkide kalanlar,  kendini olumlu yönden ispatlayacaktır.

Güneş enerjisindeki kişiler  kendini yeterince gösterebilecek mi yoksa yenilgiyemi  uğrayacak?  Güneş hem yakar hem ısıtır orta ılımı bulabilecekler mi?  Kişi karşısına çıkan sorunların karşısında  kendini nasıl ifade edecek.İşte doğum haritasından yola çıkarak isim analizleriyle yaptığım araştırmalar ile bu yaş aralığının nasıl bir kalitede geçeceği hakkında bilgileri sizlere aktarıyorum. 

Mars etkisinde kalan yaş gurubu

42-56 -55-57-50-49-40-44-53- 59-  orta yaş dönemini mars yönetiyor.

 MARS; mücadele, duygularda hassasiyet , kriz, savaşma, elde etme, sonuca ulaşma, hedefe varma, savunma gibi anlamları içermektedir. Mars'ın konumuna göre; kişi hayattan istediklerini alabiliyor mu, orta yaş krizi dönemi ile nasıl başa çıkabilecek ,yaşamdaki hedeflerine ulaşa bilir mi ,yoksa vazmı geçecek ,tüm gerçeklerle yüzleşmeye hazır mı?  Tüm varlığını güzelliklerini bunca zamana kadar kazandıklarını yani elindekileri koruyabilecek mi? Aile aşk evlilik sevgi dost iş tüm bu saydıklarımı yoksa kaybedecek mi ? gibi sorulara, yaşamın aslında tamda sizi zorladığı ve mücadele edilen dönemine işaret eder.  Bu mücadeleden kim  ne şekilde nasıl galip gelecek ve başa çıkacak?

 Mars'ı incelediğimde etkilenen harfler;

 İsminizin ilk baş harfi ve içinde A -K- L- İ- M- N- S -E- İ- I- Ü- Ö- O -U- T- R- Ğ- F- Ç- C ve soy  isminizin baş harfi - K -A- H -B- C- Z- S- Ş- P- B- Y- E- Ü  ise  mars'ın doğum haritanızda bulunduğu zaman ve diğer gezegenlerle etkileşimlere uğradığı zaman maddi ve manevi bizleri uyarıp her konuda bizlere cevap vermektedir..

Jüpiter etkisinde kalan yaş gurubu

57-59-58- 61-65- 68 -63-60-64- yaş arasını jüpiter yönetiyor.

 Özellikle 69 64-65- 59- 68 bu yaş arası olgunluk, sabır mertebesi inanç  dinginlik, bilgi bolluk, bereket, şans, büyüme, felsefe, sağduyu, inanç, saygınlık tüm bu saydıklarımı Jüpiter yönetir. Kişinin bu yaş aralığını nasıl bir kalitede geçireceği, bu yaşına kadar yaşamın ona sunduklarını ne derece öğrenebilmiş, neler kazanmış, saygın bir kişi mi, olgunlaşabilmiş mi, yaşama karşı nasıl bir düşünce ve inanç sistemi oluşturmuş bunları doğum haritasındaki Jüpiter'in konumu incelediğimizde, çok şanslı, olgunluğu dürüstlüğü güvenli ortam güvenli alan güven duygusuyla etkilenirler.

 İsmin baş harfleri-A- F- T -M- N -Z- D- J- P- Ğ- V ve soy isminin baş harfi Y- T- E- C- Ö- Ğ- U- Ü- Ç V- Y- E- R   Jüpiterin etkisinde olan harflerdir. 

Satürn etkisinde kalan yaş gurubu

Sonrasındaki yaş gruplarını  ise satürn yönetmektedir. Nasıl bir yaşlılık geçireceğiniz, yaşamınızın son döneminin nasıl geçeceği, ölüm ve şekli, nasıl bir yaşlı olacağınız, yaşlılık döneminizde sağlığınızın nasıl olacağı, çevreniz tarafından sevilip, sayılmak saygı görmek karşı tarafa hürmetle bakmak sevilmeyeceğiniz gibi soruların yanıtlarını vermektedir. Doğum haritanızdaki satürn  harfler sayılar gün ay saat etkisindedir.

 Sevgiyle sağlıkla kalın, isminize göre yaşayın.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

İsyan etme tevekkül et. Ruhu ferahlatmak ,sıkıntılardan kurtulmak için bu haftanın duaları

sıkıntılardan kurtulmak için bu haftanın duaları


İsyan etme tevekkül et.


 Sen sen ol kendinle ilgili bir düşün ve iç duygularınla birlikte kendini ara .Kendini bulduğun sürece bu evren sana bolluk bereket şansını uğurunu verir .

Kendini kaybettiğin sürece kapkaranlık duygularla yol pusulanı da kaybeder, aydınlığa doğru ulaşamazsın .Zaman zaman iç duygularında sıkıntılar problemler yaşayabilirsin.

 İsminin enerjisine biliyor musun? Bazen bu isimler hayatımızda gelgitler sıkıntılar problemler, üst üste gelen sebepli gel git ler yaşatabilir. Bazen de isimlerimizdeki bütün harfler evrende muhteşem titreşimler sağlar .Bazen de durağan bir enerji içerisine girebiliriz.

İşte o zaman hemen isyan etmeyeceksin. Tevekkülle boyun eğip yoluna huzur içerisinde devam edeceksin. Sonrasında nereden bileceksin ki hayatının daha güzel olmayacağını.

Bu yüzden hayat mucize ve enerjilerle bizlere muhteşem açılımlar sağlar. Her ismin birer titreşimi frekansı vardır. Bu evren bizlere bolluk bereketimizi şanımızı  şöhretimizi sağlığımızı huzuru vermektedir. İsimlerimiz de huzursuzluk tatsızlık güvensizlik gibi duygular olabilir . Bazen tıkanmalar da yaşayabiliriz. Allah bilmeden bizlere bu isimleri nasip etmez ve emin olun ki  Allah her ismin güzelliğini bedenimize ruhumuza vermiştir. İsimlerimizle imtihana zorluğa sıkıntılara maddi manevi temizlenmeye   nasip eden Allah'tır. Çünkü ismimizle mahşerde seslenilecektir. İsmimiz bizlerin kişilik kimliğidir. İsmimiz özümüzdür, ismimiz nefistir ve  ismindeki her harf sabretmek ,kazanmak demektir. İnsan ismini bilmiyorsa, özünü bilemez. Önemli olan ismimizdeki harflerin kuranı kerimde , ismi azam duasında o gizliliği vermiştir. İsmini güzel taşıyan, güzel huzurlu yaşar. Her zaman dua ile başlayalım, bedenimize huzur  sağlık isteyelim. İsmimizdeki zorlu harfleri harekete geçirelim, durağan enerjilerimizi canlandıralım. Ulaşmak istediğimiz her alanda şifa ile isteyelim, harflerin gücü kalbinizde saklı.  Öncelikle yaşanmışlıklarımız bizleri besliyor, geliştiriyor ve siz  iyi hareketlerde bulunursanız, bulunduğunuz yer cennete dönüştürürsünüz. Siz kötü amellerde hareketlerde bulunursanız, bulunduğunuz yeri cehennemede dönüştürürsünüz. Sen cennet bağını güçlü kuvvetli tutuğun sürece hiç bir şey olmaz. 

Bazılarımızın kendi içinde de çektiği azap neden acaba ? Cevabım   Kalbi fakir aklı zengin olan kaybetmiştir. Bir insan öz saygısını yitirmesin , o  zaman  utanç verici olur. Öz saygısı olmayanlar yalan söyler ve yapmacık davranırlar. Ruhi azap en büyük cehennemdir, ateştir, irindir, kandır, başkasının yüzüne bakamamaktır. Yani her kez ektiğini biçer ve unutmayalım ki insanlar böyle azaplar çekerler. Ama diğer taraftan büyük bir mutluluk, sevinç yaşarlar bu da cennet duygusudur. Bu anlamda şöyle söylüyoruz, cennet de cehennem de aslında bu dünyadadır.

 İsmimizde soyadımızda doğum haritamızda her anımız her saniyelerimiz saklı. İsmimizin harflerinde kaderimiz, yaşam alanımız, yaşadığımız ortam, eşimiz ailemiz  dostlarımız, tüm karakterimiz üzerinde etkisi vardır. Şimdi bu hafta okuyacağımız duaya odaklanalım ve sevdiklerimize iletelim.

Bir elin nesi var iki kalbin sesi var diyelim, ismimizle şifa bulalım.

 Ruhu ferahlatmak ,sıkıntılardan kurtulmak için bu haftanın duaları

İNŞİRAH SURESİ ARAPÇA OKUNUŞU

Bismillahirrahmânirrahîm.

Elem neşrah leke sadrek

Ve vada'na 'anke vizreke

Elleziy enkada zahreke

Ve refa'na leke zikreke

Feinne me'al'usri yüsren

İnne me'al'usri yüsren

Feiza ferağte fensab

Ve ila rabbike ferğab

 İNŞİRAH SURESİ TÜRKÇE ANLAMI

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.

Senin için bağrını açmadık mı?

İndirmedik mi senden o yükünü?

O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?

Senin şanını yüceltmedik mi?

Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık vardır şimdi haftanın esmaları 308 defa Ya Fettah Ya Rezzak c.c


100 defa Ya Aziz c.c

46 defa Ya Veliyy c.c

490 defa  Ya Mümit 19 Ya Vahid c.c

206 defa  Ya Cebbar c.c

1 Yasin-i Şerif

1 Vakıa Suresi

1 Fetih suresi 

Son olarak 3 ihlas ı suya okuyun. Niyet sizde isminizde saklı, isminizle isteyin isminizle niyetlerde bulunun ve suyu için.

 Bu hafta bu duaya odaklanın, sizlerde şifalanın. Önemli olan gönülden niyetlerle ,duanızda inanarak yapmaktır. Bu evren harflerin üstüne rakamların üstüne kurulmuştur, unutmayalımki Allah’ın meleklerinin de ismi vardır, ismiyle seslenilir bizlerde .Allahın yarattığı meliki kulları olarak ismimizle isteyelim.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır? Bölüm 2



Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır? Bölüm 2



 Toprak ve Toprak Elementinin Uyumu

Toprak grupları bilinmeyene atılmak yerine güvende kalmayı meyillidir. Her ikisi de beraberken birbirlerine saygı destek güven getirir.  Genelde hayat boyu sürecek bir beraberlik sürdürürler.

Bu ilişki güçlü bir şekilde bedensel olduğu için toprak toprağın cinsel birliği genelde doyurucudur ama biri değerinin duygusal ve bedensel ihtiyaçları hakkında konuşmaz, yani toprak bedensel işleri nadiren sorgular. Özellikle şubat, mart, nisan,mayıs aylarında  oğlak ve boğa, boğa ve başak birlikteliği olan kişiler özellikle bu tarihlerde her ikisinin duyguları ön planda olacaktır. Daha sakin daha tedbirli daha duyarlı iç duygularında birbirlerine vermiş olduğu pozitif enerji ile kendilerini daha güçlü kılabilirler. Aksi  düşünülürse fitnelik ve fesatlık iç dünyalarında sıkıntı ve ayrımcılıklar ve gizli saklı davranışlar varsa ilişkide çıkmaza sürüklenebilirler. 



Toprak ve Hava Elementinin Uyumu

Hava grubu toprağa verimli yapan tohumların taşınmasında önemlidir, ama toz oluşturabilir .

Toprak hava ilişkisi ateş su ilişkisi gibi zor olabilir. Toprak genelde havayı yüzeysel ve güvenilemesi zor bulur. Hava grubu da  toprağın tutucu ve gerçekçi yaklaşımıyla kendini boğulmuş hisseder. Bu nedenler yüzünden başlangıçta çekim azdır ama ilişki başlarsa hem verimli hem de süreklilik olabilir .Ocak ayı ve martın sonuna kadar toprak havayla bir ilişkiniz varsa özellikle daha sabırlı daha temkinli daha duyarlı daha pozitif yönden kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu süreci olumlu yönden atlattığınız sürece de daha kuvvetli geleceğe doğru adımlar atabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa kendinizi yoksun hissediyorsanız, bu ilişkide özellikle kopma noktalarına doğru gidiyorsanız  konuşarak bu durumu çözmeye çalışmalısınız.

Şubat ve mart aylarında ilişkilerinizde sıkıntılar üst üste gelebilir, üç ay sabrettiğiniz  sürece olumlu noktaya ulaşabilirsiniz. 


Hava ve Hava Elementinin Uyumu

 Hava ve hava grubu ilişkisi bir olanlar  ocak ayında  ilişkilerinde inişler ve çıkışlar, sıkıntı ve problemlerle sürekli yüzleşeceği bir ayın içerisinde olacaklar.  Bu ilişkinin eninde sonunda manevi  ve düşünsel olma olasılığı vardır.

Birinin haritasında daha fazla toprak ve su elementi varsa sorun çıkabilir ,çünkü bu ilişkinin hafif ve duygusal açıdan yetersiz olduğunu düşünebilir. Ocak ayında temkin sabır tevekkül etmeniz gereken bir ayın içerisindesiniz.


Su ve Su Elementinin Uyumu

Su ve su grubu ilişkisi olanlar, ocak ayında  duygu yoksunluğu ve duygusal uzaklık bir sorun olmaz ama gerçekte birbirlerine gösterdikleri aşırı duyarlılık ilişkiyi batıra bilir. İki su burcunun olaylara karşı aşırı duyarlı ve korkak olma eğilimleri sorun olabilir. Su  grubu zaman zaman kendisini duygusallıktan uzak tutmalıdır. İki duygusal ve duyarlı kişi birbirleriyle çatışabilirler. İçgüdüsel bakımdan ilişki kura bilseler bile sorunları aşmak yerine birbirlerine öfke kin nefretle bakabilirler .

Güzel olumlu ve sabırlı bir aydasınız, bu süreçte zarar görmeden incitmeden aşa bilmeniz çok önemlidir. Ocak  ayında bu guruplar öfkeye duyarsızlığa kapılmadan atmaları önemlidir.   Önce iç sesinize yönelmeniz ve kedi duygularınız gözden  geçirmeniz gereken 2 aylık bir süreçten geçiyorsunuz. 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır?


Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır?


 Ateş,Su,Hava,Toprak

Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır?

Ateş ve  Su Elementlerinin uyumu:

 Ateş ve Su gruplarının birlikteliği maddi veya manevi sıkıntı yaşar, huzursuz olurlar.

 Haklı haksız kim kendilerine sorarlar. Cinsel yönden ateş ön planda olur. Sonları çelişki sıkıntı yol ayrılığımı olur aman dikkat. İkisinden biri daha sakin olmalıdır.


Ateş ve Hava Elementlerinin uyumu:

Ateş ve hava grupları  iyi birliktelik kurarlar. Her ikisi de kötümserlikten hoşlanmaz. Toplumsal etkileşimi ,eğlenceyi ve yenilikleri severler. Hava ateşin davranışlarını onun coşkusunu ezmeden inceler. Hava grubu her şeye karşı daha duyarlıdır. Ateş sözlerden çok etkilenir. Hava grubu bu birliktelikte her zaman sakin temkinli mantıklı olmalıdır. Onları etkileyen aylar ocak, şubat, mart,nisan,haziran.Ateş grubu daha sabırsız, ani fevri çıkışları olabilen öfkeli yapıya sahip olduğu için ,haba grubu dengeyi kurabilmek için sabırlı ve sakin olması gerekiyor. Özellikle belirttiğim aylar içerisinde ilişkilerinde daha temkinli olmaları onların uyum içinde birlikteliklerini destekleyecektir.

Hava ve su Elementlerinin Uyumu:

Hava ve su  gruplarındaki isimler pozitif düşünceleri sayesinde duygusal yönden çok iyi anlaşırlar. Su grubu çok sabırlıdır, çok temiz kişiliğe sahip, pozitif düşünceleri   vardır. Birbirleriyle çok iyi anlaşırlar. Su grubu sabrıyla  hava grubuyla birbirlerini temsil eder, ömür boyu mutluluk içerisinde yaşarlar.  

Toprak ve Su Elementlerinin Uyumu: 

Toprak ve Su Elementlerinin birlikteliği çok telaşlıdırlar her şeyin bir an önce olup bitmesini isterler. Karşısındaki insana güvenmek isterler. Bu çiftler birbirlerini çok sever, ilişkilerini daha sağlam daha iyi oluşum içerisinde olması için her zorluğa, sıkıntıya karşı önlem almaları için  ''fatiha'' süresini okuya bilirler .

 Ateş ve Toprak  Elementlerinin Uyumu

Ateş ve Toprak  gruplarının birlikteliği fiziksel anlamlarda çatışan iki maddedir. Fazla toprak ateşi söndürür, fazla ateş ise toprağı kavurur. Ama ateş ve toprak birliği üzerinde biraz düşünürse o kadar da anlamsız değildir. Yargıları davranışları çok farklı olsa da ikisi de yeteneklerinden yararlanırlar. Olumsuz yönden ateşin şimdiki zamanı yaşama tercihi ve kısıtlamalara karşı kayıtsızlığı toprağın geleneksel bağlılığıyla çatışa bilir .Ateş ve toprağın karmasıyla birlikte zorluk ve sıkıntıların  aşması , daha temkinli daha pozitif yönden olumlu yönden çözümlere kavuşması, kadersel güzel değişimlere kavuşmaları için birbirlerini olumlu yönden desteklemek için olumsuz enerjilerden kurtulmak için Kenzü’l aşk duasını, inşirah suresini günde yedi kez sabah akşam okumaları iyi olur.

 Ateş ve Ateş Elementlerinin Uyumu

Ateş ve Ateş  kolay ve sık aşık olur ve çabuk bıkarlar. Aşktan yoksun bir hayat ateş grupları için iç karartıcı olur. Ateş  ve ateş birleşimi cinsel açıdan heyecan verici olabilir, çünkü ikisi de güçlü ve yaratıcı bir yaklaşımı paylaşırlar. Ani etkilenmeler de sonucunda kıskançlıklar, kuşkular ilişkiyi kırabilir incitebilir üzebilir ve sonucunda ayrılıklar söz konusu olabilir. Bu süreç içerisinde ateş ve ateş bir araya geldiğinde biri  daha duyarlı daha temkinli daha sessiz ve pozitif olursa bir birlerini destekleyebilirler.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , , , ,

2021 de ünlüleri neler bekliyor?


2021 de ünlüleri neler bekliyor?



2021 de ünlüleri neler bekliyor?

 Lerzan Mutlu 

1977 Şubat doğumlu  kova burcu olan Lerzan Mutlu’nun isminin incelediğimde oldukça dikkat edici  titreşimler görünüyor.

Bir bebek saflığında, her şey iki dudağının arasında. Kalbinden ne geçiyorsa dili de onu söyleyen biri. Gizli maneviyatı taşıyan güçlere sahip adeta. Dualar onun korunağı.

 2021 yılında  yüreğindeki muhteşem enerjisini tümüyle aktaracak.Ani verilen kararlarla hayatında olumlu açılar sergileyecektir.2021 yılında iş ve aşk konularıyla  oldukça şanslı görüyorum.

2021 ile 2022 yılları arasında titiz,güvenilir,sadık bir eşle istediği aşkı bulacak.Sinema yada dizi teklifleri gelebilir.Bu teklifleri pozitif olarak değerlendirecek. Yoğunluktan dolayı aşırı yorgunluk ve unutkanlık gibi sıkıntılar yaşayabilir.

Hayatındaki olumlu gelişmelerle çok mutlu olacak, uzun süre kendisinden söz ettirecek. 

Seren Serengil

 1971 Koç burcu. Doğum haritası maneviyat açılımını gösteriyor. Evren ve gezegenler pozitif destekliyor.  Seren Serengil'in daha önce  isminin analizini yaptığımda da enteresan enerjiler tespit etmiştim.

 2021 yılında hayatında yenilenen bir doğum haritası gördüm. Mucizelerle karşı karşıya kalacaktır. Fakat çevresindeki negatif kişilerle de sınava tutulacaktır. 2021 yılında evlilik haberini hepimizle paylaştı .

Haberi duyduğumda keşke  biraz daha sabırlı olsaydı diye düşündüm. Ben bu evlilik kararında aceleci davrandığını düşünüyorum. Bana göre bir süre daha arkadaş kalmaları daha doğru olurdu. Benim ön sezilerime göre 2022 yılı sonu nikah  daha olumlu açılar gösterebilir.

Kalbi çok temiz ve çok yapıcı bir karaktere sahip. Ne yazık ki bu iyi niyetini çok kullanan oluyor.

Hayatında hep isminin vermiş olduğu enerjiyi yansıtıyor. Kırmaz kırılır, incitmez incilir, ağlar üzülür çevresine asla yansıtmaz. Sever sevgisini sonuna kadar belli eder. Bu güne kadar özel ilişkileri  hep pamuk ipliğine bağlıydı.

Bundan sonrası için artık  yeter desin. Önce kendini sevsin, kendine değer versin kendine saygı duysun. İşte o zaman her şey yoluna girecektir. 2021 Seren Serengil için iç dünyasını sorgulama zamanı olacak.İyilikler güzeliklerle sağlıkla şifa yılı olsun. Her şeyin iyisini hak ediyor.

İvana Sert 

İvana Sert ismi gibi çok dikkat çekici .İsminin ve soy isminin vermiş olduğu enerjiler çok fazla. Sürekli şüpheci hali ve şüpheli bakış açısını değiştirmesi gerekir.

Etrafındaki insanlara sürekli akıl verirken kendine bunu yapmıyor.

 Kendisiyle hep çelişki içinde. 2021 yılında hayatında gizli saklı ne varsa yüzleşecektir.

 Ani kararlarla ülke değişimi yapacak.2021 yılında ayrıca süpriz bir evlilikle bizleri şaşırtabilir .

Sonunu hepimiz göreceğiz, kendisi için hayırlı olanı niyet etsin. Çünkü bu evlilik 2024’te yapması daha olumlu acılar sergiliye bilir.

Seda Sayan

Seda Sayan'ın doğum tarihi ve burcunun vermiş olduğu etkiler ile pozitif yönden kendini geliştiriyor.  Şunu belirtmek isterim ki  iyi ki  gerçek ismini değiştirmiş ve Seda Sayan olmuş.

 2021 de sağlıksal durumu çok ön planda olacaktır. Eklem kas ağrıları, kemik problemlerini yaşayacak.  2021’de yeni bir firma kuruluşu yeni bir iş atılımıyla  mağaza sektöründe ve TV ekranlarında kendini uzun süre konuşturacak. Buna bağlı olarak yurt dışı açılımlarıyla kendi iş sektörün de adından çokca söz ettirecek. 2021 de   gizli saklı ani bir birliktelikle gündeme gelecek.

Hayatında gelmiş geçmiş en güzel onu en mutlu eden bir ilişki içinde olacak. Aradığı huzuru saygıyı sevgiyi bu birliktelikle yaşadığına hepimiz şahit olacağız.

Selin Ciğerci

 Selin Ciğerci isminin, doğum tarihini ve burcunun vermiş olduğu frekanslar muhteşem açılımları göstermekte. Son derece de ılımlı pozitif bir enerjiye sahip.

2021yılı onun için çok zorlayıcı bir yıl olacak.. Evliliğindeki sıkıntılar sonucunda  ayrılık kararları vermek zorunda kalacak.  2023 yılına kadar sakin olup ani kararlardan kaçınıp sabırlı davranırsa evliliğini kurtarabilir. Eşi Gökhan içten içe kendinle arayış içindedir. Çok zor bir adam diyebilirim.

 Selin Ciğerci şirketiyle ilgili aldığı önemli kararlar sonucunda yurt dışı açılımları görünüyor. Markasıyla  ilgili muhteşem çıkışlar , reklamlar ve dizi sektöründe de kendisini  görebiliriz.







Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Ocak ayı enerjisini şubat ayına taşıyor


Ocak ayı  enerjisini şubat ayına taşıyor



 Ocak ayı  enerjisini şubat ayına taşımaktadır.

Şubat ayı ayrılık ayıdır, bu ayda bol bol dua etmemiz gerekiyor. Şubat ayında özellikle  öfke kin nefret fesat düşüncelerden uzak durmamız gerekiyor. Olumlu ılımlı düşünürsek, ilişkilerimizde ve işlerimizde Allah’ın sonsuz kudretine ulaşırız.

 Bu ayda bol bol salavat edelim, kendimizle iç dünyamızda barışık olalım. Mart ayının ilk 15 gününde de bol bol dua edelim. İç dünyamızla barışık ve geçmişe ait problemlerimiz varsa çözümlere odaklana biliriz. Mart ayı ilişkilerimizde özellikle sert tepkiler yaratabilir. Bu sert tepkilere karşı  aile ilişkileri aile içerisinde olumsuz enerjileri tamamen düzene kavuşturmak için, iç dünyanızda kendinizle barışık olmak, sakin ve pozitif yaklaşmanız gerekir.

Mart ayı  özellikle iş ve ticaret konularında   bolluk bereketi anlatan bir aydır. Mart ayında sağlığımız  konusunda daha dikkatli olmamız gerekiyor.  Mart ayının etkilenen elementi  özellikle su grupları (yengeç, akrep, balık )olacaktır .

 Mart ayinin etkisine giren harfler ise: J- L-N harfleri.

Özellikle ticari anlamda yeni girişimlerde daha dikkatli olmalılar.

S-L-K-D-N-O-I-D-K-U  bu harflerde özellikle ilişkilerinde daha dikkatli duyarlı sakin ve enerjileri pozitif olmaları gerekiyor. Aşırı öfke aşırı stres aşırı yorgunluk sağlıklarının da iş anlamlarında sıkıntılar yaşayabilirler, aman dikkat!

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU

2021 Ocak ayı karı koca ilişkilerini temsil ediyor.

 

2021 OCAK AYI


Ocak ayı karı koca ilişkilerini temsil ediyor.

İlişkilerimizi daha iyi gözden geçirmemiz gerekiyor. Ocak ayında, eşler arasında iletişimde düzelmeyen kocaman bir uçurum varsa  bu demek oluyor ki ayrılık zamanı gelmiştir.Bu ay ,ilişkileri tartıyor.  Pamuk ipliğiyle bağlı olan , zorla devam ettirilen beraberlikleri noktalandırıyor. Ocak ayı kadın ve erkeği temsil ediyor. Özellikle erkekler daha sağlam daha akıl melikeleri yerinde temkinli olmalıdır. Vereceğiniz her karar hem iş hem de manevi hayatınızı önemli ölçüde etkileyecektir. 

Dikkat! Gizli saklı ilişkiler,kaçamaklar bu ay gün yüzüne çıkabilir.

Ocak ayında doğan erkeklerde  hormonsal  cinsel duygular  üst düzeyde. Manevi yönden de kadınlar daha ön planda görülmektedir 

Ocak ayında doğanlar ''Alak suresini'' okusunlar derim .

Ocak ayında etkilenen elementler ateş : koç, aslan, yay ve  toprak elementleri: başak, boğa, oğlak.

 Bu ayda bu elementler maddi ve manevi sınavın içerisine girecekler. Yıl ortasına doğru daha olumlu  açılımlar var. Akıllı davranıp pozitif yönde hareket edenler bolluk ve bereketine odaklananlar şanslı olacaklardır.

Duygularında gel gitler yaşayanlar,gizli saklı iş çevirenler olumsuz enerjilerle hareket edenler problem ve sıkıntı yaşayabilirler.Bu kişiler kendi iç dünyalarına dönüp manevi duygularının arayışı içerisine girdiğinde daha sağlam daha temkinli daha duyarlı adımlar atarak en güzel yol seçimini yapabilirler.  Ocak ayında özellikle boğa başak oğlak maddi açılımda muhteşem enerjiler  içerisinde  iş konularında yeni fırsatlar yaratabilirler.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

13 Ocak’ta oğlak burcundaki yeni ay bizleri uyarıyor.

 

13 Ocak oğlak burcunda yeni ay


Hoş geldin yeniay  

Yeni ay ve dolunaylar bizleri her anlamda uyarıyor.

 2021 ilk yeni ayı 13 Ocak’ta gerçekleşecek, bizleri uyarıyor. İyi kötü arınma zamanını, iyileşme noktasını işaret ediyor. Rakam olarak bir göz atalım. 2021 in son rakamını göz önüne alalım ve 13 rakamın yanına ekleyelim .

131 rakamı oluyor.

  131= A'râf Suresi - 131 . Ayet 

Tefsiri :Onlara bir iyilik (bolluk, bereket) gelince "Bu bizim hakkımızdır" derler, eğer başlarına bir felâket gelirse bunu Mûsâ ve onunla beraber olanların uğursuzluğuna bağlarlardı. Bilesiniz ki başlarına gelenler Allah katındandır; fakat onların çoğu bunu bilmez. 

Ve dikkat edelim ve dikkatle okuyalım. Buradaki iyilikten (hasene) daha çok yağış, ürün bolluğu ve refah gibi maddî nimetler; kötülükten de (seyyie) kuraklık, kıtlık ve geçim sıkıntısı gibi maddî problemler anlaşılmıştır. Sizlerde bu ayeti sonuna kadar okuyun, o zaman benim  ne demek istediğimi anlarsınız .

 Yeniay; güneşin oğlak’ da olması bolluk bereket sağlık niyet sabır inanç akıl manevi bir arayışlarda olduğumuz bu süreci iyi olumlu sağduyulu azimli duruş sergilememizi istiyor. Uzun zamandan beri mücadele verip karşılığı beklentisiz sabırla beklemenin sonunda kazanacağımız sürece girdik diye bilirim.  Yeni ay aile kardeş anne baba yani aile içini temsil ediyor. Kardeşler arasında olumsuz ayrılıklar, uzun zamandır küskünlükler barışa yöneliyor. Haklı haklılığını ispat edecek, haksız  sucunu kabul edecek. Anne baba ayrımcılık etmeden, doğruyu yanlışı duygularıyla bulup iyi sonuçlar alacaktır. Aksi taktirde  büyük kavgalara büyük musibetlere aşılamayacak sonuca doğru gidebilecektir. Bu yeniay ocak 13 de oluşumu bizlerin sorumluluklarımızın farkındalığa varıp doğru adımlar atmamız için   hatırlatan bir yeni ay diye bilirim. Bu durumda  28 Ocağa kadar daha sabırlı, daha duyarlı sakin olumlu iyi kalple güler yüzle davranalım. Bazılarımız belki kırkın üzgün, yılların vermiş olduğu ağırlığı taşıyor ve yaşıyor. Sizler bu süreci biraz askıya almalı hatta o tozlu raflardan indirmeyin. Geçmişi bu süreçte ön plana getirmeyin. Büyük fırtınalar, kasırgalar aile içinde yaşana bilir. Siz siz olun kırıcı olmayın, yapıcı olun. Çünkü  Mart Şubat ayları bizlerin  daha yapıcı olmamızı öneriyor. Bu yeni ayda başladığınız her olumsuz davranış sizi sonrasında çok üzer, üzülürsünüz.

Bu yeni aya birde olumlu tarafından bakalım.

Yeni ayla birlikte  2021 /131 toplam rakamı bizlere ,yaratıcı tarafımızı üretken yanlarımızı ve kendimizi bir şekilde ifade etmek konusunda belirgin bir şekilde uyarıyor .Yeniden olgunlaşmamıza işaret ediyor. Daha net tabirle 1 rakama denk gelmesi , önemli başlangıç ve bitiş noktalarıdır. Bizler her yeniay içinde olumlu davranışlar olumlu başlangıçlar yaparsak, o yıl olumlu bereketli akışı sağlar. Tabi ki kötümser inat, fitne fesat ,kötümser düşünceyle değil  olumlu düşünerek olumlu davranışlarla. Bu süreçte her atılmış bir tohum bir adımdır ,bir tohum bir ferahtır, bir tohum yeniden büyümek arzularımıza yavaş yavaş emek vererek karşılığını almaktır.

Bilirsiniz ki  yeni ayda yapılan başlangıçlar dolunaylar da meyvelerini verir. Bu yeniayda çok güçlü, azimli atom karıncası gibi dinamik olmamız gerekiyor. Sizler isminizin en güzel olumlu tarafını keşfedin. Bazen yokluk bazen varlık içinde oluruz. Devamlı imtihanlara girer çıkarız. Hiç kimse aynı yerde asla kalmaz.

Hiç kimse kendini değersiz görmesin, bu yeniay büyümek gelişmek için bizleri rakam olarak destekliyor .Bir tek bu ay değil, her yeni ay oluşunda olumlu pozitif iyimser olarak bizlere yaklaşıyor. Bizlerse  olay çıkaran temalara doğru enerjimizi kullanıyor, var olan pozitif tarafımızı da eksiye düşürüyoruz .Sonrasında kendimizi bir hiç haline getirip, var olacak gelişebilecek yolumuzu kapatıyoruz. Gezegenler bizleri, ismimizi doğum haritamızı an an etkisine alıyor. Gelin bu gezegenlere bir dikkat edelim.

Oğlak Pluton’la birleşirken, öncü burçlarımızda ana temasta yer alan gezegenlerle büyük bir bakış kare açı oluşturmaktadır. Bu kare açı bizlere eylem gücü, mücadele, zihin çatışma ve motivasyon anlamına gelir. Ana karekter kare ise zorunlu olarak harekete geçmek ve müdahil olmakla ilgilidir. Bir diğer ana acıya baktığımızda hava elementi  terazi burcunda. Savaş gezegeni hayatımızı etkisine alan  Mars, Koç burcunda, Uranüs bizleri düşündürür ve Yengeç burcunda Jüpiter kötü yanlarımızı törpüler . Bu süreç içerisinde bir yandan güçlü olmak, bir tarafta rekabet ve düşmanlık duygusu besleyenler, diğer yandan vatan millet milli hassasiyetleri anlatan değerlerimiz.

Aynı zamanda sosyal medya da şaşırtıcı yenilenme getiren işaretler var. Bu işaretleri mayıs haziran temmuz aylarında göreceğiz. Gelelim önceliğimize oğlak burcundaki yeni ayın hangi anlamlara gelebileceğini inceleyelim.  Oğlak burcu, düzeni, sağlam duruş maddi manevi değerleri çalışkan azimli araştırmacı yetenekli becerikli örf ve adetlerine düşkün aile kardeş iç dünyasında barışıktır.

Gelelim dış etkilerine,devleti, içinde yeni sistem yönetimi kurumsal yapıları ve kontrolü adımları,dış devlet harekete geçirmeyi anlatıyor .

Oğlak’taki yeni ayın gücü ve baskıyı anlatan  bir gerçeği ortaya çıkarıyor.

 Pluton’un Merkür’le birleşiyor olması bu dönemde yani 2021 yeniden oluşumu simgeliyor.

Hatta yeni aydan hemen önce başlamıştı,2023 kadar bir bağlantı diye bilirim.

Devlet içinde yönetime ait konumlar ve konuların acil bir biçimde büyük bir  yapılanma,  hareketlilik  başlıyor. Sesiz sedasız adımlar anlatıyor. Ben buna kedi yürüyüşü derim.  Bu konuların içerisinde  istihbarat, gizli ajanlar televizyon sektörü, medya ve basına ait durumların da dikkat çekebileceği görülmektedir.  6 ay içinde başlandı, şimdi görüyoruz. Bu yeni ayla birlikte  yine bir dönem, gerek iş, gerekse özel hayatınızda daha hızlı ve mücadele içeren koşulların gündeme geldiğini görebiliriz. Bu dönemde iş hayatındaki konular, ilişkiler, aile denge gerektiren durumlar sizi daha dayanıklı ve kararlı olmaya hazırlıyor bir taraftan da  zorluyor olabilir. 

13 Ocak yeniay dönemine dikkat; daha istikrarlı, daha güvende ve ekonomi anlamda tutumlu olmakla ilişkili gelişmeleri bizlere işaret etmektedir. Böyle bir zaman içerisinde kendi konumuzu değerlendire bilmek bu zaman diliminde maddi konulara odaklanmak ve birikimlerimizi korumak  endişesiyle hareket etmemek için alanınızdan fazla dışarı çıkmamak, yani bütçenizi aşan  yatırımlara girmemek önemli.   Şunda belirtmek isterim ki; evrende hiç bir şey gizli kalmıyor. Mars Uranüs Merkür Jüpiter ve Satürn   karşıtlığı kontrolsüz, ani şekilde gelişen durumların oldukça güçlü bir çalkantı ve huzursuzluk yaratabileceğini anlatmakta bizlere. Terazi burcundaki Mars adalete, hukuka ait konuların büyük bir gerilim içerisinde olduğunu anlatıyor. Bu koşullarda özellikle 28 Ocak gününe kadar dikkat.Vicdanı rahat olan bu süreci olumlu yönden atlatacak, vicdanı rahatsız olanların vay hallerine. Yattığı yerde soğuk soğuk terler uykusuz geceler  yaşayacak. Bu durum 2023 yılına  kadar etkisi altına alacaktır.

Sevgiyle sağlıkla huzurla kalın ..

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

İsminizin baş harfinize göre karakter analizi S,Ş,T,U,Ü,V,Y,Z harfleri


İsminizin baş harfinize göre karakter analizi S,Ş,T,U,Ü,V,Y,Z harfleri


İsminizin baş harfinize göre karakter analizi S,Ş,T,U,Ü,V,Y,Z harfleri 

İsmi (S,Ş) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni hava yöneticisi Satürn. Güçlü üretken hayalci sevilen. Mücadeleden asla çekinmezler, üretken bir yapıya sahiptir. Sıcakkanlı ve enerjiktir. Yaptıkları işle ilgili tanınmak ve adından söz ettirmek isterler .Aşk hayatında aldatılmaktan korkarlar, duygusal oldukları için çabuk kanabilirler. Ani tepkiler vermekten kaçınmazlar.

İsmi (T) harfi ile başlayanlar;


Gezegeni su yöneticisi Neptün. Hayalperest tembel, yeni tanıdıkları insanlar tarafından soğuk gibi algılansalar da şefkatli ve esprili yönleri zamanla ortaya çıkar. Neptün gezegeni tarafından yönetildiği için hayal güçleri çok gelişmiştir. İlişkide güven verirler maneviyatları çok gelişmiştir hassas bir Karaktere sahiptirler.

İsmi (U,Ü) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni ateş yöneticisi Jüpiter. Temkinli ertelemeci ,şanslı. Jüpiter gezegeni tarafından yönetildiği için hayatlarının her alanında şanslıdır. İkili ilişkilerinde tutkulu ve aşk dolu olurlar. Kim ne derse desin her dayım kendi iç sezgilerine güvenirler. İş konusunda elinden geleni yaparlar fakat hedeflerine ulaşma konusunda sorun yaşarlar. Aile içinde uyumlu ve  sevecen bir bireydirler.

İsmi (V) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak yöneticisi Uranüs. Devrimci, asi farklı. Uranüs gezegeni tarafından yönetildiklerinden verdikleri karardan her an dönebilir ve bu durum etrafındaki insanlar tarafından tuhaf karşılanabilir. Düşüncelerini öne çıkarmaktan çekinmezler ve sosyal çevreleri geniştir. Baskı altında olmaktan nefret ederler, hayatın her köşesinde çözüm odaklıdırlar.

İsmi (Y) harfi ile başlayanlar;


Gezegeni hava güneş.  Yöneticisi Merkür, ateş değişken su Satürn. Gururlu, başına buyruk depresif. Kısıtlanmaya asla gelemezler ,gizemli bir yapıya sahiptir. Özellikle karşı cinsin dikkatini çekmek konusunda oldukça başarılı olurlar . Hafızaları kuvvetlidir, depresif yönleri gün içerisinde çok sık ortaya çıkar .Özellikle kadınlar, görsel olarak bakımlı ve gösterişli olurlar. Sağlıklı bir bünyeye sahiptir.

İsmi (Z) harfi ile başlayanlar;


Gezegeni toprak, yöneticisi Neptün . Araştırmacı, zeki, fedakar. Tutkulu ilişki yaşamaktan asla çekinmezler, ilişkide ne kadar acı çekse de vazgeçmezler. Maneviyatı çok gelişmiştir ve inançlıdır Neptün etkisinde oldukları için naif ve kibar bir yapıya sahip değiller. Hayal kurmayı çok severler. Sosyal çevresinde samimi ve güvenilir bir karakterdir. Daha önce belirttiğim gibi sadece baş harfi ile değil son harf ikinci isim ve doğum tarihinizle birlikte kişilik analizi yaptırmak hem daha detaylı cevap verecek hem de geleceğinizde sizi neler beklediğini ve hangi olay karşısında nasıl hareket etmeniz gerektiğini cevap verecektir. Biz sadece isminizin baş harfi ile size bildirdik, çünkü sadece isim analizlerinde en büyük etken baş harftir. İkinci isim ve soyadı ise önümüzdeki engelleri ya da fırsatları bize getiren küçük bir detaydır.


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

İsminizin baş harfinize göre karakter analizi E,F,G,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R harfleri




 Bu analiz ile nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu da bulabiliriz.

İsmi (E) harfi ile başlayanlar;

  Gezegenden aldığı etkisi hava- merkür . İletişimde duygusal  çok sevecen şevkatli anaç ve narin bir kişiliğe sahiptirler. Bu harf merkür ve ikizler Burcu’nun etkisinde çok fazla kaldığı için özgürlüğüne düşkündürler ama çabuk karar değiştirirler .İkili ilişkilerde sorumluluk sahibi olurlar, zor bir karekterleri olsa da her ortamda kendilerini kabul ettirirler. Doğal bakıcıdır, çocuklara yaşlılara hastalara bakar korur. Bir fırsatı yakalamak veya ilk adımı atmak konusunda eğer başkalarına yardım etme ihtimalleri yüksekse istediklerine kolayca ulaşırlar.  Negatif yanları içlerine kapanık olmaları ve kendilerini geçmişle yargılamalarıdır.İletişime acıktır.  Negatif yönden kişiliğe bürünürlerse kimseye güvenmez güvenilmez insanlar olurlar. Alaycı tarafları yüksek olur. Pozitif yönden düşünürlerse çok daha kolay yeni fırsatlar yakalayabilir olumlu açılımlar sağlayabilirler. Her zorluğun üstesinden gelebilirler .

İsmi (F) harfi ile başlayanlar;

Gezegenlerinin etkisi ateş ve güneştir .Bu kişiler patronluk yapmak ön planda olmak isterler.Her daldan kendilerini her konuda her alanda yetiştire bilirler .Sanat içerisinde yetenekli,sosyal çevresine düşkün karakterdir. Sakin hayat yaşamayı tercih ederler. Ruhunu dinlendirecek her şeye açıktır, yalandan nefret ederler ve yalan söylendiğini anladıkları an o insandan uzaklaşırlar. Otoriterdirler ve özellikle aşk konusunda yönlendirmeyi severler. Aşka sevgiye saygıya önem verirler, aile içerisinde sevilen sayılan kişidirlerdir. Verimlidirler ,büyüklere küçüklere saygıları sonsuz dur. İstediklerini alamadığı sürece içine kapanırlar olumsuz düşünürler ve ruhunda sıkıntılar yaşarlar. Bu durumda kendilerini geliştirmek içine kapanmamak çok önemlidir. Kendini sevmek kendine saygı duymak verimini almak için sabrının meyvesini beklemelidir.

İsmi (G-Ğ) harfi ile başlayanlar;

Gezegenin öncüsü su yöneticisi  Merkür . Oldukça titiz ve düzenlidirler. Numerolojik  değeri (7) yedi olup mistizm , ruhsallık ve dini deneyimler hayatında geniş yer tutar. Araştırmayı sever ve meraklı olurlar. İlişki konusunda detaycı evine düşkündür ve ev dekorasyonuna özen gösterir. Doğayı sever, hayatlarında hep uç noktalarda yaşarlar. Önlerine çıkan bütün zorluklara karşı dirençli mükemmeliyetçi ve titizdirler. Güçlüdürler ve hayatın zorluklarına direnen bir yapıya sahipdirler.   Negatif yanları özgüvensizliktir.

İsmi (H) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak  yöneticisi Satürn.  Parada garantici. İlişkilerine aşırı derecede bağlıdır bu konuda hiçbir şeyden taviz vermezler. Para odaklıdır ve kazanmak için elinden geleni yapar. Ek iş yapmak onlar için uygundur, aşırı disiplinli olmaları onları her konuda başarıya götürür. Sağlam karekterle adım atarlar. Negatif yanları kendi enerjilerini aşırı tüketmeleridir.


İsmi (I-İ) harfi ile başlayanlar;

Nötür yönetecisi Venüs. Duygusal sezgisel,sanatçı . Venüs gezegeni tarafından yönetildiği için aşk hayatlarında romantik sevecen ve sadık olurlar. İkili ilişkilerde yaşadıkları zorlukları hayatının tüm alanında yayacak kadar iniş ve çıkışlar yaşarlar. Merhametli olur ve adaletsizlikten hoşlanmazlar. Sezgileri kuvvetlidir. Negatif yönleri güvensizliktir. 

İsmi (J) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni hava yöneticisi Jüpiter. Parlak,kaprisli,şımarık. Enerjisi oldukça yüksektir ve girdikleri tüm ortamlarda dikkat çekerler. Jüpiter gezegeni tarafından yönetildiği için iyimser olur ve herkese yardım etmekten çekinmezler. Sanat alanında başarılı olur, resim yapmak ve oyunculuk onlar için uygundur. Oturmuş karekterleri vardır. Negatif yanları aşırı güvendir.

İsmi (K) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni su, yöneticisi plüton . İş alanında genellikle başarılı olurlar, özel hayatları ile ilgili pek konuşmazlar ve sırlarını ortaya dökülmesinden nefret ederler. Yüksek enerjilerini açığa çıkarmadıkları sürece rahatsız olur ve içine kapanık bir ruh haline bürünürler .Uç noktalarda fikirleri olur ,oldukça sağlıklı görüntüleri vardır. Negatif yanları kendilerine zaman ayırmak ve aşkı arka planda tutmalarıdır.

İsmi (L) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni güneş,yöneticisi venüs.Sanatçı bir ruha sahiptir oyunculuk, müzik, yazar, öğretmenlik alanında kendilerini gösterebilirlerse çok başarılı olurlar. venüsten beslendiği için sevgi şefkat her zaman hayatında olmak zorundadır. Sakar olabilirler, kalabalık ortamlarda kendisini göstermekten zevk alırlar. Negatif yanları benliklerine olan bağlılıklarıdır.

İsmi (M) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak, yöneticisi Ay. Ticari zeka manevi güç,anaç  numeroloji olarak baktığımızda rakamı /4/ İşlerinde çok başarılı olurlar, hedefledikleri her şeyi kazanırlar .Ay gezegeninden beslendiği için maneviyatları  oldukça yüksektir. Sağ duyusu yüksek, inandığı güvendiği kişilerle gideceği yapacağı işlerle yolunu belirler. Sevdiklerine sadıktırlar. Aşk hayatında duygusal bir yapıya sahiptirler aile içerisinde sözü geçen bir birey olmak isterler. Negatif yanları ani öfke ve ikili ilişkilerde güvensizlik duygusudur.

İsmi (N) harfi ile başlayanlar;

Yöneticisi merkür, gezegeni hava.Sağ duyulu utangaç .Merkür gezegeni tarafından yönetildiği için toplum kurallarını yerine getirmekte üslerine yoktur. Asi ruha sahip insanları sevmezler, yalancı zayıf insanları sevmezler .Güçlü insanları verimli insanları tercih ederler. İlişkide adaptasyon sorunu yaşayabilirler .İlk bakışta utangaç gibi görünseler de tanıdıkça espirili ve mizah duygusu gelişmiş eğlenceli bir karakter görürsünüz. Negatif yanları aşırı derecede kuşkucu araştırmacı ve ego olduğunda sürekli engellerle sorunlarla karşı karşıya kalabilirler. Oysa ulaşabileceği hedefler o kadar kolay olur ki sadece kuşkucu taraflarını törpü ederlerse daha olumlu daha başarılı daha güvenli hissederler. Manevi duygularını kullanabilirlerse hedeflerini en kolay yoldan ulaşabilirler.

İsmi (O,Ö) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni güneş yöneticisi ay.Azimli becerikli bencil.İlk bakışta bencil kendini beğenmiş ve insanlarla arasında duvar ören bir karakter gibi görünürler. Sabit fikirli olmaları bazen etrafındaki insanları tarafından itici olarak görünebilir. İnsanların devamlı onlarla ilgilenmelerinden hoşlanırlar. İlişkide baskın karakter olmak isterler. Aile içerisinde sözü geçen sürekli kendinden konuşulmasını isteyen kişilerdir. Negatif yanları bencillik taraflarıdır, oysaki daha sakin sabırlı temkinli tevekkülü güzel gider,pozitif yanlarını ön plana çıkarırlarsa bütün engellerini aşabilirler. İstedikleri tüm güzelliklere  zorlukların üstesinden gelebilecek güce sahiptirler. Sorumluluklarının farkına vardığı sürece hedeflerine ulaşabilirler.Sorumsuz davrandıkları zaman acı keder gözyaşı olumsuz engellerle sürekli karşılaşabilirler. Olumsuz taraftan bakıldığı zaman sürekli dert yanan sürekli kendi kendine ağlayıp ruhunu darlık veren kişilerdir, oysaki olumlu düşündükleri zaman daha kolay akış sağlıya bilirler içten içe kıskanç haset taraflarını törpülemeleri  önemlidir.

İsmi (P) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni su yöneticisi venüs. Kendinden emin. Herkese karşı mesafelidir ve gizemli olmayı tercih ederler. Toplum içinde dikkat çekmeyi severler, insanlar içinde söz sahibi olmak isterler. İkili ilişkilerinde sevgilisini de saygın ve güzel başarılı olanlardan seçerler. Kendilerinden her daim emindir ,işlerinde disiplinli ve başarılı olurlar.

İsmi (R) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak yöneticisi jüpiter. Meşgul ticari akıllı lider sert. İkili ilişkilerinde görsellikten çok konuma ve akla önem verirler. Öfkelerini kontrol etmekte zorlanırlar, çok çabuk sinirlenirler fakat çabuk geçer. Güçlü ve saygın ve çevrede olmaktan hoşlanırlar. Kaliteli yaşam sever ve bunu kendine amaç edinir. Karar vermekte zorlanır ve çabuk karar değişiştir.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

İsminizin baş harfinize göre karakter analizi-A,B,C,D harfleri


İsminizin baş harfi  karakterinizi ele veriyor!

İsminizin baş harfi karakterinizi ele veriyor!

 Bize verilen harflerin aslında hayatımızı olumlu ve olumsuz şekilde nasıl ve ne kadar etkilediğini harflerin analizini yaparak öğrenmemiz çok kolay.

Bu analiz ile nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu da bulabiliriz.

  İsmimizin baş harfim bu analiz için ne kadar önemli olsa da biten son harf  de o kadar önemlidir. Örneğin isminiz sesli harf ile başlayıp sesli harf ile bitiyorsa  (A E İ I O Ö U Ü ) enerjiniz oldukça yüksek ve kabiliyetli şanslı bir kişiliğiniz var demektir. İsminiz sessiz harf ile başlayıp ve sessiz harf

( B C D K M N)  ile bitiyorsa; çok durgun ağır hareket eden hiçbir zaman acele etmeyen ani karardan kaçınan bir karakter olduğunuzu göstermektedir .Kendinizi ifade ederken zorlana bilir, toplum içinde yer edinme konusunda kendi içinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu durum sadece  isminizin baş harfi ile ilgili değildir, bunu etkin ikinci isim ,doğum tarihinizin etkisi de çok büyüktür .

   R V Y Z S Ş Harfleri ile isimleri başlayanlar her daim yeni fikirlere açık hedeflediği noktalara ulaşmak adına başarılı, ortamlarda sevilen ve saygı duyulan karakterlerdir.

 Şimdi tek tek isimlerimizi incelemeye var mısınız?

İsmi (A)harfi ile başlayanlar

Yöneticisi hava ve mars. Lider mantıklı enerjisi çok yüksektirler. Genellikle sinirli, fevri çıkışları olan ve fikirlerinin karşı tarafta kabul görmemesine asla tahammül edemeyen karakterlerdir. Kendilerini  özen göstermeyi severler ve toplum içinde göz önünde olmaktan son derece mutlu olurlar. Eşlerine sadık, örnek ebeveyn olabilirler. Güçsüz oldukları durumlarda karşı tarafa bunu asla hissettirmezler.


 İsmi (B)harfi ile başlayanlar

 Su-Venüs sezgisel sakin, hassas narin ve duygusal bir karaktere sahip olurlar. Çok ağır hareket ederler fakat doğru adımlar atarlar. Altıncı hisleri oldukça yüksektir, düzeni severler .Hayatlarında ani iniş ve çıkışlar değişiklikler yaşamaktan hoşlanmazlar .Görselliğe önem verirler ve özellikle kadınlar işlerinde çok başarılı olurlar. Negatif yanları aşırı duygusal ve ani karar vermeleridir.

 İsimi ( C )harfi ile başlayanlar

Öncülüğü ateş ve merkür. Canlı aktif arkadaş çanlısı. Çok çalışıp gayret ederlerken, bazen de kolay pes eder sıkılır, hayatlarında köklü değişikliklerden asla kaçınmazlar. Asi ruhlu fakat çok heyecanlı,sevecen ve neşeli bir karakter sahip olurlar. Bir işe başlayıp yarım bıraktıkları çok sık görülür. Yardıma ihtiyaçları olduğunda çekinmeden yardım isteyebilirler. Her konuda mutlaka bilgileri vardır.

 İsmi ( D )harfi ile başlayanlar

Öncüsü toprak ay . Enerjisi çok yüksek insanlardır, oldukça zeki ve akıllı pratik olurlar. İnatçıdırlar ve istediklerini alana kadar uğraşırlar. İlişkileri konusunda pek başarılı olmazlar. Her konuda sabit fikirlidir ve kimse bu tavrını değiştirmez. Negatif yanları ise ön yargılı olmalarıdır.

Üstün güçlü olurlar. D harfi dengeyi temsil eder ,çok fazla yardımseverdir fakat her şeyden önce kendisi gelmektedir Ay’ın etkisinde olduğu için duygu değişikliği çok fazla yaşarlar. Sevgi dolu olur fakat aynı sevgiyi karşı taraftan da bekler, alamadığı anda sırtını dönebilir. Yardımseverlerdir aile kavramı onlar için çok önemlidir . D harfi çok güçlü enerjidir ve iş dünyası ile özdeşleşen önemli bir harftir. Negatif yanları aşırı duygusal olmalarıdır. Çok canlı bir hayal güçleri vardır, gerçekle hayali birbirine karıştırıp bazen yalan söyleme noktasına kayabilirler. Çift karekterlidirler. Hayatında üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar.

Harflerin devamı her gün blog sayfamıza eklenecektir.




Share:
YAZININ DEVAMINI OKU