, ,

Şubat ve Mart ayları bizleri uyarıyor!

 
Şubat ve Mart ayları bizleri uyarıyor!


Şubat ve Mart ayları bizleri uyarıyor!


Şubat 1: Zihnimiz çok yoğun başlıyoruz   Aman aman dikkat diyor? Aklımız beynimiz bulanık olacağı bir ay bizleri bekliyor bitmedi daha nedir bu çilemiz nedir çektiğimiz demeyin. Allah sevdiği kulları sınar önemli olan kendinize güvenmek tüm zorluluklara karşı dirayetimizi güçlendirmektir .Her canlı her acıyı tartar sonunda mükafatını alır.

 25 şubata karşı dirayetli olup zamanı iyi değerlendirip düzeni iyi yönden kullanmalı. Bu süreci nasıl değerlendire bilirsiniz gelin bir göz atalım.

 Şubat ayının ilk haftası 1- pazartesi  

 Her işinizde iş hayatınızda toparlayıcı olun, yıkıcı kırıcı olmayın. Bir iş verenseniz iyimser olun, disiplin tarafınızdan birazcık ödün verin. Bir çalışansanız iş ortamınızda veriminizi gösterin, severek emek verin isteksiz olmayın aksi taktirde enerjiniz düşer bu size artı kazandırmaz eksi kazandırır.    Aksini düşünürsek odaklanmamız pek kolay olmayacak. Yani tembel tembel  etrafımızda bir izlenim bırakırız. 

 Şubat 15 : Sosyal medya yazışmalarına dikkat ? Fazla harcamalardan sakının, cüzdanınıza göre  hesap edin. Gereksiz harcamalarsan sakınıp, ayağınızı yogana doğru uzatın.  Bu dönem en azından elinizdekilerle yetinip fazla lükse kaçmayın.

 Şuba 25. Trafikte aman dikkat, sinir sistemini alt üst eden bir dönem.Lojistik işle uğraşanlar hassas kırılgan olanlar sizler çok dikkatli olun, dalgın olabilir ani sinir ani dalgınlık sizlere kaza getire bilir. Şubat ayında kazalara  bol bol maruz kalabiliriz. Sağlık sorunları yaşayabiliriz, kalp eklem tansiyon rahatsızlıkları olanlar şubat ayında sağlıklarına daha iyi önem versinler.

 Şubatın sonları ve  Mart ayının ilk günleri   çözüm odaklı olumlu bir süreç başlıyor diyebiliriz. Bu aile ve özel hayatımızda önemli bir adım değişim ve hayati kararlar alma dönemi. Emin olmadan adım atmayın, önce iyi düşünüp geleceğiniziz için çok iyi düşünüp adım atın.

 İyiliğiniz için, sizin hayrınıza gelişecek olum yönden karar verin, emin olmadan acele etmeyin derim.   Talepleriniz ne olursa olsun daha direkt ifade edebilirsiniz.

 Mart 15 : Anlık heveslerin peşine kapılma ve hızlı karar verme. Aksi taktirde her zorluğu  göğüslemeye hazır ol. Sorumlulukların farkına vararak bilinçli davran,   ama şunu belirtmek isterim ki hızlı giden her işte kaza vardır . Kapıldığımız heveslerimiz anlık saman alevi gibi parlar söner.

 Mart 23:  Egolarımızın ön planda ,gövde gücü ortaya çıkıyor. Alkış ve herkesten onay ihtiyacımızın artacağı bir süreç bizi bekliyor olacak. Göz kamaştırıcı bir ay her alanımızı duygularımızı doldurmak ve parlamak isteyeceğiz. Mart mars ayının etkisiyle  aile iş hayatında daha başarı ve her alanda sakin sabır inanç ilim araştırmacı şefkat içinde iç sesimiz.  Bu ay tuttuğumuzu koparacak, hedeflere doğru ve amaçlarımız ne olursa olsun inancımızla manevi enerjimizle Allah verdiği güçle iç sesimizle manevi duygularımızla kendi benliğimizi dağılmadan ulaşabileceğiz. Çalışmalarımızın karşılıklarını alabileceğiz bir ay.   Mart ayı sonu hayatın vermiş olduğu zorluluklara karşı sert ve katı duruşunu gölgelerde kalmamak gücümüzü kullanmak, yeri gelince kendi gölgemizden kaçmak  isteyeceğiz. Hayallerimizi ve hayal ettiğimiz bilinç altımızda yatan her güzelliğin bu dünyamızda şükrümüzün enerjisini alma duygusu bize daha tatlı geleceği ,iyi planlama gücünü hissettirecektir.  

Özetleyecek olursak Şubat ve Mart ayının uyarıları şunlar:

Akrabalarınıza dikkat ,iyi niyetinize dikkat. Sosyal iletişime  dikkat! Ve sağlımıza dikkat ! Araç trafikte dikkat! İş hayatınıza dikkat !

Özellikle Sosyal medya paylaşımlarınıza ve alacağınız eleştirilere dikkat! Duygularınızı anlatıyım derken  ortaya koydunuz izlenimlere dikkat yani duygularınızı  aşırıya kaçmaya dikkat!

İnancınızı taze, tedbirlerinizi güçlü ve kaygılarınızı uzak tutarak yaşayın.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder