, , , ,

13 Ocak’ta oğlak burcundaki yeni ay bizleri uyarıyor.

 

13 Ocak oğlak burcunda yeni ay


Hoş geldin yeniay  

Yeni ay ve dolunaylar bizleri her anlamda uyarıyor.

 2021 ilk yeni ayı 13 Ocak’ta gerçekleşecek, bizleri uyarıyor. İyi kötü arınma zamanını, iyileşme noktasını işaret ediyor. Rakam olarak bir göz atalım. 2021 in son rakamını göz önüne alalım ve 13 rakamın yanına ekleyelim .

131 rakamı oluyor.

  131= A'râf Suresi - 131 . Ayet 

Tefsiri :Onlara bir iyilik (bolluk, bereket) gelince "Bu bizim hakkımızdır" derler, eğer başlarına bir felâket gelirse bunu Mûsâ ve onunla beraber olanların uğursuzluğuna bağlarlardı. Bilesiniz ki başlarına gelenler Allah katındandır; fakat onların çoğu bunu bilmez. 

Ve dikkat edelim ve dikkatle okuyalım. Buradaki iyilikten (hasene) daha çok yağış, ürün bolluğu ve refah gibi maddî nimetler; kötülükten de (seyyie) kuraklık, kıtlık ve geçim sıkıntısı gibi maddî problemler anlaşılmıştır. Sizlerde bu ayeti sonuna kadar okuyun, o zaman benim  ne demek istediğimi anlarsınız .

 Yeniay; güneşin oğlak’ da olması bolluk bereket sağlık niyet sabır inanç akıl manevi bir arayışlarda olduğumuz bu süreci iyi olumlu sağduyulu azimli duruş sergilememizi istiyor. Uzun zamandan beri mücadele verip karşılığı beklentisiz sabırla beklemenin sonunda kazanacağımız sürece girdik diye bilirim.  Yeni ay aile kardeş anne baba yani aile içini temsil ediyor. Kardeşler arasında olumsuz ayrılıklar, uzun zamandır küskünlükler barışa yöneliyor. Haklı haklılığını ispat edecek, haksız  sucunu kabul edecek. Anne baba ayrımcılık etmeden, doğruyu yanlışı duygularıyla bulup iyi sonuçlar alacaktır. Aksi taktirde  büyük kavgalara büyük musibetlere aşılamayacak sonuca doğru gidebilecektir. Bu yeniay ocak 13 de oluşumu bizlerin sorumluluklarımızın farkındalığa varıp doğru adımlar atmamız için   hatırlatan bir yeni ay diye bilirim. Bu durumda  28 Ocağa kadar daha sabırlı, daha duyarlı sakin olumlu iyi kalple güler yüzle davranalım. Bazılarımız belki kırkın üzgün, yılların vermiş olduğu ağırlığı taşıyor ve yaşıyor. Sizler bu süreci biraz askıya almalı hatta o tozlu raflardan indirmeyin. Geçmişi bu süreçte ön plana getirmeyin. Büyük fırtınalar, kasırgalar aile içinde yaşana bilir. Siz siz olun kırıcı olmayın, yapıcı olun. Çünkü  Mart Şubat ayları bizlerin  daha yapıcı olmamızı öneriyor. Bu yeni ayda başladığınız her olumsuz davranış sizi sonrasında çok üzer, üzülürsünüz.

Bu yeni aya birde olumlu tarafından bakalım.

Yeni ayla birlikte  2021 /131 toplam rakamı bizlere ,yaratıcı tarafımızı üretken yanlarımızı ve kendimizi bir şekilde ifade etmek konusunda belirgin bir şekilde uyarıyor .Yeniden olgunlaşmamıza işaret ediyor. Daha net tabirle 1 rakama denk gelmesi , önemli başlangıç ve bitiş noktalarıdır. Bizler her yeniay içinde olumlu davranışlar olumlu başlangıçlar yaparsak, o yıl olumlu bereketli akışı sağlar. Tabi ki kötümser inat, fitne fesat ,kötümser düşünceyle değil  olumlu düşünerek olumlu davranışlarla. Bu süreçte her atılmış bir tohum bir adımdır ,bir tohum bir ferahtır, bir tohum yeniden büyümek arzularımıza yavaş yavaş emek vererek karşılığını almaktır.

Bilirsiniz ki  yeni ayda yapılan başlangıçlar dolunaylar da meyvelerini verir. Bu yeniayda çok güçlü, azimli atom karıncası gibi dinamik olmamız gerekiyor. Sizler isminizin en güzel olumlu tarafını keşfedin. Bazen yokluk bazen varlık içinde oluruz. Devamlı imtihanlara girer çıkarız. Hiç kimse aynı yerde asla kalmaz.

Hiç kimse kendini değersiz görmesin, bu yeniay büyümek gelişmek için bizleri rakam olarak destekliyor .Bir tek bu ay değil, her yeni ay oluşunda olumlu pozitif iyimser olarak bizlere yaklaşıyor. Bizlerse  olay çıkaran temalara doğru enerjimizi kullanıyor, var olan pozitif tarafımızı da eksiye düşürüyoruz .Sonrasında kendimizi bir hiç haline getirip, var olacak gelişebilecek yolumuzu kapatıyoruz. Gezegenler bizleri, ismimizi doğum haritamızı an an etkisine alıyor. Gelin bu gezegenlere bir dikkat edelim.

Oğlak Pluton’la birleşirken, öncü burçlarımızda ana temasta yer alan gezegenlerle büyük bir bakış kare açı oluşturmaktadır. Bu kare açı bizlere eylem gücü, mücadele, zihin çatışma ve motivasyon anlamına gelir. Ana karekter kare ise zorunlu olarak harekete geçmek ve müdahil olmakla ilgilidir. Bir diğer ana acıya baktığımızda hava elementi  terazi burcunda. Savaş gezegeni hayatımızı etkisine alan  Mars, Koç burcunda, Uranüs bizleri düşündürür ve Yengeç burcunda Jüpiter kötü yanlarımızı törpüler . Bu süreç içerisinde bir yandan güçlü olmak, bir tarafta rekabet ve düşmanlık duygusu besleyenler, diğer yandan vatan millet milli hassasiyetleri anlatan değerlerimiz.

Aynı zamanda sosyal medya da şaşırtıcı yenilenme getiren işaretler var. Bu işaretleri mayıs haziran temmuz aylarında göreceğiz. Gelelim önceliğimize oğlak burcundaki yeni ayın hangi anlamlara gelebileceğini inceleyelim.  Oğlak burcu, düzeni, sağlam duruş maddi manevi değerleri çalışkan azimli araştırmacı yetenekli becerikli örf ve adetlerine düşkün aile kardeş iç dünyasında barışıktır.

Gelelim dış etkilerine,devleti, içinde yeni sistem yönetimi kurumsal yapıları ve kontrolü adımları,dış devlet harekete geçirmeyi anlatıyor .

Oğlak’taki yeni ayın gücü ve baskıyı anlatan  bir gerçeği ortaya çıkarıyor.

 Pluton’un Merkür’le birleşiyor olması bu dönemde yani 2021 yeniden oluşumu simgeliyor.

Hatta yeni aydan hemen önce başlamıştı,2023 kadar bir bağlantı diye bilirim.

Devlet içinde yönetime ait konumlar ve konuların acil bir biçimde büyük bir  yapılanma,  hareketlilik  başlıyor. Sesiz sedasız adımlar anlatıyor. Ben buna kedi yürüyüşü derim.  Bu konuların içerisinde  istihbarat, gizli ajanlar televizyon sektörü, medya ve basına ait durumların da dikkat çekebileceği görülmektedir.  6 ay içinde başlandı, şimdi görüyoruz. Bu yeni ayla birlikte  yine bir dönem, gerek iş, gerekse özel hayatınızda daha hızlı ve mücadele içeren koşulların gündeme geldiğini görebiliriz. Bu dönemde iş hayatındaki konular, ilişkiler, aile denge gerektiren durumlar sizi daha dayanıklı ve kararlı olmaya hazırlıyor bir taraftan da  zorluyor olabilir. 

13 Ocak yeniay dönemine dikkat; daha istikrarlı, daha güvende ve ekonomi anlamda tutumlu olmakla ilişkili gelişmeleri bizlere işaret etmektedir. Böyle bir zaman içerisinde kendi konumuzu değerlendire bilmek bu zaman diliminde maddi konulara odaklanmak ve birikimlerimizi korumak  endişesiyle hareket etmemek için alanınızdan fazla dışarı çıkmamak, yani bütçenizi aşan  yatırımlara girmemek önemli.   Şunda belirtmek isterim ki; evrende hiç bir şey gizli kalmıyor. Mars Uranüs Merkür Jüpiter ve Satürn   karşıtlığı kontrolsüz, ani şekilde gelişen durumların oldukça güçlü bir çalkantı ve huzursuzluk yaratabileceğini anlatmakta bizlere. Terazi burcundaki Mars adalete, hukuka ait konuların büyük bir gerilim içerisinde olduğunu anlatıyor. Bu koşullarda özellikle 28 Ocak gününe kadar dikkat.Vicdanı rahat olan bu süreci olumlu yönden atlatacak, vicdanı rahatsız olanların vay hallerine. Yattığı yerde soğuk soğuk terler uykusuz geceler  yaşayacak. Bu durum 2023 yılına  kadar etkisi altına alacaktır.

Sevgiyle sağlıkla huzurla kalın ..

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: