, ,

Yaşımıza göre gezegenlerin etkileri nelerdir?

 

Yaşımıza göre gezegenlerin etkileri nelerdir


İSİMLERİN VE SOY İSİMLERİN ETKİSİ 

 Doğduğumuz andan itibaren ismimiz bize verilir ve ismimiz doğum haritamızla olumlu olumsuz etkisini alır ve bu tıpkı parmak izi  gibi bize özel olan etkileri vardır.

Bir nevi yaşam haritamızda ismimiz soy ismimiz hayat yolumuzu pusulamızı belirler. Bu harita üzerinden inceleme yaptığımda o kişinin yaşamında ileriye doğru tespitte bulunuyor, kişinin hem kişilik yapısı,  iş potansiyelleri,  finansal güçleri,  aile özel hayatı, sağlıksal yönde tespitler ve doğum haritasındaki gezegenlerin yerleşimi  yerleri, güçlü zayıf etkileşimleri, ruhen bedenen üzerinden etkileri görülmektedir. 

Bu gezegenler aslında yaşamlarımızın dönemlerini yönetirler ve o dönemin kalitesi hakkında bizlere muhteşem muazzam bilgiler verirler.

Bir ay enerjisinde doğduğumuzda; 

AY; ANNE İLE KURULAN BAĞ DEMEK

Doğduğumuz andan itibaren Ay'ın etkisi ile dünyaya geliriz, akrofonoloji tarafından batımızda   Ay; anne ile kurduğumuz içsel duygusal bağ kurulmaktadır. Ay  aile  duygusal bağ kurmamızı beslenmemizi ilkel dürtüler, bilinçaltı davranış şekillerine işaret eder.  Küçük yaşta bu etkiler başlamaktadır ,dolaysıyla yaşamımızı 0 – 4 -6-7-9-10-11-12- 13- yaş arasını ay yönetmektedir.

Bu yaştaki çocuklar özellikle saf enerji duygularıyla hareket etmektedir.

 İsimlerin ilk baş harfi -A B K L İ P B C S Ş E R Y G Ü Ö O H - soy isim olarak baktığımızda ilk baş harfi - D F T O M N Z Ğ R J İ I K Y E R H U Ü Ş S T A B - incelediğim de çok hassas  ve kırılgan . Çocuklukta aile içinde yaşanmış  travmalara bağlı kalırlar ve bilinç altında hiç gün yüzüne çıkmamak şartıyla izler belirir. Ortalama olgunluk yaşına varıldığında gün yüzüne çıkmaya başlar ve bilinç altını harekete geçirir .Adeta kendisiyle yüzleşir ders çıkardır.

Psikolojik  yönden kendini yorar ve kendini korumasız hisseder. Şimdi gelelim Ay'ın doğum haritanızdaki bulunduğu yere ve diğer gezegenlerle yüzleşme esnasında etkileşimlerine.

 25/23//30/35/ yaş  aralığını nasıl geçirdiğiniz veya geçireceğiniz, annenizin fiziksel-psikolojik durumu, sizin ilk gelişiminiz, nasıl bir ortamda büyümeye başladığınız hakkında bilgiler vermektedir.

Merkür etkisinde kalan yaş gurubu

29-23-40-20-24-35-45-19- yaş aralığını merkür yönetiyor.

Merkür ; bilme, öğrenme, eğitim, merak, araştırma, bulma, iletişim kurma şeklinde görülmektedir  Bu yaş aralığı tamda hayatta neler olup bitiyor, çevremizde ne gibi olaylar cereyan ediyor, ilk kelimelerin ağzımızdan çıktığı, ilk yeniden eğitime yönlenmek ve başladığımızda oldukça değerli bir zamanlara yenilenme dilimi. Zihinsel gelişimimiz üzerinde etklilidir, ilk kişisel yeteneklerinizi keşfettiğimiz zamandır. Doğum haritanızda MERKÜR'ün denk gelenler gezegenlerle etkileşimlerine  baktığımızda  bu sürecin nasıl kalitede geçtiği, ne gibi olayların cereyan ettiği, sayısal mı yoksa sosyal zeka ya mı sahip olunduğu, beceri ve yeteneklerin neler olduğu, fikirsel anlamda gelişim sürecinin nasıl ilerlediğini tespit etmek mümkündür..

Venüs etkisinde kalan  yaş gurubu  

20-19-29-28-22-32-38-45-48-40-ARASINI VENÜS YÖNETİYOR

Bu yaşa sahip olanlar her zorluğa karşı aşk ilişkilerinde gelgitler yaşarlar.

 Adeta yeniden aşkı sevgiyi ön planda tutarlar, çocukluğunda ve gençliğin vermiş olduğu heyecanı ileriki yaşa doğru taşırlar. Acı tatlı olumlu olumsuz imtihandan geçerler,

 Venüs den etkilen harfler;

 İsminizin ilk harfleri A- G- K- L- İ- M- N- Ü- H- K- E- Y       ve   soy isminizin ilk baş harfi  Y- R- D- A- O- Ö- V- J- F- Z- Ç- C- B- S -Ş- Ü- U  venüs yönetir. Şimdi gelelim Venüs etkisine.

 Venüs; zevk aldığımız, hoşlandığımız konular, aşk, ilişkiler, seks, zevk veren konular, cinsel eğilimler, cinsel organların gelişimi, cinsel yaşamı yaşamanın şekli, özel hayatımızın nasıl temeller üzerine kurulu olduğu, ilk aşkın kalitesi, ergenlik döneminin nasıl geçtiği hakkında bilgiler vermektedir. Venüs çarşamba, perşembe, cuma ,cumartesi,pazar günleri yukarda belirtiğim  harfler venüs ün enerjisinde kalır .

 Venüs'ün doğum haritanızda ki yeri ve diğer gezegenlerle etkileşimleri bu süreci nasıl geçirdiğiniz hakkında bilgiler vermektedir. Mutlu bir ergen yaştamıydınız ne gibi sınavlardan tıravmalardan çıktınız ? Mutlu huzurlu bir ergen miydiniz? Nasıl karakterlerden hoşlandınız?

Venüs geçmişte tamamlamadığınız duyguları harekete geçirir, bu yüzden Venüs etkisi olgun yaşta görüldüğü taktirde sorunlarla mücadele verebilir yada olumlu acılardan size destekliye bilir, yaşamınızı güzel huzura doğru kavuşturur  

23-41 -30-26-21-47-60-50-38-49-67-45-33- yaş aralığında Güneş

Bu yaş arasını ise güneş yönetmektedir.

Güneş  kimlikteki iç kariyer ve ego, kariyerin vermiş olduğu başlangıcı, anlatmaktadır .İş hayatınızdaki hedeflediğiniz  kariyer planlarınız başarıya ulaşacak mı ulaşmayacak mı diye tetikler.

Erkek kadın ilişkilerinde çelişkide kalanlar,  kendini olumlu yönden ispatlayacaktır.

Güneş enerjisindeki kişiler  kendini yeterince gösterebilecek mi yoksa yenilgiyemi  uğrayacak?  Güneş hem yakar hem ısıtır orta ılımı bulabilecekler mi?  Kişi karşısına çıkan sorunların karşısında  kendini nasıl ifade edecek.İşte doğum haritasından yola çıkarak isim analizleriyle yaptığım araştırmalar ile bu yaş aralığının nasıl bir kalitede geçeceği hakkında bilgileri sizlere aktarıyorum. 

Mars etkisinde kalan yaş gurubu

42-56 -55-57-50-49-40-44-53- 59-  orta yaş dönemini mars yönetiyor.

 MARS; mücadele, duygularda hassasiyet , kriz, savaşma, elde etme, sonuca ulaşma, hedefe varma, savunma gibi anlamları içermektedir. Mars'ın konumuna göre; kişi hayattan istediklerini alabiliyor mu, orta yaş krizi dönemi ile nasıl başa çıkabilecek ,yaşamdaki hedeflerine ulaşa bilir mi ,yoksa vazmı geçecek ,tüm gerçeklerle yüzleşmeye hazır mı?  Tüm varlığını güzelliklerini bunca zamana kadar kazandıklarını yani elindekileri koruyabilecek mi? Aile aşk evlilik sevgi dost iş tüm bu saydıklarımı yoksa kaybedecek mi ? gibi sorulara, yaşamın aslında tamda sizi zorladığı ve mücadele edilen dönemine işaret eder.  Bu mücadeleden kim  ne şekilde nasıl galip gelecek ve başa çıkacak?

 Mars'ı incelediğimde etkilenen harfler;

 İsminizin ilk baş harfi ve içinde A -K- L- İ- M- N- S -E- İ- I- Ü- Ö- O -U- T- R- Ğ- F- Ç- C ve soy  isminizin baş harfi - K -A- H -B- C- Z- S- Ş- P- B- Y- E- Ü  ise  mars'ın doğum haritanızda bulunduğu zaman ve diğer gezegenlerle etkileşimlere uğradığı zaman maddi ve manevi bizleri uyarıp her konuda bizlere cevap vermektedir..

Jüpiter etkisinde kalan yaş gurubu

57-59-58- 61-65- 68 -63-60-64- yaş arasını jüpiter yönetiyor.

 Özellikle 69 64-65- 59- 68 bu yaş arası olgunluk, sabır mertebesi inanç  dinginlik, bilgi bolluk, bereket, şans, büyüme, felsefe, sağduyu, inanç, saygınlık tüm bu saydıklarımı Jüpiter yönetir. Kişinin bu yaş aralığını nasıl bir kalitede geçireceği, bu yaşına kadar yaşamın ona sunduklarını ne derece öğrenebilmiş, neler kazanmış, saygın bir kişi mi, olgunlaşabilmiş mi, yaşama karşı nasıl bir düşünce ve inanç sistemi oluşturmuş bunları doğum haritasındaki Jüpiter'in konumu incelediğimizde, çok şanslı, olgunluğu dürüstlüğü güvenli ortam güvenli alan güven duygusuyla etkilenirler.

 İsmin baş harfleri-A- F- T -M- N -Z- D- J- P- Ğ- V ve soy isminin baş harfi Y- T- E- C- Ö- Ğ- U- Ü- Ç V- Y- E- R   Jüpiterin etkisinde olan harflerdir. 

Satürn etkisinde kalan yaş gurubu

Sonrasındaki yaş gruplarını  ise satürn yönetmektedir. Nasıl bir yaşlılık geçireceğiniz, yaşamınızın son döneminin nasıl geçeceği, ölüm ve şekli, nasıl bir yaşlı olacağınız, yaşlılık döneminizde sağlığınızın nasıl olacağı, çevreniz tarafından sevilip, sayılmak saygı görmek karşı tarafa hürmetle bakmak sevilmeyeceğiniz gibi soruların yanıtlarını vermektedir. Doğum haritanızdaki satürn  harfler sayılar gün ay saat etkisindedir.

 Sevgiyle sağlıkla kalın, isminize göre yaşayın.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder