, , ,

Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır? Bölüm 2



Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır? Bölüm 2



 Toprak ve Toprak Elementinin Uyumu

Toprak grupları bilinmeyene atılmak yerine güvende kalmayı meyillidir. Her ikisi de beraberken birbirlerine saygı destek güven getirir.  Genelde hayat boyu sürecek bir beraberlik sürdürürler.

Bu ilişki güçlü bir şekilde bedensel olduğu için toprak toprağın cinsel birliği genelde doyurucudur ama biri değerinin duygusal ve bedensel ihtiyaçları hakkında konuşmaz, yani toprak bedensel işleri nadiren sorgular. Özellikle şubat, mart, nisan,mayıs aylarında  oğlak ve boğa, boğa ve başak birlikteliği olan kişiler özellikle bu tarihlerde her ikisinin duyguları ön planda olacaktır. Daha sakin daha tedbirli daha duyarlı iç duygularında birbirlerine vermiş olduğu pozitif enerji ile kendilerini daha güçlü kılabilirler. Aksi  düşünülürse fitnelik ve fesatlık iç dünyalarında sıkıntı ve ayrımcılıklar ve gizli saklı davranışlar varsa ilişkide çıkmaza sürüklenebilirler. 



Toprak ve Hava Elementinin Uyumu

Hava grubu toprağa verimli yapan tohumların taşınmasında önemlidir, ama toz oluşturabilir .

Toprak hava ilişkisi ateş su ilişkisi gibi zor olabilir. Toprak genelde havayı yüzeysel ve güvenilemesi zor bulur. Hava grubu da  toprağın tutucu ve gerçekçi yaklaşımıyla kendini boğulmuş hisseder. Bu nedenler yüzünden başlangıçta çekim azdır ama ilişki başlarsa hem verimli hem de süreklilik olabilir .Ocak ayı ve martın sonuna kadar toprak havayla bir ilişkiniz varsa özellikle daha sabırlı daha temkinli daha duyarlı daha pozitif yönden kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu süreci olumlu yönden atlattığınız sürece de daha kuvvetli geleceğe doğru adımlar atabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa kendinizi yoksun hissediyorsanız, bu ilişkide özellikle kopma noktalarına doğru gidiyorsanız  konuşarak bu durumu çözmeye çalışmalısınız.

Şubat ve mart aylarında ilişkilerinizde sıkıntılar üst üste gelebilir, üç ay sabrettiğiniz  sürece olumlu noktaya ulaşabilirsiniz. 


Hava ve Hava Elementinin Uyumu

 Hava ve hava grubu ilişkisi bir olanlar  ocak ayında  ilişkilerinde inişler ve çıkışlar, sıkıntı ve problemlerle sürekli yüzleşeceği bir ayın içerisinde olacaklar.  Bu ilişkinin eninde sonunda manevi  ve düşünsel olma olasılığı vardır.

Birinin haritasında daha fazla toprak ve su elementi varsa sorun çıkabilir ,çünkü bu ilişkinin hafif ve duygusal açıdan yetersiz olduğunu düşünebilir. Ocak ayında temkin sabır tevekkül etmeniz gereken bir ayın içerisindesiniz.


Su ve Su Elementinin Uyumu

Su ve su grubu ilişkisi olanlar, ocak ayında  duygu yoksunluğu ve duygusal uzaklık bir sorun olmaz ama gerçekte birbirlerine gösterdikleri aşırı duyarlılık ilişkiyi batıra bilir. İki su burcunun olaylara karşı aşırı duyarlı ve korkak olma eğilimleri sorun olabilir. Su  grubu zaman zaman kendisini duygusallıktan uzak tutmalıdır. İki duygusal ve duyarlı kişi birbirleriyle çatışabilirler. İçgüdüsel bakımdan ilişki kura bilseler bile sorunları aşmak yerine birbirlerine öfke kin nefretle bakabilirler .

Güzel olumlu ve sabırlı bir aydasınız, bu süreçte zarar görmeden incitmeden aşa bilmeniz çok önemlidir. Ocak  ayında bu guruplar öfkeye duyarsızlığa kapılmadan atmaları önemlidir.   Önce iç sesinize yönelmeniz ve kedi duygularınız gözden  geçirmeniz gereken 2 aylık bir süreçten geçiyorsunuz. 

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder