, , ,

İsminizin baş harfinize göre karakter analizi E,F,G,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R harfleri




 Bu analiz ile nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu da bulabiliriz.

İsmi (E) harfi ile başlayanlar;

  Gezegenden aldığı etkisi hava- merkür . İletişimde duygusal  çok sevecen şevkatli anaç ve narin bir kişiliğe sahiptirler. Bu harf merkür ve ikizler Burcu’nun etkisinde çok fazla kaldığı için özgürlüğüne düşkündürler ama çabuk karar değiştirirler .İkili ilişkilerde sorumluluk sahibi olurlar, zor bir karekterleri olsa da her ortamda kendilerini kabul ettirirler. Doğal bakıcıdır, çocuklara yaşlılara hastalara bakar korur. Bir fırsatı yakalamak veya ilk adımı atmak konusunda eğer başkalarına yardım etme ihtimalleri yüksekse istediklerine kolayca ulaşırlar.  Negatif yanları içlerine kapanık olmaları ve kendilerini geçmişle yargılamalarıdır.İletişime acıktır.  Negatif yönden kişiliğe bürünürlerse kimseye güvenmez güvenilmez insanlar olurlar. Alaycı tarafları yüksek olur. Pozitif yönden düşünürlerse çok daha kolay yeni fırsatlar yakalayabilir olumlu açılımlar sağlayabilirler. Her zorluğun üstesinden gelebilirler .

İsmi (F) harfi ile başlayanlar;

Gezegenlerinin etkisi ateş ve güneştir .Bu kişiler patronluk yapmak ön planda olmak isterler.Her daldan kendilerini her konuda her alanda yetiştire bilirler .Sanat içerisinde yetenekli,sosyal çevresine düşkün karakterdir. Sakin hayat yaşamayı tercih ederler. Ruhunu dinlendirecek her şeye açıktır, yalandan nefret ederler ve yalan söylendiğini anladıkları an o insandan uzaklaşırlar. Otoriterdirler ve özellikle aşk konusunda yönlendirmeyi severler. Aşka sevgiye saygıya önem verirler, aile içerisinde sevilen sayılan kişidirlerdir. Verimlidirler ,büyüklere küçüklere saygıları sonsuz dur. İstediklerini alamadığı sürece içine kapanırlar olumsuz düşünürler ve ruhunda sıkıntılar yaşarlar. Bu durumda kendilerini geliştirmek içine kapanmamak çok önemlidir. Kendini sevmek kendine saygı duymak verimini almak için sabrının meyvesini beklemelidir.

İsmi (G-Ğ) harfi ile başlayanlar;

Gezegenin öncüsü su yöneticisi  Merkür . Oldukça titiz ve düzenlidirler. Numerolojik  değeri (7) yedi olup mistizm , ruhsallık ve dini deneyimler hayatında geniş yer tutar. Araştırmayı sever ve meraklı olurlar. İlişki konusunda detaycı evine düşkündür ve ev dekorasyonuna özen gösterir. Doğayı sever, hayatlarında hep uç noktalarda yaşarlar. Önlerine çıkan bütün zorluklara karşı dirençli mükemmeliyetçi ve titizdirler. Güçlüdürler ve hayatın zorluklarına direnen bir yapıya sahipdirler.   Negatif yanları özgüvensizliktir.

İsmi (H) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak  yöneticisi Satürn.  Parada garantici. İlişkilerine aşırı derecede bağlıdır bu konuda hiçbir şeyden taviz vermezler. Para odaklıdır ve kazanmak için elinden geleni yapar. Ek iş yapmak onlar için uygundur, aşırı disiplinli olmaları onları her konuda başarıya götürür. Sağlam karekterle adım atarlar. Negatif yanları kendi enerjilerini aşırı tüketmeleridir.


İsmi (I-İ) harfi ile başlayanlar;

Nötür yönetecisi Venüs. Duygusal sezgisel,sanatçı . Venüs gezegeni tarafından yönetildiği için aşk hayatlarında romantik sevecen ve sadık olurlar. İkili ilişkilerde yaşadıkları zorlukları hayatının tüm alanında yayacak kadar iniş ve çıkışlar yaşarlar. Merhametli olur ve adaletsizlikten hoşlanmazlar. Sezgileri kuvvetlidir. Negatif yönleri güvensizliktir. 

İsmi (J) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni hava yöneticisi Jüpiter. Parlak,kaprisli,şımarık. Enerjisi oldukça yüksektir ve girdikleri tüm ortamlarda dikkat çekerler. Jüpiter gezegeni tarafından yönetildiği için iyimser olur ve herkese yardım etmekten çekinmezler. Sanat alanında başarılı olur, resim yapmak ve oyunculuk onlar için uygundur. Oturmuş karekterleri vardır. Negatif yanları aşırı güvendir.

İsmi (K) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni su, yöneticisi plüton . İş alanında genellikle başarılı olurlar, özel hayatları ile ilgili pek konuşmazlar ve sırlarını ortaya dökülmesinden nefret ederler. Yüksek enerjilerini açığa çıkarmadıkları sürece rahatsız olur ve içine kapanık bir ruh haline bürünürler .Uç noktalarda fikirleri olur ,oldukça sağlıklı görüntüleri vardır. Negatif yanları kendilerine zaman ayırmak ve aşkı arka planda tutmalarıdır.

İsmi (L) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni güneş,yöneticisi venüs.Sanatçı bir ruha sahiptir oyunculuk, müzik, yazar, öğretmenlik alanında kendilerini gösterebilirlerse çok başarılı olurlar. venüsten beslendiği için sevgi şefkat her zaman hayatında olmak zorundadır. Sakar olabilirler, kalabalık ortamlarda kendisini göstermekten zevk alırlar. Negatif yanları benliklerine olan bağlılıklarıdır.

İsmi (M) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak, yöneticisi Ay. Ticari zeka manevi güç,anaç  numeroloji olarak baktığımızda rakamı /4/ İşlerinde çok başarılı olurlar, hedefledikleri her şeyi kazanırlar .Ay gezegeninden beslendiği için maneviyatları  oldukça yüksektir. Sağ duyusu yüksek, inandığı güvendiği kişilerle gideceği yapacağı işlerle yolunu belirler. Sevdiklerine sadıktırlar. Aşk hayatında duygusal bir yapıya sahiptirler aile içerisinde sözü geçen bir birey olmak isterler. Negatif yanları ani öfke ve ikili ilişkilerde güvensizlik duygusudur.

İsmi (N) harfi ile başlayanlar;

Yöneticisi merkür, gezegeni hava.Sağ duyulu utangaç .Merkür gezegeni tarafından yönetildiği için toplum kurallarını yerine getirmekte üslerine yoktur. Asi ruha sahip insanları sevmezler, yalancı zayıf insanları sevmezler .Güçlü insanları verimli insanları tercih ederler. İlişkide adaptasyon sorunu yaşayabilirler .İlk bakışta utangaç gibi görünseler de tanıdıkça espirili ve mizah duygusu gelişmiş eğlenceli bir karakter görürsünüz. Negatif yanları aşırı derecede kuşkucu araştırmacı ve ego olduğunda sürekli engellerle sorunlarla karşı karşıya kalabilirler. Oysa ulaşabileceği hedefler o kadar kolay olur ki sadece kuşkucu taraflarını törpü ederlerse daha olumlu daha başarılı daha güvenli hissederler. Manevi duygularını kullanabilirlerse hedeflerini en kolay yoldan ulaşabilirler.

İsmi (O,Ö) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni güneş yöneticisi ay.Azimli becerikli bencil.İlk bakışta bencil kendini beğenmiş ve insanlarla arasında duvar ören bir karakter gibi görünürler. Sabit fikirli olmaları bazen etrafındaki insanları tarafından itici olarak görünebilir. İnsanların devamlı onlarla ilgilenmelerinden hoşlanırlar. İlişkide baskın karakter olmak isterler. Aile içerisinde sözü geçen sürekli kendinden konuşulmasını isteyen kişilerdir. Negatif yanları bencillik taraflarıdır, oysaki daha sakin sabırlı temkinli tevekkülü güzel gider,pozitif yanlarını ön plana çıkarırlarsa bütün engellerini aşabilirler. İstedikleri tüm güzelliklere  zorlukların üstesinden gelebilecek güce sahiptirler. Sorumluluklarının farkına vardığı sürece hedeflerine ulaşabilirler.Sorumsuz davrandıkları zaman acı keder gözyaşı olumsuz engellerle sürekli karşılaşabilirler. Olumsuz taraftan bakıldığı zaman sürekli dert yanan sürekli kendi kendine ağlayıp ruhunu darlık veren kişilerdir, oysaki olumlu düşündükleri zaman daha kolay akış sağlıya bilirler içten içe kıskanç haset taraflarını törpülemeleri  önemlidir.

İsmi (P) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni su yöneticisi venüs. Kendinden emin. Herkese karşı mesafelidir ve gizemli olmayı tercih ederler. Toplum içinde dikkat çekmeyi severler, insanlar içinde söz sahibi olmak isterler. İkili ilişkilerinde sevgilisini de saygın ve güzel başarılı olanlardan seçerler. Kendilerinden her daim emindir ,işlerinde disiplinli ve başarılı olurlar.

İsmi (R) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak yöneticisi jüpiter. Meşgul ticari akıllı lider sert. İkili ilişkilerinde görsellikten çok konuma ve akla önem verirler. Öfkelerini kontrol etmekte zorlanırlar, çok çabuk sinirlenirler fakat çabuk geçer. Güçlü ve saygın ve çevrede olmaktan hoşlanırlar. Kaliteli yaşam sever ve bunu kendine amaç edinir. Karar vermekte zorlanır ve çabuk karar değişiştir.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder