, ,

İsminizin baş harfinize göre karakter analizi-A,B,C,D harfleri


İsminizin baş harfi  karakterinizi ele veriyor!

İsminizin baş harfi karakterinizi ele veriyor!

 Bize verilen harflerin aslında hayatımızı olumlu ve olumsuz şekilde nasıl ve ne kadar etkilediğini harflerin analizini yaparak öğrenmemiz çok kolay.

Bu analiz ile nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu da bulabiliriz.

  İsmimizin baş harfim bu analiz için ne kadar önemli olsa da biten son harf  de o kadar önemlidir. Örneğin isminiz sesli harf ile başlayıp sesli harf ile bitiyorsa  (A E İ I O Ö U Ü ) enerjiniz oldukça yüksek ve kabiliyetli şanslı bir kişiliğiniz var demektir. İsminiz sessiz harf ile başlayıp ve sessiz harf

( B C D K M N)  ile bitiyorsa; çok durgun ağır hareket eden hiçbir zaman acele etmeyen ani karardan kaçınan bir karakter olduğunuzu göstermektedir .Kendinizi ifade ederken zorlana bilir, toplum içinde yer edinme konusunda kendi içinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu durum sadece  isminizin baş harfi ile ilgili değildir, bunu etkin ikinci isim ,doğum tarihinizin etkisi de çok büyüktür .

   R V Y Z S Ş Harfleri ile isimleri başlayanlar her daim yeni fikirlere açık hedeflediği noktalara ulaşmak adına başarılı, ortamlarda sevilen ve saygı duyulan karakterlerdir.

 Şimdi tek tek isimlerimizi incelemeye var mısınız?

İsmi (A)harfi ile başlayanlar

Yöneticisi hava ve mars. Lider mantıklı enerjisi çok yüksektirler. Genellikle sinirli, fevri çıkışları olan ve fikirlerinin karşı tarafta kabul görmemesine asla tahammül edemeyen karakterlerdir. Kendilerini  özen göstermeyi severler ve toplum içinde göz önünde olmaktan son derece mutlu olurlar. Eşlerine sadık, örnek ebeveyn olabilirler. Güçsüz oldukları durumlarda karşı tarafa bunu asla hissettirmezler.


 İsmi (B)harfi ile başlayanlar

 Su-Venüs sezgisel sakin, hassas narin ve duygusal bir karaktere sahip olurlar. Çok ağır hareket ederler fakat doğru adımlar atarlar. Altıncı hisleri oldukça yüksektir, düzeni severler .Hayatlarında ani iniş ve çıkışlar değişiklikler yaşamaktan hoşlanmazlar .Görselliğe önem verirler ve özellikle kadınlar işlerinde çok başarılı olurlar. Negatif yanları aşırı duygusal ve ani karar vermeleridir.

 İsimi ( C )harfi ile başlayanlar

Öncülüğü ateş ve merkür. Canlı aktif arkadaş çanlısı. Çok çalışıp gayret ederlerken, bazen de kolay pes eder sıkılır, hayatlarında köklü değişikliklerden asla kaçınmazlar. Asi ruhlu fakat çok heyecanlı,sevecen ve neşeli bir karakter sahip olurlar. Bir işe başlayıp yarım bıraktıkları çok sık görülür. Yardıma ihtiyaçları olduğunda çekinmeden yardım isteyebilirler. Her konuda mutlaka bilgileri vardır.

 İsmi ( D )harfi ile başlayanlar

Öncüsü toprak ay . Enerjisi çok yüksek insanlardır, oldukça zeki ve akıllı pratik olurlar. İnatçıdırlar ve istediklerini alana kadar uğraşırlar. İlişkileri konusunda pek başarılı olmazlar. Her konuda sabit fikirlidir ve kimse bu tavrını değiştirmez. Negatif yanları ise ön yargılı olmalarıdır.

Üstün güçlü olurlar. D harfi dengeyi temsil eder ,çok fazla yardımseverdir fakat her şeyden önce kendisi gelmektedir Ay’ın etkisinde olduğu için duygu değişikliği çok fazla yaşarlar. Sevgi dolu olur fakat aynı sevgiyi karşı taraftan da bekler, alamadığı anda sırtını dönebilir. Yardımseverlerdir aile kavramı onlar için çok önemlidir . D harfi çok güçlü enerjidir ve iş dünyası ile özdeşleşen önemli bir harftir. Negatif yanları aşırı duygusal olmalarıdır. Çok canlı bir hayal güçleri vardır, gerçekle hayali birbirine karıştırıp bazen yalan söyleme noktasına kayabilirler. Çift karekterlidirler. Hayatında üzüntü ve sevinci bir arada yaşarlar.

Harflerin devamı her gün blog sayfamıza eklenecektir.




Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder