2021 Ocak ayı karı koca ilişkilerini temsil ediyor.

 

2021 OCAK AYI


Ocak ayı karı koca ilişkilerini temsil ediyor.

İlişkilerimizi daha iyi gözden geçirmemiz gerekiyor. Ocak ayında, eşler arasında iletişimde düzelmeyen kocaman bir uçurum varsa  bu demek oluyor ki ayrılık zamanı gelmiştir.Bu ay ,ilişkileri tartıyor.  Pamuk ipliğiyle bağlı olan , zorla devam ettirilen beraberlikleri noktalandırıyor. Ocak ayı kadın ve erkeği temsil ediyor. Özellikle erkekler daha sağlam daha akıl melikeleri yerinde temkinli olmalıdır. Vereceğiniz her karar hem iş hem de manevi hayatınızı önemli ölçüde etkileyecektir. 

Dikkat! Gizli saklı ilişkiler,kaçamaklar bu ay gün yüzüne çıkabilir.

Ocak ayında doğan erkeklerde  hormonsal  cinsel duygular  üst düzeyde. Manevi yönden de kadınlar daha ön planda görülmektedir 

Ocak ayında doğanlar ''Alak suresini'' okusunlar derim .

Ocak ayında etkilenen elementler ateş : koç, aslan, yay ve  toprak elementleri: başak, boğa, oğlak.

 Bu ayda bu elementler maddi ve manevi sınavın içerisine girecekler. Yıl ortasına doğru daha olumlu  açılımlar var. Akıllı davranıp pozitif yönde hareket edenler bolluk ve bereketine odaklananlar şanslı olacaklardır.

Duygularında gel gitler yaşayanlar,gizli saklı iş çevirenler olumsuz enerjilerle hareket edenler problem ve sıkıntı yaşayabilirler.Bu kişiler kendi iç dünyalarına dönüp manevi duygularının arayışı içerisine girdiğinde daha sağlam daha temkinli daha duyarlı adımlar atarak en güzel yol seçimini yapabilirler.  Ocak ayında özellikle boğa başak oğlak maddi açılımda muhteşem enerjiler  içerisinde  iş konularında yeni fırsatlar yaratabilirler.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder