, , ,

İsyan etme tevekkül et. Ruhu ferahlatmak ,sıkıntılardan kurtulmak için bu haftanın duaları

sıkıntılardan kurtulmak için bu haftanın duaları


İsyan etme tevekkül et.


 Sen sen ol kendinle ilgili bir düşün ve iç duygularınla birlikte kendini ara .Kendini bulduğun sürece bu evren sana bolluk bereket şansını uğurunu verir .

Kendini kaybettiğin sürece kapkaranlık duygularla yol pusulanı da kaybeder, aydınlığa doğru ulaşamazsın .Zaman zaman iç duygularında sıkıntılar problemler yaşayabilirsin.

 İsminin enerjisine biliyor musun? Bazen bu isimler hayatımızda gelgitler sıkıntılar problemler, üst üste gelen sebepli gel git ler yaşatabilir. Bazen de isimlerimizdeki bütün harfler evrende muhteşem titreşimler sağlar .Bazen de durağan bir enerji içerisine girebiliriz.

İşte o zaman hemen isyan etmeyeceksin. Tevekkülle boyun eğip yoluna huzur içerisinde devam edeceksin. Sonrasında nereden bileceksin ki hayatının daha güzel olmayacağını.

Bu yüzden hayat mucize ve enerjilerle bizlere muhteşem açılımlar sağlar. Her ismin birer titreşimi frekansı vardır. Bu evren bizlere bolluk bereketimizi şanımızı  şöhretimizi sağlığımızı huzuru vermektedir. İsimlerimiz de huzursuzluk tatsızlık güvensizlik gibi duygular olabilir . Bazen tıkanmalar da yaşayabiliriz. Allah bilmeden bizlere bu isimleri nasip etmez ve emin olun ki  Allah her ismin güzelliğini bedenimize ruhumuza vermiştir. İsimlerimizle imtihana zorluğa sıkıntılara maddi manevi temizlenmeye   nasip eden Allah'tır. Çünkü ismimizle mahşerde seslenilecektir. İsmimiz bizlerin kişilik kimliğidir. İsmimiz özümüzdür, ismimiz nefistir ve  ismindeki her harf sabretmek ,kazanmak demektir. İnsan ismini bilmiyorsa, özünü bilemez. Önemli olan ismimizdeki harflerin kuranı kerimde , ismi azam duasında o gizliliği vermiştir. İsmini güzel taşıyan, güzel huzurlu yaşar. Her zaman dua ile başlayalım, bedenimize huzur  sağlık isteyelim. İsmimizdeki zorlu harfleri harekete geçirelim, durağan enerjilerimizi canlandıralım. Ulaşmak istediğimiz her alanda şifa ile isteyelim, harflerin gücü kalbinizde saklı.  Öncelikle yaşanmışlıklarımız bizleri besliyor, geliştiriyor ve siz  iyi hareketlerde bulunursanız, bulunduğunuz yer cennete dönüştürürsünüz. Siz kötü amellerde hareketlerde bulunursanız, bulunduğunuz yeri cehennemede dönüştürürsünüz. Sen cennet bağını güçlü kuvvetli tutuğun sürece hiç bir şey olmaz. 

Bazılarımızın kendi içinde de çektiği azap neden acaba ? Cevabım   Kalbi fakir aklı zengin olan kaybetmiştir. Bir insan öz saygısını yitirmesin , o  zaman  utanç verici olur. Öz saygısı olmayanlar yalan söyler ve yapmacık davranırlar. Ruhi azap en büyük cehennemdir, ateştir, irindir, kandır, başkasının yüzüne bakamamaktır. Yani her kez ektiğini biçer ve unutmayalım ki insanlar böyle azaplar çekerler. Ama diğer taraftan büyük bir mutluluk, sevinç yaşarlar bu da cennet duygusudur. Bu anlamda şöyle söylüyoruz, cennet de cehennem de aslında bu dünyadadır.

 İsmimizde soyadımızda doğum haritamızda her anımız her saniyelerimiz saklı. İsmimizin harflerinde kaderimiz, yaşam alanımız, yaşadığımız ortam, eşimiz ailemiz  dostlarımız, tüm karakterimiz üzerinde etkisi vardır. Şimdi bu hafta okuyacağımız duaya odaklanalım ve sevdiklerimize iletelim.

Bir elin nesi var iki kalbin sesi var diyelim, ismimizle şifa bulalım.

 Ruhu ferahlatmak ,sıkıntılardan kurtulmak için bu haftanın duaları

İNŞİRAH SURESİ ARAPÇA OKUNUŞU

Bismillahirrahmânirrahîm.

Elem neşrah leke sadrek

Ve vada'na 'anke vizreke

Elleziy enkada zahreke

Ve refa'na leke zikreke

Feinne me'al'usri yüsren

İnne me'al'usri yüsren

Feiza ferağte fensab

Ve ila rabbike ferğab

 İNŞİRAH SURESİ TÜRKÇE ANLAMI

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.

Senin için bağrını açmadık mı?

İndirmedik mi senden o yükünü?

O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?

Senin şanını yüceltmedik mi?

Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık vardır şimdi haftanın esmaları 308 defa Ya Fettah Ya Rezzak c.c


100 defa Ya Aziz c.c

46 defa Ya Veliyy c.c

490 defa  Ya Mümit 19 Ya Vahid c.c

206 defa  Ya Cebbar c.c

1 Yasin-i Şerif

1 Vakıa Suresi

1 Fetih suresi 

Son olarak 3 ihlas ı suya okuyun. Niyet sizde isminizde saklı, isminizle isteyin isminizle niyetlerde bulunun ve suyu için.

 Bu hafta bu duaya odaklanın, sizlerde şifalanın. Önemli olan gönülden niyetlerle ,duanızda inanarak yapmaktır. Bu evren harflerin üstüne rakamların üstüne kurulmuştur, unutmayalımki Allah’ın meleklerinin de ismi vardır, ismiyle seslenilir bizlerde .Allahın yarattığı meliki kulları olarak ismimizle isteyelim.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder